Wernera spekulace nezajímají, soustředí se jen na MS

09.06.2018, 18:57
Aktuality
Trenér německé reprezentace Joachim Löw včera oznámil konečnou nominaci na letošní mistrovství světa a na třiadvacetičlenném seznamu nechybí Timo Werner. Jméno mladého útočníka je již delší dobu spojováno s odchodem z RB Lipsko, sám hráč ale takovým řečem nevěnuje pozornost a koncentruje se výhradně na turnaj v Rusku...

Werner dal v uplynulých dvou sezonách 34 bundesligových branek a vysloužil si zájem například Manchesteru United. Další variantu představuje Bayern Mnichov, z něhož po sezoně dost možná odejde Robert Lewandowski.

"Nezáleží na tom, co řeknu, zítra stejně napíšete, že budu hrát za Bayern nebo že jsem nikdy nechtěl odejít z RB Lipsko. Koncentruji se na mistrovství světa. To, co se stane po něm nebo v dalších letech, mě nyní nezajímá," prohlásil Werner.

"Nejsem člověkem, který čte spekulace, ale samozřejmě mi o tom říkají lidé okolo. Po mistrovství světa se mě možná zkuste zeptat znovu," dodal.

Dvaadvacetiletý Werner je odchovancem Stuttgartu a Lipsko za něho předloni zaplatilo deset milionů eur, fotbalistovi běží kontrakt jen do června 2020.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po odchodu RL9 to vidím na ten bayern

Reagovat
mesyas

Prý chtějí 200mega. To nikdo nenabídne

Reagovat
smazaný uživatel

týmy ti vždycky řeknou mega částky a pak to dopadne jinak jako u nás za milinkovice savice chtěli 120 mega a teď už se jedná o 80-90 mega to tak vždycky bude

Reagovat
mayday

Jak píše ShowMan, řeknou si nejprve o ranec, co kdyby. Realita bude samozřejmě jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

200??? Čo si myslia, že predávajú Messiho. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa. Muze se mu hodne priblizit, jeste se bude par let zlepsovat.

Reagovat
Liquid

zůstane v Lipsku

Reagovat
meno

Reagovat
David143

Přál bych si ho do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Pojď

Reagovat
Kincl

Pokud ne Bayern, tak koho myslíte že Bayern přivede_? Jako bral bych ještě Icardiho ale nikdo třetí mě teda nenapadá

Reagovat
pistacik11

A na čo by niekoho nosil Bayern? Lewu za tie peniaze nikto nekúpi, a Sandro je skvelý náhradník

Reagovat
Kincl

No já bych Lewu teda do další sezony už nechtěl, v LM byl dost neviditelný když ho tým potřeboval. Přišlo mi jak kdyby hrál tak na 70% a hlavou byl už jinde. Wagner sice jako žolík dobrý, ale chce to extra třídu.

Reagovat
vladino10

Vsak ani nevieš koľko zanho Bayern chce, každému musí byť jasné, že tých 200 mega je iba výstrel do vzduchu..ak by povedali, že chcú 90, tak zbytočne postavia strop a reálne im budú všetci ponúkať menej a znazit sa to zjednať

Reagovat
pistacik11

Aj keby chceli reálne 100, kto do dá? Real pôjde radšej do výmeny Ronaldo - Neymar a iný tým, čo by súrne hľadal útočníka a bol by to ochotný zaplatiť nevidím.

Reagovat
pistacik11

Ako povedal jeden môj kolega Nemec, za menej ho Bayern aj tak nepredá, takže buď sa dá dokopy alebo ho nechajú zhnit na tribúne, a tak mu aj treba, Poliakovi namyslenému.

Reagovat
vladino10

Sranda je, že ja som už dnes čítal o 120 mega- a osobne si myslím, že by ho strelili aj za tú stovku..keď dakto povie do médií, že 200 tak to nemusí byť hneď nutne pravda

A ak píšeš, že ho nikto nechce- precoby mal hniť na tribúne?

Veď to potom nebude mať pre koho protestovať no nie

Napríklad takej Chelsea ale Morata úplne nefunguje, nie? V zásade v Anglicku môže prepnúť komukoľvek..ako stať sa môže hocičo, preto absolútne nechápem tieto vyhranené vyjadrenia nepripúšťajúce žiadnu inú alternatívu..

Reagovat
smazaný uživatel

A ak by náhodou, len tak nahlas premýšľam, CR do ManU, Neymar do Realu a Lewandowski do PSG?

Škatule sa rozhýbu po MS. Lebo MS veľa napovedia ohľadom ceny...

Reagovat
blackhawk88

podla medii chce Lewandowski len do Realu, s PSG, ManU a Chelsea stotozneny vraj nie je, ale je to info z medii, cize treba to brat s rezervou tak ako tu vraj 200 mil. ciastku, ktoru vraj za neho chcu

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud by Lewa odešel tak mě pár hráčů napadá...Werner, Griezmann, Dybala, Icardi popřípadě Lacazette

Reagovat
Kincl

Laca NE! Griezmann asi Barcelona :)

Reagovat
Seydou Doumbia

Laca je pouze mé přání...

Reagovat
Pepe1911

Laca by vám sednul podle me

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideální hráč do kombinace.

Reagovat
Rich

Icardi by byl nejlepší možností, kdyby nepřišel Werner, ale objevují se i jména jako je Cavanni, Dybala nebo Morata. Ze všech možných jmen by byl dobrý rozhodně Dybala, ale i Morata by šel, oba jsou mladí a oba by rychle zapadli do Bayernu.

Jinak cena Lewandovského je přestřelená, maximálně, co by, kdo za něho mohl dát, je těch 120 mega víc ne a nebo adekvátní náhrada, vyměnit ho za Moratu s Chelsea.

Reagovat
blackhawk88

cenu klub nepotvrdil, cize je to len v teoretickej rovine, ze tolko pytaju

Reagovat
Rich

Já si myslím, že by Bayer měl Lewu prodat, jelikož v zápasech ligy mistrů nic moc nepředvedl a ani v poháru, přijde mi to, že prostě si chce vynutit ten přestup.

Reagovat
blackhawk88

ak Lewa nechce ostat, tak ho drzat na silu asi nema vyznam, je jasne, ze vymenil agenta kvoli tomu, aby ho dostal z Bayernu a niekedy tie jeho vykony aj tak vyzerali (v tejto sezone mi prislo, ze nepodava svoje maximum) No sam som zvedavy co sa bude diat. Real zatial nema trenera, takze uvidime ci novy trener bude chciet Lewandowskeho.

Reagovat
Rich

I kdyby ho nechtěl Real, tak ho chce PSG, Chelsea nebo United, jeden z nich ho koupí a pokud se Wernerovi podaří mistrovství světa, tak by stálo ho koupit. Navíc pojistka do budoucna.

Reagovat
Jardman

I když se mu MS nepodaří, to že se mu podaří mu jen zvýší cenu

Reagovat
blackhawk88

Uli sa vyjadril, ze 200milionov je nonsens a robert nie je na predaj a v buducej sezone bude hrat za bayern, zdroj sky

Reagovat
Rich

Taky jsem to četl a upřímně povím ti, že to nedokážu pochopit, tuhle cenu za něj nikdo nedá a nechápu, proč držet Lewu, když nemá chuť hrát za Bayern.

Reagovat
stiflerovamama

Priemerák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Superme

U něj jsou asi jen dvě možnosti - Real nebo Bayern, pokud by Lewa šel pryč.

Reagovat
Kokesh

Tipl bych ho na jednoho z nejlepsich strelcu MS. A pak hned smlouva s RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepsi nez Muller?

Reagovat
jaris7

Spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho videl, kdy hral velmi dobre. Nabihal do spravnych prostoru, kombinoval, trochu i kladivo do vapna..Ja myslim, ze je lepsi volbou do narodaku nez Thomas, ale zas nedej ho tam...

Reagovat
jaris7

Noo..já bych preferoval stále Thomase- osvědčený zabiják MS

Reagovat
vladino10

Budú hrať obaja, Muller nie je hrot

Reagovat
Bucky

Je hlavně typově dost jiný, než Muller.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele