WERDER SLEDUJE TAKÉ BAROŠE

16.01.2007, 13:59
Aktuality
Do zástupu uchazečů o služby Milana Baroše se zařadil další klub. Po Chelsea, Lyonu, San Sebastianu a Levante se nyní mluví o Werderu Brémy, jehož trenér Thomas Schaaf by se angažování českého útočníka vůbec nebránil.

"Baroš je velmi dobrý hráč, který ví, kde je brána," neskrývá Schaaf zájem o Baroše.

Werder sice je s 47ti góly jasně nejlépe střílejícím týmem Bundesligy, jeho vedení ale přesto chce posílit útok. "Koukáme se na trh, to je normální. Ivanu Klasničovi brzy skončí smlouva, Hugo Almeida je zde jenom na hostování a i když zůstane Miroslav Klose, stejně budeme potřebovat jednoho nového útočníka," vyjmenovává Schaaf seznam svých útočníků.

V souvislosti s Werderem se nyní mluví i o možném příchodu Johna Carewa z Lyonu. Milan Baroš je terčem přestupových spekulací delší dobu a již dříve odmítl angažmá v San Sebastianu. Zájem o něho mají i jiné kluby, hráč ale dost možná zůstane v Aston Ville. Baroš se dříve několikrát nechal slyšet, že hodlá bojovat o místo v základní sestavě a k tomu by mu mohly pomoci i jeho výkony ve dvou utkáních proti Manchesteru United. Tým z Birminghamu sice oba prohrál, Baroš však v prvním z nich zaznamenal branku a v tom druhém vypracoval gól pro mladíka Gabriela Agbonlahora.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Xavi

Je úplně fuk kam přestoupí, stejně nebude hrát, protože je nejvědší dřevák.

Reagovat
HOST*totti

Hlavně, že Ty jsi šampión, ty hlavo skopová. Jestli ty ale nebudeš spíše NEJVĚDŠÍ Čech ty degene

Reagovat
Xavi

Je ti líp?

Reagovat
HOST*Mates

když střílel důležity goly v kvalifikaci a na euru tak byl frajer, ale jak se neco stane je to dřevák? Typickej názor hlupáčku.

Reagovat
Xavi

Já mám názor na něj pořád stejnej celou jeho karieru...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč takové výkony nepředvádí stále, "takový super střelec" ???

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano...přesně toto Werderu nepřeju....

zase až tak super utočníka mít nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

"Baroš je velmi dobrý hráč, který ví, kde je brána,"

Ale na druhou stranu moc neví, že hraje se spoluhráči, nikoliv sám.

Reagovat
HOST*Quiris

Baroš může jít asi kamkoliv...dokud si to nedá dohromady v hlavě, tak je to vlastně jedno...je to škoda! takový malý český becks...

Reagovat
HOST*1860

nevim, jestliby bylpro Werder prinosem, Kloseho by rozhodne nenahradil..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kdy už skončí ta trapná sága

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele