Weghorst se opět stěhuje, na hostování ho získal Beşiktaş

06.07.2022, 09:58
Aktuality
Wouter Weghorst se v průběhu šesti měsíců stal zaměstnancem už třetího klubu. Nizozemský střelec zklamal v Burnley a stěhuje se do Istanbulu, na roční hostování si ho vypůjčil Beşiktaş...

"Burnley FC může potvrdit, že Wout Weghorst odešel na hostování do Beşiktaşe. Klub by chtěl Woutovi do jeho sezony v Turecku popřát jen to nejlepší," stojí v prohlášení druholigového anglického celku.

Brzy třicetiletý Weghorst si udělal jméno v Alkmaaru a tři a půl roku střílel branky za Wolfsburg. Celkem jich dal sedmdesát a německému klubu pomohl i k účasti v základní skupině Ligy mistrů.

Na přelomu ledna a února se měl stát hlavním trumfem Burnley při jeho boji o záchranu v Premier League. Nizozemec nakonec zklamal a na jaře se trefil jenom dvakrát, Clarets navíc opustili anglickou elitu a minimálně na rok budou hrát jen druhou nejvyšší soutěž.

Autor: Tomáš Pavlík / burnleyfootballclub.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
JarousFCB

On tam zklamal? Nejde o dům dál jen protože nechce kopat druhou ligu?

Reagovat
Slavia10

Asi trochu kombinace obojího.

Reagovat
John Obi Mikel

Dal za půl roku 2 góly, to není moc slavné.

Reagovat
sejber

no je to 1/17 golov Burnley v celej sezone

Reagovat
Mato178178

zaujimave pretoze ked som videl nejaky zapas tak on nespravil ani jednu vec zle a herne bol vyborny ale nakoniec mu to tam nepadalo

Reagovat
JackDaniels.

Presne tak, vzdy hral dobre

Reagovat
dantetomas

Akurat zazdil dost sanci

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

No on tusim z Wolfsburgu vtedy chcel uz narychlo prec, lebo si tam tusim postval proti sebe kabinu a najmä bol protivinik ockovania, na co sa v Nemecku nepozera dobre a preto asi siel “iba” do Burnley, kde to samozrejme neni bohvieco, slaby zostupujuci tim. V tej dobe vsak proste lepsie ponuky nemal, ale pochybujem, ze bol Burnley nejak extremne nadseny, to bolo skôr take prechodne riešenie. A potom čo zostúpili, už asi neni o čom. A nemôžno mu to mať za zlé, taký hráč nemôže hrať druhú ligu, očkovanie neočkovanie.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to je sympaťák

Reagovat
Rudnevs

Neviem ci to myslis ironicky, ale podla mna je v pohode. Ja som ockovany, ale nemyslim si, ze na ludi, co maju strach pred vakcinou, by sa malo pozerat cez prsty (ti vymeteni extremni konspiratori su samozrejme vlastna kategoria, ale to neni tento pripad). Treba taktiez pozerat na to, ze vo Wolfsburgu ho predal Schmadtke, ktory je extremne tazka povaha na vychadzanie. Cize ked o tebe povie Schmadtke, ze si tazka povaha v kabine, co to vlastne znamena? Tazko povedat nakolko je to objektivne, ale do ockovania vsetko fungovalo, cize asi sa nerozisli v dobrom, ale to je zrejme tak nejak vzajomna vina.

A co sa tyka vztahu k Burnley, tak si tiez nemyslim, ze urobil nieco zle… viem, ze pre fans je idealom vernost pomaly na urovni Tottiho, ale uprimne.. typek bol tam pol roka, je to zahranicny hrac, tak aky mal mat k tomu klubu vztah? A kvalitativne taky hrac proste patri inde, to mu nikto nemoze mat za zle, ze odchadza.

Reagovat
Seydou Doumbia

škda že jen k turkish kebab ghetu...neměl nikdo v buli zájem? nebo tam se pořád jako neočkovaný nemáš šanci vrátit?

Reagovat
Rudnevs

Tusim sa hovorilo o Frankfurte, ale tí sa rozhodli pre Alaria. Ono nebudeme si klamať, to očkovanie mu dosť poškodilo meno a fans všeobecne občas riešia strašné pičoviny, tým, že vo Frankfurte už museli riešiť Hintereggera, tak od toho dali asi ruky preč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
vodka

Reagovat
db18

Jsem se těšil, že se vrátí do BL.

Reagovat
EverlastD

Frankfurt by bol lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude asi hvězda, navíc život v Istanbulu, dost na pohodu. Besiktas má super fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím že pre neho správny krok

Reagovat
Shevchenko

Život v Istanbulu na pohodu? Asi máme každý jiné představy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam "žil" tři týdny, ale umím si představit, že fotbalista v jeho postavení se tam bude mít skvěle...pokud teda bude dávat góly

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele