WRIGHT DOPORUČIL ARSENALU ETO’OA

04.05.2007, 16:27
Aktuality
Arsenal sice ve vzájemných zápasech dokáže držet krok s Manchesterem United i Chelsea, v dlouhodobém měřítku, jakým je jeden ročník Premier League, však konkurenceschopný zatím není. Legenda "Kanonýrů" Ian Wright proto doporučuje nákup Samuela Eto’oa...

"Arsenal v létě zkrátka bude muset koupit nějakého hotového prvotřídního hráče, aby snížil ztrátu na United a Chelsea. Byl bych moc rád, kdyby se pokusili získat Samuela Eto’oa. Umíte si představit, jak dobří by byli společně s Thierrym Henrym?" prohlásil Ian Wright.

Wright dal za Arsenal 185 branek a dlouho byl nejlepším střelcem klubu. Překonal ho až, kdo jiný než, Thierry Henry.

K naplnění jeho vize o spolupráci Henryho s Eto’oem bylo blízko hned několikrát. Před začátkem letošní sezóny se mluvilo o stěhování francouzského útočníka na barcelonský Nou Camp. Pozadu nezůstal ani manažer Arsenalu Arsene Wenger, který měl o Kamerunce zájem již několikrát. Naposledy se o Eto’ově možném stěhování do Londýna mluvilo v zimě, kdy po zranění kolena odmítl nastoupit na závěrečné minuty proti Racingu Santander.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (761)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

... nesplnitelné

Reagovat
Shevchenko

Tak kdyby ho koupili, tak by klidně útočili na titul. ¨Má to ale jeden háček, Eto'o je neprodejný

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to mazec, ale spíš bych to bral opačně, Henry do Barcy

Reagovat
HOST*marthas

Zajímavý...ale Eto´ovi by neseděl anglickej styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

.......kterého se arsenal zas až tak striktně nedrží....abych tak řekl....

Reagovat
HOST*

suhlasim, bolo by to nieco ako baptista

Reagovat
HOST*Cece

Wright moze tak odpurac hoci co, ale Eto zostane v Barce a aj keby ho chceli kupit nech si nachystaju 150milionov euro tolko totiz cini jeho vykupna klauzula!

Reagovat
Pharrell

ten prestup je nerealny, protoze Eto´o je dost drahej pro Arsenal

Reagovat
Darren Fletcher

chystáte sa niekto do Prahy na šípky? ja som chcel ísť ale ostáva pár lístkov riadne ďaleko, ani neviem ako si to odtiaľ človek užije, rozmýšľam, že pôjdem niekam na PL napríklad, keď sa podarí

Reagovat
rufus

Lístky na to mám už dlouho, snad bude plná kapacita a zase to nepřeloží. Jdeme na sobotní program.

Reagovat
penepi

Určite si strihni Rotterdam, keď môžem odporučiť. Aj keď je to ochudobnené o Barneyho, stále tam bude najlepšia atmosféra. Len neviem, či budú ešte lístky. Prípadne v Škótsku to bude určite stáť zato.

Reagovat
penepi

Dominik Kočík podpísal zmluvu s Mission. Chalan je juniorský majster Slovenska a má 12 rokov, už by sa patrilo, aby aj tu vyrástlo nejaké meno.

Reagovat
tomasinho

Dpc, takto zruinovat PL Zkurvený byznys všude...

Reagovat
penepi

Neviem, čo si mám o tom myslieť, ale neodpisoval by som to, uvidíme v praxi, ako to bude fungovať. Hlavný argument je, žeby malo záležať na každom zápase. Je pravda, že v starom formáte v posledných kolách v niektorých zápasoch už vôbec o nič nešlo.

Reagovat
tomasinho

Jasně, ale turnajů je miliarda a ligový formát byl tímto jedinečný. Teď nebude záležet na dlouhodobé formě. Jako příklad. Povedou se ti 2 turnaje vyhrát, dalších 10 můžeš hrát hovno, ale stejně budeš ve hře o play-off. To se mi nelíbí. Navíc se zkrátí zápasy a bude se hrát jen do 6. Tím, že bude 7 zápasů za večer, tak přestane každý z nich být tak jedinečný, bude jich prostě až moc.

A další věc je, že místo toho, aby se přemýšlelo o rozšíření nebo nějaké formě B-ligy, tak prostě ještě zúží to pole na 8 lidí. Takže je to daleko víc ještě užší špička a bude daleko těžší tam proniknout.

Každopádně tímto snad padá možnost Fallon, protože se bojím, že by mohla být fackovacím panákem. Uvidíme, jestli pojedou podle zajetých pravidel, ale určitě bude top 4, Clayton, Gary, Smith. A osmé místo Jose/Dimitri/Cross nejspíš.

Reagovat
$dolar$

A navic se to bude porad opakovat. Ze 17 tydnu budes mit treba 10x stejny finale..

Reagovat
$dolar$

8. bude Cross.

Reagovat
penepi

Reagovat
$dolar$

A Fallon tam nema co delat ani v 10 lidech. Kdyby vyhrala kartu v Q school, tak ok, ale takhle urcite ne.

Reagovat
tomasinho

Nemá no, ale ten hype kolem ní je šílený. Podle mě právě i čekali, jestli nedá kartu. Proto oznamují později letos Takto to asi nechají ještě rok bez ní a šanci dostane někdo z toho tria. Cross vyhrál evropské místrovství, Dimitri hrál finále Matchplay, Jose PL, ale oba měli konec sezony slabší.

Reagovat
$dolar$

Ja proti ni nic nema, je to sympatanda, ale tim, jak ji vsude cpou a vsude se o ni pise, ji delaji akorat medvedi sluzbu a vytvareji tisice lidi, co ji nemaji radi.

Reagovat
tomasinho

Souhlas.

Reagovat
penepi

Všetko má svoje plusy a mínusy. Chápem tú skepsu, ale počkal by som tento rok, ako to bude vyzerať a potom by som hodnotil. Možno sa to ukáže ako úplná kktina a možno to milo prekvapí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Dan Gubić

Dneska večer teda neskutočné šípky

Ešte ide posledný mač MVG vs Humphries.

Super turnaj zatiaľ.

Reagovat
penepi

Clayton je proste najlepší na svete

Reagovat
Wat

Pěkně se z toho 1:4 vyhrabal a po té pauze při 5:5 byl výbornej jak ve hře, tak na zavírání.

Reagovat
Dan Gubić

Ako-kedy minule s Gerwynom prehral. Za tento rok ale zatiaľ patrí do top 4.

Reagovat
Dan Gubić

Clayton - Čizy

de Sousa - Cullen.

Nwtipovateľné. Snáď budú super šípky, prajem všetkým štyrom, sympaťáci všetko.

Clayton je favorit druhé semi kurzovo pomerne vyrovnané. Cullen mierny favorit.

Môj tip finále - Clayton - Cullen

Víťaz turnaja - Cullen.

9Devina - ano - Clayton.

Reagovat
Dan Gubić

Fantázia Chisnall Ak dá Johnyho... prajem mu víťaznú trofej, je to Liverpoolčan predsa. Snáď fandí LFC, nezistil som. Bunting viem, to je pernamentkár na LFC, a Michael Smith je tiež zo St. Helens mestečko pri Liverpoole ale prekvapivo fandí Man United... Rovnako ako mančestrák Cullen...

Pome Chizzy!!!

Reagovat
penepi

Aj Clayton je Liverpoolčan.

Reagovat
Dan Gubić

Fandí LFC? máš info? lebo je to originál welšan.

Reagovat
penepi
Reagovat
Dan Gubić

Super Dave 82 finiš cez bull na dve šípky

...akurát neviem prečo tak často seká s rukou pri doťahu.. Keď to hádže normálne tak triafa pekné čísla.

Reagovat
Dan Gubić

Tak zrejme Cullen, vyzerá že minimálne jednu šipku z 3 dá do treblu. Má deň, má turnaj.

Všetkých hráčov pozývam na Aprílové majstrovstvá Trnavy, podrobnosti zverejníme neskôr.

Snáď dobehnú aj nejakí českí bratia. Budú fajn ceny, prvá cená sud parádneho piva Šariš.

Reagovat
penepi

Je to tam

Reagovat
Dan Gubić

Cullen horko-ťažko ale zaslúžene. Perfektná gratulácia od Chizziho. Toto sú správni ľudia. Prajú jeden druhému výhru. Šipky sa posúvajú nielen kvalitou ale aj ľudsky si hráči po finále zagratulujú ako nikdy predtým. Paráda, tešíme sa na ďalší turnaj. Uvidíme čo tá nanovo urobená Premier League. Podľa mňa je to zaujímavý formát, súhlasím s penepim - netreba to kritizovať vopred.

Reagovat
Dan Gubić

Volajú to Vizualizácia.

Praktikuje to Salah, Ronaldo, Van den Berg a mnoho ďalších športovcov.

Prehrávaš si v hlave hodiny pred zápasom akú dáš gólovú strelu keď príde šanca.

Je to na každom čo si predstaví. Ako bývalý futbalista, predstavil som si políčko triblu 20 ako prázdnu bránu do ktorej kopem z hranice veľkého vápna. Aj posledný dedinský hráč trafí zo 16-ky do prázdnej bránky 99 až s100 krát. Prečo to neviem hodiť rukou ak nohou je to tak jednoduché?

2. S vizualizáciou nastupuje Koncentrácia. Pred každým hodom sa zamerám na to že T20 je vlastne prázdna futbalová brána a ja kopem z hranice vápna. Takže aj keď prvú zazdím, tak idem naisto na druhú a potom tretiu. Nie je tam ani chudák brankár aby môj pokus vykryl. V minulosti - ak mi nevyšla prvá šípka - tak som vedel spanikáriť. Teraz sa na druhý a tretí pokus teším ako 6ročný chlapec na oslavu narodenín.

2. (a to mala byť 1): Mechanika hodu je stále rovnako dôležitá. Nestačí len hlava, aj keď sa hovorí že mozog robí v šípkach (a väčšine športov) minimálne 50 percent. Tu je ale lepšia správa - je v podstate jedno akým štýlom hádžeš. Hlavne aby si hádzal mechanicky stále rovnako. Či máš fantastické zápästie a technicky čistučký hod ako Wright či Anderson - alebo nie si technický typ tak využiješ viac predlaktie a silu švihu ako Bunting (alebo včerajší víťaz Cullen! ktorý tiež používa zápästie len tak na 30% a väčšina hodu je sila rameno dokonca atypicky vytočené) - hádž mechanicky rovnako. Zvyšok každý večer keď si prídeš zahrať tak to už len vycentruješ po pár legoch.

1. Utras si spôsob hodu aký ti vyhovuje. 2. Nájdi si k tomu vhodný typ šípok, násadiek a letiek. Platí, že človek si v živote zvykne na všetko takže aj zvolíš nie ideálnu šípkovú sadu pre tvoju ruku tak je to vlastne jedno a vytrénuješ to aj s 12 aj s 26 gramovými šipkami.

3. Vizualizuj. Už večer pred zápasom. Salah dáva v piatok večer hodinu modlitby, hodinu meditácie a hodinu vizualizácie. Predstav si každý jeden hod na 180 že kopeš Penaltu do prázdnej brány.

4. Koncentruj sa na 100pro. To zahŕňa:

a)nebuď zaskočený ak súper nabúcha veľké číslo, pochváľ ho za Bingo, je to stále tvoja hra. sleduj po hode jeho konečné číslo ale to je tak všetko, ovplyvniť to aj tak nevieš

b) každá jedna tvoja šípka môže znamenať 60 bodov. Podľa kvality turnaja na akom sa nachádzaš vidíš že súperi majú priemer okolo 70-75. Znamená že jeden aspoň jeden pokutový kop T20 z troch šípok dáva protivníkovi šrouba do hlavy.

c) upravuj a zatváraj do tejto lekcie som sa ešte nedostal lebo som príliš zafixovaný na 60 a každá zmena je preto obrovsky náročná. T19 či D16 už pre mňa nevyzerá ako futbalová brána pri penalte. Možno keď ťa omrzí hádzať bingá tak začneš trénovať aj ďalšie veci: upravovačky a double či dokonca bull. Ja zatiaľ hádžem stereotypne na T20. Strašne ma to baví: za posledný polrok som hodil viac bíng než za 20 rokov odkedy som prvý raz držal šípky.

d) netrénuj na objem - trénuj na kvalitu. radšej menej času ale plne koncentrovaný. Hodina a pol totálne zažratý ti dá omnoho viac ako 5 hodín hádzania s myšlienkami niekde inde. Ak máš hlavu inde - nehádž. Narobí ti to väčšiu galibu ako keby si dal voľno.

Neviem či som pomohol, nech to lieta dámy a páni. Snáď korona konečne dovolí a zahráme aj nejaké turnaje. Jeden veľký chystáme v Trnave, pustite sa do tréningu a máte šancu dojsť vysoko. Držím palec

Reagovat
penepi
Reagovat
Dan Gubić

tak to mi musíš vysvetliť či mám si to rovno kúpiť a zistím? o čo tam vlastne ide

Reagovat
penepi

Pomáha to pri mierení. Jednoducho oči aj mozog sa lepšie zafixujú na konkrétny segment, na ktorý pripneš ten krúžok.

Reagovat
ACSeRw!n

pomaha ti to ? ja to nikdy nechapal, ale mozna bych to moch vyzkouset

Reagovat
penepi

Jj, za mňa je to fajn pomôcka určite

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Dan Gubić

Clayton vála Vždy keď vypadne Price treba okamžite naložiť na Claytona. Z Gerwyna má rešpekt, ostatných sa nebojí

Reagovat
penepi

Z posledných 5 vzájomných zápasov 3x vyhral Jonny, takže nemyslím, žeby mal nejaký prehnaný rešpekt.

Inak za mňa spokojnosť, ten nový formát sa mi páči.

Reagovat
ACSeRw!n

neni to tak spravedlivy jako stara PL.. je to vic volatilni a strasne zalezi na prvnim zapase, koho ti nalosujou.. kdyz budes prvni zapasy pravidelny vypadavat, tak nemas sanci, naopak kdyz vyhrajes prvni zapas a pak vyhoris, tak si celkem v pohode

Reagovat
penepi

Ale veď každý turnaj už je nalosovaný a každý s každým sa v 1. kole stretne 2x

Reagovat
ACSeRw!n

aha ok, to sem netusil

Reagovat
tomasinho

Za mě teda vůbec. 7 zápasů je příšerně moc, hráči hrají prostě někteří 3x místo 1x. Nemají šanci se připravit pořádně. A postrádá to absolutně tu ligovost. Takže ok, ale ať to přejmenují, protože toto prostě není ligová soutěž. Hlavně 2x-3x vypadneš v prvním kole a najednou jsi úplně v prdeli. To taky není zrovna divácky atraktivní.

Za mě teda jedno velké ne. Byl jsem skeptik předtím a jsem skeptik i po prvním kole. Možná prostě přijde změna po pár kolech, ale zatím se mi to nelíbí ani trochu. Moc dlouhé, vypadlo úplně to, co dělalo ligu ligou. Nelíbí se mi to, ale to je asi to jediné, co s tím tak můžu udělat.

Reagovat
penepi

Stále sa hrá na body a rozhodujúci faktor je tabuľka, čo viac chceš?

Reagovat
tomasinho

Ty body jsou pěkně debilní a už to není prostě jako liga. V jeden termín s 1 soupeřem. Turnajů je ročně milion, proč do řiti měnit jediný, který je jiný? Mělo to kouzlo, remízy. Navíc kdo chce sledovat 7 zápasů za večer? Ještě přes týden. Už těch 5 bylo hraničních, teď mě to třeba po prvním kole přestalo bavit.

Reagovat
penepi

nj, sto ludí, sto chutí, vec názoru mňa práve ten turnajový formát na tom baví najviac, aj starý mal niečo do seba, ale bolo to také suché

Reagovat
tomasinho

Byla to liga. Teď to žádná liga není. Spravedlivější daleko než teď. Ale co už, money talks.

Reagovat
penepi

Je to ligový formát, veď máš tabulku, ktorá je rozhodujúci faktor, to nemožeš poprieť.

Reagovat
rufus

Vždyť do tabulky dostáváš body podle toho jak si úspěšný v turnaji. Musím souhlasit s tomasinhem, mě ten nový formát taky nebaví. Turnaje jsou celý rok, PL vždy byla o tom, že je to liga. Navíc mi chybí, že nejsou už ani remízy. Ztratilo to obrovský náboj v tom, že se během jednoho večera opakují zápasy postupujících hráčů. Dřív jsem se na čtvrteční PL těšil, teď se podívám na první kolo zápasů a ty postupující dál mě už ani nebaví. Velká škoda, co s tím formátem provedli.

Reagovat
penepi

Aj mne sa starý formát páčil, ale zatial som okej aj s týmto, aj keď teda chápem tie výhrady a že sa to niekomu nemusí pozdávať no.

Reagovat
tomasinho

Mám to úplně stejně.

Reagovat
penepi

Cullen ide ako píla

Reagovat
tomasinho

Co udělá jeden titul. Totéž Jonny před rokem. Škoda, že Smith se nedostane ani k tomu jednomu

Reagovat
penepi

Nezatracuj ho. Zober si takého Wrighta, na okruhu je od 1995 a prvý titul vyhral v 2017, pričom predtým prehral 5x vo finále. Smithovi určite verím, že sa dočká, to skôr Chizzy asi nikdy nevyhrá.

Reagovat
penepi

ok, Price je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hlavně ta jedna, jak měl 177, 120 a spadla mu šipka, zvedl ji, zkoncentroval se a boom, další T20. Mazec, celý večer byl neskutečný. Dneska konečně zahrál i Smith, ale proti němu byl bez šance. Famózní večer. A pochvalu zaslouží i zmrd Wade, včera byl výborný, na své poměry super průměry a efektivní.

Reagovat
havrys99

Neskutečný ty kráso pokud se nepletu, tak druhou devítku hodil přesně hodinu, po té první

Reagovat
penepi

Tak, máme novú svetovú #1 ak to ale už dnes Smith nedá, tak je ozaj choker

Reagovat
tomasinho

Jako když to bylo 2:6 s Barrym, už jsem se bál, ale pěkný obrat. Teď netrpělivě čekám na finále, už musí Zvládl těžké momenty, měl solidní soupeře a hlavně s Pricem si to ubojoval, i když mu to dost Gezzy ulehčil horším zavíráním. + teda zase diváci sehráli roli. Noppert je ok hráč, ale s jeho průměry by ho snad porazit neměl, aspoň doufám.

Ale skvělej i Barry tento víkend, sice ten sklon zapichování jeho šipek je šílený, ale kluk má v sobě hodně. Navíc ta rychlost

Reagovat
penepi

19 rokov, ten veru môže mať velmi peknú kariéru pred sebou. Ale ako píšeš, ten uhol je fakt nonsens

Reagovat
penepi

Inak MvG prvý raz od 2013 mimo top 3 a po Smithovom postupe do finále je až 5., to sa stalo naposledy dokonca v 2012, a pritom poslednú dobu má skvelú formu v tej PL.

Reagovat
ACSeRw!n

zacina se projevovat ten "covid" zebricek, kdy proste MvG mel dva roky krizi..

Reagovat
tomasinho

Tvl, to mě poser. Místo 6:4 nebo spíš 7:3 je to před pauzou 5:5. Smith po úvodu úplně odešel a přizpůsobuje se tomu jemu pomalému tempu a hrozné hře. Atmosféra jak v márnici k tomu, to nevypadá vůbec dobře. Jako jestli prohraje s týpkem, který hraje 84, tak to bude vrcholný choke všech dob.

Reagovat
tomasinho

Tvl 8:7, ale je to k posrání. Celý turnaj hraje tak dobře a teď se nechá stáhnout takto dolů. Kvalita je otřesná, ale hlavně ať aspoň nějak dojde k cíli už proboha. Nemůže prohrát major finále s Noppertem, navíc když ten hraje pod 85... To prostě nemůže

Reagovat
rufus

To snad neni mozny tohle. Bully boy a jeho standardni mrdani v hlave, kdyz o neco jde.. Tvl, je mi ho fakt lito.

Reagovat
tomasinho

Mně ani ne, tohle si zaslouží prostě. Je to fakt kokot, jiných slov pro něj nemám. Kdy jindy chce vyhrát jako. Má proti sobě borce s průměrem pod 85, který jen dotahuje a těží z jeho chyb. Co to jako bylo za představení? Tolik náhozů úplně mimo, sehrávky hrozné, doubly hrozné. Na to neexistuje žádná omluva, toto je prostě největší choke ever od doby, co sleduju šipky a snad největší sportovní tragédie, co pamatuju.

Reagovat
tomasinho

Tohle kurva není finále MS a proti němu nestojí MvG nebo Wright, kteří mají nad ním mentální převahu. Tohle je tvl borec s průměrem 85, který dotahuje a sám absolutně netuší, co v tom finále dělá. A takovému týpkovi on daruje major. Jako, začíná být až ostudné, jací nýmandi dokáží zídkat major a on ne. Měl by se fakt stydět a začít to řešit s psychiatrem.

Reagovat
rufus

Prostě nad tím zase začal přemýšlet a jako vždy to nedal v hlavně. Do toho mu nepomohlo to, že Noppert si hází svoje pomalý tempo a Smith se mu musel přizpůsobit. Noppert ovšem borec, že si s touhle hrou dojde pro major.

Bully boy s tím opravdu musí něco dělat. Že se posere proti silnějšímu hráči, to ještě pochopím. Ale nechat se takhle ovlivnit a rozhodit v zápase, který prohraje jednou z deseti, to je fakt umění. Fakt mi ho je líto, výhra by mu hrozně pomohla, tohle ho srazí zase strašně do hajzlu..

Reagovat
tomasinho

Srazí, do toho budu teď týden co týden dostávat na prdel v PL, protože ten krátký formát je pro něj mizerný a na většinu těch borců tam neumí. Co asi bude hrát po dnešku? Jestli 1x nebo 2x projde přes 1. kolo, bude to úspěch. Jediná výhoda je, že do dalšího majoru má čtyři měsíce no.

Reagovat
rufus

Než současná PL, mnohem důležitější bude co zase příští major.. Souhlas s tím, co píšeš dole Penepimu, podle mě už po dnešku Smith nic velkýho nevyhraje. Když nevyhrál dneska, tak nevím jakého jiného soupeře by si do finále představoval. Tohle nešlo prohrát a on zase našel způsob, jak to podělat. Nic bych ani neřekl, kdyby Noppert zahrál životní zápas.. Ale tohle, to byl hodně smutný pohled na zlomenýho Smithe.

Reagovat
tomasinho

Tak PL není důležitá výsledkově, ale pro jeho sebevědomí. Když bude pár týdnů dostávat furt na prdel a vypadávat v prvním kole, tak mu to ještě v kombinaci s tímto moc nepřidá. Ale jinak souhlas no.

Reagovat
penepi

Noppert frajer, fakt by som nečakal, že týpek niekedy vyhrá major, klobúčik

Smith, to už ani vtipné nie je keď zavrel 97 a 80 a otočil na 8:7, hovorím si, že toto už nemože prejebať, potom som si spomenul, že to je Smith... Ale nerobil by som z toho tragédiu. Prvý major po prehranom finále na MS a znova sa dokázal dostať až do finále. Určite to skôr či neskôr zlomí, ale musí začať pracovať s nejakým športovým psychológom.

Reagovat
tomasinho

Nezlomí, fakt že ne. Ani já, který tvl ztrácím nervy u každého jednoho jedno debilního zápasu (a že to jsou pokaždé nervy), nevěřím, že to někdy. Co chce víc??? Než soupeře, který ve finále nemá co pohledávat a hraje pod 85? Co to jako bylo? To je prostě nepochopitelné, neomluvitelné a normálně na roztrhání PDC karty. Po tomhle nevěřím, že něco někdy vyhraje ještě, fakt ne. Dávám mu 2-3 roky a ukončí kariéru podle mě, protože už to bude i na něj moc.

Reagovat
penepi

Je pravda, že toto je asi najviac "Smith thing", hrať celý turnaj výborne a vo finále prehrať proti priemerakovi, čo zahrá necelých 85 average.

Reagovat
ACSeRw!n

jako kdyz sem sledoval BDO, tak sem si rikal ze jedine Noppert a Durrant muzou nejak v PDC fungovat a oni nakonec oba maji major titul dokonxce

Reagovat
penepi

MVG makes suggestion for new 1001 start tournament

Michael Van Gerwen says he would like to see a new competition added to the PDC schedule with a 1001 start / best of 5 legs format / top 32 players in the world

V tomto som úplne s ním. Na jednu stranu treba určite zachovať gro 501-ky, nech to je na väčšine turnajov, ale hladal by som miesto aj pre nové formáty. Čo sa týka nasadzovania, tak UK Open a Grand Slam sú špecifické, ale inak len Grand Prix (double out) má odlišný hrací formát. Buď vytvoriť nový turnaj, alebo na takom European Championship by kludne mohla byť 701/1001.

Reagovat
ACSeRw!n

urcite jsem pro novy formaty, ale zrovna 1001 ? to bude strasna nuda ale mohly by se naucit cricet nebo parchese treba

Reagovat
tomasinho

Jojo, 1001 je dlouhé už no.

Reagovat
penepi

som ani nevedel, čo je parchese a inak súhlas, 1001 je už prehnané, ale 701 by mohlo byť fajn. Prípadne quadruple boardy zaviesť https://youtu.be/6rj5upo1I2s?t=10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

Tento zápas (Wright v Clayton) definícia, prečo sú averages zo štatistického hladiska prežitok.

Reagovat
tomasinho

Tak v delších zápasech takový rozdíl v průměrech neojebeš, v tomto krátkém formátu to je fuk a je to prostě o využívání šancí a správných šipkách ve správné momenty.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud kazdej leg zavres 120+, tak avg mit nemusis no

Reagovat
penepi

Po 5 kolách už to môžem trochu s odstupom zhodnotiť a musím povedať, že tiež sa mi predošlý formát pozdával viac. Nie je vyslovene špatné ani toto, ale liga bola ligou práve v tom starom formáte, to je fakt.

Reagovat
tomasinho

Dneska si ale nestěžuju, Smith konečně finále, i když teda oba vyhrané zápasy hrál hrozně, jenom soupeř byl ještě horší a strašně zavíral vždycky. Finále zahrál solidně až na pár doublů, ale pro psychiku po tom UK Open asi ok. I když já se do toho ani tak nedostal, furt ve mně to zklamání z UK Open je.

Reagovat
tomasinho

Kája super, oba výsledky a hlavně výkony velmi dobré. Překvapuje

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tomasinho

Wooow, Kareeeeel. Hustý, takto obrat zavřením 127 do zápasu De Sousu. Ten sice zase perlil svými debilními sehrávkami a blbými počty, ale Kája velmi dobrý výkon a využil své šance.

Reagovat
ACSeRw!n

takovy hvezdy v tom CF a mezi nima Karel za celej turnaj drzet prumer 95. to kloboucek.. jeste nikdy to hrac, co nemel kartu nevyhral, tak je mozna cas

Reagovat
Wat

No, mohl by Crosse seknout v týhle fazóně, kor když na něj v semi nečeká Clayton.

Reagovat
ACSeRw!n

velka skoda ty sipky na 5:3, Cross to vytrestal a pak uz to drtil no

Reagovat
Wat

Jojo, ten double 16 tam měl spadnout. Sice nepředváděl extra oslnivej výkon, ale ten jeden leg už by nějakym způsobem umlátil. Škoda.

Reagovat
Dan Gubić

Wade ide

Reagovat
ACSeRw!n

taky bych chtel umet hazet, jako haze Price, se zlomenou rukou a zranenym okem

Reagovat
ACSeRw!n

nekouka nekdo na WDF ? ten jeden zenskej zapas z odpoledne byla velka lahudka, ty nemeli prumer ani 50

Reagovat
tomasinho

Naštěstí mám tolik učení, že na to nemám ani pomyšlení. Asi bych to stejně nezapnul, ale i tak.

Reagovat
ACSeRw!n

Greaves ve finale prumer 91 a v prvnim setu 105

Reagovat
ACSeRw!n

hroznej song, ale furt lepsi. nez to co mel predtim

Reagovat
penepi

mne sa velmi lúbi no, sedí mu to aj čo sa týka lyrics a aj melodicky keď sa chytia diváci, tak to može byť klinec

Reagovat
penepi

Ale samozrejme toto bude aj tak vždy najlepšia nástupovka a to som zažil aj Barneyho v Rotterdame

https://www.youtube.com/watch?v=2ocDMCEoQds&t=4s&ab_channel=belamyorke13

Reagovat
penepi
Reagovat
ACSeRw!n

jj tohle je taky bomba

Reagovat
tomasinho

Koho ta PL letos tak hrozně nebaví jako mě? Formát, menší počet hráčů atd. Furt dookola ty stejné matchupy týden co týden.

Reagovat
rufus

Souhlas, ani mě to nebaví. U mě už to došlo tak daleko, že na to ani nekoukám, jen si vždycky projdu výsledky a to je všechno. Nebaví mě koukat na stále stejné zápasy tak často dokola.

Reagovat
tomasinho

Rychle se to přejí no. Už se těším na pořádný turnaj, tohle mě fakt nebere už. Pořádně se dočkáme až na podzim, ale nejvíc se těším tradičně na červencové Matchplay. To je snad můj nejoblíbenější turnaj mimo MS.

Reagovat
ACSeRw!n

ja videl jenom dva vecer zatim, protoze ctvrtky mame ligu, takze u me zatim ok, ale taky mi vadi mensi pocet hracu a taky to, ze to je vic o nahode, nez byvalo driv

Reagovat
tomasinho

Jojo, ono první dva tři večery mě to bavilo. Jenže pak to je pořád to stejné dokola, moc zápasů atd.

Mně vadí to, že turnajů je během roku a tohle mělo své kouzlo tím, že to byla liga. Teď sice taky mají body do tabulky, ale jsou to mini turnaje. Chybí mi remízy, chybí další hráči na oživení. Jasně, i to mělo své mouchy, taky byly občas nudné zápasy nebo ty, kde šlo o nic. Ale i tak to bylo lepší. Pochybuju ale, že to PDC příští rok vrátí. Contendery taky nechali snad 2 nebo 3 roky.

Reagovat
ACSeRw!n

na 99% to po jednom roku nevrati, to je blbost no

Reagovat
penepi

James Wade vs Michael Van Gerwen on Thursday for the 5th time in 6 weeks. Yep this format isn't working as you see the same old matches again and again. No real build up.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dan Gubić

European Tour z Rakúska, stream. Arena sport mi z nejakého dôvodu zrušili tak tu je stream.

https://dartstreams.de.cool/pdc1.php

Karel Sedláček proti Buntingovi 21:30 naživo, pome Kája

Reagovat
ACSeRw!n

kdyztak na Twitchi jsou live streamy z sipek na 180dartstv

Reagovat
penepi

Tie winmau terče sú nádherné hovno

Reagovat
ACSeRw!n

Adam mazec vcera se tam byl, atmosfera spis prumer

Reagovat
tomasinho

Smith konečně forma, ale zas ne na majoru. Snad to načasuje včas na matchplay. World Cup bude schíza, fandit týmu, kde je Wade

Reagovat
ACSeRw!n

pro nej to musi bejt strasny, jak ho MC furt ohlasuje jako Shanghai Darts mastera a former young world championa a ted mu pribude dalsi titul, kterej tam moc nechce

Reagovat
tomasinho

Jojo, to ohlášení je hrozný no. Ale tento titul si podle všeho cení, první turnaj v MSG a porazil Garyho, Wrighta a MvG během jednoho večera. Ale jasně, furt je to relativně nic. To UK Open už snad hodil za hlavu, zkusí s Wadem vyhrát world cup a pak matchplay no, na to se tradičně těším, nejlepší turnaj roku mimo MS.

Reagovat
penepi

V 1. kole si dofandil

Inak Matchplay sa už tiež neviem dočkať. Podla aktuálnej formy najväčší favoriti Humphries, Smith, Clayton a MvG (ale tam otázne, ako bude na tom po operácii)

Reagovat
ACSeRw!n

Cullen zatim jak utrzenej ze retezu.. Snad to MvG dneska urve, uz potrebuje major jako sul.

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

Hlavne ma to sere kvôli Cullenovi no, samotná výhra MvG by ma už až tak nebrala

Reagovat
penepi

Pokračujme tu... Ak by som to bral podľa kurzov, tak Lukeman by mohol prekvapiť, má podla nedávnej formy velmi slušnú šancu vyhrať. Dúfam aj v Jackpota, ale na piču žreb chytil, MvG má dobrú formu. Aspinallovi budem tiež fandiť, ale moc mu neverím, Humphries je aktuálne najlepší na svete.

Reagovat
ACSeRw!n

vubec bych se nedivil, kdyby to Humphries vyhral, ale je asi v ty nejtezsi casti pavouka.. a MvG je myslim po operaci a Lewis ziskal ted naky sebevedomi.. no uvidime

Reagovat
penepi

Z tej druhej polovice pavúka by som si tipol, že víťaz zápasu Smith-DvD pôjde až do finále.

Reagovat
penepi

No, pred turnajom som tipoval Claytona na víťaza, to mi už asi nevyjde. Skúsim teraz po 1. kole tipnúť finále Dimitri - Smith a Smith sa už dočká prvého majoru. Ale je to naozaj len tip, ak náhodou Wright znova správne načasoval formu, tak kludne môže Dimitriho vyliať v QF. Smith hrá teraz s Dirkom, ktorý má skvelú formu. MvG vyzerá byť po operácii v prdeli, z tej časti pavúka sa javí dobre Aspinall. Price poslednú dobu slabota, ale dnes velmi pekný výkon, ani toho sa nedá odpisovať.

Reagovat
ACSeRw!n

Dobey, takhle debilne mi zkurvit tiket za me finale Dimi - Price

Reagovat
Darren Fletcher

Nemalo tam byt 78 pre Aspa keď zatváral 68?

Reagovat
Darren Fletcher

Aha tak už predtým bola chyba v grafike išiel z 226 a grafika mala 216

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si vcera rikal, co to je za blbost ale rozhodci byl Russ, tak bych se nedivil ani, kdyby to spatne spocital

Reagovat
penepi

Žijete?

MvG je po tom výpadku cez covid späť v top forme a znova najlepší na svete. Aj keď MS sú ešte ďaleko, som zvedavý, či ho niekto zastaví. Hot take: Josh Rock pôjde ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Žijeme Mňa teší hlavne, že po zranení sa opäť darí môjmu favoritovi Aspovi

Reagovat
penepi

ty si tu ale nový, či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Registrovaný som novo, ale predtým som to tu čítaval. Som sa registroval kvôli Tiplige, ktorú samozrejme hneď moju prvú sezónu zrušili

Inak ako dlho používaš tento nick penepi? Si matne pamätám na jedného penepi, s ktorým som písaval ešte cez ICQ ohľadom Hattricku myslím. Vtedy som mal nick boboPN

Reagovat
penepi

Jo, to sedí Ak je PN narážka na Piešťany, tak s jedným chalanom odtial som bol v kontakte, ale ten mal iný nick, tvoj si nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

Piešťany, áno, ale reálne v živote sme sa nikdy nevideli, iba ten Hattrick si pamätám

Reagovat
ACSeRw!n

Rock je dobrej silenec.. ty posledni turnaje a ty jeho prumery.. slusny na 21 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ide ako píla, no zrovna Aspa mi nemusel poraziť Inak včera Cross vs. Wade veľká slabota

Reagovat
penepi

slušný magor

S Hetom presne rátam s ako najväčším favoritom na zastavenie MvG prípadne na MS, ale musel by ho chytiť v skorších fázach. Klasicky čakám, že zapne Anderson a tento rok verím aj Crossovi.

Reagovat
Dan Gubić

Tuším si čítal moju predpoveď na Hetu do top špičky zpred asi roka a pol v minulom vlákne Paradoxne po posledných vystúpeniach by som Damona až tak nefavorizoval...

..ide "steady", bez veľkých výkyvov. Horšie dopadol môj až srdcový miláčik Jelle ktorý zahral až príliš fantastické 2-3 sezóny a ťažké body z najväčších turnajov nedokázal obhájiť až tak že dnes nemá tour card Majster sveta...

Ale keď ste tu chlapi: nejaké tipy na dnes večer? Niečo som vyhral na víkendových futbaloch, ale včera som okrem smolnej orehry Káju Sedláčka moc toho nevidel. Čo tipujete na dnes večer?

Letmo som to pozrel, moje tipy:

Bunting, Gurney, R. Smith, Schindler

Meikle Rodriguez Dobey Clemens

Reagovat
ACSeRw!n

Klaasen je lidskej odpad

Reagovat
Dan Gubić

a ty si gentleman, ked už sa takto vyjadríš k čolveku ktorého si v živote nestretol. Inak aj Karel a ďalší majú dobrý vzťah s Jellem, aj to sú ludské odpady? Pochvál sa teda ako sa tebe darí a prečo ťa máme velebiť.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Akože všetci favoriti vypadnú?

Reagovat
Dan Gubić

OT: v Trnave je v nedeľu poobede prémiové ligové kolo 501 Double In. Aj pre neregistrovaných. Poď si otvoriť leg natrénovaným dablom. Skúšaj to na D16 a so šťastím ti skočí D8 a si v hre. Dokoca sa to dá začať aj D20 a zahrať devinu ako ukázal (nielen) dubliner Brandon Dolan

https://www.youtube.com/watch?v=e2unI6w-vw4

Reagovat
ACSeRw!n

Wright

Reagovat
penepi

Už sa teším ako to Bully Boy prejebe

Reagovat
ACSeRw!n

ty posledni dva zapasy hral jak silenec, ale ve finale to zas bude 90 avg

Reagovat
penepi

jj proti Dobeymu, ktorý vyhrá s priemerom 92

Reagovat
smazaný uživatel

No ak už teraz nevyhrá televízny major, tak neviem kedy..

Reagovat
ACSeRw!n

Dirk ho vyridi doufam

Reagovat
penepi

meh, ten mi je tam asi najviac proti srsti ani jeden zo zvyšných troch by mi nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyridil Žeby finále Smith vs Smith?

Reagovat
ACSeRw!n

11x 180 za poslednich 7 legu to je zapas do pici

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Klasik

Reagovat
rufus

Me uz to ani neprijde vtipny, je mi ho fakt lito..

Reagovat
penepi

Aj mne, ale dočká sa určite. Už len to, že stále je schopný dostavať do finále svedčí o jeho obrovskom prirodzenom talente (spolu s Lewisom a Andersonom za mňa najväčší v histórii). A dnes hral výborne, ale Ross je fakt na vlne no.

Reagovat
tomasinho

Sorry za neaktivitu tady, všechno jsem sledoval, jen nebyl čas.

A teď prostě musím.... Co komu kurva udělal už, že musí takto trpět? Do prdele práce, zahraje tři fantastické zápasy, zápasy s Rockem a hlavně s Dirkem, to bylo něco neskutečného, otočka s Humphriesem. Dostane se do finále, zase jak na UK Open s outsiderem, tentokrát ještě větším, Noppert je solid, Ross Smith je fakt shit proti němu.

A on tvl ten hajzl zavře všecko nad 100 (133, 2x 121, 107, možná ještě něco), má přes 100 a kdo ví jaké zavírání? Proč tvl? Kde to sebral do prdele? To fakt není normální a fakt je mi dneska do breku. Tohle není normální.

Na UK Open si to posral sám, choke jako prase, Noppert hrál hovno, nevyřídil a posral poslední leg. Ale dnes? Ok, řeč těla nebyla ideální jako v semifinále, ale tvl, měl průměr nad 100, skoro 50% zavírání, co by víc měl udělat už? Nerozumím tomu, nechci tomu rozumět, je to fakt vymrdaný sport postrádající logiku a je mi z toho zle.

Fakt prostě už nevím, co by měl udělat. Zahraje prostě parádní turnaj, ve finále nestojí žídná persóna, ale naopak prostě na jeho úroven fakt shit hráč při vší úctě k Rossovi, je to to hráč top 30, ale tvl, major winner, Fakt je mi k pláči a blití zároveň z toho.

Reagovat
tomasinho

Ještě navíc po té paralympiádě, co předváděli s Dobeym ve semifinále. Kdyby aspoň prohrál s Dobeym tvl a ne s tímhle šaškem, co se neumí chovat. Ne, fakt ne, já nemůžu mít jednou radost už.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, nechápem už, kedy inokedy ako teraz. Už väčšiu príležitosť asi mať nebude. No je to tak, keď hrá proti dvom Smithom zároveň. Okrem Rossa aj sám proti svojej hlave..

Reagovat
penepi

Oveľa väčšia príležitosť bola proti Noppertovi, tam si to posral len a len sám. Včera hral výborne, ale Ross má proste top formu. Príležitostí bude mať ešte veľa.

Reagovat
ACSeRw!n

MvG vs Rock

Reagovat
penepi

Teším sa Inak ten Ross je solídne zviera, 9 legov a v každom 180

Reagovat
ACSeRw!n

Rock kurva skoda ze se pritom asi zranil

Reagovat
penepi

Jak?

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz slavil 9darter, tak zakopnul o oche a od ty doby kulha

Reagovat
penepi

Blázen

Reagovat
ACSeRw!n

tak ted bylo videt, ze to bylo z toho jak vyskocil, takze asi kotnik

Reagovat
Dan Gubić

To fakt máme devinu? Klobúk dolu MvG že sa nezosypal, bude to ešte perné.

Kto nemá nova sport tu je parádny stream na každé šípky aj na tie "európske poháre" čo nova nedáva:

https://dartstreams.de.cool/pdc1.php

...a fandím Rockovi a potom Ross Smithovi, parádny večer.

Reagovat
ACSeRw!n

112 avg po deseti lezich proste no good

Reagovat
penepi

Toto je vintage 2015-17 MvG, každý iný hráč by už tiekol 1:9, max. 2:8 a 21-ročný chalan si s ním hrá vyrovnanú partiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný zápas. Normálne uvažujem, že si Rocka z haluze tipnem na majstra sveta

Reagovat
penepi

Keby nebol MvG prakticky neporaziteľný (za mesiac môže byť samozrejme všetko inak), tak by som tomu reálne veril. Ako aj včera hovoril Mardle, Rockovi v podstate nič nechýba a jeho hra je skoro bezchybná. Vlastne nový van Gerwen.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz ma Barney dobre nastavenej mindset, tak fakt porad dokaze hrat dobre.. zatim se pekne drzi trosku sem cekla, ze ho Price totalne prejede, ale sem rad, ze to je zajimavej vyrovnanej zapas

Reagovat
$dolar$

kdyby lip zaviral, tak vyhraje

Reagovat
ACSeRw!n

kdo? oba maj kolem 40%.. jasne, Gezzy tam mel ty dva legy, co hodil dve sipky do dratu, ale se proste v takhle dlouhym zapase stane vicemene pokazdy

Reagovat
penepi

Druhý zápas dokonale napravil chuť po prvom, je to legenda.

Reagovat
ACSeRw!n

v 55 letech se pres Q school vratit do SF majoru, pritom na floor eventech hral celou dobu bidu.. uf..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
penepi

Luke borec, to je tiež budúci majster sveta.

Reagovat
$dolar$

Přál bych mu to. Už jenom za to, jak zhubnul.

Reagovat
tomasinho

Dneska už to vyjde. Toto byl v mezihře jeden fenomenální výkon. Kdyby nebyl kokot na doublech, smete Barneyho. Udělal si to naprosto zbytečně složité tím, jak ho vracel a nedokázal mu utéct. Barney je král, jak vždycky dokázal poslední v ruce zavřít, ale kvalita byla dneska jednoznačně na straně Smithe. Je to úplně stejné jako na European Championship, tři parádní clutch výkony, závěr s Crossem, otočka v závěru s Cullenem a teď tohle, v závěru to taky zvládl suverénně. Nemůže potřetí v sezoně prohrát finále majoru z pozice favorita už, to prostě nemůže už. Když prohrával finále s MvG, Crossem, Wrightem, Wadem, ok. Ale dnes už žádná výmluva musí si pro to dojít.

Bral bych asi spíš Humphriese do finále, scoring power má teď asi vyšší jak Asp, ale Asp je podle mě mentálně silnější soupeř do finále. Ale tak či tak, musí dneska vyhrát už.

Reagovat
penepi

Takže Aspinall/Luke titul

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

labil sa zas rozklepe, neboj nič zatiaľ čo Luke a hlavne Asp sú v hlave úplne ok

Reagovat
tomasinho

No, Humphries úplně ne zatím, mívá taky výpadky, hlavně takový zápas ještě nehrál. Tlak čtvrtfinále nebo finále je jiný. Věřím, že pokud bude hrát finále Smith s Humpriesem, tak už to vyjde. S Aspem by to bylo těžší, ale věřím i tak. Poslední dvě, kdy byl ještě větší favorit jsem cítil průser, dneska věřím, že už to konečně klapne. Zvedá se to, s Noppertem to byl choke, s Rossem hrál dobře, jenom ten blb hrál abnormálně dobře a zavíral každé hovno 100+. Dneska už to bude dobrý výkon + výhra.

Reagovat
penepi

Pred rokom hral Humphries finále UK Open. Smith blbol už pri Barneym, spolieham sa, že vo finále sa rozklepe ešte viac a aj keď bude mať dobrú scoring power, tak doubles rozhodnú.

Reagovat
tomasinho

Myslím, že právě to, že blbě zavíral a přesto vyhrál, mu dost pomůže a půjde na zavírání nahoru. Aspa mám rád, je to bojovník, technicky hrozný, ale sympaťák a bojovník, ale věřím, že to dnes klapne.

Reagovat
tomasinho

A přeci jen. Při jakémkoliv odbočení od formy atd, Barney budí větší respekt než Asp pro hráče, zvlášť když Smith viděl, co provedl s Gezzym. Věřím, že dneska už je ten den, kdy to zlomí.

Reagovat
penepi

Pre Smitha budí vo finále rešpekt aj Ross

Reagovat
tomasinho

Neser Na Cullena to furt stačí ale

Reagovat
penepi

vo finále by nestačilo

Reagovat
tomasinho

To by se do něj musel Cullen probojovat častěji no A dneska se to zlomí

Reagovat
penepi

Tak Cullen ma tiež vytáča, fandiť mu je niekedy ako za trest, tiež sa vie totálne rozklepať.

Reagovat
tomasinho

Je to škoda, mám ho rád. Je to výborný hráč, ale čistě potenciálem je Smith ještě o level výš, je smutné, kdo všechno už má major a on ještě ne Na druhou stranu, co by za to jiní dali, dostává se do nich pravidelně už 4 roky, jednou to přijít musí.

Reagovat
penepi

Smith má potenciál byť najlepší na svete. Som zvedavý, či keď vyhrá prvý titul, tak sa rozbehne a bude ich vyhrávať rad radom. Lebo už len to, že je takto často vo finále, hovorí samo za seba.

Reagovat
tomasinho

To si úplně nemyslím. Nebude z něj MvG ani nic podobného, ale mohl by pár majorů včetně MS vyhrát, být někde taková ta druhá garnitura, level Wade, Price, Wright časem.

Reagovat
penepi

MvG mal teraz dobrý polrok, ale z dlhodobejšieho hľadiska (nejaké 2-3 roky) už nie je najlepší na svete. Respektíve je, ale spolu s Wrightom a Priceom, kt. sú na rovnakej úrovni. Smith dokáže hádzať rovnako dobre, akurát mu chýbajú tituly.

Reagovat
tomasinho

Myslím v kontextu celé kariéry, nikdy nebude taková silná osobnost jako MvGm aby zvládal velké momenty. Sem tam nějaký ten major vyhraje, ale nemyslím si, že jich bude tolik, aby byl nějak dominantní.

Jinak souhlasím.

Reagovat
penepi

Ako jasné, to súhlas samozrejme. MvG má aktuálne 44 major titulov (za ním Wade 11), takže toto určite nedoženie - rovnako tak MvG nedoženie 79 Taylorových. MvG ich má tolko hlavne z toho obdobia 2015-18, kedy bol skoro neporazitelný a nemal zápas s avg pod 100. Skôr som to myslel tak, že Smith môže byť kludne svetová jednotka.

Reagovat
tomasinho

Jo, to klidně může no. Když vyhraje MS a nějaký další major, ostatní ztratí, má šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asp vs Smith, vysnené finále pre mňa. Go Asp!

Reagovat
tomasinho

Asp už jeden major má. Ačkoliv skoro v každém případě bych mu ve finále přál, dneska nemůžu. Ale bolelo by to asi méně než od Nopperta nebo R. Smithe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Asp je môj no. 1 favorit. No ak vyhrá Smith, nebudem sa hnevať. Aj keď víťazstvo Aspa poteší viac. Smith nech vyhrá MS

Reagovat
tomasinho

To nevyhraje, pokud nevyhraje dnes

Reagovat
ACSeRw!n

16:14 Asp

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

hodilo by se rict, ted nebo nikdy, ale to uz se rikalo tolikrat..

Reagovat
tomasinho

Právě. Já většinou jsem skeptický, dneska si chci udržet pozitivní přístup, ale začínáte mě ještě víc znervózňovat. Ještě, že musím dělat věci do školy a nejspíš si to dám opožděně ze záznamu, až to dokočím.

Reagovat
$dolar$

Ty vole, finále dvou "sympataku"

Reagovat
rufus

Hehe, moji dva nejoblibenejsi hraci, takze ja jsem naopak velice spokojen.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Smith o milimeter nedal 145, odkskočil by na 4:1 a išiel podávať, toto sú tie detaily, čo môžu vo finále rozhodovať. Zatial ale velmi pomalý rozbeh od oboch.

Reagovat
ACSeRw!n

oba hrajou bidu no, ale tezky dva takhle dlouhy zapasy v jeden den

Reagovat
tomasinho

Jojo, dementní rozpis, měli skupiny začít kapku dřív a stihlo by se to lépe. Aby bylo SF v sobotu a finále v neděli až.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal sa konečne

Reagovat
penepi

Výhra zaslúžená a konečne, ale dpč to je najnudnejší človek na okruhu

Reagovat
tomasinho

Ale ty seš nuda Nevěděl, co má moc dělat no, není zvyklý vyhrávat. Furt lepší jak Cross, který po výhře předával pohár Taylorovi trapák

Reagovat
penepi

Však ale to čo bolo? To zvalenie sa na zem bola jediná poriadna emócia, ktorá stála za to, inak tam len stál, strašne suchý človek, až to bolo celé rozpačité. Ale akože doprajem mu to, zaslúžil si to už.

A ten Cross no, to si pamätám. Tak totálny nováčik na okruhu a porazil vo finále GOATa, ktorý sa práve lúčil s kariérou. Chápem, že bol z toho úplne v prdeli.

Reagovat
tomasinho

Myslím, že mu to nedocházelo ani pořádně. Spíš než oslava prostě přišla úleva, po takové době. Spadlo to z něj, myslím, že oslaví to pořádně, to se neboj

Reagovat
ACSeRw!n

to s tim poharem byla jedna z nejtrapnejsich veci, co sem kdy videl.. hlavne z pohledu Taylora.. prohraje s novackem, kterej mu pak jeste provokativne po zapase cpe pohar do drzky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Wow, tak easy jsem to nečekal. Úvod bídný oba dva, Smith jenom méně špatný, klíčem asi byl ten třetí brejk na 10:5 před pauzou. Pak se to už vezlo, Smith se postupně zvedl trochu a Asp moc ne, odešly mu pak i doubly a byl viditelně odevzdaný.

Co ale musím pochválit, Asp je fakt top 5 sympaťák na okruhu, skvělý kluk, který je hrozně fér, hrozně přejícný, umí prohrávat s grácií, i když to bolí. Frajer za mě a budu rád, když přidá taky brzy nějaký major

Ale dneska to prostě muselo dopadnout jinak. Wow, furt z toho nemůžu, jak to bylo 15:5, začal jsem teprve věřit, že už to vyjde. Začátek nic moc, pak lepší doubly, padalo to a Aspovi naopak ne. Byl to třeba horší výkon než s Rossem Smithem, ale chápu nervozitu a únavu z toho debilního rozpisu. Asp ještě horší, chudák hrál včera večer do 16, dneska odpo a pak zas večer, v tom měl Smith výhodu a štěstí a využil toho.

Konečněěěěěěěě Nemyslím si a nečekám, že z něj začne být dominantní hovado nějaké, ale snad mu to pomůže aspoň trochu a začne vyhrávat trošku víc. Jsem fakt neskutečně rád za něj, ani jsem pomalu po tom Rossovi nedoufal, že to přijde tak brzy. Z jedné strany choker, z druhé strany pochvala, že to nikdy nevzdal a furt se blížil a blížil. Těch ČF a SF má pravidelně moc a konečně se na něj i usmálo štěstí.

Mám z toho dost podobný pocit, jako když jsem s Murraym slavil první grandslam před víc jak 10 lety. Tam to byl větší boj, ale podobné typy trochu s těmi finálovými zápasy.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud se to ve Smithove hlave ted nejak zazracne po prvnim titulu prepne a budou mu chodit doubly, tak ani ten mistr sveta neni nerealnej

Reagovat
tomasinho

Není no, loni už byl hodně blízko, čím delší zápasy jsou, tím víc je lepší podle mě. Loni hrál skvěle, když sundal Claytona a Price, ve finále vedl 5:4 a 2:1 s brejkem. Podle mě je třeba MS u něj reálnější jak PL, dlouhodobá soutěž není pro něj moc.

Já nečekám, že teď bude drtit, ale snad pár turnajů ještě vyhraje, Matchplay bych mu přál moc.

Reagovat
ACSeRw!n

sleduje nekdo ? ja po pravde kvuli MS tenhle turnaj vynechavam, ale zaverecnou session asi mrknu na druhym monitoru :)

Reagovat
penepi
Reagovat
ACSeRw!n

jj presne

Reagovat
tomasinho

Tak lehce spíš, ale doufám v MvG/první titul Humphriese. Spíš si dám ale jenom finále a finále mladých, kde snad Rock potvrdí roli favorita.

Reagovat
ACSeRw!n

koukal sem na toho skota a kartu ma a i porazil obcas nejaky slusny hrace, ale pokud bude Rock hrat aspon na 60%, tak je to asi easy pro nej.. jinak SF MvG - Luke je bohuzel predcasny finale

Reagovat
penepi

MvG

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

v podstate nikto na okruhu mi neprekáža, ani ten Price mi už vôbec nevadí, ale tomuto nechuťákovi nikdy neprídem na chuť no. Aj teraz pri tej devine Rocka sa na neho ani nepozrel. Nepoviem, keby to bolo na konci zápasu, že sa sústredí, ale bol to druhý leg. Keby to bolo v opačnom garde, tak ešte tri dni vyplakáva, aký je jeho súper arogantný, že mu nezablahoželal. A celkovo má ego jak Ibrahimovič a potrebu komentovať iných hráčov, nedávno som zas videl, že riešil de Sousu, predtým Claytona, proste čurák no.

Reagovat
ACSeRw!n

on to pak vysvetloval, ze vedel, ze v tom zapase proti Rockovi, se musel 100% soustredit na svoji hru a snazil se ten 9darter pustit mimo sebe (a ani ho neprekvapiů).. vedel, ze musi hrat A hru v 90% legu, aby ho porazil.. coz hral a taky ho porazil.. i po zapase mu dal kredit, ze brzo neco velkyho vyhraje.. MvG byl driv vnimanej spis driv, jako ten prvni, co tam prines tyhle velky oslavy a ted uz je spis vic hracu, co tohle pouziva, nez nepouziva.. navic vetsinou o nem hraci ted uz mluvi dobre.. on kdyz prohraje, tak je profik.. to se o vetsine tech ego prekypujicih hracu rict neda

Reagovat
ACSeRw!n

a to, ze neco rekne o nekom do medii u me ukazuje, jen ze ma koule to rict, vzdy to byla pravda.. ostatni se boji rict nazor a tvari se jako kamaradi se vsema, ale tak to uplne nebude

navic je to mindgame, stavi se do pozice, ze je skoro neporazitelnej a dostava se do hlavy souperum, coz je u sipek vic dulezity, nez u jinejch sportu

Reagovat
penepi

Že niekoho posmešne pomenuje, že je niktoš je len ukážka trápnej arogancie a absolútne nie toho, že má gule. Tiež s Dimitrim - ten má nejaké PTSD alebo nejaké úzkosti, aj preto používa tie ukludňovacie metódy pri zápasoch, aj z toho si MvG robil žarty. Proste jednoduchý blbeček. Tú auru neporazitelnosti mal tak tri roky dozadu a prišiel o ňu tým, ako sa tá špička vyrovnala, toto sú väčšinou len trápne pokusy o mindgames.

Reagovat
ACSeRw!n

tak nerikam, ze to je uplne cista taktika, ale taktika to je a dulezita

Reagovat
penepi

Bral by som to ako taktiku, keby sa tak vyjadroval pred zápasmi s tými danými hráčmi a umne na nich vytváral podvedomý tlak, ale on má tieto komenty aj uprostred sezóny mimo majorov, kedy sa žiadne vzájomné zápasy ani len neblížia. Preto to za mňa nie je žiadna vypočítaná taktika, ale proste len tuposť a arogancia.

Reagovat
Wat

Reagovat
ACSeRw!n

Mike se bude na MS jen tezko zastavovat

Reagovat
penepi

Dirk/Ross v 4. kole 4:3

Reagovat
ACSeRw!n

je fakt, ze ctvrty kola mu moc nejdou

Reagovat
penepi

Samozrejme toto je už prípadné 3. kolo, v 2. kole určite nejakí vyletia s kvalifikantmi.

[1] Gerwyn Price - Raymond van Barneveld [32]

[16] Ryan Searle - Jose de Sousa [17]

[8] James Wade - Gabriel Clemens [25]

[9] Danny Noppert - Daryl Gurney [24]

[4] Michael Smith - Martin Schindler [29]

[13] Joe Cullen - Damon Heta [20]

[5] Luke Humphries - Vincent van der Voort [28]

[12] Dave Chisnall - Stephen Bunting [21]

[2] Peter Wright - Kim Huybrechts [31]

[15] Dimitri Van den Bergh - Krzysztof Ratajski [18]

[7] Jonny Clayton - Brendan Dolan [26]

[10] Nathan Aspinall - Callan Rydz [23]

[3] Michael van Gerwen - Mensur Suljovic [30]

[14] Dirk van Duijvenbode - Ross Smith [19]

[6] Rob Cross - Mervyn King [27]

[11] Gary Anderson - Chris Dobey [22]

Reagovat
penepi

Žeby Price a Wright koniec v 3. kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Price, ak dostane van Barnevelda, určite

Reagovat
ACSeRw!n

za me top favoriti:

1. MvG

2. Luke

3. M. Smith

4. Price

kdyby vyhral kdokoliv jiny, tak by to bylo mega prekvapeni..

a jinak za nas tam je Sedlacek i Gawlas to je mam dojem poprvy, co tam budem mit dva hrace

Reagovat
penepi

1. MvG

2. Smith

3. Rock

4. Humphries

5. Price

6. Chizzy

7. Aspinall

Reagovat
ACSeRw!n

nad Rockem sem premejslel, ze ho tam dam.. ale podle me ho to poprvy semele Asp souhlas, ale Chizzy ani nahodou

Reagovat
penepi

Záleží ešte ako teraz dopadne žreb, ak by sa Rock dostal do dobrej vetvy a niekomu sa podarilo vyradiť MvG, tak je pre mňa najväčší favorit. Ale hej, hrozí aj to, že vybuchne. Chizzy bol skôr taký výstrel Na druhú stranu on vie vyletieť, pred dvoma rokmi dal Michaelovi whitewash. Ešte keď tak Noppert/Dirk/Cross. Ale reálne ktokolvek mimo tých top5 by bolo velké prekvapenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rock prvé kolo vs. Justicia, potom Rydz a potom Asp. Na pekne..

Reagovat
ACSeRw!n

Justicia je neprijemnej souper a to nejenom hrou, ale tim jak vystopuje a umi pri hre provokovat.. nedivil bych se prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Aspinall má v treťom kole asi Rydza. Minulý rok s ním vypadol, tak snáď sa to nebude opakovať. Price vypadne s van Barneveldom, to je viac-menej isté. Podľa mňa sa rozhodne medzi MvG a Smithom, pričom Smitha by som videl možno aj ako väčšieho favorita vzhľadom na žreb. MvG sa bude musieť vysporiadať pravdepodobne s Rossom Smithom, Crossom alebo Andersonom a potom pravdepodobne Wrightom. Smith má ľahšiu cestu do finále určite.

Reagovat
ACSeRw!n

Rydz sel za posledni mesice strasne dolu.. ze Price vypadne proti RvB je jiste jo ? a momentalni forma Andersona a Wrighta neni pro MvG absolutne zadna hrozba.. mozna ten Cross, ale i tam bych to videl tak 75:25

Reagovat
smazaný uživatel

Price viac-menej, vo vzájomnom dueli ho porazil iba raz, inak všetko prehry

Reagovat
penepi

https://mydartcoach-database.web.app/

Narýchlo som tam nahádzal niečo, vyšlo mi:

SF

Noppert - M SMITH

Aspinall - CROSS

F

M Smith - CROSS

Reagovat
ACSeRw!n

L16

PRICE - Whitlock

WADE - Noppert

M. SMITH - Heta

HUMPHRIES - Gilding

HUYBRECHTS - Van den Bergh

ASPINALL - Clayton

MVG - Dirk

CROSS - Anderson

QF

PRICE - Wade

HUMPHRIES - M. Smith

ASPINALL - Huybrechts

MVG - Cross

SF

HUMPHRIES - Price

MVG - Aspinall

F

MVG

tak uvidime, sem zvedavej

Reagovat
penepi

Segra mi poslala svoj a od QF to má s výnimkou Huybrechtsa identicky jak ty

Reagovat
ACSeRw!n

je videt, ze se vyzna

Reagovat
tomasinho

ČF

Price - Noppert

M. Smith - Humphries

Barry (porazil Wrighta i Dimitriho) - Asp

MvG - Cross

SF

Price - M. Smith

MvG - Aspinall

F

Smith - MvG

Winner MvG bohužel

Reagovat
tomasinho

Ten Barry mi do toho dobře hodil vidle dneska, hrozný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

L16

van Barneveld - SEARLE

WADE - Noppert

M. SMITH - Cullen

HUMPHRIES - Bunting

WRIGHT - van den Bergh

Clayton - ROCK

MvG - Ross Smith

Cross - ANDERSON

QF

Searle - WADE

M. SMITH - Humphries

WRIGHT - Rock

MVG - Anderson

SF

Wade - M. SMITH

Wright - MVG

FINAL

M. SMITH

Reagovat
penepi

Štatistika, ktorá mi dnes ustrelila dekel - James Wade v žiadnom zápase na MS ešte nezahral priemer nad 100

Reagovat
ACSeRw!n

no tak on velmi vyjmecne zahraje 100+ i v first to six zapasech.. na MS to je na nej moc dlouhy ale on ma proste umeni toho soupere stahnout dolu, ze proste hraje pod svoje moznosti

Reagovat
tomasinho

V tomhle je mistr no. A je efektivní prostě, já ho nemám rád, ale zároveň ho obdivuju no.

Reagovat
penepi

jj a zároveň vie výborne zatvárať jak si teraz prechádzam stats, tento rok je na doubloch druhý najlepší na svete po Hetovi

Reagovat
penepi

Sme sa tu bavili o šanciach na titul, tak Darts Orakel dal konečne von % pravdepodobnosti na základe nejakých algoritmov a všetkých možných štatistík, skrátka nič objektívnejšie nenájdeme.

1. MvG 43 %

2. Gerwyn Price 9.5%

3. Luke Humphries 7.54%

4. Michael Smith 7.34%

5. Dave Chisnall 5.57%

6. Nathan Aspinall 4.91%

Reagovat
ACSeRw!n

naka blbost, nevim co tam dela Chisnall asi algoritmus nezohlednuje hlavu

Reagovat
penepi

Tak áno, to sú faktory, ktoré sa objektívne zohľadniť nedajú, takže dobre, že to nijak neberie do úvahy. Ale inak Chizzy mal priemery poslednú dobu veľmi dobré, čiže na tých 5 percent je to akurát povedzme Rock inak 2.1 %

Reagovat
ACSeRw!n

a jako tech 43% je asi taky dobra blbost no.. je to zradny, jeden blbej zapas a koncis ..tech 43% by odpovidalo tak kurzu 2,4.. na tipaci ma MvG 3,75.. ja zkusil toho Crosse no, ma fakt dobrou cestu pavoukem a kurz 33 dobrej

Reagovat
penepi

Tak práve toto sú nástroje, ktoré sú určite presnejšie ako kurzy, pár razy sa mi to už osvedčilo pri stávkovaní a teda jeden blbý zápas je niekoľko blbých setov a to je pri MvG veľmi nepravdepodobné v jeho súčasnej forme, hlavne v tých dlhších zápasoch. Tam je asi jediná šanca Ross/Dirk v 4. kole, pripadne Cross/Ando v QF. Cross je aj môj čierny kôň (spolu s Noppertom), asi ho vyskúšam tiež hrať

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

Čo tá Greaves dnes? Akože favorizujem O’C kvôli skúsenostiam, on je z nenasadených naozaj top hráč, ale tie kurzy mi prídu totálne prehnané. Greaves hrala poslednú dobu veľmi vysoké priemery, ak by rýchlo prekonala nervozitu, tak mu môže spôsobiť problémy, za ten kurz sa to oplatí skúsiť. Na Hempela tiež veľmi slušný kurz, Brown je už dlhšiu dobu neviditeľný.

Reagovat
ACSeRw!n

ja na ni vsadil.. podle me Connor bude mit strasny nervy a nezvladne to

Reagovat
penepi

Hrám ju, aj toho Hempela a potom ešte Rowby že dá aspoň 4x 180 a Rafferty uhrá aspoň jeden set. Včera večer moc nevyšiel, dnes som to zatial dohnal.

Reagovat
ACSeRw!n

no mne to dneska uz nevyslo ale taky sem tam mel Hampela.. Smitha teda ze vyhraje 3:0

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

tak ja dneska tezkej minus no ale na 18 let super vykon, sem na ni zvedavej, jestli u toho zustane

Reagovat
tomasinho

Hrála dobře ale, jen doubly a nekonzistence, jinak tam vidím fakt potenciál. O'Connor zase velmi dobrý soustředěný výkon, jel si pořád to svoje a zahrál fakt dobře.

Jsem zvědavý, co dneska Adam.

Reagovat
Dan Gubić

Gawlas to dá

..a Soutar vyzerá v podstatne lepšej forme než Gurney, kurz 2 je zaujímavý.

Reagovat
ACSeRw!n

Adam to zvladne.. sem zvedavej na Rocka, jestli se necha rozhodit Josem, kterej urcite neco zkusi.. ten kurz pres 9 je mazec

Reagovat
penepi

Gawlas je kvalitatívne čisto 50:50 zápas, ale dal som Burnetta, hlavne kvôli skúsenostiam + v kvalifikácii hral vynikajúco. Navyše Gawlas hrá v podstate o udržanie si karty, aby nemusel ísť na Q-School a Burnett vie byť pekný hajzlík, tam čakám, že to nezvládne, keďže máva dosť kolísavé výkony.

Reagovat
tomasinho

No uf, ale jako natrápil se zbytečně. Výkon nic moc, ale hlavně, že postoupil dál. Teď už bude vše nadplán, Searle je výborný hráč, asi ho sundá.

Reagovat
ACSeRw!n

konecne vyhra cecha na MS PDC ale ze to trvalo zejtra Sedlacek taky zapas 50:50

Reagovat
penepi

Tam zas verím o trochu viac Sedláčkovi, ale moje tipy hovno znamenajú no

Reagovat
tomasinho

Taky mu věřím docela. Raymond si vybral svůj turnaj už loni

Reagovat
$dolar$

Zlej Kaja krasnej vykon, kdyby takhle hral porad, tak je v TOP20. Zatim bych rekl ze i nejlepsi vykon na MS doposud ze vsech hracu.

Reagovat
penepi

jj, najvyšší avg zatial.. inak ale tie výkony tento rok nič moc, zatial taký pomalší rozbeh. Odkedy bol pred 4 rokmi zavedený tento rozšírený formát s 96 hráčmi, tak v 1. kole sa celkový priemer pohybuje medzi 88-89, tento rok zatial 85-86

Reagovat
tomasinho

Je to zatím nic moc, Lewis nejhorší životní průměr na MS, 82 a drobný. Hrozný výkon, jsem se těšil, že by to mohl být zajímavý zápas a prd, Heta jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jackpot katastrofa. Už jsem ho strašně dlouho neviděl hrát nějak obstojně. Aby se za chvíli s takovýma vykonama nesteachoval o kartu.

Reagovat
$dolar$

Já nekoukal na statistiky, jen pocitově, ale přišlo mi to hrozně slabý zatím. Ani jeden wow výkon.

Reagovat
ACSeRw!n

sou to prvni kola.. a spousta nejvetsich hvezd jeste ani nehrala

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda dneska. Už jsem ho takhle v klidu hrát dlouho neviděl s Dítkem to může být další kolo celkem vyrovnané jestli udrží formu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Dirkem

Reagovat
tomasinho

Parádní výkon, s tímto by mohl mít šanci i na Dirka, uvidíme, jak ten se vyspí. Umí zahrát parádně, ale i rupnout.

Reagovat
Wat

Dirka lupne.

Reagovat
ACSeRw!n

tak to silne pochybuju

Reagovat
Wat

To se nedivím, ale prostě v koutku duše věřím, že se to ten den sejde pro Káju.

Reagovat
penepi

Uff Sedláček je kvalitný šípkar, ale to, čo predviedol v 1. kole je asi jeho výkonnostné maximum, zatial čo pre Dirka to je bežný štandard. Tento rok má 6. najvyšší avg na celom okruhu, ešte vyšší ako M. Smith napríklad.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

jinak v dalsim kole asi Asp - Rock, neprijemnej druhej zapas pro Aspa

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to som písal už vyššie. Buď Rydz alebo Rock. Jeden, aj druhý veľmi nepríjemný. No Rock bol v prvom kole netradične dosť nervózny. Predsa len MS sú úplne o niečom inom ako ostatné turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to házím na Rydze. Kurz přes 3 mi přijde hodně solidní.

Reagovat
penepi

Nič nereálne samozrejme, ale čakám 3:0/3:1 pre Rocka. Aj keby bol náhodou Rock nervózny, tak Rydz nie je zrovna borec, ktorý by vyhral vďaka skúsenostiam. Navyše to nie je ten Rydz spred roka, ktorý skoro postúpil do semifinále, priemer má tento rok o vyše 2 body nižší ako Rock.

Reagovat
ACSeRw!n

theres only one Steve Beaton.. 31. MS, mazec

Reagovat
Dan Gubić

van Trijp ho pošle do dôchodku, je tam aj pekný kurz.

Reagovat
Dan Gubić

tak dal to tam ten Trip. Ešte sympaťák Woodhouse odstreliť zlého zlého Gerwyna a skvelý večer je zavŕšený.

Reagovat
$dolar$

Je to tak jenom u me, nebo jsou vsichni Holandani naprosto nechutni?

Reagovat
ACSeRw!n

tak sou to takovy nemci, ale nejsou tak rizly jinejma narodama jako nemci

Reagovat
penepi

Úplne. Osobne len de Zwaanovi fandím a najnovšie mám celkom rád Nopperta, ale to čisto len z rešpektu ako išiel hore, no a samozrejme Barney je legenda. Ale inak od MvG cez VVdV, Wattimenu až po Kuivenhovena s Meulenkampom a všelijakých Jensenov nič moc

Reagovat
$dolar$

Jasny, Barney je legenda a mam ho rad. Ale i on je naprosto nechutnej.

Reagovat
penepi

Je to tak

Reagovat
ACSeRw!n

Bielecky a Hendriks dneska prekvapeni ?

Reagovat
Mihi

Dobre skórovanie od Sharrock, škoda tých doublov, dnes mohla kľudne vyhrať.

Reagovat
ACSeRw!n

boze, jak ja nesnasim Lauru Turner jedina z nich se tam neda poslouchat a nerekne nic navic

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

Strašne je trápnučká, celý jej komentár spočíva v tom, že hovorí koľko hráč hodil, respektíve koľko mu ostáva. Nasilu ju tam držia iba preto že je žena

Reagovat
ACSeRw!n

to sem si taky rikal, ale ted nabrali Corrine Hammond, ktera je celkem ok, tak by ji uz mohli vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

No jako mít třeba v tom predzapasovem programu 2 ženy a 1 chlapa (Parta) je celkem na sílu když jsou šipky na téhle urovni z 99.9% mužská záležitost. Pochybuju že jsou ty ženske až takové odbornice

Reagovat
smazaný uživatel

Rydz by měl něco začít dělat s hlavou protože dnes to byla od něj katastrofa. Rocky taky nezahrál nic extra ale má silenej potenciál. Vypadá že to má v hlavě srovnane a brzo bude absolutní špičce

Reagovat
ACSeRw!n

Rydz to sem si myslel, ze teda set uhraje.. tiket v pici no

Reagovat
$dolar$

Mam doubly na urovni Rydze

Reagovat
smazaný uživatel

Počítej v Ally Pally by ses dostal tak ještě na polovinu toho co hazis doma

Reagovat
penepi

Toto si nemyslím, keď tá nervozita opadne, hráči hádžu po väčšinu zápasu úplne normálne a rovnako ako doma. Videl som počas lockdownu nejaké screenshoty z practice session Clemensa a Aspa, čo si len sami doma hádzali a avg mali nejak 94 a 96, čiže tak ako v zápase.

Reagovat
ACSeRw!n

125 set avg, not bad

Reagovat
penepi

Kuaa škoda, Sedláček je sympaťák a Dirka fakt nemusím

Reagovat
Mihi

skoda toho bullu, bolo to blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený zápas. Škoda Karel. Snad zvládne Q-school. Tohle vítězství ho mohlo šílené na kopnout.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
penepi

Ross vidno, že ten major nebol náhoda, mohol by vyliať Gerwena

Reagovat
ACSeRw!n

ten vyhori uz na Dirkovi

Reagovat
penepi

O 6 bodov vyšší priemer ako Dirk včera, v pohode môže postúpiť

Reagovat
ACSeRw!n

dneska nemel soupere, je to taky hodne o tom, kdo proti tobe stoji

Reagovat
penepi

veď Darius zahral tiež skoro o 6 bodov lepšie ako Sedláček

Reagovat
smazaný uživatel

MVG to tento rok vyhraje podle mě. Každopádně Ross super výkony tento rok a těším se na další roky co předvede

Reagovat
ACSeRw!n

dotlaci crowd Barneyho k vitezstvi ? Price je celkem mimo posledni mesice

Reagovat
tomasinho

Já doufám že ne. Ale mohlo by to být vyrovnané.

Reagovat
ACSeRw!n

ja hlavne doufam, ze se crowd nebude zapojovat az moc, ale to asi bohuzel nehrozi no

Reagovat
penepi

Snáď jo. Ale obávam sa, že 4x za dva mesiace ho Barney poraziť nedokáže a podá len nejaký pod/priemerný výkon

Reagovat
penepi

Ale skrz kurzy by som prekvapko určite skúsil, až moc veľký je na Barneyho. Vlastne dnes by som okrem Claytona dal všetko outsiderov.

Reagovat
ACSeRw!n

ja dal na Huybrechtse a RvB tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Ja očekávám od Price nějakou provokaci a snahu o rozhození Barneyho protože jinak si neskrtne s tím co poslední dobou předvádí...

Reagovat
ACSeRw!n

zas bych neprehanel

Reagovat
$dolar$

Jinak pokud nekdo sazi, tak doporucuju Clemense v kurzu 1.7, za me tutovka.

Reagovat
ACSeRw!n

jj taky si myslim, ze to je jistotka

Reagovat
penepi

U mňa 1.8 dokonca. Súhlas, že ešte tento favorit by mal vyhrať.

Reagovat
Sali5

v suchém triku

A teď si v pohodě užít main event

Reagovat
Sali5

Reagovat
penepi

No tak teraz som strašne zvedavý na Aspa s Rockom, zatial matchup turnaja. Za mňa 50:50 zápas, takže kvôli kurzu som dal Aspa a asi mu o to percento aj viac verím, keďže má dobrú hlavu a mohol by zúročiť skúsenosti. Ale ani Rockov postup mi nebude vadiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mega těším. Hlavně po zápase Berga s Ratajem bude každý zápas vypadat hodně dobře

Reagovat
penepi

Nech ide do piče s takýmto zatváraním

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rock neskutečna forma... Snad to udrží i příští rok

Reagovat
penepi

Clemens skúsene

Reagovat
penepi

Kim konečne som trafil aj väčší kurz

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem za 100 malem bral 4600, ale Barney to posral

Reagovat
tomasinho

Price po tom bučení na úvod super start, odrazil nápor Barney Army. Pak mu dával minutými doubly zbytečně moc šancí, ale i tak to měl jasně pod kontrolou a udělal za pohádkou nechutného Barneyho tečku. Nemůže předvádět vánoční zázrak po Vánocích.

Wright mizérie, Huybrechts byl veskrze průměrný, ale stačilo mu to bohatě. Debil stejně ale ten Wright. Začal se šipkami, které snad ještě neměl. V třetím setu si vzal jiné, zas ani jedny z těch 2 typů, které mu přinášely štěstí a vyhrál s nimi MS. Potom je zase změnil na ty původní. Demence, takto hazardovat na MS. On to má ale co 2 roky. 2020 titul, 2021 vypadnutí s Clemensem, 2022 titul, 2023 zas brzké vypadnutí. Body tak žádné neztratí a bude asi jednička v pohodě.

Já jsem ale rád, že vypadl. Už má 2 tituly, to mu stačí, v obou finále jsem byl proti němu a stačilo. Takže za mě ideálně titul Smith, což víme, že je sci-fi, tak asoň MvG po té dlouhé pauze tříleté, ať už má trochu víc titulů.

Reagovat
tomasinho

Dneska se těším na první zápas Searle - De Sousa, může to být dost vyrovnané. Možná trochu víc věřím Searlovi. Noppert si to se Soutarem asi pohlídá a víc jak set neztratí. Rád bych, aby vypadl i Gary, ale nevím, Dobey hrál prd to předešlé kolo. Snad se hecne, ale počítám spíš, že Garyho sundá až příští kolo Cross. Večer pak nejlepší zápas dnes snad Cullen - Heta, to čekám hodně vyrovnané. Pak snad easy job pro MvG a Smithe.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Soutara bych nepodepisoval

Reagovat
tomasinho

Já ho neodepisuju ani nepodepisuju A ani by mi to nevadilo, Noppert je takový sympatičtější Wade. Efektivní nudař, který tě mizerným výkonem dokáže stáhnout na svou úroveň. Nic moc mi neříká. Tím pádem ale má Price umetenou cestu až do SF.

Reagovat
penepi

V čom má Noppert mizerné výkony?

Reagovat
ACSeRw!n

neni tak flashy jako nekteri jini, ale vykony ma

Reagovat
tomasinho

Tak ne mizerné, dokáže zahrát výborně, zatím tak i hraje dneska. Ale tak většinou je na těch cca 95. A má tu tendenci prostě tím, jak je na Holanďana pomalej, tak má tu schopnost stáhnout ty vyšší průměry hráčů na svou úroveň.

Já ho respektuju, on je super konzistentní a umí být clutch. Jenom prostě postrádá za mě ten top level, ukazuje ho méně často.

Reagovat
penepi

95 je ale vynikajúci priemer. Nemaj predstavu, že 100+ je nejaký štandard. Wade je špecialista, že vyhráva aj keď má nižší priemer, spolu s ním aj Cullen, ale pri Noppertovi to neplatí. Nemôžeš ho hodnotiť podla jedného finále so Smithom.

Reagovat
tomasinho

To nehodnotím. Furt to je výborný hráč, to i tvrdím. Ale prostě je nudný, pomalý a má tu tendenci jít i níž. Ale zase prostě obdivuju tu konzistenci, proto se mi hrozně líbil posledně jeho zápas s Dirkem. To jsou úplné opaky. Noppert je prostě konzistence, Dirk vyšší strop, ale umí jít i níž.

A dneska jsem to zakřikl a nakonec ho spíše hasič stáhl na svou úroveň a sundal ho Teď to Price bude mít asi ještě lehčí, Clemens hrál včera výborně, ale pořád to není žádné dělo vyloženě a mizerně zavíral. Takže Jose na osmifinále a Clemens - Soutar na čtvrtfinále, aspoň neztratí moc bodů. V SF ho ale sundá Smith

Reagovat
penepi

Tak nudnosť je čisto subjektívny pojem, napríklad Wade je za mňa jeden z najzaujímavejších hráčov na okruhu - svižný a elegantný štýl odhodu + tie jeho grimasy a celkovo mimika, vtipná postavička. Inak v podstate súhlasím, Noppert nie je top power scorer, ale má výborné zatváranie.

Reagovat
ACSeRw!n

De Sousa to zavirani tech 18 bylo fakt special

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nezavřeli přes ty dva D18 to by byl pěkný konec. Každopádně Searle

Reagovat
tomasinho

Dobey Snad už to uzavřelo Garymu jeho cestu do PL. I když jak je znám.. Barney už byl též k ničemu a byl tam.

Počítám ale, že chtějí pokračovat v tom, co bylo loni. Vždycky jim trvá, než uznají, že udělali chybu, navíc tohle se jim prý líbilo. Takže asi jen 8 hráčů a tam už nemá co dělat Gary.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje přání na PL aby se to omladilo a ty fosily některé vyrazili.. chtěl bych tam MvG, Price, Smith, Smith, Dirk, Luke, Wright, Rock

Reagovat
penepi

Wright, Gerwen, M Smith, Price a Humphries to majú prakticky isté. Zvyšné tri miesta závisia od MS (eventuálne od Masters). Dirk/Ross si myslím, že by museli spraviť aspoň štvrťfinále, pričom už teraz v 3. kole hrajú proti sebe, takže to hneď jeden padá a víťaz bude hrať v osemfinále proti MvG, takže tam asi aj šanca druhého hasne. Rock má ešte čas, to by bola prehnaná tlačenka, jedine ak by vyhral celé MS, čo je asi bez šance. Najreálnejšie vidím Crossa ak to nedojebe teraz proti Kingovi. Zvyšné dve miesta si netrúfam tipovať, tam je vela adeptov - Noppert, Clayton, Aspinall, Chizzy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že to je takto unreal ale je to má představa PL aby měla grady... Chtelo by to u těch mladých vypěstovat nějakou rivalitu do budoucna... Jen se .modlim aby tam netlačili Andersona apod

Reagovat
penepi

Cullen kua pome, s takýmito výkonmi by aj to finále mohlo byť

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto forme MvG niekto sotva zastaví. Neskutočné čo predvádza

Reagovat
penepi

jj, toto mi pripomína MS spred 6 rokov, kedy v semifinále porazil 6:2 Barneyho, ktorý mal priemer cez 109

Reagovat
smazaný uživatel

Mensur avg přes 100 a zavírání přes 70% a stejně mu to je k hovnu

Reagovat
penepi

Mensur Tam má to egoistické zelené prasa

Reagovat
aither

Suljovič skvěle

Reagovat
Kiss Me Polka!

Schindler

Reagovat
penepi

škoda

Reagovat
rufus

Ale zadna skoda..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

čo už no, tak v ďalšom kole ho aspoň "moj" Rockstar vyprevadí

Reagovat
tomasinho

Tomu nevěřím. Čekám už teď minimálně SF.

Reagovat
penepi

úplne otvorený zápas, Cullen dnes zahral lepšie.. ak aj Smith nejak prelezie, ja naopak neverím, že pôjde cez QF, tam si ho Humphries alebo Chizzy namažú na chleba.. ale hovorím, čakám už teraz Cullenov postup

Reagovat
tomasinho

Já tedy vůbec ne. Většinou Smith ve vzájemném zapne. Fakt nevěřím, že ho Cullen dá, dnešek ho nakopne a pojede. Humphries nevím, má hype celý rok, ale ty velké zápasy pořád nějak nedává. Dlouhý zápas na 5 vítězných, nevěřím, že udrží ten level. Pokud přeleze Chizzyho vůbec. Můj tip je, že teď už Smith projde až do SF (minimálně, protože Price nic moc a umí na něj). A to jsem většinou skeptik, teď mu věřím. Je to těžký los, ale to zvládne.

Reagovat
tomasinho

COME ON!!!!

Reagovat
tomasinho

Že budu mít málem infarkt už ve 3. kole, to jsem nečekal. Schindler hrál výborně, občas nezavřel, ale většinou zvládal ty klíčové momenty skvěle, kdežto Smith hrál svůj podprůměr celý zápas, jen občasné záblesky své A-game. Ani nevím jak tvl, ale jak to srovnal, už jsem ten poslední set věřil. Clutch výkon a troufám si tvrdit, že rok, dva zpátky by to dost možná už nezvládl. Ale je to tam a snad ho to nakopne. S Cullenem musí hrát daleko lépe.

Reagovat
penepi

Krista to je chuj ten Ross fakt. 5 match darts, o 3.5 bodu vyšší avg, v rozhodujúcom sete o 9 a hovno z toho. Dirk tipujem proti MvG výbuch ako pred rokom s Priceom, zahrá tak 80 average

Reagovat
tomasinho

Je to dost možné. Ale top zápas, oba v napětí, imitace, hrozné minely. Ross byl lepší, ale posral to. Ale možná dobře, není my sympatický vůbec. Dirk je big stage hráč, ale prostě moc nahoru-dolů.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

lets go Vincent

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Rock vonku.. Chytil Aspovu chorobu a úplne odišiel na doubloch.. Škoda

Reagovat
tomasinho

Humphries si nemůže dovolit takové výpadky další kola, zvlášť, když Bunting bude zavírat jako včera, hodně hustej výkon od Buntinga. Takto nezahrál na velkém turnaji od MS před 2 lety.

Reagovat
tomasinho

Rock škoda, Clayton lépe zavíral, ale Rock je vážně budoucnost. Je hustej a má spoustu času, stejně ale škoda, přál jsem mu to. Snad Jonny sundá Dimitriho další kolo a zahraje si SF s MvG. Price nezavíral, ale taky easy.

Reagovat
tomasinho

Dneska jsem zvědavý. Tipuju Dimitri, Clemens, Smith, večer pak Cross, MvG, Bunting.

Reagovat
ACSeRw!n

dneska zase Kim vypali favoritovi rybnik.. pak to vidim na Soutara, Smitha, Crosse, MvG a Bunting pochybuju, ze zopakuje podobnej vykon jako posledne, takze Luke pujde dal

Reagovat
penepi

Pred zápasom by som tipol Huybrechtsa aj keď už prehráva, potom Cullen a Humphries. Clemensa tipujem na semifinále, Price zatiaľ nič moc výkony

Reagovat
tomasinho

Price je slabý nějaký no. Ale myslím si, že to semifinále udělá. A tam ho porazí Smith/Humphries. Bunting je spíš přání, ale zase proč ne. I když včera nereálně zavíral.

Reagovat
penepi

Pri Priceovi je pravda, že proste hral, čo potreboval a nemal zatial dôvod nejak velmi zapnúť, vždy s prehladom postúpil. Ale neverím mu skôr preto, že celkovo posledné 3 mesiace jeho forma nič moc.

Reagovat
penepi

Dnes odporúčam krásny kurz na MvG, že zahrá viac 180 ako Dirk.

Reagovat
penepi

Škoda Doubly rozhodli no, dnes to Cullenovi na nich nešlo. Tak až v ďalšom kole ho Luke pošle domov.

Reagovat
tomasinho

Nějak ti začal ležet v žaludku Já už jsem teda i víc věřil Cullenovi, než bych věřil Humphriesovi. Včera měl výkyvy, v těch delších zápasech je má zatím. Nevěřím, že má na to na 5 setů Smithe přehrát.

Reagovat
penepi

Už má svoj major, ktorý som mu doprial, teraz nech už dá pokoj. Mám to ťažké, lebo z tej svetovej špičky (Wright, MvG, Price, Smith) nemusím ani jedného, potom Clayton je tento rok poslabší. Dúfam, že z toho Rocka niečo bude. Uvidíme, Humphries / Cullen celkom podobné typy, ale Luke mi príde už o čosi stabilnejší.

Reagovat
tomasinho

Já mám stejně kromě Smithe nejraději MvG. Pak mám tak stejně Cullena, Aspa, Buntinga, Chizzyho i toho Humphriese. Rock vypadá sympaticky.

Ale mám rád i Price, asi víc jak Wrighta. Jonnyho mám taky rád, ale letos je slabší. Dimitriho moc nemám rád, to jeho vnucování se divákům, není mi moc sympatický. Své kouzlo má i Dirk.

Reagovat
penepi

Dimitri je dobrý chlapec, ale fandiť mu neviem.

Ja mám Cullena a Aspa a potom za nimi teda Rock + Clayton a z toho druhého sledu ešte povedzme Chizzy, Gurney. Napísal by som aj Lewis a de Zwaan, ale tých už ani neberiem ako profíkov.

Ku ostatným mám čisto neutrálny postoj, aj ku tomu Smithovi, a skoro nikto mi tam nevadí, okrem Gerwena, Pricea a Dirka.

Reagovat
tomasinho

Mně vadí Wade no. Dřív Cross, teď ho mám jako neutrál. Pár jich mám ještě ne úplně sympatických.

De Zwaana mám taky rád, ale vypadá, že ten talent projebe.

Reagovat
tomasinho

Smith Po tom prvním legu jsem měl strach, ale pak Joe začal míjet doubly a bylo vymalováno. Největší nervy jsem měl v tom čtvrtém, kdy míjeli oba. Za stavu 3:1 už jsem věřil. Scoring power paráda dneska, zavírání solidní, ve všem jasně lepší. Joa mi bylo až líto na té doublové 10ce, kolikrát ji minul.

Teď se hezky moc neožrat zítra a hurá dál. Fakt věřím letos ve finále, akorát se bojím, že tam ho stopne MvG.

Reagovat
Wat

Mě bavila pasáž uprostřed zápasu - 3. set brutální fičák Smithe a 4.set krádež podání, nádhera.

Reagovat
penepi

Dobey lol. Klobúčik dolu pred jeho výkonmi, ale obávam sa, že to je tiež typ, ktorý sa proti MvG úplne zosype a bude to nuda, kdežto pri Crossovi by som možno aj veril na nejaké prekvapko ako pred 5 rokmi.

Reagovat
tomasinho

Jojo, vidím to stejně. Překvapil dneska, ale na MvG vůbec.

Reagovat
penepi

Dirk samozrejme ani 90 avg

Reagovat
Wat

Rozloženej na atomy, dost to neustál.

Reagovat
ACSeRw!n

“I never believed I could win against him”: Van Duijvenbode admits he lost before dart was thrown against Van Gerwen

trosku blok tam bude no

Reagovat
smazaný uživatel

Alepson to přiznal na ferovku

Reagovat
tomasinho

Tak ze 6 zápasů mi nevyšel akorát Cross. Ale Bunting Told you so.. Tolik k Humphriesovi a jeho nějaké mega šanci na velkém turnaji. Zase průser prostě, ne že bych to čekal až tak jasné, ale prostě mu něco chybí ještě. Za to Bunting ožil ty poslední dva zápasy. Snad se proti Smithovi trošku uklidní

Reagovat
penepi

Tak asi nikto netvrdil, že Humphries ide vyhrať celé MS. Na to ešte nemá, ale nie náhodou je 5. na svete. Peter Griffin si skvele načasoval formu, snáď mu to vydrží čo najdlhšie

Reagovat
tomasinho

Stejně jako předloni, takže neztratí až tak moc bodů no.

No, ale Humphries má celý rok už od léta auru jednoho z favoritů a vždy když od něj někdo něco čeká, tak to posere. Ještě je daleko, zlepšuje se, ale něco mu chybí. Bude ale super, už je teda, ale nakládá se na něj moc velký tlak. Před matchplay byl v podstatě v okruhu top 3 favoritů a nezvládl to.

Reagovat
tomasinho

Dneska přání i tipy zároveň - Price, Smith, Clayton, MvG.

Reagovat
ACSeRw!n

opravdu hodne bych cumel, kdyby to dopadlo nejak jinak

Reagovat
tomasinho

Nejvyrovnaněji se jeví Clayton - Van den Bergh, ale Dimitri neměl pořádný test ještě. Ani jeden není v optimální formě, ale Claytona ta výhra s Rockem může dost nakopnout. Věřím, že to zvládne.

Reagovat
ACSeRw!n

Dimimu vubec neverim, ten zatim nema hlavu na velky vyhry. Tu haluz bez divaku nepocitam. Clayton vypada, ze hraje kazdej zapas lip a lip to je presne to, co na takovym turnaji chces.

Reagovat
penepi

Clemens / Bunting snáď aspoň jeden prekvapí, podľa doterajších výkonov by mohli

Reagovat
penepi

To je v piči fakt už ani nemám dôvod zapínať zbytok turnaja

Reagovat
penepi

Prečo majú všetci outsideri tendenciu zosrať sa na doubloch? Bunting vo všetkom lepší, ale zatváranie ako poloprofík.

Reagovat
tomasinho

No tvl, Jonny škoda, měl vyhrát 7. i 8. set a oba prohrál. Mělo to jít aspoň do rozhodujícího. Dimitri je slizký a fakt mu nejde přát. Takže come on MvG z téhle části, musí do finále.

Reagovat
tomasinho

Smith byl naprosto příšerný dneska, asi nejhorší scoring představení od finále UK Open. Naprostý opak toho, co je obvykle. Většinou má skvělý scoring a zavírání na hovno. Dneska mizerný scoring a zavírání výborné. Bunting předešlá 2 kola zavíral famózně a dneska tragédil. To bylo jediné štěstí Smithe, jinak by už byl na cestě domů.

Vůbec nechápu, jak se dostal na 4:1, příšerné, pak to začal kurvit i na doublech trochu a normálně jsem se bál, že ještě prohraje 4:5. Naštěstí Bunting selhal a dovolil mu to uzavřít. Bunting parádní mezihra, skvěle hrál, jenom mu chybělo to zavírání.

Smith si snad vytáhne hlavu z prdele, po skvělém výkonu s Cullenem toto. Ale aspoň známka velkého hráče - dokázal to nějak upachtit, i když byl výrazně horší. Oddechl jsem si. Snad Price dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, aby Price vypadol a budem spokojný

Reagovat
penepi

pred zápasom mal Clemens všetky štatistiky lepšie a zatial to potvrdzuje.. tam ozaj jedine, že sa stane to, čo pri Buntingovi so Smithom, že zafunguje aura favorita a Clemens začne kaziť doubly, ale zatial vyzerá byť psychicky velmi v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Price zase netriafa D20, pokiaľ to nezapne, tak Clemens by si to nemal nechať ujsť. Price nemá takú formu tento turnaj

Reagovat
ACSeRw!n

Price prohral jen dva sety predtim, stacilo mu to.. ale na to asi taky ted doplati, jinak Clemens fakt zivotni vykon

Reagovat
penepi

jj, nikto ho doteraz ani trochu nepreveril a stačilo mu hrať na pol plynu, naopak Clemens už skoro vypadol s Williamsom, ten môže hrať úplne uvolnene

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo sú mu tie slúchadlá? Som ani nevedel, že to je povolené

Reagovat
penepi

Viacero hráčov to zvyklo riešiť štuplami do uší, hlavne King tým bol známy, ale toto má byť asi nejaký trápny pokus o trolling divákov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, aj preto dúfam, že vypadne

Reagovat
penepi

Price je punchface už na pohlad, ale doteraz sa vedel vždy zdravo nasrať a nahecovať, keď bolo publikum proti nemu, dnes je totálne rozhodený a dostali sa mu do hlavy, asi je vybavené

Reagovat
smazaný uživatel

Však toto.. On naposledy vravel, že to je len póza a že mu to vyhovuje, keď sú proti nemu. No týmto si veľmi nepomôže..

Reagovat
ACSeRw!n

mind games, zkousi co muze, ale marne

Reagovat
smazaný uživatel

Pomerne jednoznačná záležitosť nakoniec. Trebleless visits, najdôležitejšia štatistika dnes

Reagovat
ACSeRw!n

lepsi hrac vyhral, Price proste nic moc forma posledni asi tri mesice, coz je klicovy obdobi a ty lehky zapasy predtim mu taky asi nepridaly

Reagovat
penepi

Clemens je slušne povedané velmi jednoduchý týpek, takým je niekedy najťažšie dostať sa do hlavy

Reagovat
ACSeRw!n

ten rozhovor ted.. dobrej gumba

Reagovat
penepi

Reagovat
Wat

Reagovat
Sali5

Já s ním viděl ten pořad na Nova Sport, kde ti řeknou slovo a ty k němu máš říct první věc co tě napadne a on prakticky na všechno odpověděl jenom 'good'

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

jj to je výborné

Reagovat
ACSeRw!n

ty pico Otik hodil 180

Reagovat
KnoxXx

Price

Reagovat
penepi

on si zajebal slúchadlá

Reagovat
Wat

Borec si odskočil od soustruhu vyhrát pár legů.

Reagovat
Sali5

Reagovat
penepi

Gaga for the title

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Price

Reagovat
tomasinho

Dpc, co to bylo Mazec ale, toto jsem absolutně nečekal. Jel jsem bez zvuku na tabletu, oni na něj bučeli, že si vzal ty sluchátka?

Ani nevím, jestli to pro Smithe je dobře. Aby ho zas nepodcenil jako Buntinga. Takto bude pod tlakem daleko větším a bude obrovský favorit.

Reagovat
ACSeRw!n

troufam si rict, ze na nej buceli o hodne min, nez normalne.. precejenom tam je hodne nemcu a v buceni sou experti spis anglani, ale proste zkusil nakou picovinu, kdyz nahozy nefungovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nestandardního tam nebylo. Prostě Price nezvládal...

Reagovat
penepi

Prečo obrovský favorit? Pri týchto Clemensových číslach je to čisto 50:50, asi aj trochu viac verím Clemensovi, lebo minimálne čo sa týka hlavy vyhráva už teraz 1:0 na sety

Reagovat
tomasinho

Protože každý zápas je jiný, nic z dneška nemusí hrát roli. Smith je lepší hráč, úspěšnější, má jméno, postavení. To vše z něj dělá jasného favorita, nehledě na výkony na turnaji. Zkušenosti z velkých zápasů atd. Bude pod daleko větším tlakem, Clemens může být jak dneska úplně v klidu.

Reagovat
penepi

Tak áno, podla kurzov asi bude celkom jasný favorit ako bol aj dnes Price, ale podla aktuálnej formy nie je Clemens o nič horší hráč, teším sa na ten zápas. Ak Clemens vyhrá, bude mať si myslím isté miesto v PL, už len kvôli nemeckému trhu, ktorý je obrovský.

Reagovat
ACSeRw!n

myslis, ze ho tam fakt daj ? podle me by musel vyhrat MS.. je to proste jeden vydarenej turnaj od nej za celou karieru, neni to ani jedna vydarena sezona..

Reagovat
penepi

Bol by 12. v OOM a 7. za 2022. Neviem, myslím, že by ho tam chceli strčiť už len kvôli tomu jednému kolu, čo sa hrá v Berlíne. Nemci sledujú všetko a darts tam majú asi najväčší potenciál zo všetkých krajín, finále MS tam posledných 5 rokov už malo vyššie čísla ako v UK.

Reagovat
ACSeRw!n

jako sem rad, ze konecne maji nekoho, komu muzou fandit na top levelu, zaslouzi si to za tu podporu.. ale furt by to podle me musel vyhrat nebo aspon udelat finale a hrat dobre

Reagovat
penepi

za mňa tiež určite nepatrí do tej osmičky, čo si to zaslúži, len marketing je marketing

Reagovat
tomasinho

taky myslím, že by musel vyhrát. Zvlášť pokud bude jen 8 míst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si nedokážu představit, že by tento rok vyhrál někdo jindy než MvG

Reagovat
smazaný uživatel

Smith, ale to je len tajné želanie. Reálne van Gerwen určite top favorit

Reagovat
ACSeRw!n

cmon Mike

Reagovat
ACSeRw!n

end game boss MvG

Reagovat
penepi

mňa má ten borec už vyše rok zablokovaného na ig a jedine ako k tomu mohlo dôjsť bolo, že som raz pod nejakým PDC príspevkom lajkol príspevok, ktorý bol vyčítavý smerom k jeho chovaniu. Si tak predstavujem ako si svetová jednotka doma scrolluje instagramy a blokuje ludí, čo mu nefandia

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
tomasinho

Hrozný uplakánek, neumí furt prohrávat. Po každém takovém zápase fňuká na instagramu.

Reagovat
tomasinho

To nechápu, někdy v klidu hraje i přes bučení a vyhecuje ho to. A někdy úplně mentálně selže jako dnes.

Reagovat
ACSeRw!n

to nechape asi nikdo no .. a ty posledni vete, ze to bude jeho posledni MS se asi muzou vsichni jen smat.. jedina moznost je, ze se fakt vrati k rugby na full time, coz naznacoval

Reagovat
tomasinho

To neudělá. Jestli být top 5 na světě v šipkách nebo průměrný ragbista. Teď v 180ce na Nova Sport říkal, že už chce hrát šipky.

Reagovat
ACSeRw!n

taky tomu davam tak 5%, ale minimalne amatersky to hrat chce.. coz zavani zranenima

Reagovat
tomasinho

Už si vše ze soc. sítí smazal prý

Reagovat
ACSeRw!n

no cet sem, ze smazal ucet na IG, ale jestli to je pravda nevim

Reagovat
tomasinho

Účet nechal, ale smazal všechny fotky atd..

Reagovat
tomasinho

Škoda, že Dobey hraje hovno. MvG hraje super, ale občas dělá chyby a nezavírá, s lepším výkonem to mohlo být zajímavější a ne tak jasné.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt si s nim dela co chce.. Dobey klasicky vidi zelenou barvu a ma nakakano

Reagovat
penepi

štandardne sa posral ako sa dalo čakať, MvG vôbec na to nemusí tlačiť a aj tak priemer nad 100, slušné

Reagovat
tomasinho

No dělá, ale těch doublů furt minul dost pořád. A Dobey nedokázal trestat snad ani jednou. Vydrtil by to i tak, ale mohlo to být aspoň 5:2, kdyby hrál aspoň 95 a ne pod 90.

Já jsem ale rád, snad smete i toho slizouna belgickýho.

Reagovat
ACSeRw!n

rozhovor.. fair play to myself

Reagovat
tomasinho

No, jsem nervózní, ale pořád věřím. Smith musí, snad proti včerejšku zapne na vyšší stupeň, Clemens trochu klesne a půjde to. Moje vysněné finále je furt ve hře a navíc je nejvíc pravděpodobné. Takže doufejme v to. Sice Smith by v něm asi zase dostal, ale MvG je druhý v pořadí, komu bych dopřál titul po té pauze konečně. Takže oba Michaelové snad dneska postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď, tiež by som si to prial. No Clemens má snáď životnú formu, nebude to jednoduché

Reagovat
tomasinho

To určitě nebude, forma je na jeho straně. I když každý zápas je jiný, včera mu vše hrálo do karet s tím emočním výpadkem Price. Pořád věřím, že zkušenost rozhodne.

Reagovat
penepi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

4x world champion

Reagovat
rufus

Reagovat
$dolar$

Ve finale bych si pral Dimiho a Clemense, takze je jasny, jak to dopadne..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rufus

Uff.

Reagovat
penepi

Prianie Dimi - Clemens, tip MvG - Clemens

Reagovat
ACSeRw!n

wtf to je set fireworks !

Reagovat
penepi

Skvelý zápas zatial, pome Gaga

Reagovat
tomasinho

Hrál ale skvěle i dnes, nemá se za co stydět, výborně zavíral dlouho, držel Smithe dlouho na uzdě. Skvělý turnaj od něj.

Reagovat
ACSeRw!n

neskutecna atmosfera dneska

Reagovat
penepi

Čo už Mohol by aspoň ale takto dobre zahrať aj vo finále nech to je zaujímavé, so 100+ by mal aj reálnu šancu, ale reálnejšie asi je, že ho čaká ďalšie prehrané finále a dojebané sebavedomie.

Reagovat
tomasinho

Jestli prohraje s MvG hrajícím 100+, tak sebevědomí neutrpí. Je teď major champion, trojnásobný finalista, to dokázal málokdo. Semifinále ale zvládá parádně, vynikající výkon a to mohl vyhrát i oba sety, které prohrál. Nakonec ale to zavírání trošku zlepšil a skvěle skóroval.

Reagovat
penepi

To znie logicky, ale každé prehrané finále už len z princípu zrazí sebavedomie.

Reagovat
tomasinho

To jo no. Měl vyhrát loni z těch 5:4 a 2:1 s brejkem. Letos to bude s tímto MvG těžké, zatím to drtí neskutečně.

Reagovat
tomasinho

Players to reach back-to-back PDC World Championship finals

Phil Taylor

Dennis Priestley

Adrian Lewis

Michael van Gerwen

Gary Anderson

Michael Smith

Players to appear in 3+ PDC World Championship finals

Phil Taylor

Dennis Priestley

Peter Manley

John Part

Gary Anderson

Adrian Lewis

Michael van Gerwen

Peter Wright

Michael Smith

Tohle jsou prostě velké úspěchy, těžko docenitelné, když nemá titul zatím, ale opravdu vynikající stats. Ty SF zvládá vždy se 100+ náramně. Ještě tak zvládnout finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tvl, to je vraždění neviňátek. A to jsem po té 170ce Dimiho v úvodním setu čekal, že by mohl trošku vzdorovat. Ale toto je mazec. Bojím se, že proti tomuto je Smith bez šance.

Reagovat
tomasinho

Tak teď to Dimi uzavřel hustě. Prvně při pokusu i S17 trefí pod a pak dá D17

Reagovat
penepi

Zaslúžene samozrejme a zas je v obdivuhodnej forme, ale to je fakt odporný prasiak

Reagovat
tomasinho

Nechápu, trebless visits jenom 8.. za 6 setů dpc. Hovado

Reagovat
penepi

Vždy je šanca, že zajtra mu to pôjde menej, lebo toto je ozaj extrém. S týmto by boli schopní súperiť len Taylor a prime Anderson.

Reagovat
tomasinho

Jojo, ještě možná Barney. To 2017 SF, kdy měl 119 a MvG měl 114

Uvidíme, nesmí jít brzy do ztráty 2 a víc setů, pak se z toho nevyhrabe, co nejdéle držet svoje sety. Dneska šlo vše na ruku MvG, tak byl v klidu, třeba ho zkusit dostat pod nějaký tlak.

Reagovat
tomasinho

109*

Reagovat
penepi

Teraz si hovorím, že nastastie teda Smith spravil finále, lebo aktuálne má jediný formu, že má aspoň šancu na vyrovnaný zápas

Reagovat
tomasinho

Tomorrow:-

* Michael Smith becomes the first PDC World Youth champion to win the PDC World Championship and world number #1

or

* Michael van Gerwen wins a fourth PDC World Championship - one behind Raymond van Barneveld's Dutch record of five world titles - and regains #1 spot

Reagovat
tomasinho

Players to appear in 6+ PDC World Championship finals

Phil Taylor

Michael van Gerwen

Reagovat
tomasinho

Michael van Gerwen: He's (Michael Smith) not going to stop me. No one is going to stop me.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, tohto MvG nedokáže nikto zastaviť, nie v tejto forme. Bude zaslúžený majster sveta, aj keď Smith by som to doprial určite viac.

Reagovat
penepi

Dúfam, že si nechce túto formu udržať dlhodobo. Lebo ak sa má z toho stať nuda ako v 2014-2017, keď vyhrával všetko rad radom, tak to nič moc pre nejakú pestrosť. Od covidu sa špička vyrovnala a každý major mohlo vyhrať tak 10 hráčov, tento rok ale dosť kvalitou padli Wright, Price a Clayton, zlepšil sa len Smith, ale ani to samozrejme nestačí na tohto Gerwena.

Reagovat
ACSeRw!n

podle me hrat za zavrenejma dverma strasne hracum jako Clayton, Dimi a Price strasne vyhovovalo.. naopak Mikovi vubec

Reagovat
penepi

Mikovi to určite nevyhovovalo, to súhlas, ale zas 2021 už sa hralo všetko normálne s divákmi a to je doteraz jeho najhorší rok. Jeho výkony začali už od 2018 pozvolna padať, tak neviem, či len objavil novú motiváciu, alebo sa vrátil k nejakej starej tréningovej rutine. Ale má očividne stále v sebe no, a to je pre ostatných problém

Reagovat
ACSeRw!n

jako zahrat dva sety s uplne presnou avg 128.83 to uz je neco

Reagovat
penepi

Reagovat
Kiss Me Polka!

lol

Reagovat
andrew96

Ty pičo

Reagovat
Mihi

Riadny momentum shift teraz od Smitha

Reagovat
Wat

Za kurz 7.00 penize na stole! Smith

Reagovat
rufus

Bully Boy!

Reagovat
Kiss Me Polka!

price nejlepsi ty asociace love - cry, MVG - green

Reagovat
Kiss Me Polka!

well, well, well, tohle uz bude hodne tezke pro mvg

Reagovat
penepi

Najviac bully boy vec keby to teraz prejebal, ale snáď už to dotiahne nádherne hrá

Reagovat
penepi

Okej, vie sa aj tešiť a neni úplný suchár, hneď mi je celkom sympatický Zlomový moment 7. set za stavu 3:3, keď MvG viedol 2:0 a Smith to otočil, odvtedy išiel MvG výrazne dole. Smith zaslúžená nová svetová jednotka a je dosť možné, že tak skoro ho odtial nikto nezosadí.

Reagovat
rufus

Jen nechápu, proč si ho doteď považoval za suchara. Vždyť se projevuje pravidelně. Ono je jinak pravda, že v těch finálových prohrách to nebylo až tak poznat, ale tak kdo by po takových zápasech vypadal jako zábavný chlapík..

Reagovat
penepi

Tak je pravda, že vy česi máte proste trochu iný meter na to no neviem, tá jeho oslava po GS, bolo asi to najrozpačitejšie, čo som v šípkach videl, ale o to radšej som za dnešok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
rufus

Pro mě osobně nejlepší finále MS, které jsem kdy viděl. Samozřejmě to ovlivňuje, že vyhrál Bully boy. Navíc umocněno fantastickou devítkou. Hra měla neskutečný tempo, vysoký náhozy a většina zápasu byla vyrovnaná. V jednu chvilku na konci jsem se maličko začal obávat, jestli to Smith ještě nepokazí a neprohraje, ale asi už se opravdu projevila zkušenost z tolika finálových proher, což jen dokazuje poslední zavření na 11 šipek. Skvělý výkon z obou stran, bavil mě i pozápasový rozhovor.

Bully boy je neskutečný borec, konečně se dočkal titulu mistra světa. Navíc pozice světové jedničky je dokonalý bonus. Budu si přát, aby vydržel na špičce dlouho.

Skvělé, že po nedávném naprosto fantastickém finále MS ve fotbale, se opakovalo další fantastické finále na jiném MS. Naštěstí nejsou ty finálové zápasy zas tak nudné..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dívám se většinou se zpožděním, abych si přetočil pauzy mezi sety. Navíc jsem potřeboval čas na vydechnutí. Ale woooooooooooow, je to tam! Mistr světa

Jako šel jsem do toho s tím, že nemá moc šancí, může překvapit. Když ztratil první set na svém podání, začínal jsem mít strach. Přeci jen posledně by rychle 0:4 s MvG a byl konec. Ta devítka to momentum hrozně změnila a pak už to bylo fajn. Dlouho se držel, sice prohrál svůj set na 2:3, ale hned brejkl zpět. A jak psal penepi, ten 7. set byl asi klíč. Otočka z 0:2 na 3:2, pak vyhrál ještě set proti podání a svůj 3:0.

Věřil jsem, že 6:3 už nepustí, ale stejně to ve mně hlodalo, že to projebe. Zvlášť když za stavu 2:2 byl na příjmu v legu napřed, ale pak hodil z 281 56 a 58. Hrozný zmar, další set 0:2 a já se bál, že to tubde 6:5 a další set na podání MvG. Naštěstí ten 106 checkout ho nakopl, zahrál dobrý leg na příjmu a poslední leg lahůdka.

Fakt tomu nemůže věřit, po těch letech, co jsem s ním zažil tolik prohraných finále. Cítím se úplně stejně jako když jsem pár let zpátky fandil Murraymu. Taky ho ve finále poráželi, choker jak bláze. Tak Grandslam of Darts je jako jeho US Open 2012 a toto jako Wimbledon 2013. A jednička k tomu. Woooow. Neskutečný prostě, jako sci-fi. Že porazí zrovna MvG v této formě.

Reagovat
tomasinho

Každopádně. Projevilo se to, čeho jsem se držel jako jediné možnosti, jak MvG porazit. To, že zatím nebyl na turnaji v žádné stresové situaci, nikdy pod tlakem. Nikdo proti němu nehrál takové šipky jako Smith. Na konci něco málo přes 100, v tom dlouhém zápase i tak super. Ale místy 103 atd. MvG byl v pozici, jakou nezažil dlouho. Navíc nezavíral tak dobře, což mu prošlo kvůli tomu průměru proti Dobeymu i Dimimu.

Další možná věc stojící za tímto výsledkem. MvG hrál maximálně 6 setů. A nemůžu se ubránit tomu (řešili to i Pyke s Mardlem), že prostě mohl být unavený, protože ten level šel dolů ke konci. Delší zápas nehrál až tak dlouho.

Smith naopak skvělý, koncentrovaný, těch svých tradičních výpadků, kdy má sem tam horší leg bez triplu, ty měl tak 2 v celém zápase, zavírání taky většinou zvládal při první návštěvě. Koncentrovaný, jako by to byl jeho večer, kdy to zlomí. Žádný choke, žádné zaváhání, jako šampion. And the newly crowned Champion of the woooooooooooooooooorld

Reagovat
penepi

grats

Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pozeral až dnes zo záznamu. Celý deň sa vyhýbal všetkým spoilerom a oplatilo sa!! PARÁDA, MICHAEL MAJSTER SVETA!! Lepšie 5o dopadnúť nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

1. den Q-school za námi a Houdek si to povodil Přiznám se že ho vůbec neznám ale držel celkem solidní čísla...

Reagovat
penepi

Cadby is back

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Karel. Fandil jsem na Dartconnectu Škoda že včera úplně vyhořel mohlo to být o dost lepší ale i tak má nakročeno ke kartě i Karel.

Reagovat
tomasinho

Jojo, mohl by to už dotáhnout snad.

Reagovat
penepi

Po dnešku už to má prakticky isté. Pozerám, že v 1. kole bolo zaujímavé derby - Sedláček v. Sedlák

Reagovat
smazaný uživatel

No Sedlák měl dokonce matchdart takže Karlos se štěstím... Tak věřím že už to dopadne každopádně v UK to nevypadá dobře pro Hendrsona.. ten šel šílené dolů. Naopak Brown na pohodu...

Reagovat
penepi

Hendo si dal asi výhrou na World Cupe labutiu pieseň, musel by zajtra zabrať. Ja som strašne rád za de Zwaana, vyzerá, že karta mu neujde. Dúfal som aj v Jamieho Lewisa, ale tam to vyzerá horšie.

Reagovat
tomasinho

De Zwaan právě dokonce vyhrál finále, takže paráda, taky mám za něj radost. Snad se nakopne, taky velký přirozený talent, byla by ho škoda.

Henda je škoda, ale má World Cup, jak píšeš no. Užil si PL nástup v kiltu Asi mu prozatím odzvonilo.

Reagovat
penepi

Yes On mi je hádam aj najviac po chuti z celého okruhu, len teda fandiť hráčovi by bolo také divné Teraz rozmýšlam, že si kúpim jeho nové šípky.

Inak Hendo v 2019 v Aberdeene proti MvG bol top, tá atmosféra neskutočná

Reagovat
penepi

hráčovi bez karty*

Reagovat
tomasinho

Snad konečně bude makat, talentu měl vždy hodně. Bude osvěžením.

Reagovat
penepi

teším sa na jeho zápasy s Priceom on bol vždy prospect do top 10, včera vo finále proti Sedláčkovi priemer cez 101, má to stále v sebe

Reagovat
tomasinho

Určitě, mně se líbilo, jak se na Masters v Austrálii trollili s Taylorem. Ten ho moc neunášel a dost mimo se choval na to, že to byla legenda v poslední sezoně a proti němu byl cucák.

Reagovat
penepi

Taylor bol tuším napitý v tom zápase ale pamätám si, že Phil sa potom vyjadril, že Cadby je megatalent a chcel byť jeho mentor

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tomasinho

Smith jinak hustej. Hrál prd s Dimitrim (to oba), ale vyhrál, s Barneym našel cestu k výhře, s Price pak clutch střed zápasu, kdy šel do trháku 7:3. Závěr nervózní, ale stejně to uhrál. Začíná si v těch klíčových momentech počínat daleko jistěji. Furt si nemůžu zvyknout na to, že je mistr světa. Ale fakt to vypadá, že ten jeden titul ho nakopl, snad toho využije a na té vlně se poveze co možná nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/OfficialPDC/status/1614005282480312336?s=20&t=uSQpXiQe7UPFyqxTlWA2GQ

By mě zajímalo jak dlouho se to učili to mají trefene celé úplně na vteřinu a žádný střih jsem tam neviděl

Reagovat
ACSeRw!n

de Zwaan a Cadby jsou zpet jeste Fallon pls

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cadbyho se mega těším

Reagovat
$dolar$

Reagovat
penepi

škoda Fallon

Reagovat
ACSeRw!n

jojo o jeden zapas..

Reagovat
ACSeRw!n

btw: I CANT SPIKE !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Hopp bez karty. Si pamätám, že keď som začínal sledovať darts, tak to bolo prvé také meno, o ktorom sa hovorilo ako o veľkom talente.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud se nepletu tak on se pohyboval i tak kolem 25 místa ne? Dobrej sesup. Podle mě spolu s Hendem 2 největší propadáky letos.

Reagovat
penepi

Conan Whitehead would have won a PDC Tour card today had he withdrawn from the event and not played. Because he played and lost he lowered his leg difference and Perez takes the spot by one leg

chudák

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Spíš debil.

Reagovat
penepi

No ani nie, pred nedeľou nemal šancu vedieť, že mu jeho vtedajší stav bodov bude stačiť, debil by bol, keby nenastúpil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dan Gubić

Tak dnes máme "severskú ligu". Je tam šanca niečo vsadiť?

Na týchto turnajoch v prvom kole domáci hostitelia zvyčajne nemajú šancu.

Ale pozerám rozpis, a vidím tam trojicu ktorá by mohla favoritov potrápiť.

Kantele, Razma a Labanauskas za extrémne vysoké kurzy. Spraví aspoň jeden z nich výhru?

Luke Humphries v Marko Kantele

Jonny Clayton v Daniel Larsson

Dimitri Van den Bergh v Madars Razma

Gerwyn Price v Benjamin Drue Reus

Peter Wright v Dennis Nilsson

Michael Smith v Darius Labanauskas

Rob Cross v Vladimir Andersen

Michael van Gerwen v Andreas Harrysson

Ako tradične, perfektný stream bez reklám pre tých čo nemajú NOVA Sport alebo sú na mobile.

https://dartstreams.de.cool/pdc1.php

Reagovat
Dan Gubić

Turnaj Masters, NOVA Sport dáva iba ráno záznamy. Tak tu je live stream:

https://dartstreams.de.cool/pdc1.php

ešte nás dnes večer čaká:

Cullen - Dobey

a čerešnička večera -

Damon Heta - Ross Smith

Reagovat
penepi

Cross - Anderson neskutočný zápas

Reagovat
penepi

Inak do PL by som to tipol na prvých 8 hráčov v rebríčku. Snáď nebudú vymýšlať blbosti s Clemensom, keď vypadol hneď v 1. kole. A všetci, čo boli teoreticky v hre o miestenku, tiež hneď vypadli - Aspinall, Cullen, Dimitri. Jedine ešte žeby Dirk spravil jazdu aspoň do finále.

Reagovat
tomasinho

No, já se obávám, jestli si to Humphries nepodělal tím, jak moc nezvládá ty majory poslední dobou. Je super, že drtil Euro Tour, ale PL je o něčem jiném. Za mě je úplně jasno o první šestce.

Top 4 (Smith, MvG, Price, Wright), k nim určitě Clayton, za mě asi určitě i Cross, zase se zvedá.

A za mě je to pak otázka. Udělá run Dirk? Asp za 2 major finále? Pro PL publikum relativně nudný Noppert? Dimitri snad ne, Wade už taky. Cullen nic moc, ale zas je finalista. Já se furt obávám, že tam nacpou Garyho ještě naposledy

Reagovat
penepi

Humphriesa si si asi pomýlil, lebo na PCF a GS bol v semifinále a za minulý rok ma tretí najvyšší prize money na okruhu. Zachytil som, že Cross tam nebude

Reagovat
tomasinho

No jo, výsledky má, ale pak většinou zklamal, když byl favorit, ten krok do toho finále neudělal prostě loni. Na to, jakou měl loni formu, tak prostě mohl uhrát víc. Za celou sezonu si to zaslouží, ale víš, jak oni přemýšlí, kolikrát je to wtf.

Momentálně to vypadá, že tam bude Dobey, protože Smith hraje jako starý Smith a jde si to posrat

Reagovat
tomasinho

A teda za mě by to byla katastrofa, je to sympoš, ale hrozný nudař taky, vůbec mě nebaví. Tady to čekání na Masters je stejně trapný

Reagovat
penepi

Vypadol s Gerwenom a Aspinallom, ktorý bol vtedy vo forme, to naozaj nepovažujem za sklamanie. On tam jednoducho musí byť, za minulý rok 3. najúspešnejší hráč, stále v podstate mladík, takže aj príjemné oživenie.

Dobey tam dúfam nebude. Nemám s ním žiadny problém, ale 21. v OOM, 17. za 2022 a jeden Masters, aby mu zabezpečil miestenku v PL? To by bol ozaj výsmech. Hlavne ak nevyhrá ešte finále.

Reagovat
penepi

Okej, mal si pravdu, oni sú tam fakt na kompletku jebnutí. Namiesto Humphriesa sa 4 mesiace pozerať na uplakaný Dimitriho ksicht

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jinak on neříkal, že tam nebude Cross. Říkal, že loni mu nevadilo to volno, že nečeká, že ho pozvou a že moc ani nechce, ale můžou ho přemluvit sponzoři. Uvidíme no, otevření je to dost.

Reagovat
Dan Gubić

Chizzy - Wright naživo:

https://dartstreams.de.cool/pdc1.php

Reagovat
Dan Gubić

Dave Chisnall sa pozviechal? Prehráva 3:7. Išli sa opláchnuť. Wright hádže výborne. Ak čizy otočí na 11:10 tak platím basu Corgoň.

Reagovat
penepi

vyzerá, že Snakebite chytil po MS formu

Reagovat
Wat

Cross paráda, s Wrightem to může být super zápas v jejich momentální formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem doufal že udělají klasickou Premier League a ne zase ty miniturnaje jako loni

Reagovat
tomasinho

To bylo jasné, že udělají. Oni vždycky 2 roky dělají stejnou pičovinu (contendeři), než zjistí, že to je pičovina. Takže jsem tušil, že to bude takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělají kozy s tou Premier League ne? Takové složení tvl Jako Dobeyho mám celkem rád ale fakt nevím čím si zasloužil PL. Vyhrát turnaj Masters fakt není úplně ta topovka. Jediný plus vidím v tom že tam už nenacpali Andersona..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mi to hlava nebere. Jak kurva mohli dát přednost van Bergovi před Lukem

Reagovat
tomasinho

Jinak je to hrůza. Dávat PL za Masters, kdy plno hráčů není rozehraných po MS je kokotina, vždycky to tam někdo uhaluzí. Raději už rovnou udělat kvalifikační turnaj třeba na poslední místo nebo 2. Nebo rovnou určit po MS.

Dobey i Dimitri jsou joke na úkor Humphriese. Ano, měl super rok, sice pořád na můj vkus nezvládal ten tlak, kdy mu byla přisuzovana role favorita, ale furt měl super konzistentní rok a zasloužil si to. Asp ok, 2 finále majoru, může být. Dimitri max za SF Matchplay a MS, ale prostě to je málo na můj vkus. Klidně už mohl být raději i ten Noppert, který vyhrál major aspoň.

Za mě dost fail a chudák Humphries. Aspoň že už tam není Gary.

Reagovat
ACSeRw!n

Dimi a Asp hlavne Cullenovi primo plivnuti do ksichtu

Reagovat
penepi

Starý dobrý de Zwaan je späť

Reagovat
ACSeRw!n

jedem Adame !!

Reagovat
tomasinho

Žijeme ještě? Nějak nám to tady zdechlo

Reagovat
ACSeRw!n

ja myslel, ze jsi po zmene EF zmizel

Reagovat
tomasinho

De facto jo, kouknu jen občas sem nebo do článku, co máme k fantasy NHL, jinak už na EF nechodím vůbec. Tady mě to mrzí ale, šipková komunita mě bavila

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

https://mydartcoach-database.web.app/

Za mňa

QF

R Smith - CROSS

Wade - ANDERSON

BUNTING - Heta

SEARLE - van Veen

SF

Cross - ANDERSON

BUNTING - Searle

F

ANDERSON - Bunting

Let's go Bunting mental

Reagovat
tomasinho

Buntinga mám rád, ale..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
penepi

No čo, najvyššie priemery za posledné tri mesiace (brané ako aktuálna forma):

1. Anderson

2. Humphries

3. MvG

4. Price

5. Bunting

6. Ross Smith

7. Cross

8. Dobey

9. Chisnall

10. Searle

Reagovat
$dolar$

No ale nemit ve ctvrtfinale ani MvG ani Humphriese je celkem rouhani. A to ja tam vidim jeste Wrighta.

Reagovat
penepi

jj, je, tam už prevážili aj osobné sympatie a že chcem nejaké prekvapko ale som presvedčený o tom, že Humphries ešte na titul MS nedozrel, MvG samozrejme kludne môže vyhrať

Reagovat
ACSeRw!n

Bunting podle me taky pujde deep.. ale Anderson to zesere.. Searle je vtip.. a van Veen ? proc ne, ale letos jeste asi nee.. a chybi ti tam Rock a Littler

Reagovat
penepi

Pri Buntingovi sa bojím hneď prvý zápas s Joyceom, ten má najlepšie doubly na okruhu. Ale mal by to zvládnuť v tejto forme. Searle prečo? Priemery aj zatvárania má kvalitné, v hlave nemá problém, práve na neho sa spolieham, že vyleje Humphriesa.

Reagovat
ACSeRw!n

je slepej

Reagovat
penepi

veď práve, že aj tak to zvláda, neskutočný týpek

Reagovat
ACSeRw!n

skoda Laurenc Illagan

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

L16

M. Smith - DOBEY

CROSS - Ratajski

Barney - WADE

PRICE - Anderson

MVG - Bunting

NOPPERT - Rock

HUMPHRIES - Cullen

ASPINALL - van Veen

QF

Cross - DOBEY

Wade - PRICE

MVG - Noppert

HUMPHRIES - Aspinall

SF

Dobey - PRICE

MVG - Humphries

F

MVG

Reagovat
$dolar$

Dobeymu bych to pral

Reagovat
$dolar$

Dobrej los ma Smith, skoda, ze nevypadl hned v prvnim zapase.

Reagovat
ACSeRw!n

po zmene sipek je polovicni, ale rozehrat se muze no

Reagovat
ACSeRw!n

cmon Queen

Reagovat
penepi

Zlatá je tá Fallon, škoda.

Reagovat
ACSeRw!n

skoda no, tohle bylo hratelny

Reagovat
Sali5

Leung neskutečný

Reagovat
penepi

GVV zhorel jak papier

Reagovat
ACSeRw!n

11x 180

Reagovat
ACSeRw!n

37% zavirani a stejne 96 avg.. kdyz mu budou padat doubly, tak jede Gaga domu

Reagovat
penepi

a potom aj Chizzy

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten leung to je snad prvni asiat, kteremu verim na zaklade stylu, ze by mohl hrat vysoky prumer po delsi dobu v zapase

Reagovat
ACSeRw!n

bylo videt, ze s tim cloumaj emoce.. az ziska zkusenosti, tak to bude zvire.. otazka je, jestli bude chtit vsechno obetovat a prestehovat se do Anglie, spis si myslim, ze ne

Reagovat
ACSeRw!n

Asi pro tour zrejme slusna soutez

Reagovat
ACSeRw!n

Asia

Reagovat
ACSeRw!n

btw Leung odmitnul Q-school. Coz se asi dalo cekat.

Reagovat
$dolar$

Co se proboha stalo s Brownem? To je snad nejhorsi vykon na MS co jsem letos videl..

Reagovat
ACSeRw!n

vzdycky to byl traged

Reagovat
ACSeRw!n

Bunting - Joyce.. to by mohlo bejt klidne QF a ne druhy kolo

Reagovat
ACSeRw!n

16 let a prumer 116 tak to asi uz nikdy neuvidime rozdil mezi vekem a avg 100

Reagovat
penepi

musí jebať

Reagovat
ACSeRw!n

aha tak on prej zacal hrat kdyz mu bylo 1.5 roku, tak to uz ma celkem nahrano

Reagovat
penepi

Takže už 32 rokov hádže, slušné

Reagovat
ACSeRw!n

jj presne

Reagovat
Kiss Me Polka!

peter teda dost sileny vykon

Reagovat
penepi

Neprekvapuje ma to, celkovo slabá sezóna z jeho strany

Reagovat
ACSeRw!n

ten byl jasnej, ze vyleti.. taky byl na Jima kurz snad jenom 2.3.. Littler to na ma do QF celkem easy

Reagovat
ACSeRw!n

“I want more before I retire. I’m going to win it again, I’ll win it five times before I retire. I’ve got another three to go.”

Peter Wright wants three more world titles!

#clown

Reagovat
penepi

zas bol najebaný

Reagovat
ACSeRw!n

Most legs: Mickey Mansell

Highest average: Mickey Mansell

Most 180s: Mickey Mansell

Highest checkout: Mickey Mansell

Highest finishing %: Mickey Mansell

Match winner: Brendan Dolan

smula

Reagovat
Kiss Me Polka!

veenstra solidní demolice, bez ztráty legu a zavírání 65 %

Reagovat
penepi

Skoro ako Lennon, to je tiež dobrý šialenec. A niečo takéto už minimálne raz na MS nejaké dva roky dozadu už predviedol.

Reagovat
$dolar$

Naprosto luxusni vykon. Kdyby to dokazal zopakovat, tak muze MVG potrapit.

Reagovat
$dolar$

Boze, ten Rydz me sere. Takhle se nechat porazit od brutalne nesympatickyho teplouse.

Reagovat
penepi

jj, Pietreczko nesympatický, ale Rydzovi by mali odobrať kartu za to, čo sebou porobil, nechuťák

Reagovat
penepi

LET'S GO BUNTING MENTAL

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ten zacatek no do pici

Reagovat
Kiss Me Polka!

slepec searle opravuje rozhodciho uz jsem videl vsechno

Reagovat
penepi

Russ je strašný, každý tretí call chyba a "sorry". Dobre, že už ide do dôchodku.

Reagovat
Kiss Me Polka!

konci jo? ja jak to sleduju skoro jen na ms, tak mi ty chyby tolik nevadi a ten hlas mi bude chybet

Reagovat
ACSeRw!n

letosni finale je jeho posledni.. pak jeste asi bude callovat nejaky eventy v Asii a tak, ale uz na to nema, tech chyb je posledni dobou hrozne moc

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
penepi

Reagovat
Kiss Me Polka!

r smith-dobey uplne top zapas, hlavne ty prvni 3 sety, to byl dobey uplne svetovy, kdyby ten 3. set zavrel na 11, jak mel pripraveno, tak mel za ty tri sety prumer snad kolem 120 . snad vynda smithe

Reagovat
penepi

Najlepšieho Smitha na svete dnes porazil Ak nebude blbnúť, tak proti tomu druhému by nemal mať problémy.

Reagovat
penepi

Hm, normálne mi je Pricea trochu aj ľúto Tešil som sa na zápas s Andom, na druhú stranu aspoň má Gary voľnú cestu až do semifinále

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja videl od pricea prvni kolo a tam mi prisel solidne nabuseny, jak tam nabehl s tim prelivem na hlave a jak kdyby si dal caru cekal jsem od nej teda jine veci, velke zklamani pro me, ze vypadne zrovna jeste ne s nejakym top souperem

Reagovat
Sali5

Luke zatím příšerný výkon, uvidíme, jestli s ním něco neudělá ta poslední přestávka.

Reagovat
penepi

Presne toto som si pred turnajom myslel, že Humphries môže byť aktuálne najlepší hráč sveta (3 z posledných 4 majrov), ale na MS ešte jednoducho nedozrel. Každopádne dnes by to ešte mohol zvládnuť, hádam nepôjde ďalej nemec

Reagovat
ACSeRw!n

“I dare anyone at home to experience what I just experienced. I had 99 per cent of the crowd against me. I’ll be honest I peed my pants.”

boring boring Humphreis

Reagovat
ACSeRw!n

pekne se nam to cisti.. a dneska vecer predcasny finale

Reagovat
ACSeRw!n

Durrant super komentuje ten me hodne prekvapil

Reagovat
Sali5

A co main event? MVG 4:3?

Reagovat
ACSeRw!n

doufam, ze uvidime, to co si vsichni prejou.. oba prumery 105+ po celej zapas a drama s idealnim koncem pro MvG

Reagovat
penepi

Buntingos musí

Reagovat
penepi

Počul som, že mu to ide Mne na novej TV z nejakého dôvodu nejde prepnúť na anglickú stopu a tak som tento rok odkázaný každý zápas na odpovede na emaily, na to kolko bodov hráč práve hodil, prípadne zaujímavosti o tom, že Bunting má najlahšie šípky, Searle najťažšie a Whitlock má najostrejšie hroty Včera tam bol Sedláček, tak ten to aspoň trochu spestril

Reagovat
ACSeRw!n

mne taky uz ta zvukova stopa prepnout nejde .. jako mam super novou tv, ale na sipky koukam na kompu pres twitch 1080p, protoze presne ty otazky a ten ceskej komentar to se neda to je pro me tak polovicni zazitek

Reagovat
ACSeRw!n

mazec atmosfera dneska

Reagovat
penepi

On chce s avg 93 hrať proti MvG, nečakal som, že zrovna Bunting sa posere

Reagovat
ACSeRw!n

nerviky nerviky.. uz v tom rozhovoru bylo videt, ze se klasicky MvG dostal Buntingovi do hlavy tema vyhlasenima, ze chce jeho

Reagovat
ACSeRw!n

give me Bunting!

Reagovat
penepi

Toto sú tie najdominantnejšie výkony, keď ani nezahráš nejaký svetoborný priemer 105+ a aj tak s absolútnym prehľadom vyhráš. Humphries v prípadnom semifinále asi veľa vody nenamúti, nevyzerá byť na tento turnaj optimálne pripravený. Anderson vo finále má kvality vyhrať, ale obávam sa, že Gerwen je hladnejší po úspechu.

Reagovat
penepi

Z Dobeyho rastie hráč svetovej špičky. Ako jeden z veľmi mála nepije a berie to fakt profesionálne. Keď ešte získa sebavedomie, tak môže ísť aj na majstra sveta. Minulý rok sa posral z MvG a dostal 0:5 s priemerom 91.

Reagovat
ACSeRw!n

posledni dobou sel hodne nahoru.. PL mu jako jednomu z mala novacku prospela.. naucil se hodne pri tech prohrach co mel avg 100+

Reagovat
ACSeRw!n

klasickej Gary na doublech

Reagovat
penepi

Práveže Gary má dlhodobo lepšie checkouty ako napríklad MvG, takže dnes o to väčšie sklamanie, že vybuchol, aj skórovanie bolo mimo.

Reagovat
ACSeRw!n

no totalne mimo.. Dolan da za 5 setu jednou 180 a staci mu to :D

Reagovat
penepi

Littler v semifinále bude extrém

Reagovat
ACSeRw!n

Dolan to asi bude lehce zpomalovat, Littler hral nejhur zatim proti pomalymu hraci.. ale neskutecny jak se to tam otevrelo az do finale

Reagovat
ACSeRw!n

105 co sem to videl kurva

Reagovat
Kiss Me Polka!

barney sice dosti slusny vykon, ale tak nejak od zacatku bylo videt, ze vubec neveri vitezstvi. proste vyborny vykon, ale zaroven mi to prislo docela odevzdane jak ani neslavil vubec nic, i kdyz se mu podaril dobry checkout..

skoda, ze littler hraje s dolanem, podival bych se jak by se vyporadal s nejakym kokotem, co se bude snazit vyhrat jakkoliv - scottem williamsem

Reagovat
penepi

Taký bol Barney vždy, on proste pôsobí tak rezignovane, že si ho namažeš na chleba. Naposledy si ho plne fokusovaného so zabíjackym inštinktom pamätám tuto, čo je za mňa jeden z top zápasov histórie: https://www.youtube.com/watch?v=MOJQoL6MBhE&ab_channel=ProfessionalDartsCorporation

Scott je pekný čuráčik, som zvedavý, či sa nejak dostane MvG do hlavy, to by bol úctyhodný výkon

Reagovat
ACSeRw!n

Scott je zabavnej ale hrat bych proti nemu nechtel no.. jinak ten zapas cos posilal, to bylo neco

Reagovat
penepi

V pohode, nemám s ním problém Ale proti MvG asi bez šance, lebo on viac ako 95 nezahrá a to by Gerwen musel byť velmi rozhodený, aby bol na tej úrovni.

Reagovat
ACSeRw!n

videl sem ho hrat i 110, ale v floor eventu.. tohle je zapas na 5 setu, v tom ho nevidel jeste nikdo..

Reagovat
penepi

Humphries

Reagovat
Kiss Me Polka!

luke

ale ten predposledni leg.... to mi pripomnelo zaver us open 2020 mezi zverevem a thiemem

Reagovat
ACSeRw!n

tezky nervy no.. ten konec byl parada

Reagovat
$dolar$

Nevim jestli me nekdo nekdy v sipkach nasral vic, nez Dobey dneska. Jak nenavidim Crosse, tak mam rad Dobeyho a udela tohle..

Reagovat
penepi

Ale neskutočný zápas. Dobey pritom ani nezačal hrať zle, len proste Cross zapol na skórovaní a na D16 bol bezchybný. Ok, doubly mal horšie, ale 33% pri úrovni jeho skórovania nie je žiadna katastrofa. Ale každopádne aj tak to zatváranie musí do budúcna zlepšiť, bez toho nič väčšie nevyhrá, naopak keď bude aj dobre zatvárať, tak bude len ťažko poraziteľný.

Reagovat
$dolar$

Jj Dobey posral jeden max dva sety, zbytek super zavirani z niceho. A proste veskery dulezity momenty na strane Crosse. Achjo, mel jsem Dobeyho na celkovy vitezstvi.

Reagovat
penepi

Scott

Reagovat
rufus

Skvely.

Reagovat
mickey mouse

Masakr. Letos jsem Van Gerwen tipoval jako šampióna, předchozí kola si to dával jako pán

Reagovat
ACSeRw!n

co to bylo do hajzlu.. asi narocnej Silvestr.. aby mel dva sety kde ma prumer asi 75 tak to sem fakt jeste nevidel

Reagovat
penepi

PL tipy?

Ak Littler vyhrá MS:

Humphries, MvG, Smith, Aspinall, Price, Cross, Dobey, Littler

Ak nevyhrá:

Humphries, MvG, Smith, Aspinall, Price, Cross, Dobey, Bunting/Chisnall

Reagovat
ACSeRw!n

no asi jediny tyhle dve moznosti sou realy.. vzdycky se to dela az po Masters, tak zalezi jestli ho treba Bunting nevyhraje, pak by to mohl treba Dobey odstrat

Reagovat
$dolar$

Aspinall to ma jisty? Protoze to je adept na vyhozeni za me.

Reagovat
ACSeRw!n

zalezi na tom Masters hrozne a vyhral Matchplay a je oblibenej.. ale je fakt ze podzim a zimu mel tragickou no

Reagovat
penepi

Masters sa bude hrať až po prvom game night PL, takže to už nebude rozhodovať. A ak Cross dnes nevyhrá, tak Asp bude 4. v OOM, čiže tam bude musieť byť.

Reagovat
ACSeRw!n

aha tak to je zmena, ale sem rad, ze to udelali a rozhodne se hned po MS, to mi dava vetsi logiku

Reagovat
Kily

lol, hraješ v setu průměr 114,5 a stejně ho sebere soupeř

co tam těsně před začátkem zápasu bylo u Littlera za statistiku spojenou se zavíráním legů do 12 šipek?

Reagovat
penepi

že ich má najviac na turnaji

Reagovat
ACSeRw!n

ja jenom cumim s otevrenou drzkou a kroutim hlavou.. scoring, finishing, tempo a styl hodu, board management, hrani pod tlakem.. ten kluk ma vsechno

Reagovat
Kily

já si při sledování toho jeho koncertu v jednu chvíli ani nevšiml, že to Cross měl v jednom legu rozjeté na devítku

Reagovat
Kiss Me Polka!

uplne ho nesnasim.

skoda, ze rob nevyuzil ten skvely zacatek, tam to mel pozavirat a vest 3:1 on...

Reagovat
ACSeRw!n

36 = 16 + D10

Reagovat
rufus

Neskutecny. Hrozne dobre se celkove na jeho hru kouka. Absolutni fantazie.

Reagovat
Kily

heh, dejte mu pohár, rodičům pošlete prachy a ti další ať si zahrají miniturnaj o druhé místo

Reagovat
mickey mouse

Nějak si neumím představit, že dá i Humphriese. Jestli někdo působí neporazitelně tak právě on. Hlavně po včerejšku a dnešku

Reagovat
Kily

já nedoufám, ale vlastně počítám jako s automatickou věcí, že se zítra vyhecují a předvedou parádní finále. Možná to bude mít slabší začátek, jelikož zahraje roli nervozita, ale jakmile to opadne, tak to bude rachot

každopádně pohár vrátit a peníze nikam neposílat

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to bude nuda pristich 40 let

Reagovat
penepi

Na toto som strašne zvedavý, ako sa bude vyvíjať. Lebo pokojne môže byť, že toto už je jeho vrchol, alebo dokonca na tomto turnaji ide kvôli nováčikovskému elánu nad limit, a nemá sa už kam posúvať - mám totiž pocit, že sa zabúda, že on hrá šípky napríklad dlhšie ako Price. Samozrejme aj tento štandard je úplne fantastický, ale povedzme, že tí najlepší by s ním vedeli hrať a bol by to proste "štandardný" top 5 hráč.

Ďalšia vec je fyzička a prachy. Nechcem byť zlý, ale proste na 16 rokov je tá postava celkom varovný prst a to ešte ani nemôže legálne chlastať. Pri tom jak na Tour všetci slopú, tak môže mať časom seriózny problém. A potom prachy. Ak teraz vyhrá pol mega, lahko sa mu to môže dostať do hlavy, prípadne pritiahne nesprávnych ľudí...

No a potom je tu tá strašidelnejšia predstava, že všetky tie nástrahy zvládne, že ešte len začína a keď naberie budúcu sezónu skúsenosti zo všetkých majorov, tak bude hrať pravidelne ako 2014-17 MvG alebo aj lepšie

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
$dolar$

Jak rychle vyletnul, tak se ztrati v prumeru.

Reagovat
Kiss Me Polka!

luke jak pila brutalni vykon zatim, ty tesne vyhry mu strasne pomohly

Reagovat
penepi

Humhpries do pohody 9. najvyšší priemer v histórii MS. Zajtra favorit.

Reagovat
ACSeRw!n

rozjizdel se pomalu, ale nasel formu v pravej cas

Reagovat
Kiss Me Polka!

dominantni vykon, i kdyz ne tak skvely jak vcera nejvyssi prumer ve viteznem zapase od crosse. jeste vybrat lepsi entrance song a mam nejoblibenejsiho hrace z te mlade generace

Reagovat
Kiss Me Polka!

*ve finale, ne viteznem zapase

Reagovat
Kily

jsem čekal i Russovo rozloučení

Reagovat
ACSeRw!n

bylo pred zapasem, ale neprenasely to kamery..

Reagovat
penepi

Úplne zaslúžene. Išiel do turnaja ako hlavný favorit, čo mu na začiatok zväzovalo ruky, ale otrepal sa z toho, vyhral ťažké zápasy a v posledných zápasoch ukázal, že je aktuálne najlepší hráč na svete.

A čo sa týka Littlera, tak toto je pre neho len a len dobre. Keby vyhral v 16 titul majstra, tak by mohol rýchlo vyhorieť a stratiť motiváciu. Takto naopak zostane hladný a môže ďalej rásť.

Reagovat
ACSeRw!n

se vim souhlas.. ale ocekavam, ze v PL bude

Reagovat
ACSeRw!n

misto Wrighta za me Dobey, ale chapu duvody no.. jinak top sestava

Reagovat
penepi

jj, tiež to chápem no

Reagovat
ACSeRw!n

tak kdo to dneska urve, kdyz jsou oba Lukove out ? Masters celkem casto vyhrava nekdo jako svuj prvni major, tak by mohl Bunting nebo Chizzy

Reagovat
penepi

Tobyho otec

Reagovat
ACSeRw!n

to byl jeho turnaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele