Welbeck má nové angažmá, dohodl se s Watfordem

07.08.2019, 17:07
Aktuality
Nové angažmá si našel Danny Welbeck. Anglický útočník po loňské sezoně opustil londýnský Arsenal, kde mu nebyl prodloužen kontrakt, a nyní se stěhuje k městskému rivalovi, podpis smlouvy s ním potvrdil Watford...

Welbeck koncem listopadu oslaví už 29. narozeniny a britská média informovala o nabídce angažmá ve Watfordu. Jednání následně byla hodně rychlá a fotbalista dnes odpoledne uzavřel kontrakt, jeho nový zaměstnavatel to potvrdil prostřednictvím prohlášení na sociálních sítích.

"S potěšením potvrzujeme příchod anglického reprezentanta Dannyho Welbecka," oznámil Watford na svém twitterovém profilu.

Welbeck vyrůstal v Manchesteru United a v roce 2008 debutoval v prvním týmu Red Devils, za ten následně v Premier League odehrál 92 zápasů a dal dvacet branek. Do Arsenalu přišel v roce 2014 za šestnáct milionů liber a zvládl zde šestnáct gólů. Více mu nedovolila častá zranění, která pronásledují jeho kariéru. To zatím poslední utrpěl v listopadu, tehdy si zlomil kotník a od té doby se na trávníku neobjevil.

Welbeck se ve Watfordu popere o místo nejen v základní sestavě klubu, ale také v anglickém národním týmu. Za ten se ve 42 startech zatím trefil šestnáctkrát, naposledy reprezentační dres oblékl 11. září loňského roku v přátelském souboji se Švýcarskem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (433)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele