Xhaka: Nikdy nebylo mým cílem odejít z Mönchengladbachu

06.09.2014, 23:01
Aktuality
Granit Xhaka zatím v Mönchengladbachu nenaplňuje očekávání, která porýnský klub měl před dvěma lety při jeho angažování. Švýcarský záložník tak byl už několikrát spojován s odchodem z Borussie, podle svých slov ale pro něj změna působiště nikdy nepřicházela v úvahu...

Jednadvacetiletý středopolař přišel do Gladbachu v roce 2012 za 8,5 milionu eur z Basileje a během uplynulých týdnů mohl zamířit do Itálie, kde o něj měly zájem dva ambiciózní kluby.

"Přišly nabídky od Interu Milán a Neapole," potvrdil Xhaka pro švýcarský list Blick. "Nikdy ale nebylo mým cílem odejít z Mönchengladbachu," řekl dále hráč s kosovskými kořeny.

Xhaka měl dříve často problémy s trenérem Lucienem Favrem, nyní už ale se svým krajanem vychází dobře. "Favre mě po taktické stránce posouvá kupředu. Určitě se díky němu zlepšuji, jsem klidnější a nenechám se tak lehko provokovat," uvedl na adresu úspěšného kouče.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
bobis21

skvělý hráč, letos by mohl být tahounem Gladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze sa konecne rozbehne

Reagovat
smazaný uživatel

ti albanci keby vsetci ich hraci reprezentovali Albansko maju repre docela slusnu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci albanske narodnosti svoji zemi reprezentuji docela slusne. Koho mas na mysli?

Reagovat
stas87

Přes čtyřicet tisíc diváků dnes přišlo na stadion v Brémách, kde se oficiálně loučil s kariérou Brazilec Aílton. Jeho tým v exhibičním utkání prohrál 4:8 s výběrem bundesligových mistrů z před deseti let. "Byl to velmi emocionální moment. Byl jsem v objetí se svoji rodinou a plakali jsme," uvedl jednatřicetiletý útočník.

bodaj by mu bolo 31 rokov,bral by som ho hned

Reagovat
db18
Reagovat
Godwinson

Ten se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl vždycky mohutnější. A i celkově fotbalisti, co skončí naberou snadno. Jsou zvyklí na každodenní zátěž a když pak skončí, tělo na to není zvyklé...ale třeba Wiese to vzal za jinej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo podobné mi hovoril kamarát hokejista. Ten keď skončil tak pribral niekolko kíl a paradoxne sa stravoval úplne rovnako ako keď hral.

Len jak hovoríš, vytratil sa ten pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to má za sebou, chlapec ušatej. Werder OT: Jak to vypadá s Obraniakem? Vedení ho kupovalo za 1,5 mil. € a teď ho nechtějí. Četl jsem rumory, že máme zájem o Pedro Léona z Getafe, ale to je zřejmě utopie

Reagovat
stas87

Obraniak pomohol len tym ze dal Gladbachu z trestnaku na 1:1,od tej doby bol nevyrazny a nechcel maknut,obetovat sa a ist na krv,nesadol si s Duttom lebo Robin moc nemusi hracov ktori nechcu makat a mysli si aky su futbalisti,ja som mu veril len na standartky lebo inak pre nas ten hrac nema hodnotu,nech si ide kam chce

Leona nechcem,staci Galvez Getafe nesledujem a ani neviem co je to za hraca,uz tak mame v time di Santa a Garciu,za mna je to opitmalny pocet,utiahol by sa vobec jeho plat?

Reagovat
Hector17

Do Interu by se hodil...

Reagovat
andycek1

Do SERIE A s ním

Reagovat
HSV1887

Měl jít do HSV, ale zatím fakt zklamání..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele