Wilhelmsson opět mění působiště

05.08.2008, 08:38
Aktuality
Christian Wilhelmsson si do své sbírky brzy přidá dres dalšího klubu, jehož barvy během své kariéry hájil. Švédský záložník se tentokráte loučí s Evropou a z Nantes přestupuje do saúdskoarabského celku Al Hilal...

Al Hilal za 28letého fotbalistu zaplatí sumu pohybující se okolo 3,5 milionu eur, hráč se s ním pak dohodl na podmínkách čtyřleté smlouvy.

Wilhelmsson platí za velkého cestovatele a poslední dobou nikde nevydržel déle, než šest měsíců. V létě roku 2006 přestoupil z Anderlechtu do francouzského Nantes, kde nastoupil jenom k třinácti ligovým zápasům a následně odešel na hostování do AS Řím.

V hlavním městě Itálie se příliš neprosadil a lepší to nebylo ani v Boltonu, kde strávil první polovinu loňské sezony. Další štací se stalo Deportivo La Coruňa. V Galícii stáli o prodloužení spolupráce, nakonec ovšem s Nantes nenašli společnou řeč a hráč tak po šesti měsících opět měnil klub.

Wilhelmsson byl členem švédského týmu na nedávném evropském šampionátu, kde toho ale příliš nenahrál. Hned v prvním zápase proti Řecku si poranil stehenní sval a na turnaji si poté již nezahrál.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Muj oblibeny hrac...skoda ze neuistal v Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

Neni stary musel mít nějaké nabídky z Evropy teď se zahrabe za panězma

Reagovat
smazaný uživatel

jn ja bych sel za velkyma prachama az treba 33letech

Reagovat
Xavi

Škoda, že nezůstal v Deporu, tam mu to celkem šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ho dobrej pravej bek.Podle mne nedocenenej, urcite ma navic nez hrat arabskou ligu ae tak na lukrativni nabidku se neda nekyvnout.Snad se vrati za rok dva az si dost vydela.Este ma na to hrat vrcholnej fotbal minimalne 4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý bek? Mám dojem, že je to záložník a dost ofenzivní......těžko říct, jestli má navíc. V poslední době docela hoří, i díky zraněním....Ale fandím mu, snad se brzo vrátí do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to prave kridlo .Ja sem mel v podvedomi ze hral na euru beka ae zpletl sem si ho nejspis s Edmanem.Moje demence

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravém beku hrál Stoor.

Reagovat
smazaný uživatel

Edman hraje nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze neprestoupil k Haskovi

Reagovat
Yanek

to je na ..... takovej dobrej hráč a navíc byl můj dost oblíbenej

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč je pro mě velká záhada,co sem ho viděl za repre švédska tak hrál vždy naprosto suprově a říkal sem si proč o tomhle hráči neslyšíme víc,vždy tam prokazoval rychlost a techniku s míčem a bylo pro mě záhadou že se neprosadil ve velkoklubu protože potenciál měl.Dodnes si pamatuju jak motal naše reprezentanty v Goteborku.Tam naši nevědli kerá bije z něho.V repre švédska patil vždy k jedněm nejdůležiješím hráčům.Opravdu záhada,jak on skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý hráč, vždy som ho mal rád, už som sa tešil, že bude válet za Nantes s Klasničom a spol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele