XABI NA ODCHOD NESPĚCHÁ

26.02.2007, 11:54
Aktuality
Xabi Alonso momentálně nemá v úmyslu opustit Liverpool. Španělský internacionál tak nově reagoval na stále častější polemiky o jeho odchodu do Barcelony. Katalánský gigant o jeho službách velmi vážně uvažuje již delší dobu.

Přestup záložníka, který se během svého angažmá v Liverpoolu vypracoval na jednoho z nejlepších defenzivních středopolařů v Evropě, se zdál být nevyhnutelný. Nyní je vše stále otevřené: "Na Anfield Road mám smlouvu do června roku 2009 a jsem zde spokojený," řekl bývalý hráč San Sebastianu. Přesto se dá očekávat, že Barcelona bude dělat po sezoně výrazné obměny kádru. V žebříčku jejích případných posil by pak Xabi Alonso figuroval velmi vysoko.

Navzdory tomu, že management liverpoolského týmu už zvažuje nejlákavější nabídky, hlavní aktér případného transferu se jimi nenechává zneklidňovat: "Nijak mě to nevzrušuje. Možnost návratu do Španělska tu vždycky bude, ale momentálně to není moje priorita."

Alonso přišel do klubu u řeky Mersey v dubnu 2004 jako 22letý mladík. Před dvěma lety se tak stal součástí týmu, jenž dosáhl na nejvýznamnější klubovou trofej Evropy.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Xabi

nene..nikam neodejde..barca potřebuje takového hráče jako je on,ale Xabi určitě neodejde,alespoň po této sezóně ne..musí se poohlédnout po někom jiném ..např Pirlo

Reagovat
Shevchenko

No jasne toho urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo ten neodejde

Reagovat
HOST*Xabi

já sem dával jenom příklad podobného hráče jakým je Xabi a to Pirlo je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele