Yakubu nedává góly, ale Moyes ho neprodá

15.11.2008, 14:48
Aktuality
Aiyegbeni Yakubu už dva měsíce nedal v anglické lize gól, přesto se těší veliké důvěře manažera Evertonu. David Moyes nepochybuje, že se nigerijský kanonýr brzy rozstřílí, a nehodlá ho v zimě prodat konkurenci.

Yakubu je zárukou gólů, ovšem v poslední době se trochu zasekl. V úvodních čtyřech kolech Premier League se trefil třikrát, od té doby ani jednou.

I když Nigerijec prožívá střelecký půst, o zájemce nemá nouzi. V zimě by ho rád získal manažer Tottenhamu Harry Redknapp, který před lety Yakubua přivedl do Anglie. Tehdy se dostal do Portsmouthu, odkud se dostal přes Middlesbrough do Evertonu.

Ale z liverpoolského klubu se nikam dál stěhovat nebude. "Nemám strach ze zájmu ostatních klubů," říká manažer Evertonu David Moyes. "Vím, že brzy bude dávat góly, a bude je dávat v dresu Evertonu. Nemám v úmyslu nechat ho odejít jít."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvelej utocnik v dobrejch letech.. treba jeste nastrili tech 20 golu, co slibil..

Reagovat
smazaný uživatel

20 už asi ne, ale třeba těch 10 by mohl ještě letos dát. Není divu, že ho trenér neprodá. Články podobného druhu tady nemají co dělat, jsou totiž celkem o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je jich tu mrtě, bohužel

Reagovat
georgeo

to příjde, stačí nějaký šmudla a už to půjde samo

Reagovat
smazaný uživatel

presne,ono to pride goly davat umi ,preju mu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele