Werder má zájem o Pizarra

29.03.2008, 20:55
Aktuality
Claudio Pizarro by se v létě mohl vrátit do Německa. 29letý útočník se nedokázal prosadit v kádru Chelsea a záchranné laso by mu mohl hodit jeho bývalý zaměstnavatel - Werder Brémy...

Pizarro strávil v Brémách dva roky a za Werder odehrál 56 ligových zápasů, v nichž nasázel 29 branek. Po dvou letech pak přestoupil do Bayernu, odkud před letošní sezonou zamířil do Londýna, kde se mu vůbec nedaří.

"Považuji ho za poutavého hráče. Hráč, jemuž brzy bude třicet let, pro nás není příliš starý. Z finančního hlediska to vypadá nereálně, ale ještě se poptám," prohlásil sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

Pizarro poslední dobou nemá příliš důvodů k radosti, v Chelsea sedí pouze mezi náhradníky či diváky a náladu si nezlepší ani v peruánské reprezentaci. V listopadu totiž po kvalifikačním utkání s Brazílií se třemi spoluhráči porušil pravidla a dres národního týmu oblékne nejdříve v květnu příštího roku.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to nechapu ze o neho ma takovy klub zajem mozna ze v Bundeslize to bude lepsi ale v PL mi pripadal ze bych se tam i ja lip prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

scouser to mi nic nerika takovy fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

to je přezdívka Belettiho

Reagovat
smazaný uživatel

od pizzara sem čekal mnohem víc no..

Reagovat
fantomas

dyt skoro nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi je nějakej důvod proč nehraje

Reagovat
fantomas

to jo, ale já narážim na to, že te vlastně ani neměl šanci přesvědčit o svých kvalitách koneckonců přišel gratis, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí dostal dost, nezaslouží si další.

Reagovat
fantomas

dost rozhodně ne...nezapomen na to, že přišel ze zcela jiné Bundesligy a když si zahraje prvních pět zápasu, kde nezahraje optimálně, tak je to prostě málo! Je to podobný, jen menší, případ jako u Ševy

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov přišel také z Bundesligy a jeho první sezona vypadala jinak. Chyba byla v koupi Pizarra, on na to jednoduše nemá.

Reagovat
fantomas

koupi?

Reagovat
fantomas

A Berbatov je výjimečný hráč, to Pizarro nehrál vlastně ani v Bayernu. Kdyby ho Abramovič koupil za velký peníze jako Ševu, bylo by to nepochopitelně, ale on přišel jako volný hráč a ted odejde za peníze, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

presne aspon na nom zarobia

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, jak jsem to myslel. Je fakt, že Chelsea neměla co ztratit, ale vyčpělý Pizarro nebyla ta správná volba.

Reagovat
fantomas

potřebovali zvýšit konkurenci vepředu, když tam maj prakticky jen Drogbu a matného Ševu (Kaloua počítám spíš na křídlo, i tak sou 3 forvardi málo)...Pizarro ted odejde za peníze, tj. vydelaj na nem a za ty prachy koupej více konkurenceschopnýho utočnika. Koneckoncu už maj Anelku, takže asi ani nebude třeba, ted se ho mužou s čistým svedomim zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčenko loni hrál snad většinu zápasů, co si pamatuji, ale výkony stagnovaly, proto seděl a sedí...

Jenom je docela úsměvné, jak si většina fans myslí, že kdyby hrál, střílel by branek jak v Miláně. Přeci jen jediný zápas PL, kde předvedl dobrý výkon, byl proti AV, kde ovšem ačkoli vstřelil dva góly, jeden byl z penalty... Jinak ztrácel míče, nedokázal projít jeden na jednoho. To je dle mého názoru základ pro úspěšnost v anglické lize…

Reagovat
herbage

hlavně zcela neseděl do sytému Chelsea, já si tehdy pomalu trhal vlasy, když Chelsea přestala hrát 4-3-3 a postavila do zálohu Essien, Balack, Makelele, Lampard a do útoku Schevu a Drogbu, nejde změnit systémem ze dne na den kvůli jednomu hráči. Tohle byla největší Mourinhova chyba a měl rázně ten přestup odmítnout a pohrozit abdikací. Při týhle volbě by Abramovič neměl na výběr, buď Sheva nebo rozvrácenej tým a naštvaní fanoušci. Stejně si myslím že Scheva tam šel jen kvůli manželce a samozřejmě prachům, přitom co mu v Miláně chybělo? Nic a kdyby odmítl Chelsea, byl by ještě více za boha a stát se jejich legendou, takhle je to pro ně už jen prodejná "lehká dívka".

Reagovat
fantomas

zase naprostej souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčenko byl Mourinhův hráč, to Portugalec si ho vybral, přiměl Abramoviče, aby mu ho koupil a to, co Chelsea loni předváděla, byla Mourinho taktika z FC Porto, taktika fotbalu, s nímž vyhrál LM...

4-3-3 byla zase taktika Ranieriho, které se Special One dvě sezóny držel a díky níž získal s Chelsea dva tituly...

Reagovat
fantomas

neni pravda, je všeobecně známý, že jak přišel Abramovič k Blues hned chtel Ševčenka...Mourinho se bránil zuby nehty, ale pak podlehl. Nehodil se mu do systemu, tak proč by ho chtel??

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se jenom Mourinho obhajoval, když vyšlo najevo, jaký je přestup Ukrajince propadák, ale pokud si přečteš rozhovory s Mourinhem hned po přestupu Ševčenka, měl z radosti téměř orgasmy.

Mourinho sice po svém příchodu do Chelsea pokračoval v taktice Claudia Ranieriho, ale jeho dřívější taktika z Porta, jak už jsem napsal, byla 4-4-2 a k té ho to taky táhlo. Rozhodl se tedy přispůsobit hru Chelsea svému původnímu stylu, zřejmě i protože se mu nepodařilo vyhrát LM...

Reagovat
fantomas

tak to ho pak nechápu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele