Začala oprava hřiště na Střelnici, Jablonec odehraje první tři kola venku

11.07.2023, 18:48
Aktuality

V Jablonci nad Nisou začala oprava hřiště prvoligového stadionu Střelnice za více než 60 milionů korun. Týká se hrací plochy, vytápění trávníku, odvodnění a výměny umělého osvětlení. Město na to získalo dotaci 40 milionů korun od Národní sportovní agentury. ČTK o tom dnes informoval jablonecký náměstek pro rozvoj a digitalizaci Jakub Chuchlík (Piráti).

Práce spojené s herní plochou by podle náměstka měly skončit do 10. srpna, kdy budou odehraná tři kola nového ročníku fotbalové ligy. Všechna tři hraje Jablonec venku, doma by se měl poprvé představit až 12. srpna proti pražské Spartě. K dispozici nebude v té době na jabloneckém stadionu jen nové umělé osvětlení. "To bude hotové v průběhu podzimu," dodal Chuchlík.

Město se na rekonstrukci hřiště bude podílet 12 miliony korun. Zbývajících 8,5 milionu uhradí spolek Fotbalová akademie Jablonec, který má na starost mládež prvoligového klubu. "Spoluúčast Fotbalové akademie by mohl ponížit případný finanční příspěvek z rozpočtu Libereckého kraje," dodala mluvčí radnice Jana Fričová.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
PavlíčeQ

po zelenobile revoluci v kadru jeste rekonstrukce naseho svatostanku, ktery zase bude o neco lepsim mistem, jedeme dal!

Reagovat
tnt03

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
romeo351

Jj magie ze Severu - já se tam snad někdy vyrazím podívat

Jizerky

Reagovat
Salfovic

Proč nezačali po posledním jarním zápase ?

Reagovat
Witcher

Dovolená

Reagovat
Salfovic

Mají to jako součást kondiční přípravy? Tak se na ně musí, lemry fotbalové

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Zkušeně počkali, až bude největší hic

Reagovat
Mass

Pelta zrovna řešil něco jinýho.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta zase sehnal nějaké dotace?

Reagovat
lampas

Pelta má pořád konexe koukám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele