Wenger: V Záhřebu jsme nepodali nejlepší výkon my ani rozhodčí

17.09.2015, 09:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (369)

Přidat komentář
numeromis

No od rozhodčího to byl oproti Arsenalu špičkový výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci urcite ne, nicmene spis by me zajimalo,proc na zacatku sezony ma potrebu hrace setrit? to jsou uz unaveny? chudaci hraci treba z NHL.. ty se musi smichem pochcat

Reagovat
Counter

Protože v sobotu brzo odpoledne hrajou na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti betonu se fakt nadřou

Reagovat
smazaný uživatel

Betonovat bude spíš Arsenal.

Reagovat
raduinho

A dostane 6:0

Reagovat
Miguel19

Třeba aby si zahráli i hráči z lavičky?

Reagovat
smazaný uživatel

protože dinamo záhřeb při vší úctě není tak kvalitní, aby na něj musel nasazovat nejlepší sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

je to liga mistru... uz ten nazev napovida neco o tom ze by nemeli moc hrat hraci z lavicky.. Ale ono celkove to mistru se Arsenal stejnenehodi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že trenérům je při skládání sestavy celkem jedno, jak se ta soutěž jmenuje, spíš se koukají na to, jaký proti nim bude hrát soupeř. A když vidí někoho, kdo kvalitou kádru odpovídá úrovni jejich 2.-3. ligy, tak nechaji hrát náhradníky, nevim co je na tom nepochopitelnýho

Reagovat
smazaný uživatel

o to horsi kdyz prohrajes na hristi tymu kvalitou treti ligy

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně budou plácat hovna, jakej Wenger není lišák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Nevšiml jsem si, že by tady po včerejšku Wengera někdo chválil..

Reagovat
kardous

Reagovat
tunkic

tak kdyby si to bral jen podle toho "Mistrů", tak by to mohlo hrát jen tak 7-8 týmů...

Ale zas nechápu, proč tady stříkaš z toho, že rupli se Záhřebem, jakoby každej větší tým neměl občas takovejhle výpadek s papírově slabším....navíc to že zrovna teď protočil sestavu se úplně nabízelo.....to, že to posrali je už věc druhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha občas? Však Arsenalu se to stáva pořád v LM

Reagovat
Mada

Pořád? Můžeš napsat co si pod slovem pořád vůbec představuješ?

Reagovat
tunkic

Jak pořád?? Dej mi další příklady kromě toho loňskýho failu s Monakem!! ..a naschvál píšu příkladY, když píšeš pořád...

Reagovat
Mada

Aby se únavě předešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš hokejisty, kteří hrají minutu a pak pět minut sedí na lavičce s fotbalistama, kteří hrají 90 minut v kuse, protože fotbal a rozdíl od hokeje ani není přerušovaný? Nemá to hlavu ani patu. Je to úplně jiný druh sportu. Asi jako říct že Bolt je trapnej, protože vydrží jen deset sekund a další závod má za 14 dnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu máš určitě pravdu. Na druhou třeba elitní obránce v NHL má ice time okolo 25-30 minut za zápas, kdy je v plným zápřahu plus teda odpočinek mezi střídáními. Když si vezmeš, že za týden může odehrát klidně 3 nebo 4 zápasy, tak to už máš slušnou porci minut v plným zápřahu. A to se bavíme o jednom týdnu.

Jsou to jiné sporty, jinej trénink. Ale pokud vrcholový fotbalista na naše poměry s astronomickým platem nezvládne 2 zápasy v týdnu a to běžně ob týden,....Nicméně neškatulkuju.....jsou hráči, kteří odehrají všechno a jsou úplně v pohodě

Reagovat
Talker

Mají 25-30 minut na zápas. Taky si ale vem, že zápas NHL průměrně trvá 140 minut. Rozdělme to trošku - 110 minut bez přestávek mezi třetinami. Tj na každou minutu, kterou odehraje borec, který hraje prakticky maximum času (25-30 minut) připadají 2:40 - 3:20, kdy není na ledě. A k tomu 2x 15 minut přestávky.

Fotbal má 90 minut, 15 minut přestávka, 5 minut prodloužení, dohromady 110 minut.

Fotbalový zápas trvá cca 110 minut - 90 minut hrací čas, 15 minut přestávka, 5 minut prodloužení. V PL se průměrně odehraje 55 minut (kdy je míč ve hře). Ale i když ve hře není, tak se fotbalisté přesouvají (tým je na polovině soupeře, udělá faul, všichni se přesouvají dozadu). Nemohou si sednout na 3 minuty na lavičku.

Jinak vem si, kolik zápasů odehrají hráči v NFL za sezonu...

Prostě každý sport má úplně jiné potřeby na regeneraci. Tenis můžeš hrát každý den týden v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, nedá se porovnávat sport na ledě a fotbal... hokejisti sice hrajou půl hodiny v maximálním nasazení, fotbalisti ale naběhají běžně přes 10km za zápas, z toho část sprintem. Takhle by se dalo interpretovat všechno, jak potřebuješ, třeba že hokejisti mají brusle, a můžou se po ledě vozit, nebo že fotbalisti postávají a nehrajou; ty sporty jsou prostě neporovnatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný tomu rozumím. Zas si ale vem, že v NHL mohou hráči odehrát přes 10 zápasu za 3 týdny. Fotbalových zápasů je za 3 týdny max 5, když nepočítám ligové poháry nebo PL přes Vánoce. To máš zas o polovinu méně utkání. Ale jasný, že je to těžký srovnávat, to ani nechci, Spíš jsem chtěl naznačit, že každej sportovec by měl trénovat tak, aby zvládnul maximální porci minut. Dyť už ve zmíněné NHL se Ti nestane, že by musel někdo odpočívat. Jedou 82 zápasů plus play off......Samozřejmě třeba ve fotbale musíme započítat i repre atd....v Americe máš zas náročný cestování....atd.....

Reagovat
smazaný uživatel

Největší mazec je ale v zimě. Už se stalo, že tým hrál na Floridě, kde bylo 23°C a za 24h po tom zápase hráli v Calgary, kde bylo -40°C. Hlavně ale nějaké odpočinky kvůli prevenci nejsou. Pokud máš něco naražené, natažené a mnohdy i naštípnuté, prostě si to zaleduj, zatejpuj a šupej na led.

Reagovat
Talker

Jak říkám, jde o regeneraci, jde o to, jaké svaly namáháš, jak je namáháš a jaký je pohyb. To tam musíš vzít v potaz.

Jinak ještě trošku jinak interpretuji ta data, co jsem psal. Průměrný zápas trvá 140 minut - 30 minut pauza, tj 110 minut na 3 třetiny, tj 1/3 má 37 minut cca.

Když vezmu čas na hřišti 24 minut na zápas (ať se to dobře počítá, což je stále hodně vysoké číslo), tak hráč je za třetinu průměrně na ledě 8 minut. Jenže třetina nemá 20 minut, ale 37 minut.

Takže když si vezmeš, že střídání u těch nejvíce vytěžovaných hráčů není na 40 vteřin, ale na 60 vteřin, tak potom prostě 3 minuty a 25 vteřin průměrně nehraje. Má více než 3 minuty, aby si oddechl před dalším střídáním... A každých 40 minut máš dalších 15 minut na oddech.

Teď nezpochybňuji jejich kondici či cokoliv jiného, jen říkám, co je prostě součástí toho všeho. Kdyby třetina trvala opravdu 20-25 minut a ten hráč by musel podávat plné výkony každé střídání, tak by nebyl čas na ledě 25 minut na zápas, ale třeba 12-15 minut na zápas.

*************************

Ve fotbale to máš jinak, sice tam jsou proluky, průměrně se odehraje 55 minut na zápas cca, ale nestřídáš, musíš být neustále ve střehu, neustále se pohybovat, nemůžeš si sednout a odpočinout si, maximálně se můžeš vydýchat.

To je obrovský rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto je hokej fyzicky více náročnější. Je to jen o tom, že hokej je mnohem více silový sport a svaly při něm pracuji opravdu všechny, takže musí být ti hráči opravdu dobře trénováni. No a čím více svalů je, tím rychleji ti tělo zregeneruje.

Reagovat
Talker

Což je úplně jedno. Kdybys postavil fotbalistu na fotbalový zápas, tak by prostě taky nebyl schopný dlouhodobě hrát více než 2 zápasy týdně v plném nasazení. Respektive by neměl rychlost, mrštnost atd. Ať by byl natrénovaný jak chce. Bylo by to prostě na úkor něčeho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys postavil hokejistu n fotbalový zápas, byl by úplně v pohodě schopen odehrát dva zápasy týdně. Ztráceli by na rychlosti oproti fotbalistům, ale to je tak vše.

Reagovat
r.mrazik

co to tu zas jedes?

Reagovat
r.mrazik

*jeste abych doplnil...tenkrat byl ve sportu duel rozhovor mezi Tonem a nejakou kopackou

a i Ton rikal,ze by fotbalovy profi zapas nedal...ale ze by kopacku na kole roznesl (logicky)

Reagovat
smazaný uživatel

Ton by to nedal teď, ale v normálních letech pro sportovce ano a to není zrovna atletický typ.

Reagovat
r.mrazik

ale on mluvil obecne,kdy tam ty sporty porovnavali

Reagovat
smazaný uživatel

On.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše, má to smysl. Mým záměrem není poměřovat, kdo má většího pindíka. Ale chci spíš naznačit, že každý sportovec by měl být trénovaný ve svém sportu natolik, aby zvládl celou sezónu a únava pro mě není opravdu měřítkem. Ono třeba jak psal výše Bola o tom zranění, to má taky něco do sebe. Hokejista Ti odstoupí jedině, když už fakt je zrakvenej. Znám teda i hodně fotbalistů, kteří si zaváží hlavu, koleno, rameno a hrajou dál, ovšem většinu hráčů něco někde píchne a hned odstupují. Chybí mi v tom trošku víc mužnosti, ale to je zas uplně někde jinde......

Reagovat
r.mrazik

to se ale preci takto neda moc brat...

jagr a dalsi kolikrat odsoupili,ze je pichlo v trisle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsou při bruslení třísla velmi namáhána, tak je to píchnutí v třísle dost vážné. Hlavně ale hráč s nataženým tříslem je týmu k hovnu, takže odstoupí a začne se dělat vše pro to, aby byl k dispozici do dalšího zápasu. A děje se to hlavně starším hráčům, navíc celkem výjimečně.

Reagovat
r.mrazik

a ze zrovna jagra to trapilo dost za mlada...

ja jen rikal,ze tohle rozdeleni na tvrdaky z hokeje a mekky fotbalisty je smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Za tolik směšný to není. Je směšný škatulkování, že každej fotbalista je ženská, což samozřejmě není pravda. Ale v tom, že v globálu se většina fotbalistů jako ženský chovají....to je spíš smutný, než směšný....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

No, není. V hokeji prostě musíš. Když ti vybijí zuby, tak si je posbíráš, dáš je kustodovi a další střídání jdeš na led. Když máš otevřenou ránu, v šatně ti jí co nejrychleji zašijí a jdeš zpátky na led. Když máš něco naražené... prostě je to jako v Okresním přeboru, že když nemohl chodit, tak mu Hnátek řekl ať teda běhá.

V hokeji se při těch nárazech často vyrazí dech, někteří hrají polovinu sezony s naraženými žebry. Když máš skřípnutý nerv, kdekoliv na těle, prostě hrát musíš. Je to sport, kde hlavně v NHL nesmíš ukázat slabost. Jestli odstoupíš ze zápasu kvůli prkotině, další zápas ti to dají sežrat hráči soupeře, stejně tak i fanoušci a to i tví vlastní.

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...sam jsem hral se zlomenym malickem a se zarazenou licni kosti...kamaradi s otresy mozku...a to jsme hravali sranda souteze

s necim se hrat da,s necim uz ne...beru,ze v playoff se ta hranice sebeobetovani zvysuje...ale to treba ve fotbale finalove zapasy taky...

beru,ze je hokej dynamictejsi a fyzictejsi...ale tohle skatulkovani je sranda...v kazdem sportu mas baletky ronaldy a lesky a tvrdaky gattusy a prongery...

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl mezi sranda zápasem a profesionálním sportem. Profesionální hokejista musí i přes bolest prostě hrát, pokud není opravdu vyřazen nějakým větším zraněním. Ve fotbale jej prostě nechávají vyléčit.

Jasně, každý sport má to své, ale vezmi, kolik fotbalistů uznává Ronalda a pak kolik hokejistů uznává hráče typu Leška atd. Hokejisti nesnáší takové hráče, stejně tak fanoušci, zatím co ve fotbale jsou omlouváni a oslavováni. Vždyť celá hokejová republika i kvůli Leškovi s Balaštíkem nesnáší Zlín.

Škatulkování to prostě není. Je to dáno i výchovou, kde někde tě učí simulovat v rámci taktiky, případně to vidíš u svých vzorů a někde tě učí nepoddat se bolesti a bojovat za svou rodinu (tým). Kdyby oba ty ,,světy'' procházeli stejnou výchovou, rozdíl by tam nebyl, ale neprochází, takže tam je rozdíl veliký.

Reagovat
r.mrazik

ale to neni zadna pravda,ze je nechavaji vylecit...je to uplne stejne jako vsude...

ti nejlepsi "musi" hrat,kdyz je potreba...se staci podivat,jak jsou nektere navraty uspechany a ti hraci se na marodku vraci

delas,jak kdyby skalali jen balastik a leska...i takovy uznavany crosby si obcas hopsne,protoze se to na nej piska...tak proste nelzi

ten posledni odstavec je usmevny...nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

A Crosbyho celý hokejový svět miluje, že?

Hejduk hrál pod injekcemi několik sezon a není jediný. S naprosto zdevastovanými koleny a rameny hrají hokejisti neustále a podstupují i mnohem více operací než fotbalisti právě proto, že hrají přes bolest několik měsíců a týden po sezoně už prostě leží pod kudlou. Mnoho hokejistů to tak má po každé sezoně.

Není úsměvný, je to pravda, ale to by ses musel trochu pohybovat v tom sportu na vyšší úrovni a neargumentovat sranda zápasy za barákem s partou lidí, kteří ty sporty neumí ani na počítači.

Reagovat
r.mrazik

crosbyho hokejovy svet miluje asi stejne,jako kristynu ten fotbalovej

bla bla bla...to muzu argumentovat pavlem nedvedem,kterej hraval pod injekcema taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Crosbyho hokejový svět nemiluje. Hokejový svět uznává jeho kvality, ale to je tak vše.

No, můžeš, ale Nedvěd nedostával sto injekcí každý rok po dobu několika let, aby mohl hrát.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě o tom víš prd no.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, ale natrženej sval, nebo přetržený vazy v koleni jsou daleko horší zranění než vyražený zuby, skřípnutej nerv nebo roztržený obočí... zase bych z fotbalu nedělal balet

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Jarda byl vždy jeden z nejlepších hráčů na světě. Chápu když odstoupí Ronaldo, Messi,...., ptže nikdo nechce riskovat zhoršení jejich stavu,....Jinak ale drtivá většina to utkání odehraje. Třeba takovej Lindros....ten to dohrával i s otřesem mozku.....

Tohle je nejlepší: https://www.youtube.com/watch?v=ybPY_9PtZ4Q

Až uvidím fotbalistu, kterej bude zrakvenej, ale přesto se pokusí stále hrát, tak upřímně zaplesám a zatleskám.....Fotbal má hrozně špatnou pověst právě kvůli simulacím a takový zženštilosti a to mě nejvíc štve.....

Reagovat
r.mrazik

lindros s otresama odstupoval a pak kvuli tomu koncil...

a co je zrakvenej? roztrzeny oboci?

messi tenkrat nemohl snad temer behat a zapas hral...

proste nekdy ti to zdravi dovoli,nekdy ne...

a hokej spatnou povest nema,kdyz si vezmes vsechny ty Balastiky a skokany Lesky?

ono to taky vetsinou dost boli jinak fotbalistu a nebo hokejku pres vsechyn ty hranice...kolega z prace,co hraje hokej a obcas s nama jde na fotbal, by mohl vypravet...

fakt si myslim,ze tohle skatulkovani je srandovni...

Reagovat
smazaný uživatel

největší magoři v tomhle jsou rozhodně ragbysti. Jednou jsem viděl, jak hráče odnesli v bezvědomí za čáru, on se za 5 minut probral a za 10 minut zase hrál

Reagovat
r.mrazik

to jo...rugby je drsny...

a pak hazena...ta boli taky jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

a taky prej basket... já hraju jen volejbal, ten je naštěstí bezkontaktní i když nějaký zranění si tam taky uděláš, zlomený prsty, přetrhaný vazy v kotníku, a tak

Reagovat
r.mrazik

basket je gay sport...porad vysrtceny zadky na sebe...

jojo...kolega volejbal hraje taky a minule prisel s dvakrat vetsim kotnikem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je hned

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj postoj je jasný, takže netřeba to nějak rozvádět. Hokej jsi prostě nikdy nehrál a to mi stačí.

Reagovat
r.mrazik

jenom na rybnice a to jsme nemeli chranice a helmy!! byli jsme drsnaci

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že vám nějak uniká pointa: Wenger nestáhl včera pár hráčů ze sestavy proto, že by byli už na smrt vyčerpaní z prvních 5 kol, ale proto, aby si zahráli taky hráči z lavičky, co v PL v těžších zápasech moc šancí nedostanou... Navíc je v sobotu čeká zatim nejdůležitější zápas sezony, tak se přece není čemu divit, já bych to na jeho místě udělal stejně a nějaké hráče bych chtěl pošetřit, aby byli na sobotu 100% připravení, náhodou se mi nezranili, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

a mozna proto nejsi trener predniho tymu v premier league

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna takovej Cech, tak tam je opravdu velky riziko ze se v brane proti slabemu tymu zrani.. ty voe nektery myslenkovy pochody fakt nepobiram

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě bavíš

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

hral jsi nekdy hokej? jsou hraci co hraji 30 minut za zapas,a tech tricet minut je prakticky v plnym nasazeni. Mas pocit ze fotbaliste hraji 90 minut v plnym nasazeni? zkus nekdy si stopnout cisty cas kdy je balon ve hre,kdy jsou hraci v pohybu,dojdes k zajimavym cislum O tom ze ti hokejiste, kteri podle tebe tak casto odpocivaji hraji treba obden,do toho maji nekolirat narocnejsi cestovani, trenink a dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Viz výše - jsou zmíněné průměrné hrací časy v NHL a PL.

NHL - zápas trvá 140 minut. Když se odečtou pauzy, tak 110 minut. Což znamená, že při vytížení 25 minut na ledě (v sezoně 2013/2014 mělo více než 25 minut pouze 11 hráčů, jen jeden se přiblížil 30 minutám) prostě stráví ze 110 minut 3,4 minuty na lavičce.

Reagovat
r.mrazik

srovnavat to je kravina...on je totiz i jiny pohyb behani a "klouzani se"

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, bruslení je o dost náročnější

Reagovat
r.mrazik

jojo...nejvic to jde videt u tech starochu,ktery hrajou ceskou hokejovou ligu ve 40 letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to jsou většinou hráči, kteří už toho mají hodně za sebou a v tolika letech se v naší lize drží tak staří hráči, co většinu kariéry hráli v nejlepších ligách na světě, hlavně v NHL. Takovým stačí hrát zkušenostmi, ale každý, kdo kdy bruslil v nějakém větším tempu musí uznat, že je to mnohem náročnější, nemluvě o několika kilech výstroje a tomu, že v hokeji je to o neustálých soubojích tělo na tělo. Při fotbale je po zápase úbytek váhy mezi 1,5-3kg, zatím co u hokeje je to 4-6kg a to je dodržován pitný režim téměř po každém střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

To co má ale odtrénováno Jágr nemá namakáno celá PD dohromady.

Hlavně je blbost poukazovat na jednotlivce nebo do diskuze o hráčích NHL tahat Extraligu. Mezi extraligou a NHL je ještě větší rozdíl než mezi Baníkem a Barcelonou. A zrovna Jágr nebo dříve Holík, Chelios atd. byli neskuteční dříči, kteří dřeli na hranici toho co ještě jde snést.

Reagovat
r.mrazik

videl jsi ten rozhovor???

hlavni vec,kterou sis mel vzit bylo to,kdyz ten clovek mluvil a srovnaval hokej a fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk.

To je dobrý, já dávám na jiné lidi, na skupiny lidí, opravdové výzkumy a ne názory jednotlivců.

A to video.. Baví se tam o konkrétní skupině hráčů, kterých je ale maximálně pět v každé z nejlepších lig na světě. Jsou to rarity, nic obvyklého a aby se dostali na takovou úroveň, aby si mohli dovolit hrát jen zkušenostmi, tak si musí projít neuvěřitelným množstvím bolesti, kvantem zápasů, střetů. Jágr do padesáti hrát může, ale proto, že dřel celý život mnohem více než ostatní a že měl to štěstí, že byl zkrátka absolutní top a spoluhráči jej hlídali, takže vážná zranění se mu vyhýbali.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Talker

Opět. Protože namáháš jiné svaly a jinak.

Reagovat
Mata

tak ono je to hlavně tím, že ti starší hráči kteří ještě hrají ligu jsou všechno spíš technici, kde ztrátu rychlosti nahrazují chytrostí. takový ty klasický bouchači končí dřív, protože to většinou už nestíhají fyzicky...

Reagovat
Uwe háže buly

to samozřejmě neni pravda.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nejhorší bruslaři často kvůli tomu končí s hokejem a dávají se na florbal nebo hokejbal, kde všechny v pohodě uběhají.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší argument asi nedostaneš, jelikož se to kdo ví jak asi nezkoumalo, co je náročnější pro konkrétní typy lidí, pro různě trénované lidi atd. ale každý normální člověk, který kdy opravdu bruslil uzná, že bruslení je zkrátka mnohem náročnější.

A je zkrátka faktem, že spousta hokejistů na základní škole končí, jelikož jsou špatní bruslaři a přechází na fotbal, florbal, hokejbal a další běhavé sporty.

Reagovat
Mada

Kamarád který hrál juniorskou extraligu a momentálně hraje nižší soutěž vždy tvrdil že fotbal je daleko náročnější a tvrdí to i další hokejisti co znám(hráči 1.ligy). Já bych fotbal s hokejem nesrovnával jsou to úplně jiné sporty, s florbalem a hokejbalem už vůbec ne.

Reagovat
r.mrazik

je uplne jedno,co sem hodis za odkaz nebo co vis...on si stejne porad bude mlejt svoji,protoze prej hokej hral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vy házíte argumenty lehce retardovaného žáka nižšího stupně. Ten a ten říkal

Tohle není o tom co kdo hrál, protože já hrál i basketbal, stejně tak fotbal, atletiku a školu jsem zkrátka reprezentoval snad v každé kokotině.

A ty vaše chabé argumenty. Ano, když máš devadesát kilo a tvůj sport staví na krátkých úsecích v maximálním nasazení, nemusí být fotbal opravdu nic pro tebe, ale to nemění nic na tom, ŽE TĚLO JE VÍCE VYČERPANÉ PO HOKEJOVÉM ZÁPASE. Nemění to nic na tom, že hokejisti mají o dost vyšší práh bolesti a nemění to nic na tom, že je bruslení, pro tělo naprosto nepřirozený pohyb, mnohem náročnější, než zcela přirozené běhání.

Ale už je tu fantomas a ten má vždycky pravdu, takže jdu do ústranní, protože když jde někdo proti němu, tak se chová v poslední době jako malá agresivní holka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Juniorská extraliga má u nás neskutečně slabou úroveň a rozhodně bych nebral názory jejich hráčů. Juniorská extraliga a NHL je jako kaluž a oceán.

Tady jde vidět, co jste za diskutéři z poza gauče. Kamarád říkal, další kamarád říkal. Tak já taky řeknu, když už jsme u blbých argumentů. My chodili s fotbalisty na trénink a nebyl problém. Oni když šli s námi na letní přípravu, tak po hodině a půl tréninku, kdy se šlo běhat 10km, jsme ty slavné kopáče uštvali jak zajíce, protože už zkrátka neměli sílu a mleli z posledního.

Jsou studie, jsou výzkumy, testovali se jak hokejisté, tak i fotblisté při zátěži a tělo hokejisty je po zápase zkrátka více vyčerpané a můžeš se klidně stavět na hlavu, ale nezměníš to.

Není nad to, když se začne ohledně náročnosti sportů podporovat parta lidí jen proto, že jim samotným dělá problém uběhat sranda fotbálek s kamarády

Reagovat
Mada

Nejlepší je do toho přitáhnout florbal a hokejbal, to je argument jak svině. S tebou to nemá absolutně smysl, máš nějaký svůj vesmír kde jedině ty máš pravdu, ale věř že od skutečnosti jsi hodně vzdálen.

Reagovat
smazaný uživatel

Kondiční trenér Bola.

Reagovat
fantomas

To sou mi zas teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po hokejovém zápase je tělo více vyčerpané, než po fotbalovém.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, vymlouvat se na rozhodčího se dá v rámci PL nebo proti srovnatelným soupeřům, opravdu ne proti týmům o 2 třídy horším.....

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust the Philosopher

Reagovat
smazaný uživatel

Yung the Comedian

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

No rozhodčí byl fakt trochu podezřelý (to divadélko, co předvedl před Alexisovým přímákem, jsem asi ještě neviděl), ale i tak si to Arsenal zazdil především sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Co udelal pred tim primakem, ja to vypnul, protoze jsem na to nemel nervy

Reagovat
Counter

Začal mu tam štelovat s míčem v době, kdy už byl Alexis připravený k rozehrání. Přinejmenším ho to muselo trochu vyvést z rytmu.

Reagovat
forrest

No jo, aby se Alexíček z toho neposral...

Reagovat
Counter

Však on na to vůbec nereagoval, je to slušňák :-) Ale bylo to fakt podivné, nevídám běžně rozhodčího, aby začal před rozehráním přímáku dělat něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Jak hrál vlastně Arteta? Byl pomalý a zmateně fauloval hráče, který je zády k brance, jak by člověk očekával?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Arteta's game by numbers:

0 chances created

0 tackles won

0 aerial duels won

0 shots

0 crosses

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Counter

Když se šlo do desíti, bylo toho na něho už moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sedělo, s ním se hraje poslední dobou vždy v desíti.

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

kristus

Reagovat
Mada

a blbec Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj toho bylo moc i v jedenácti, vždyť za celej poločas v tom středu nebyl vubec vidět, Dinamo si tam dělalo, co chtělo. Jak přišel Coquelin, během dvou minut jsme měli první vyhranej souboj ve středu pole...

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive první souboj celkově...

Reagovat
Shevchenko

"Myslím, že první gól padl z ofsajdu" To je takový prolhaný kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Třeba si to fakt myslí

Reagovat
Counter

Byla to dost hraniční situace, dle mého na úrovni Özilova gólu, který pro ofsajd neuznali. A jako když se někdo splete, tak to je hned prolhaný kokot?

Reagovat
Shevchenko

Wenger brečí po každém prohraném zápase, jako trenéra ho neuznávám a pro mě to kokot je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o kokota, ale o lháře. Práce s textem za pět.

Reagovat
Shevchenko

Však lhář je taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde lže?

Reagovat
Mada

nelži

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Tak se podívej na záznam kokote.

Reagovat
Shevchenko

Co to tady zkoušíš? Ofsajd to nebyl ani náhodou, ty kokote

Reagovat
Mada

Bylo to hraniční, blbečku.

Reagovat
Shevchenko

Ty idiote odkdy je hraniční situace ofsajd? Ofsajd to prostě nebyl nebo co máš za problém?

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Hraniční situace se dá posoudit jako že to offside je a nebo není, hraniční se jí říká z důvodu že to není situace 100% jistá. Takže táhni do píči debílku.

Reagovat
Shevchenko

Ty frajere, oba hráči stáli na stejné úrovni, útočící hráč nebyl před obráncem ani náhodou, takže jde jednoznačně poznat, že to ofsajd nebyl. Nehledě na to, že takové situace se podle pravidel pouští, tady ale viditelně nebyl žádnou části těla před obráncem. Ty ovšem máš obrovský problém pochopit, že to byla zcela regulérní branka, tak jestli máš se mnou nějaký problém, tak si klidně dál nadávej ty pitomé děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

To je vuuul prohrát v Záhřebu a mlet o rozhodčích. ..on už ztratil veškerou soudnost, pověste ho vejš ať se houpa...hlavně, že na trhu nenasel kvalitu a hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dostane druhu zltu za takyto zakrok nepodstatny a niekto nedostane zltu ani ked niekomu prelomi nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to mě včera večer napadlo, když mu ukázal tu redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes, ty picus?

Reagovat
raduinho

Hod se do klidu píčo.

Reagovat
vladis271

To teraz budete spomínať rok, toto ako ospravedlnenie nepostupu zo skupiny LM tak, ako ste to robili s Naniho vylúčením proti RM?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FCSL

At už vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nerozhodčí.. Zas ta stará známá holomajzna..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni top trenéři v PL zralí na výměnu

Reagovat
kalla

Typicky ubrečený Wenger

Reagovat
jackinho10

Prestan se vymlouvat a vyhod Artetu a potom sebe

Reagovat
smazaný uživatel

http://s7.postimg.org/q14r5go9n/arsenal.jpg

bellerin je slaby dozadu, debuchy je v defenzive lepsi

Reagovat
j_mrazik

Takhle si ho pamatuju z Newcastlu.

Reagovat
Counter

Však to byl Oxův gól :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom k smíchu? Jasně, že to je Oxův gól. Krajní beci hlídaj útočníky, stopeři přirpavení zasáhnout. Nabíhající hráč je záležitost krajního záložníka, v tomhle případě Oxe, kterej nestihl prvotní náběh a nestihl ho ani doběhnout, i když mu nahrávající dával spoooustu času, aby se stihl vrátit - jenže Ox radši čumí po balonu než po hráčovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, to by musel hrát RWB, aby to byl jeho hráč, nebo by Arsenal musel míchat beton. To si jako 3 obránci budou držet jednoho útočníka ve středu hřiště a pravou stranu nechají úplně volnou? Zápas sem neviděl (jen sestřih), takže nevím jaké bylo konkrétní rozestavení, ale je to nesmysl, aby pravý záložník/křídlo hlídal hlídal náběh do šestnáctky. V Realu bych to chtěl někdy zažít. Tohle je absolutní chyba Debuchyho. Jestli se hrálo 3-5-2 či 5-3-2, tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dozadu se to tak dneska prostě často hraje. Stopeři bez hráčů, krajní beci dva útočníky a krajní halvové náběhy ze strany.

Hrálo se 4-4-2 a funguje to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy mohl akorát Oxovu chybu zkusit napravit (ale to bych od něj včera fakt nečekal...) tim, že by nechal útočníka Gabrielovi (o čemž by musel Gabriel nasichr vědět) a zavřít prostor pro příhrávku na nabíhajícího. Vzhledem k pozici hráče s míčem se ale ani moc nedivim, že zustal na místě, protože zároveň vytvářel blok proti případný střele z dálky, ta pozice a nestíhačka záložníka u nahrávajícího k ní uplně vybízela a jestli se nepletu, tak si ji na poslední chvíli rozmyslel a raději nahrál.

Tady bych Debuchymu nic nevyčítal. Výjimečně... Naprosto mě dojal, když mu někdo špatně nahrál na půce soupeře a on nebyl schopnej zareagovat a pak nebyl schopnej (ochotnej) dohnat hráče s míčem, kterej běžel peřs celý hřiště asi metr před nim. Než zasáhl snad Gabriel nebo kdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy vcera obrovsky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho? Jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho? Jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, Arsene dis-moi quand c´est

Reagovat
teenz

To je neuvěřitelný, jak je ubrečenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan výmluva :(

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy - nejzbytečnější nákup Wengera za posledních x let. Vyčpělý backup za Bellerína s mega platem. Takový Jenkinson by zahrál minimálně stejně dobře jako tenhle rozmazlenec.

Reagovat
Milan.B

1.HNL> PL

Reagovat
minoLFC

Jedni si želajú prehru s ManU, druhí Mourinha, tretí šejkov do LFC Nech už Rodgersa vyhodia, príde top tréner a začneme niečo hrať, lebo scouserom nejak jebe z toho už

Reagovat
vladis271

hm... kombinácia Mourinha a šejkov.

Reagovat
minoLFC

daj si obklad, ľahni si, vyspí sa, zajtra dojdi a keď budeš stále písať také pičoviny tak si zruš učet na EF

Reagovat
kiwwi

kolko by asi dostali od PSV ked prehrali v Zahrebe

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers is that you?

Reagovat
Counter

Záhřeb > PSV

Reagovat
kiwwi

no to vies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

achjaj

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

logika idiota

Reagovat
minoLFC

to je zúfalosť

Reagovat
Pinturicchio

Po mourinhovsku přenášíš tlak na Arsenal, hmm ... a pak že ho nemáš rád, když jsi jak on.

Reagovat
bakasa

to se hodně nepovedlo

Reagovat
kiwwi

vam

Reagovat
bakasa

Mně se daří dobře

Reagovat
Mrvinho

Fanoušci United/Arsenalu se tu nakonec začnou hádat jestli by jim dalo větší čočku Dinamo nebo PSV

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sme to dopracovali teda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Bordeaux je taky dobrý

Reagovat
vladis271

Aký je na nich kurz, takých 20 E na Frantíkov by bola celkom dobrá investícia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
frank

Reagovat
frank

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Srandovní no.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fajdax

Reagovat
Bakary3

Jezis ty jsi cim dal vetsi mental

Reagovat
kiwwi

alebo si to proste len nepochopil

Reagovat
bakasa

a) je správně

Reagovat
kiwwi

neni - ja nikde neospravedlnujem nas vykon, nikde sa nevysmievam Arsenalu - to je narazka na counterovcov a spol, ktori sa vysmievali United ze prehrali s najslabsim timom v skupine a pritom Arsenal prehral este so slabsim superom - pekne sa im to vratilo

Reagovat
bakasa

Nic to ale nemění na tom, že měli důvod se vám vysmát ani na tom, že tvůj první příspěvek je debilní.

Reagovat
kiwwi

je, ak si to nepochopil tak, ako som vyssie napisal

Reagovat
Bakary3

Uz to hovno, cos tu zplodil, nerozmazavej, prosimte, jen se ztrapnujes vic a vic.

Reagovat
kiwwi

Gunneri najvztahovacnejsi fanusikovia na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Vcera to bola totalna tragedia,takze nejake vyhovorky,ze bol rozhodca slaby, su uplne mimo. Hraci by sa mali za vcerajsok hanbit. Ak sa prehra v sobotu,tak start do sezony bude rovnako tragicky ako minuly rok a to je uz co povedat po tych vsetkych predsezonnych vyhlaseniach.

Reagovat
Mastný Chobot

Že sa radšej na tieto sračky pozápasové nevyserie. Radšej nech zagratuluje Dinamu k dobrému výkonu a zaslúženým trom bodom a nerobí zo seba šaša prostredníctvom takýchto debilných vyjadrení. Ach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Boze moj a co povedal zas takeho zleho . ,,Nepodali jsme úplně nejlepší výkon, ale to ani rozhodčí. Měli jsme trochu smůlu. Myslím, že první gól padl z ofsajdu a vyloučení bylo hodně přísné".

Skoda ze ten prvy gol poriadne neukazali pretoze to bolo velmi hranicne, to iste sa da povedat aj o gole Ozila. Nemyslim si ze by zo seba robil sasa, ten rozhodca bol fakt biedny.

Reagovat
teenz

Nedej se.

Reagovat
Mastný Chobot

celé to, čo povedal, je zlé

Reagovat
bakasa

Reagovat
Lacko_Boh

šak si to nevidel

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že by bylo lepší veřejně zpražit své hráče za příšerný výkon. Takového Girouda už by to asi rozbrečelo Raději ať jim vyčiní soukromě na tréninku a všichni se pořádně kousnou do přípravy na Chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

ja nehovorím, aby kritizoval hráčov, ale nech nekritizuje rozhodcu, to je úbohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers is that you?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi už delší dobu hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Anglické týmy začaly prachbídně..

Reagovat
johnik

Nějak tady to šetření hráčů u anglických trenérů v evrospkých pohárech nechápu. Vždyť je ve skupině pouze 6 zápasů. To je jako tolik zápasů, že můžou šetřit hráče? Nějak jsem neviděl, že by Barca šetřila Messiho nebo Suaréze..... Vždyť v premier league můžou zaváhání napravit ještě několikrát..... A jestli ty poháry mají tak na háku, tak jsou sami proti sobě....

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický týmy šetřili hráče ?

Reagovat
johnik

tak trochu reaguju i na Lpool, který dnes bude tak napůl v Béčkové sestavě.....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Arsenal a CFC hrají o v sobotu odpoledne zápas o 6 bodů proti sobě. Pokud vyhraje CFC, tak rozdíl mezi týmy se sníží na 3 body. Pokud vyhraje Arsenal, tak to bude brutální náskok 9 bodů.

Reagovat
johnik

Ok beru, ale pořád je to začátek soutěže s 38 koly....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Arsene tohle je vážně zbytečné. Zase hledáš chyby všude jinde jen ne u sebe? Tohle je vážně trapas snad ještě větší než včerejší vystoupení Artety od dob Denilsona jsem neviděl takovou laxnost při bránění. A ještě k tomu ta páska na rameni

Reagovat
prevadec spojitosti

prej ofsajd

Reagovat
forrest

Já se jen musím smát, když si vzpomenu na úterý a jak si fans Arsenalu dobírali LVG a Man Utd...

Reagovat
Thelvin

Že to posral i Arsenal vaše selhání nijak nezlehčuje

Reagovat
forrest

Hele, upřímně. Prohra venku s PSV je sice naprd, ale nic se neděje. Mnohem více mě sere, že zrakvili Shawa. Jen jsem chtěl poukázat na to, že zejména fans Arsenalu se vysmívali, aby pak v bledě modrým napodobili to samé s ještě horším soupeřem. Toť vše.

Reagovat
johnik

No jako já bych je horším soupeřem nenazýval. 42 zápasů neprohráli, musí být v neskutečném laufu....

Reagovat
Mastný Chobot

tak som si otvoril tú diskusiu zo zápasu MU a musím sa spýtať... vieš byť konkrétnejší ohľadom tých "fans Arsenalu, co se vysmívali"?

Reagovat
smazaný uživatel

však nikdo.. to je taková místní póza..

Reagovat
forrest

Když už tak bodlem.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Counter, dokonce osobně přímo mně...

Reagovat
Counter

Teda ale chválím správné použití "mně", konečně ten můj dlouholetý trénink přináší ovoce.

Reagovat
Swarley

já tě celou dobu jen zkouším, jestli dáváš pozor a ať to nemáš tak jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

a sám píšeš mi

Reagovat
forrest

To nevím, běž se podívat do diskuze... Mastný Chobot tam asi žádnej nebyl, tak samozřejmě nechci házet do jednoho pytle....

Reagovat
Thelvin

Nic se neděje ani v jednom případě, postoupí všichni Nejhorší je opravdu ten Shaw

Reagovat
Counter

Tak zejména dokonce Boha, tyhle generalizace jsou na pěst.

Reagovat
Mada

A situace z úterý se po včerejšku změnila jak?

Reagovat
kiwwi

tak, ze sa mozete smiat sami sebe radsej

Reagovat
smazaný uživatel

já si jen říkám, jestli v zimě zkusí Arsene přivést minimálně toho útočníka..

Reagovat
forrest

Mají Welbze, tak na co?

Reagovat
Mastný Chobot

na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

nebo takhle.. já nejsem ten, kdo by šílel, protože Wenger totálně vynechal letní přestupový období. tým je širokej a na první pohled vypadá kompletní. nicméně: zraní se Coq a jsme totálně odkázaní na Artetu, kterej (ve vší úctě k všem) už 2 roky by nemusel v Arsenalu být a nic strašnýho by se nedělo. Chybí klasické DM/CM.. Ox absolutně nenaplňuje očekávání. Sanchez potřebuje čas. Gibbs totálně v prdeli. Theo na tom hrotu (kupodivu ho tam radši vidím stokrát radši než Girouda), ale on má prostě šílenou úspěšnost proměňování těch šancí, na druhou stranu se do nich docela dost čast a jednoduše dostane. Nad Giroudem nemám trpělivost. a to ne kvůli včerejšku, tak nějak celkově už mě vytáčí dost dlouho. U něho nějakej rozkvět už stejně nečekejme. jako alternativa na hrot dobrý, ale pokud to má být útočník numero, tak je to v háji.

Problém je taky to, že s Walcottem se počítá asi hlavně na hrot, takže Giroud, Theo, Welbeck.. útočníků víc než United, ale kvalitou na úrovni Sunderlandu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct ale mě by k vám neskutečně sedl Austin, v champu je ho škoda

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal Boss Arsene Wenger Breaks Record, 1st to Lose 50 Champions League Games

Record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni takovej problém, když jako jedinej trenér na světě hraje LM osmnáct sezon v kuse.

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, ale rekord to je

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pochybuju, že ho někdo překoná a vlastně to ani nevnímam moc negativně.

Reagovat
smazaný uživatel

Má i nejvíc výher?

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele

Reagovat
Ángel di María 22

Njn, to už tak bejvá, že se lepším týmům připískává. Neuděláš nic, Arsene.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teplý starý jestřáb má neustále po ruce nějakou výmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělal bych z toho takovou vědu. Pokud opravdu Dinamo už 42 zápasů neprohrálo, tak mohl Arsenal jen překvapit.

Tímto vyjádřením chce jen Arsene vytvořit tlak na rozhodčí, aby při dalším zápase s větším klubem jako je Olympiakos Pireus nepodlehli tomu tlaku většího mančaftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

spolu s MU a City (o tech kasparech v predkolech EL nemluve) by meli jit nekam do koutu a tam se stydet...to je hrozna bida,co se predvadi v evrope od anglickych tymu...

Reagovat
Miguel19

Čím více peněz se utrácí, tím je to horší

Reagovat
r.mrazik

to teda jo...hrozny

Reagovat
Swarley

Anglie nemá lídra, musíme se vrátit zpět na trůn a sjednotit Anglii...kucííí nás potřebují...

Reagovat
r.mrazik

pristi rok je nas!!

Reagovat
Swarley

jo jo, s Giggsym už to nějak zvládneme

Reagovat
r.mrazik

uz aby to bylo...želva pristi rok neda

Reagovat
smazaný uživatel

do fronty!

Reagovat
Swarley

kdo je první? někdo z Liverpoolu? ten bude ale už s největší pravděpodobností asi mrtvej, ne?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Morinho s Arsenem asi poslední dobou chodí často na kafe...Myslím že našli společnou řeč. Každý potřebuje někoho kdo ho vyslechne :)

Reagovat
smazaný uživatel

u

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Za poslední 3 dny celkem 3 články o Arsenalu, celkem 598 slov. Proti tomu ubohý Lamela článek se 165 slovy #justiceforhenhouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Nechte Kanovi zlomit hnátu a hned dostanete další článek. Možná i dva.

Reagovat
Talker

A když se dostanete do LM, tak by se o vás taky možná něco napsalo.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jardin

Se nesměj, za chvíli poměřím délku preview Arsenalu v LM a Tottenhamu v EL, to zas bude skandál

Reagovat
Swarley

hm a Rafinha asi taky půl roku mimo...dvě hodně nepříjemná zranění mladých hráčů hned v prvním kole, to je děs...

Reagovat
Mastný Chobot

+ prehra Arsenalu... toto je hrozný rok

Reagovat
Swarley

ok no, ale vzhledem k tomu, že to byla 50. prohra Wengera v LM, tak to tolik nevyzní...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci nema podobne zranenie ako Jese takze ta dlhza sa este natiahne potom ma AS pravdu a sezone pre neho skoncila . Pre jeho vyvoj tvrda rana .

Reagovat
Swarley

podobně i Shaw, to je prostě odhad a kdo ví, jak dlouho se s tím bude dávat dohromady a kdy se zase dostane zpět do kondice...nepříjemné je to u všech, ale u těch mladých hráčů ve vývoji je to obrovská brzda, ale tak snad se z toho dají dohromady...

Reagovat
Masi

Zase to koleno je horší v tom že ho musíš znovu rozhýbat, nový vazy jak drží a to ne každej zvládne a ten pohyb už není jako byl někdy.

Reagovat
Swarley

to souhlas, tohle bývá v souhrnu horší, ale přece jen taková zlomenina taky není nic jednoduchého...

Reagovat
Masi

To samozřejmě není a i ta psychika když vidíš tu rozpáranou kůži. Snad se dá brzo dokupy, dost se mi letos líbil.

Reagovat
Swarley

hrál výborně no, velká škoda, že z toho na takovou dobu vypadane...ale tak snad se borci vrátí plní síly...

Reagovat
ďuriLFC

kolená šlaktrafené

Reagovat
Spalovač šancí

Ovšem nejhorší výkon podal Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek a Wenger už si do huby nevidí a krom peněz jsou dalším důvodem, proč je PL zkažená a neprezentuje se dobrým fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

No.. tolik k tomu, jestli na trhu je nebo neni kvalita - respektive jestli máme tak silnej kádr, že je třeba hledat jen jeden konkrétní typ útočníka, kterej nebyl k dostání...

Reagovat
Free_player

rok od roku přesvědčuje, že v LM prostě nemaj co dělat ... a těmahle kecama to jen vždycky podtrhne ... ale co z toho ještě parkrát dostanou na prdel pak se budou děsně snažit, haluzně postoupěj a vylítnou zase v osmifinále jako každej rok o ničem

Reagovat
Robbie

a co čekali 4-2-3-1 s Artetou,Cazorlou a Ozilem ? to vůbec nemá žádnou rovnováhu

Reagovat
smazaný uživatel

42 zápasů bez prohry o tom si může Wenger nechat jen zdát....

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládl už 49...

Reagovat
smazaný uživatel

bejvávalo

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by Wenger niekedy dal toľko bez prehry. Alebo 49 bez prehry. Nepredstaviteľné.

Reagovat
Talker

Taky v jaké lize...

Reagovat
smazaný uživatel

to je úplně jedno,protože ta anglická je letos nejtragičtější

Reagovat
Mimalu

co je letos na PL tragičtějšího než v minulých letech? Já si jenom všímám, že se smazávají rozdíly mezi "nejlepšími" a "nejhoršími"....

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rád, že peníze nehýbou úplně vším, ikdyž sázkové kanceláře možná ano

Reagovat
Mimalu

jak nehýbou úplně vším, vždyť ve Španělsku, Německu je strašně znát jaké jsou finanční možnosti mezi RM, Barcou, Bayernem a zbytkem lig . Akorát v PL se to srovnává a vykupování slabších týmu začíná být značně problematické i pro ty nejbohatší

Reagovat
smazaný uživatel

to iste PSG vo L1

Reagovat
smazaný uživatel

protože se stali z týmů právnické osoby s určitou bonitou klientů bank a týmy jako Real mají ve světě hodnotu značky vyšši než ZOH nebo LOH.....zlatý tele či modla, ale lidé i bankéři tomu věří. Rozhodně mi jsou bližší "národní ligy" Španělska a Německa i s touto deformací trhu, kde hold 70% týmů hraje srdíčkem, než uměle vyživovaná "cévkovaná" kráva PL plná žoldáků za těžký lóve, co si v závěru ani neumí přihrát, protože už nevědí, kdo je vlastně zrovna platí

Reagovat
smazaný uživatel

viz. Robinho a jeho úvodní tiskovka

Reagovat
Mimalu

Tak to už je věc názoru, většina lidi pravděpodobně upřednostňuje vyrovnanost. O tom jak ve Španělsku či Německu ti hráči hrají srdíčkem bych taky dost pochyboval, rozdíl tam je velký ale za chleba a vodu taky nehrají.

Jinak netuším co je umělého na logické funkci trhu -> je zájem o ligu za kterou jsou lidé ochotní zaplatit, to se libí sponzorům kteří chtějí být vidět a rostou zisky pro celou ligu. Kdyby si ti hráči neuměli nahrát, tak to nesleduje tolik lidi a když vezmeme jen vzorek tady na EF, tak by se tu neobjevovalo tolik komentářů třeba u zápasů týmu ze středu tabulky....

Reagovat
smazaný uživatel

je to " popík" a stejné jako s Justinem Biebrem a taky důvod proč plebs nesměl ve staré demokracii Řecka a Říma hlasovat

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Vies o tom akurat velke hovno. 49,49,49!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger už mě poslední dobou docela vytáčí, a to samé hráči.. Měl přivézt pořádného útočníka, který je zapotřebí, a ne, že ne. A borci by si měli uvědomit, že zápas se jim sám nevyhraje. Bylo jasné, že Zábřeh se doma bude chtít ukázat, vytáhnout se. Hrubě je podcenili. A ukazovat prstem na rozhodčího? Ano, byl divný, ale zápas si kluci prohráli sami. Věřím ale, že dostali lekci, a že na další zápasy se pořádně připraví, postoupí ze skupiny a dostanou se co nejdál .

Reagovat
smazaný uživatel

on už stařeckou senilitou nevnímá barvy, které hájí a má pocit občas, že jeho tým je ten pruhovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Na to arsenalské "co nejdál" se dá sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit, že by ještě někdy přešli přes osmifinále

Reagovat
bakasa

Reagovat
tunkic

Aspoň neslyší znělku Ligy Mistrů jen v televizi

Reagovat
Free_player

co nejdál znamená do osmifinále ?

Reagovat
forrest

Oni hrali na Šumpersku?

Reagovat
Posledni Kovboj

kazdej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Je to průser, snad se naladíme na vítěznou vlnu v sobotu výhrou nad chelsea

Reagovat
fajdax

Tommy pls

Reagovat
raduinho

Reagovat
afc

Chelsea ma zranenu a bez formy ofenzivu,takze v sobotu je zrejme najvacsia sanca za dlhu dobu tam vyhrat.

Reagovat
Jardin

To jsem slyšel před zápasem na OT ještě za Moyese...

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
r.mrazik

*a Luke dal na net fotku ty svy nohy po operaci...labůžo...

Reagovat
raduinho

S tímto pánem už Arsenal nikdy nic nevyhraje.

Reagovat
afc

Toto nikdy neprestane bavit

Reagovat
raduinho

Je tam víc ke škodě než k užitku.

Reagovat
afc

Ma svoje chyby,ale aj tak preniesol klub cez najtazsie obdobie vo svojej historii bez toho,aby nastal nejaky velky prepad a nikto iny by to nedokazal lepsie. Teraz,ked uz su peniaze a moza si vytvorit svoj vlastny tim a ak nedokaze byt s nim uspesny v PL a LM,tak az potom by som zacal uvazovat o jeho konci. Minimalne jednu sezonu este ostane.

Reagovat
minoLFC

veď nedávno vyhrali

Reagovat
Jardin

Ale stejně se vsadím, že až opravdu skončí, tak se tu budou objevovat příspěvky jako nyní na MU pod SAFem. "Dřív jsem je respektoval, to měli tvář" "Za Wengera to byl stabilní klub co hrál každoročně o nejvyšší příčky..."

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
forrest

Reagovat
raduinho

Spíš to bude "Jo Wenger zajistil stabilitu v těžké době, ale s Kloppem konečně hrají o titul a o vítězství v LM"

Reagovat
Jardin

To se taky může stát, jsem sám zvědavý, co se bude dít, až Wenger skončí. Kéž by to byl ten tvůj scénář. I tak jsem přesvědčený, že i někteří hateři otočí a ¨Wenger pro ně nebude "ten moula co zase skončil v osmifinále".

Reagovat
fantomas

"Arsenal, na jehož lavičce překvapivě zůstal reprezentační brankář Petr Čech"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele