Westermann po odchodu z Hamburku zakotvil v Betisu

06.08.2015, 22:09
Aktuality
Španělskou ligu si pro další část své kariéry vybral Heiko Westermann. Německý obránce se po loňské sezoně rozloučil s Hamburkem a dnes se stal novou posilou Betisu, nováček Primera División vše potvrdil na internetových stránkách...

"Real Betis získal do svých řad německého internacionála Heika Westermanna. Hráč s Betisem podepsal smlouvu na dvě sezony s opcí na třetí ročník," stojí v prohlášení klubu.

Westermann dříve působil v Arminii Bielefeld a Schalke a své si odehrál i v německé reprezentaci, s níž se podíval na mistrovství Evropy 2008. V Hamburku strávil pět sezon a zastával funkci kapitána, podle původního plánu s ním vedení HSV mělo jednat o podmínkách prodloužení kontraktu, od tohoto úmyslu ovšem následně ustoupilo a nechalo Westermanna odejít.

Příští týden 32letý obránce se v jedné kabině znovu sejde s Rafaelem van der Vaartem. Rovněž nizozemský záložník se pro Hamburk stal nepotřebným a následně podepsal kontrakt s Betisem.

Autor: Tomáš Pavlík / realbetisbalompie.es

Komentáře (17)

Přidat komentář
stas87

To Betis netusi co prave pritiahol.Dobre im tak.

Reagovat
Rudnevs

Omg bohate kluby zo spanielska Hamburgu beru hracov zdarma

Reagovat
Rudnevs

Radsej Arminia

Reagovat
Hristo Stoichkov

Boze muj, jak kdyby van der Vaart nestacil.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby nam pustili Ceballosa

Reagovat
eliskafan

A jejda, staré kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak starý není a má zkušenosti, díru do světa s ním ale Betis neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale závidím mu, také bych šel hrát do Španělska, je jen o rok starší, musí to být super hrát v takovém městě, užívat si pohledů sličných Španělek, může to být opravdu krásná část života.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to jsou ale paradoxy, Heiko ač není žádný superhráč, tak de facto se posunul ještě do lepší soutěže a co s týče klubu, je historicky i současnou kvalitou srovnatelný s Hamburkem. Takový Villa je podle mě pořád borec a dávno se sám zakopal, nepochopím to. Pro Westermanna musí být tohle něco super - nová soutěž, nový život a přitom pořád jakoby růst profesní.Ani možná neví, jaké má štěstí.

Reagovat
Rudnevs

Ja by som z Hamburgu do Betisu nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já ano, je to zase úplně jiné město a život i liga a přitom rozhodně ne méně kvalitní, Hamburuku se navíc v poslední době nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha na co im je takyto hrac? Neni v spanielsku dost talentov ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, take jsem napsal,ze se ma velmi dobre, asi cekaji zkusenosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele