Záložník Serdar přestupuje ze Schalke do Herthy

11.06.2021, 17:19
Aktuality
Suat Serdar bude rovněž v příští sezoně hrát německou nejvyšší soutěž. Jeho Schalke letos opustilo elitu, bude stavět nový tým a záložník jeho součástí nebude, dnes byl dojednán fotbalistův přestup do berlínské Herthy...

Serdar byl jedním z nejlépe placených hráčů Schalke a na zajímavé peníze si přijde i v Berlíně, s klubem se dohodl na ročním platu zhruba čtyři miliony eur. Víceletý kontrakt bude podepsán poté, co hráč dorazí do hlavního města a podrobí se zdravotní prohlídce.

Hertha v tuto chvíli zaplatí zhruba sedm milionů eur a částka nebude konečná, díky bonusům může být navýšena až na deset milionů.

24letý Serdar začínal s velkým fotbalem v Mainzu a do Gelsenkirchenu přestupoval v létě 2018. Za Schalke zvládl 83 zápasů, v nichž dal jedenáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Beči

Kvalitní hráč. Letos nemohl díky nemohoucnosti celého týmu předvádět tak dobré výkony jako vloni, ale má to rozhodně v sobě.

Jen pro českého fanouška je trochu kontraproduktivní, že bude zřejmě hrát na úkor Daridy.

Reagovat
Rudnevs

Steal pre Herthu. A pre Schalke aspoň niečo no. Trošku prilepšenie k prežitiu a prípadne na nové transfery, ktoré sú zatiaľ celkom zaujímavé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele