Xerez podle očekávání odvolal trenéra Zigandu

13.01.2010, 09:03
Aktuality
K očekávanému rozhodnutí sáhlo vedení Xerezu. Ten v létě slavil historický postup do španělské Primera Division, v ní ale zatím platí za otloukánka. Vedení klubu včera večer po hodně nevydařeném startu do soutěže odvolalo trenéra Joseho Angela Zigandu. Poslední kapkou byla nedělní porážka od Valencie...

Xerez byl založen před 62 lety a mezi španělskou elitu se loni probojoval poprvé ve své historii. A zatím platí velkou nováčkovskou daň - po sedmnácti kolech je s pouhými sedmi body poslední. Obrovským problémem Xerezu je špatný útok, konta soupeřů totiž zatím zatížil jenom sedmi brankami a porazit dokázal pouze Villarreal.

"Xerez oznamuje, že se kvůli špatné sportovní situaci, kterou první tým prochází, rozhodl odvolat trenéra Joseho Angela Zigandu. Antonio Poyatos, technický sekretář klubu, se ujme prvního týmu do té doby, dokud nepřijde nový trenér," oznámil Xerez v oficiálním prohlášení.

Ziganda se kormidla Xerezu ujal v létě poté, co po postupu do Primery klub opustil Esteban Vigo. Xerez před sebou už v polovině ledna má jeden z klíčových zápasů celé sezony, o víkendu cestuje do Zaragozy, která je předposlední a má o šest bodů více.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně 7 bodu za 17 zápasu je dosti málo

Reagovat
smazaný uživatel

xerez ma jasne nejslabsi kadr a popravu sestoupi. maji jediny stesti, ze v brane maji na hostovani z valencie renana, jinak by kazdej zapas dostali bura...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jestli je ten trenej trenerska spicky, prumer, nebo amater... ale myslim si, ze i kdyby byla ta nejvetsi spicka na svete, tak ze stejne z tim otloukanskym stavem Xerezu vubec nic nemoh udelat...

Byl by skoro zazrak, kdyby nebyly posledni

Reagovat
smazaný uživatel

prominte mi tech par pravopisnejch hrubek, prosim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele