Za sparťanskými proměnami jsou nezkušenost i soupeřův styl

23.10.2009, 10:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlasím. Mladí hráči nedokáží udržet stabilitu výkonů a naše dost defenzivně laděná liga Spartě a jejímu stylu taky vůbec nesedí (komu jo?). Letos víc než kdy jindy platí, že ten titul urve ten, kdo bude nejméně ztrácet. Možná by to mohl být ten Gablonz, Baník, Bolka, S-ka a možná by so mohla přimíchnout i ta Plzeň

Reagovat
$dolar$

Bolka?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam měli být Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze krasny priklad jak by mely hrat ty tymy ze spodku tabulky na Sparte ci na slavii, predvedla zrovna vcera slavie na Mestalle.Ne zadny beton po celych 90 minut a prekrocit maximalne dvema hraci a dvakrat za zapas pulku, ale proste pokusit se vstrelit gol (ale ne diky haluzi jako napriklad budejovice na Sparte,ale systematicky jako vcera slavie na Valencii),pak by se totiz na ten nas ligovy fotbal konecne dalo koukat a chodilo by mnohem vic lidi = i vykony hracu by byly daleko lepsi,bohuzel tohle jeste 3/4 tymu z nasi ligy proste nechape,neche se preci po nich aby hrali se Spartou ci slavii vyrovnanou partii nahoru dolu,ale alespon aby byla snaha vsitit gol,snaha o protiutok,treba i precisleni...ale toho se bohuzel jen tak nedockame teda dokud to nezacnou vyzadovat sponzori - potazmo treneri

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Jen bych dodal, co tady opakuju pořád dokola - ty týmy z nižších pater tabulky nikdo moc z betonu vinit nemůže, ony prostě na víc nemají a tohle je prakticky jejich jediná šance na úspěch. Změna myšlení od nich očekávat asi nejde.

Situace by se změnila buď příchodem hromady kvalitnějších hráčů, což je v našich podmínkách "ukaž a prodej" a našich rozpočtech holý nesmysl, nebo zkvalitněním ligy buďto eliminací těch horších, nebo jejich náhradou těmi lepšími z jiné země. Druhá a třetí varianta jsou reálnější než ta první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

hm,ale jak hrála Sparta poslední dvě derby v Edenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá pravda, kdo by chodil nebo se jen díval na tu naší ligu když se na to nedá koukat. U nás se hraje lepší fotbal i v krajsék přeboru. Co se diváků týka, mohu doložit důkaz. Pár mých kámošů, co fotbal neormálně nesledujou se se mnou v klidu koukne Premier League nebo Ligů Mistrů, ovšem jak začne Gambáč Liga, tak mi vypínaj televizi s tím, že na to se koukat nebudou, že to není fotbal.

Reagovat
pavel.fotbal

Myslím, že pokud podrží ty mladé pohromadě a vyzrají, tak bude ty betonáře zase drtit jako to bývalo dříve.

Reagovat
vanGomm

Už jsem to tu psal.Jak Slavia tak Sparta se v pohárech nápadně více sneží než v naší lize.Pokud by hráli tak jako tento čtvrtek (Kluž a Valencia) i v lize není přece možné aby měli po 11 kolech 19 bodů!!! Ztáta 14 bodů pro každého.Důvod je velice jasný - je to lepší ukázat se v EL a tím se dobře prodat než z naší pivní (gambrinus) lize.To se dalo ostatně čekat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele