Začíná to být otravné, říká o množících se ztrátách Makelele

04.02.2010, 13:46
Aktuality
PSG patří mezi nejslavnější francouzské kluby, v posledních letech ale klub z hlavního města svému jménu příliš velkou čest nedělá a lepší to není ani letos. Fanoušci nemohou být spokojeni a toho si je vědom i kapitán Claude Makelele, podle něhož je současná situace alarmující...

PSG loni dlouho bojovalo o třetí místo zajišťující předkolo Ligy mistrů, v závěru Ligue 1 ale nakonec odpadlo a skončilo šesté. Pohárové ambice mělo i letos, jenomže po 22 kolech je až čtrnácté s devatenáctibodovým mankem na první Bordeaux. Ztráta na čtvrtý Lyon činí deset bodů.

"Je to alarmující," uvědomuje si Claude Makelele.

"Nedostatečně se soustředíme. Začíná to být otravné. Odevzdáváme body a to je nepřijatelné. Už to nemůže být horší. Musíme okamžitě zareagovat a k tomu je třeba změnit myšlení během zápasu. Nemůžeme neustále opakovat, že je to škoda, že jsme prohráli. Musíme být jistější v obraně a efektivnější v útoku," řekl dále zkušený záložník.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
shitcool

PSG musí nakoupit mladé, dopředuservoucí progresivní hráče. Aktuální kádr na čtvrté místo nemá

Reagovat
georgeo

přesně, zkušeností se to uhrát nedá, zvláště ne v rychlostní francouzské lize

Reagovat
fantomas

Jak se mu daří zpátky ve Francii?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pořád vynikající, ale tým z toho nikterak netěží..

Reagovat
fantomas

To moc nechápu...jak jde z jeho práce nic nevytěžit?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni kde PSG v týhle sezoně hraje... Svůj střed mají většinou dobře pokrytej, ale když se začne hrát na křídla, nebo nátlak, tak jsou bezmocní.. A dopředu je to taky dost impotentní.. Giuly, Luyindula, Erdinc dlouho zraněnej Hoarau.. Je to dost špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

jednodušše on je DM a zastavuje útoky soupeřů a myslím se velmi dobře a jeho tým není schopen vstřlit gol/y s případným protiútoků či normálních postupných útoků

Reagovat
smazaný uživatel

Makelele je výbornej, v jeho práci může bejt platnej v nadsázce řečeno i v padesáti, jenže je tu jedno ale, on není ten typ, který by převážil misky vah na opačnou stranu, od toho tam jsou jiní. A těm se právě nedaří, hlavně diametrální regres ve výkonech Sessegnona stojí body, častá zranění dvojky Hoarau - Erdinc PSG také moc nenahrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

tohohle typka sem mel vzdycky rad skoda, ze uz neni nejmladsi..

Reagovat
terry

Sympaťák největší. Nikdy nezapomenu na jeho smích..

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky ne v chelsea to byl muj jeden z mala oblibenych hracu

Reagovat
smazaný uživatel

......myslim si ze claude ma co dat potencialnim mladym hracum

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli by pro ně nebylo třeba lepší, kdyby místo něj hráli... PSG má totiž 3 vynikající defenzivní záložníky a většinou z nich hraje jenom jeden..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda takhle, někdy hrajou dva, ale jeden z nich pak nehraje na DZ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že někdo také viděl The Damned United :) perfektní film

Reagovat
fantomas

Tak on Clough existoval i bez toho filmu. Ale jo, povedl se.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jeho odebirani micu je povestne

Reagovat
r.mrazik

borec...jeho prodejem zacal upadat Real...neskutecny,jaky vliv mel tenkrat na tym

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha usilovně shání posily do obrany a rozhodla se vyzkoušet mladého francouzského beka Kevina Piera Lafranceho z druholigového Mostu. Devatenáctiletý hráč se dnes zapojil do přípravy mistrovského týmu a v pátek jej kouč Karel Jarolím vyzkouší v utkání proti Petržalce. Po odchodu Ondřeje Čelůstky do Palerma vedení Slavie také jedná s Příbramí o příchodu obránce Jakuba Štochla. V posledním přípravném zápasu s Trnavou naskočil do obrany i talentovaný dorostenec Jan Mikula.

Reagovat
r.mrazik

takze za oporu suchyho prisel na zkousku hrac ze druhe ligy a do a-tymu zarazen dorostenec...to je panecku posilovani,chcete se asi zachranit v lize co?

Reagovat
salami

jdi ty,Štochl je nahrada za Čelůstku a Kopic za Suchýho, nezdá se mi to vubec špatný, ti dva co zminuješ jsou navíc

Reagovat
smazaný uživatel

pozor pozor, já nejsu slávista

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší defenzivní štít co byl

Reagovat
smazaný uživatel

Ruffier(Ospina)

Jallet-Sakho-Fanni(Mangane,Rami)-Armand

Sesegnon-Clement-Makelele-Chantome(Ben Arfa)

Erding-Horarau(Lyuindula)

to rozestavení berte s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru s rezervou i tu nominaci, protože hrát bez jedinýho křídelníka, když má PSG k dispozici např. nestárnoucího Giulyho nebo letos solidního Luyindulu(měla by ale přijít i nějaká posila, i když nevim, jak je na tom mladej Sankhare, ten by nalevo taky mohl ukázat, co umí), by bylo kontraproduktivní..Sednout by si měl spíš Sess, dokud se nedostane do herní pohody. Jinak ta trojka vedle Sakha mi připadá nereálná, maximálně Manganovi by přestup do PSG mohl přijít lukrativní, i když by si stejně jako ostatní herně pohoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já přemýšlel nad útokem Luyindula-Erding(Horarau)-Giuly to je samozřejmě také možnost,tam by záleželo na rozestavení,které zvolí trenér. Co myslíš tím herně pohoršili?

Pokud se nepletu,tak fandíš Lyonu takže asi sleduješ Ligue 1,co říkáš na ty mnou navrhované brankáře? A alternace za Sesse v podobě Payeta nebo Edersona?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že přestup z Rennes do PSG, když jsou momentálně s klubem výš by byl po herní stránce jak pro Mangana, tak pro Fanniho vcelku stagnace, protože hlavně Fanni má předpoklady prosadit se i v lepších ligách než je L1. U Ramiho není o čem, ten je pro PSG nedostupnej.

Tenhle tříčlenej útok se mi nelíbí proto, že by seděl jeden z dvojice Erdinc, Hoarau, ti by měli vedle sebe nastupovat už proto, že k sobě výborně pasují. V případě zranění jednoho z nich ale dobrá alternativa.

Co se týče Edersona, on by nemusel bejt špatnej, pokud bude pokračovat v podzimní mizérii, odejde v létě téměř s jistotou, ale předpokládám, že ho vedení bude chtít uvolnit spíše do ciziny, aby neposilovalo konkurenci. Payet by taky mohl bejt dobrá volba, navíc oslabení Saint Ettiene nikdy nezaškodí, ale u něj to vidim podobně, jako u těch tří stoperů zmíněnejch výše - bude chtít vejš, možná i do lepší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanni je lepší pravej bek než stoper.. Payeta nevidím jako někoho kdo by musel rovnou pryč z ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

makelele byl borec

Reagovat
j_mrazik

Jednoho času nejlepší technik v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Makelele je pořád borec a legenda Chelsea !!!!

Reagovat
onze

PSG MAKELELE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele