Wiesnera naštvala nastřelená tyč, hned poté ale rozhodl o výhře Sparty

18.04.2021, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
San Iker

Jsem dost zvědavý na přestupák, snad to Rosa/Vrba nezbabrají, i když otázka je, koho např. z ligy vzít a kdo by skutečně pomohl...

Reagovat
Petr325

Holík z Jablonce...

Pak někoho běhavějšího - Pachlopník, Ostrák... věřím, že by se prosadili na úkor Krejčího, Pavelky, Trávníka, Součka, Polidara, Hanouska, Vindheima, Minčeva...

Reagovat
San Iker

Za mě - pravý a levý bek, někdo do středu zálohy, někdo na křídlo, někdo do útoku a zbavit se přebytečného odpadu, kterého je ještě dost... Ale moc nevím; kdybych měl vyjmenovat potenciální posily na těch pět postů, které je potřeba posílit, kde brát, aby to byly skutečně POSILY.

Reagovat
JeséRodriguez

Za mě out: Hanousek, Lischka, Plechatý, Vindheim, Krejčí st., Trávník, Kozák

To ale asi neproběhne najednou.

Holík by byla fajn posila, umí oba kraje, na RB zahraje i Sáček a Wiesner, na LB pokud bude zdravej Hancko a k němu Polidar, tak mi ty kraje přijdou slušný.

Krejčí ml. je na stoperu s Vitíkem super, Čelůstka se snad rozehraje a je tam ještě Štetina.

Pavelka si svoje odehraje, Souček se mi teda moc nelíbí, ale ten by se měl někde rozehrát. Dál by tam zůstal Sáček, takže jednu posilu by to určitě chtělo. Otázka je koho. Z ligy by se mi líbil Sadílek, ale to je hráč PSV. Na AM snad začne od příští sezóny dostávat před Bořkem přednost Karabec.

Docela se rozehrál Plavšič, jako backup by mohl zůstat, napravo Karlsson a Wiesner, doleva bych teda osobně dával Hložka v tom 4 2 3 1. Takže by to chtělo ještě někoho na hrot, Juliš s Kozákem jsou poměrně často zranění, takže bych se s Kozákem už rozloučil. V lize ale připadá v úvahu asi jen Kliment, ale ten už má taky nějakou tu historii zranění.

Reagovat
kecipep

Kliment je pro první trojku jak dělaný, ale dle mě skončí v zahraničí

Reagovat
Mr.Mike

Krejdu po takovy kratky dobe nevykopnou.. A Kozaka Vrba chtit taky bude

Reagovat
JeséRodriguez

Taky to tak vidím, bohužel. Kozák teda jako 3. útočník ještě ok.

Reagovat
Mr.Mike

Ja s kozakem nemam problem, na evropu to neni, ale v lize, kde sparta casto dobejva, tak se urcite hodi

Reagovat
GrimeBaller98

Ja teda nejsem spartan, ale treba na hrot bych nikoho nekupoval a dal sanci Pulkymu, kdyz bude zdravej. Jako backup je to super utocnik

Reagovat
JeséRodriguez

Juliš, Pulkrab, Kozák, z těch bych nechal v kádru jen 2. A jednoho útočníka koupil, ideálně toho Klimenta, je platnej v mezihře, góly taky docela dává, pro Vrbův systém bych řekl, že je ideální útočník. Ale jak píšu výš, taky už má nějaké to zranění za sebou...

Reagovat
kilobyte

Souček není špatný. Sice často kazí, ale většinou to je protože se snaží vymyslet něco dopředu a nehraje to alibisticky na jistotu. U Vindheima je škoda, že je tak zbrklý ve finální fázi, on obejde hráče u rohu a místo, aby šel do vápna a nebo přesně nacentroval, tak trefí prvního protihráče.

Reagovat
Mr.Mike

Ostrak by se mi dost libil

Reagovat
GrimeBaller98

Pachlopnik ma pry tezce vymrdano v hlave, takze toho bych asi nebral

Reagovat
ACSeRw!n

Ostrak by byl super, ale ten se vraci do Nemecka.

Reagovat
ondrvo

RB - Holík (možná Fukala)

CB - Eduardo Santos, Talovierov, Chaluš (možná Tataev)

CM - Doumbia z Dukly, Conde

CAM - Ostrák, Kohút

ST - zkusil bych Růska

Reagovat
podnebný

Rosický s Vrbou budou lanařit zase zkušené hráče. Takže přednost před mladými budou v jejich hledáčku mít třeba Brabec, Petrášek, Simič, Novák, Vydra, Skalák nebo Krmenčík. Pokud svou situaci zváží Kozák s Dočkalem, pak půjdou dohrát kariéru třeba do Rakouska. Nepotřební jsou nadále Lischka, Hanousek a Trávník. Rozloučí se možná i s Vindheimem, odejít chtěl i Karlsson. Kádr bude doplněn odchovanci a návraty z hostování.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba to nevede špatně. Mají smůlu a hráče co nasere tyčka. Moderní fotbal je o využití a rychlosti. Postavit tam někoho ze třetí ligy..., Dají gól třeba i dřív. Už mě ty výmluvy nebaví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele