Xavi: Klíčem k titulu jsou domácí zápasy

28.09.2007, 13:13
Aktuality
Barcelona se po slabším vstupu do sezony rozjela a přesvědčivě vyhrála již tři utkání v řadě. Výhry proti Seville, Lyonu a Zaragoze přišly všechny na domácí půdě a pokud budou Katalánci v této sérii pokračovat, získají podle záložníka Xaviho mistrovský titul...

"Pokud budeme silní doma, vyhrajeme titul. Máme dobré výsledky a naše sebevědomí roste, ale musíme mít jistotu, že to tak půjde i nadále. Kritika se během jednoho týdne změnila v aplaus," pochvaluje si Xavi.

Ještě před několika dny byla Barcelona pod obrobským tlakem a trenér Frank Rijkaard dostal ultimátum, aby se vše změnilo. Především svěřenci nizozemského kouče si vše vzali k srdci, v Lize mistrů jasně přehráli Lyon a v domácí soutěži nedali šanci Seville a Zaragoze. Velký podíl na tom má Lionel Messi, který se na těchto výhrách podílel hned pěti góly.

"Má vrozený talent. Dejte mu metr prostoru a hned je před vámi. Je to hráč bez limitů," nešetří Xavi chválou na adresu svého argentinského spoluhráče.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tím jsem si stoprocentně jistý.

Reagovat
-Kopy-

jenže to nestačí...

Reagovat
smazaný uživatel

A psal jsem, že snad stačí?

Reagovat
-Kopy-

nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, oni bývají důležitější spíš body zvenku, jak jsme se přesvědčili loni, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všechno je ti na hovno, když má soupeř neuvěřitelnou zprdelekliku, o čemž jsme se přesvědčili taky loni

Reagovat
smazaný uživatel

O našem druhém místě rozhodlo utkání doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma jsme silní vždy, ale venku je to horší. A ztráty se Santanderem a Osasunou jsou toho dokladem. Ale pokud budem i venku hrát s takovým nasazením, jako jsme měli v posledních zápasech, tak budem vítězit i na hřištích soupeře.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

vonku to bola vlani slabota, treba pridat! ako sa ukazalo vlani kazdy jeden bod moze byt dolezity...

Reagovat
HOST*Tamburin

Letos máme fantastický tým - pokud budeme ve formě, tak je to jasný titul (Real má taky dobrý tým-ale přeci jen-náš je o kousek vepředu). Hlavně aby se to rychle vyřešilo s R10 - jak vidět - bez něho náš tým ted skvěle jede. Ale je možný, že se polepší, pokud ho nechá Frank na lavce až se uzdraví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele