WRIGHT DOPORUČIL ARSENALU ETO’OA

04.05.2007, 16:27
Aktuality
Arsenal sice ve vzájemných zápasech dokáže držet krok s Manchesterem United i Chelsea, v dlouhodobém měřítku, jakým je jeden ročník Premier League, však konkurenceschopný zatím není. Legenda "Kanonýrů" Ian Wright proto doporučuje nákup Samuela Eto’oa...

"Arsenal v létě zkrátka bude muset koupit nějakého hotového prvotřídního hráče, aby snížil ztrátu na United a Chelsea. Byl bych moc rád, kdyby se pokusili získat Samuela Eto’oa. Umíte si představit, jak dobří by byli společně s Thierrym Henrym?" prohlásil Ian Wright.

Wright dal za Arsenal 185 branek a dlouho byl nejlepším střelcem klubu. Překonal ho až, kdo jiný než, Thierry Henry.

K naplnění jeho vize o spolupráci Henryho s Eto’oem bylo blízko hned několikrát. Před začátkem letošní sezóny se mluvilo o stěhování francouzského útočníka na barcelonský Nou Camp. Pozadu nezůstal ani manažer Arsenalu Arsene Wenger, který měl o Kamerunce zájem již několikrát. Naposledy se o Eto’ově možném stěhování do Londýna mluvilo v zimě, kdy po zranění kolena odmítl nastoupit na závěrečné minuty proti Racingu Santander.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (761)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele