Xhaka z Mönchengladbachu neodejde, má plnou důvěru

22.03.2013, 18:58
Aktuality
Granit Xhaka v létě přestoupil za osm milionů eur z Basileje do Mönchengladbachu, v bundeslize se ale zatím příliš neprosadil a v posledních kolech spíš vysedává na lavičce. Začalo se tak spekulovat o jeho budoucnosti, sportovní ředitel Max Eberl ale odchod švýcarského záložníka vylučuje...

Dvacetiletý mladík se na jaře objevil v základní sestavě jen dvakrát, vedle Håvarda Nordtveita dostává ve středu zálohy přednost zkušený harcovník Thorben Marx. V německých médiích se tak Xhakova budoucnost začala řešit čím dál tím víc, Gladbach se ale nadějného středopolaře zbavovat nechystá.

"Pokud jsme za něj zaplatili tak vysokou částku, tak v něj máme plnou důvěru. Granit je stále mladý, má obrovský potenciál a ten také ukáže. Jsme o jeho kvalitách přesvědčeni a to, že bude potřebovat čas, jsme očekávali," prohlásil sportovní ředitel porýnského celku Max Eberl.

V souvislosti se švýcarským reprezentantem, který má v Borussia-Parku smlouvu až do června 2017, se spekulovalo o možném příchodu jiného záložníka Christiana Noboy z moskevského Dinama, který by Xhaku v létě nahradil. "Na tom není nic pravdivého," odmítl tyto zprávy Eberl.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
JackDaniels.

Shaqiri svoj potencial naplnuje, zelam to aj Xhakovi a som zvedavy kam pojde Stocker.

Reagovat
bruchy

jak se to Xhaka vyslovuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Václav.

Reagovat
homeles8

Reagovat
JackDaniels.

Šaka

Reagovat
havrys99

Ikshaka

Reagovat
smazaný uživatel

hbpůzvpáblhbl

Reagovat
havrys99

nahasapeemapetilon

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

V čem to bylo?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Simpsonovi..

Reagovat
smazaný uživatel

f2d5sfd4s59

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v létě pryč,

Reagovat
smazaný uživatel

nemá lepší hrát v Basileji tam si zahraje bud LM nebo EL každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

mrtě talentů tam roste v Bor.Mon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele