Zájem Liverpoolu mě překvapil, přiznává Luis Alberto

23.06.2013, 20:45
Aktuality
Liverpool dokončil přestup Luise Alberta ze Sevilly. Za dosud málo známého hráče, který poslední sezonu strávil v béčku Barcelony, neváhali Reds zaplatit přibližně osm milionů eur. Alberto přiznává, že zájem Liverpoolu nečekal, o to ale větší má radost.

"Jsem nadšený jako nikdy předtím, jsem nejšťastnější člověk na světě. Liverpool je top tým. Pořád mám dojem, že jsem ve snu a že se z něho můžu probudit," září dvacetiletý hráč.

Autor jedenácti gólů ve druhé španělské lize stěhování do Anglie nečekal. "Byl jsem překvapený, když jsem se o zájmu Liverpoolu dozvěděl, takové věci se ale v životě stávají. Jak jednání pokračovala, měl jsem stále větší radost, cítil jsem, že mě v Liverpoolu chtějí," pokračuje Alberto. "Na nabídku jsem kývl kvůli manažerovi a kvůli stylu, jakým tým hraje."

Luis Alberto je univerzální hráč, který dokáže zastat hned několik ofenzivních postů. Kde bude hrát na Anfield Road, zatím neví. "Je mi jedno, kde hraju, záleží hlavně na taktice. O post se nestarám, jen jsem rád, když mám na hřišti volnost," dodal.

Před mladým záložníkem už Liverpool získal zkušeného obránce Kola Tourého z Manchesteru City. Reds rovněž pracují na příchodu Iaga Aspase, jeho přestup ale stále není oficiální.

Autor: Radim Šantrůček / football-espanat.net

Komentáře (393)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele