Wenger naznačil, že prodlouží smlouvu

01.09.2007, 14:54
Aktuality
Arsene Wenger je neodmyslitelnou součástí Arsenalu a i napříč různým spekulacím o jeho chystaném odchodu tomu tak zřejmě bude i nadále. Předseda londýnského klubu Peter Hill-Wood nedávno naznačil, že vše spěje k podpisu nové smlouvy. Totéž nyní naznačil i samotný Wenger...

Na Wengera hodně dolehl odchodu vice-prezidenta Davida Deina, který se na konci loňského roku neshodl s dalšími členy vedení a na svou funkci rezignoval. Tento fakt měl velký vliv na odchod Thierryho Henryho do Barcelony, po němž měl následovat i Wenger. Ten má na Emirates Stadium platnou smlouvu do konce letošní sezony, i podle jeho slov by ale brzy mělo dojít k podpisu nového kontraktu na další tři roky.

"Na co myslím je to, že když vyjednávám o nové smlouvě, chci mít volnost a pracovat tak, jak chci. S Davidem Deinem to tak vždy fungovalo a je tomu tak i nadále i po jeho odchodu. To je pro mě nejdůležitější. Další novinky ohledně kontraktu budou příští týden," prohlásil Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jem i líto ale tím padají šance na Cesca

Reagovat
HOST*Mrazík

To je dobře. Jen jsem zvědav, jak se povede letošní sezóna a kdo nahradí Henryho v dávání gólů a finálních přihrávek. Poslední sezonu sice často chyběl, takže by to asi neměl být takový problém...

Reagovat
HOST*

Wenger je nejlepší trenér na ostrovech.A jeden z nejlepších na světě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele