Zápas o šest bodů, říká o duelu s Valencií Nihat

09.01.2009, 14:51
Aktuality
Villarreal začal letošní sezonu tak, jak zakončil ligový ročník loňský. Žluté ponorce se dařilo a okupovala druhou příčku tabulky Primera Division, v poslední době jí ale dochází dech. Villarreal se propadl až na sedmé místo a jeho útočník Nihat si moc dobře uvědomuje důležitost sobotního zápasu ve Valencii...

"V tomhle zápase nepůjde jenom o tři body, je to šestibodový duel. Valencia je na druhém místě a my nechceme ztratit kontakt s předními kluby. V posledních letech jsme tam uhráli několik dobrých výsledků, ale v derby nikdy nevíte, co se může stát. Je třeba pamatovat na to, že soupeř půjde do zápasu v dobré formě, ta nám nyní chybí," upozornil Nihat.

Turecký reprezentant má letos velké problémy se zraněními. Na začátku sezony ho limitovala třísla, v úvodu října si zase poranil nohu a na hřišti chyběl další měsíc a půl. Především kvůli zdravotním patáliím letos nastoupil jenom k sedmi ligovým zápasům, v nichž nedal ani jednu branku.

Villarreal byl po deseti kolech na druhém místě tabulky s jednobodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu, nyní je sedmý a manko na katalánský velkoklub činí patnáct bodů. Žlutá ponorka naposledy vyhrála 30. listopadu na hřišti Huelvy a z posledních sedmi zápasů vytěžila jenom pět bodů.

"Nedaří se nám vytvářet si šance. Tím nechci říkat, že je to jediný důvod špatných výsledků, ale pokud znovu začneme dávat góly, všechno bude daleko snadnější. Zvykli jsme si vyhrávat a teď se musíme vrátit na vítěznou vlnu," ví Nihat.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proti Realu prohráli úplně zbytečne, protože první půli odevzdali. Tak snad to napraví proti Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

voe...valencie win upně jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Jakube klesáš níž a níž, to jako předháníš sám sebe, kdy plácneš větší hovadinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétněji řečeno, ne v každém příspěvku musíš hanit Real, pak vypadáš za troubu, když napíšeš blbost jen, aby jsi se tím nějak o ně otřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nesmysl? Bylo evidentní, že Villarreal to první poločas takticky naprosto nezvládl a když jim v druhém poločase nezbývalo než útočit, tak Realu solidně zatápěli.

Navíc tam nikdo nepsal, že Real si nezasloužil vyhrát, za ten první poločas ze strany Villarrealu zasložil, to na faktu ale nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve si přečti vlákno a pak piš o nezvládnuté taktice nesmysle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct, že ji odevzdali, nesmysle.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, odevzdali první poločas v zápase, který je tak veledůležitý. Hlavní je, že se cítíš pořád jako ten, co má pravdu. Pro jakou skupinu lidí je to jen typické?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to označit za odevzdaný první poločas, jednoduše ho prosrali ustrašenou taktikou.

A netahej mě od tvé skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednodušše ho prosrali tím, že jim nedala středová formace Realu ani píď místa na jejich oblíbenou kombinační hru, protože Gago a Lass běhali za čtyři hráče. Můžeš si pustit ten poločas znovu a koukat důkladně na názor, který jsem teď napsal. A pak srovnej pohyb středové formace Realu v tom prvním a následně druhém poločasu. Ale důvěryhodnější pro takový lidi jako ty bude určitě odevzdaní se v takovém zápase. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta klíčová příčina? Real měl navrch i proto, že Villarreal většinu času v prvním poločase nedostatečně podporoval útočné duo, nehrál dostatečně agresivně, dával především Gagovi při rozehrávce hodně prostoru....Byl to bojácný výkon a nemyslím si, že klíčová byla práce Gaga a Lasse.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jinej názor, pořád ale nějak nevidím v tvém příspěvku to odevzdání se. Asi dost dobře nechápeš pojem "odevzdaný výkon", i když keců máš pořád kupodivu plnou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Když napsal, že to odevzdali, nemusí to nutně znamenat, že to odevzdali. Tak hloupý snad nejsi, abys nepochopil, jak to Jakub19 myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je to, nač jsem reagoval. Musel to napsat tak, aby se tím "otřel o Real". Ty (bohužel s mou pomocí) jsi z toho udělal zcela zbytečně dlouhou diskuzi o ničem - chvílema to vypadalo až jako útok na mou osobu a ještě mi říkáš, že hodnotím lidi. Nechápu tě.

Reagovat
smazaný uživatel

To ty z toho děláš souboj Barca x Real. Nemůžeš mít jistotu, že to byl jeho záměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jeho minulých příspěvků byl, jak už jsem ale psal

Reagovat
smazaný uživatel

V každém příspěvku?

U tebe možná klesám, což je mi však úplně jedno, i když nevím kvůli čemu, protože se v každém příspěvku Real nehaním, ale co jsem četl hodnocení před Vánocemi, tak jsem z toho vyšel dobře

Reagovat
smazaný uživatel

V "každém" ber s rezervou, možná jsem měl "štěstí" zrovna na ty madridské příspěvky, ale každopádně z tvých některých názorů a příspěvků jsem se utvrdil v tom, že jsi se zařadil po bok místních culés, kteří díky svému namyšlenému chování lezou krkem většině přispivovatelů EF s vyjímkou některých řiťolezců.

Mimojiné nevím o jakém hodnocení mluvíš, ale jestli se ti daří v práci nebo ve škole, tak to ti přeju.

Ovšem říct o odevzdání PRVNÍHO poločasu tak prestižního utkání je teda síla, ale jen tak dál, rád se nechám překvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tak všímám, tak hodnotit druhé je tvá oblíbená parketa, ale úroveň tvých příspěvků k tématu je prachmizerná. Ale klesej níž a níž, už teď jsi muhammadali a ehmmm v českém vydání.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, ty mě řadíš mezi mahhamadali a ehmm, já ostatní řádím mezi spanheli apod.

Jinak už tu k tématu skoro vůbec nepíšu, protože:

1) Nemám čas sedět celé dny u pc, víš já mám i jiné povinnosti (to časem poznáš), a tak si jen čtu příspěvky, potažmo reaguju na příspěvky většinou lidí, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa, ale ono je to často naopak.

2) K tématům jsem psával(sice ne tolik jak bych si přál), když jsi ještě vodil kačera, do té doby, než vzniklo madridské fórum, kam jsem se odstěhoval z důvodu, že lidi tam se chtějí bavit o fotbale a příjemných věcech (kterých na světě ubývá víc a víc) a nehoní si ego na kdejakém děcku tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš čas číst příspěvky a hodnotit druhé, ale nemáš čas něco napsat k tématu? Jsi věru srandovní postavička.

Nad tvými poznámkami jako "to časem poznáš" nebo "když jsi ještě vodil kačera" se můžu jen pousmát, mám povinností hodně, respektive nevšiml jsem si, že by ses v diskusích objevoval dříve než já. (možná o několik měsíců) Ale já vím, to sis chtěl jen něco dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem co jsem napsal, to, že si vytrhneš z příspěvku, to co se ti líbí a na co můžeš reagovat je taky jedna z vlastností tvého "týmu". Myslím, že máš možnost zjistit datum registrace nás obou víc než-li já.

Důvod proč nepřispívám jsem ti udal, to, že ty ho v něm nevidíš je až smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem tím naznačit, že první bod sis mohl odpustit, tam je jasný protimluv: Nemám čas, ale zároveň mám čas.

Druhý bod: Na madridském foru jsem párkrát byl a úroveň nějak valná není. Ale je to tvoje volba, že ses tam přestěhoval. Nicméně to nemusí znamenat, že upadající diskuse EF budeš ještě více shazovat i ty. To už se radši přestěhuj celý. Spíš si myslím, že lepší volba jsou příspěvky, kterými chceš diskusi zkvalitnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Číst a psát je rozdíl, ale UŽ JSEM JEDNOU PSAL, že je to z vícero důvodů, které spolu souvisí a nahromadily se. To přestěhování je z důvodu, které jsem taky psal. Svoje názory sem píšu jako mnoho ostatních, pořád nekritizuju. Nevím, o čem se pořád bavíš. Jestli ti nějak vadím já osobně, tak je to tvůj osobní problém a budeš to muset nějak přetrpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatek: ty narážky byly reakce a ne nějaký jednostranný vyjádření věkového handicapu, jelikož mě docela nakrklo, že hodnotu mých příspěvků vidíš jako prachmizernou, myslím, že leccos jsem tu za ty roky napsal a to, že tu teď nepíšu z různých důvodů, nedává důvod k tomu, co jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

A na důležitou věc jsem zapomněl, určitě sis i všiml, že většinou hodnotím lidi, kteří sami hodnotí druhé. To je fér, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub19 hodnotí druhé? Nevšiml jsem si. Tím padá tvůj argument.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda hodnotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, ale jestli jo, tak v nějaké malé míře. Navíc, když si myslíš, že je to špatně, tak nemusíš dělat taky špatnou věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Uveď příklad kdy a koho? Krom Kyslíka

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnotíš tu lidi v tom smyslu, jako podle spanhela já?

Nejlepší bude ukončit tuhle nesmyslnou diskuzi, myslím, že další vlákno je zbytečné, pro mě je problém jasný, jen ne spanhelova přítomnost v něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prakticky vůbec nevím, o čem je tu řeč a vlastně je m to úplně jedno. Máš pravdu, ztráta času. Každopádně mi nepřipadá, že lezu většině přispěvatelům krkem a těm, kterým možná jo, tak u těch je mi to srdečně jedno a co se týče prvního příspěvku, tak nebyl vůbec proti Realu, ale proti Villarealu, že hráli špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně hráli, ale nehráli odevzdaně, lépe se vyjadřuj, pak to vypadá, že je to vážně proti Madridu, jakoby snad ani Real neměl zásluhu na tom, že je v prvním poločase přehráli. Výkon jednoho mužstva souvisí s výkonem mužstva druhého, to bys měl znát jako fanoušek Barcelony, protože vaše hra doma často nedá soupeřům prostor cokoliv vymýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli odevzdaně, na hřišti se ploužili a nic se nezměnilo, i když měl Real velké šance a pak dal i gól, přitom jak vidno v druhém, měli na to hrát o dost lépe. A že je to proti Realu si může myslet snad jen jeho fanoušek, což já neovlivním a pokud si ten dotačný není jistý, tak se může vklidu optat a né to, co jsi předvedl ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem psal, že rozdíl v pohybu Diarry a Gaga v druhém poločase byl tak rapidní, že to musel vidět každý. Doporučil bych se podívat na ten zápas ještě jednou, sleduju zápasy Realu dosti podrobně a tady to bylo zcela očividné. Hodně se to prolíná, hráči Villarealu jak dostali v druhém poločase prostor pasivním stylem hry Realu jakože "nic se nemůže stát, v prvním poločase jsme je převálcovali", tak začali hrát svoji hru a v té jsou hodně nebezpeční.

Jinak má reakce byla přehnaná, přiznávám, ale bylo to v důsledku dlouhodobějšího posudku tvých příspěvků. Myslel jsem to tak, že jsem si všiml dost blbé vlastnosti podobné té katalánské enklávě na EF, že jen ty máš pravdu, tak na mě tvé poslední reakce působili. Jen to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano odevzdali, protože v porovnáním s druhým poločasem hráli jak na půl plynu, chyběl důraz, pohyb, prostě vše a úplně zbytečně, když v druhém to bylo o mnoho lepší. A nebýt toho odevzdaného prvního poločasu, tak by možná ani neprohráli, ale to je jen kdyby, no.

Reagovat
smazaný uživatel

viz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

A to hodnocení jsem myslel to, co tu psali zdejší přispěvatelé a to i fanoušci Realu

Reagovat
didosh

Valencia vyhraje!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLAS

Reagovat
smazaný uživatel

nihat vypadá jak tragéd z klubu sráčů ....

Reagovat
smazaný uživatel

tys videl film klub sracu??

Reagovat
smazaný uživatel

tys viděl slovo reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jmeno "NIHAT" nechci uz do konce zivota videt

Reagovat
didosh

To jsme dva nebo!!!! Jo stim klubem sráču na toho Tureckého darebáka to sedlo fakt se to povedlo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek Barcelonysi přeju výhru Villarrealu, ale jako sázkař výhru Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelony jsi....*

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelony si

Reagovat
Xavi

Nihat, ten co prodává kávu.

Reagovat
didosh

Jojo na rohu na stánku s takovým tím fajnovím turbanem...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ponorka zvládne a vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to zvládne a prohraje!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No aji s remízkou bych byl spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne! Tři body poletím k nám!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nám budou stačit i ty tři.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nihata si velmi vážim, je to útočník co nic nevypustí s dobrym zakončením. To že mu lidi v ČR nemůžou přijít na jménu kvůli těm 2 banánům na euru se nedivim. Ale jako fanda Valencie doufám, že si góly nechá až na další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

VAlencie - Villareal 2-0....VIlla,Villa.... ...uplně jasnej zápas...kdo nevěří...uvěří...

Reagovat
smazaný uživatel

Budu fandit Ponorce, ale myslím, že vyhrajou Netopýři a klidně bych tipnul i víc gólů - 3:2, 4:2, 4:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele