Realitu můžeme změnit tvrdou prací, uvedl nový kouč Xerezu

20.01.2010, 12:48
Aktuality
Do zbývajících bojů o udržení ve španělské lize půjde Xerez s novým trenérem, kterým byl jmenován Nestor Gorosito. Argentinský kouč rychle ujistil, že nejde do předem prohrané bitvy. Podle něj se Xerez, který momentálně na nesestupové pozice ztrácí devět bodů, v soutěži ještě může zachránit.

Gorosito byl jmenován trvalým nástupcem Joseho Angela Zigandy, kterého vedení klubu pro neuspokojivé výsledky před týdnem odvolalo. Pod Zigandou se Xerezu ze sedmnácti zápasů podařilo získat jen sedm bodů.

V neděli v záchranářském souboji na hřišti Zaragozy poslední celek Primera Division dokonce překonal rekord v počtu remíz bez vstřeleného gólu. To už ale tým dočasně vedl Antonio Poyatos. Situace tak pro loňského vítěze druhé nejvyšší španělské soutěže vůbec nevypadá dobře. Přesto Gorosito věří, že existuje šance na záchranu

"Věřím, že společnými silami můžeme našeho cíle dosáhnout," řekl nový trenér. "Sportovní realita sice nevypadá dobře, ale věříme, že tvrdou prací ji můžeme změnit," dodal 45letý Argentinec, který má za sebou angažmá v klubech River Plate, Argentinos Juniors nebo Rosalio Central.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvelý herec. posledný mohikán bol super film a on tam exceloval, škoda že na konci zomrel

Reagovat
Lahvac-CZ

mohikán?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem č narážaš na tvrdé y alebo na film je to Mohikán a ne Mohykán to len mi všetko píšeme inak ako to je v origu

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže přece říct, že naděje jsou mizivé, to by ho asi těžko zaměstnali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele