Zalayeta chce zůstat v Neapoli

15.12.2007, 14:28
Aktuality
Marcelo Zalayeta má jasno o své další fotbalové budoucnosti. Uruguayský útočník by rád i nadále zůstal v Neapoli, kde letos hostuje z Juventusu Turín...

"V tomto klubu se mi vede dobře jak po profesionální, tak lidské stránce. Mám úctu a důvěru od lidí, od nichž tyto věci potřebuji. Moje kariéra v Neapoli teprve začala a v tomto dresu bych rád napsal nejdůležitější kapitoly svého života. Chci zde hrát co nejdéle a Juventus můj záměr dobře zná," prohlásil Zalayeta.

29letý útočník dal letos zatím sedm branky a má velký podíl na úspěšném návratu Neapole do Serie A. Zalayeta v Juventusu sice dlouho vysedával na lavičce náhradníků, přesto má na svém kontě 47 startů za uruguayskou reprezentaci. Tento počet jen tak nerozšíří, své působení na mezinárodní scéně totiž již ukončil a k návratu se jen tak přemluvit nenechá.

"Pokud mě vyzvou, tak mě to potěší, ale nemyslím si, že bych to v tuto chvíli přijmul. V tomto obdobé mé kariéry je Neapol důležitější a potřebuji zde pracovat s ještě větší intenzitou," dodává Zalayeta.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Zajda

Já být na jeho pozici taky bych zůstal. Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Má dobré důvody...souhlasím s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch gólů už dal sedm, ne čtyři. A většinou jsou to moc pěkný kousky .

Reagovat
Kily

jj, zase máš pravdu, koukal jsem na soccernet a tam má ty góly jenom čtyři, oni to tam maj celý takový neaktualizovaný

Reagovat
-Kopy-

Jo jo, mere to je Sherlock Holmes

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik a Zalayeta su najlepsi hraci neapola o ktorych ma zaujem juventus o zalayetu uz nie ale hamsika nechce neapol pustit do juventusu

Reagovat
sansiro

Mi se taky líbí jak hraje Lavezzi a Gargano.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalayeta do Neapole a M.hamšík do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Juvecz mas cistu pravdu ja som Slovak a som na Hamsika hrdy je to dobry hrac velmi dobry ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je Hamšík???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele