Zaha bude chtít všem pochybovačům ukázat, že není přeceňovaný

23.03.2013, 19:11
Aktuality
Co dokazovat bude mít za několik měsíců Wilfred Zaha. Talentovaného útočníka v zimě koupil za patnáct milionů liber Manchester United, který ho následně odeslal na hostování zpět do Crystalu Palace. 20letý hráč pak bude chtít na Old Trafford vyvrátit spekulace o tom, že je přeceňovaný...

"Znamená to pro mě strašně moc, protože vedle té spousty lidí, podle nichž jsem dobrý fotbalista, je zde i dost takových, dle jejichž názorů jsem přeceňovaný. Pro mě to tak bude velká šance ukázat, co umím a proč jsem se dostal až tam, kde nyní jsem," prohlásil Zaha.

Mladý fotbalista si na své konto ve čtvrtek připsal premiérovou branku v anglické reprezentaci do 21 let, jinak ovšem mezi postrachy brankářů nepatří, letos se v League Championship trefil jenom šestkrát.

"Tlak samozřejmě cítím a nejdůležitější věcí pro fotbalistu je umět se s tlakem vyrovnat. Já jsem jenom sklopil hlavu a řekl si, že je to na mně. Musím něco dokazovat pokaždé, když jdu na hřiště," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (548)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele