Hilton Žilinu neohrozí

17.10.2010, 22:01
Aktuality

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (1119)

Přidat komentář
Dawon

pripominam tipovacku

Reagovat
formic81

Nejake ohlednuti za college?

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 2 - 2017

Robert's Team - Svandik

- Spencer Ware pořád v základu, žádná aktivita od samýho přihlášení do ligy.

Tým přebere Jerichoo. (Pozvánka od telky je snad na cestě do mailu)

Reagovat
Jerichoo

už ju mám

Reagovat
Sali5

Ten trade v keeperu, neunáhlil ses trochu Tome?

Reagovat
Trand

Reagovat
Sali5

49ers

Reagovat
formic81

tak ho uz kurva benchni..

Reagovat
formic81

ty vole Hoyer jinej Johnny Football boze my jsme dali TD

Reagovat
Trand

Poděkuj Countessovi. Sice novej HC, ale hloupý penalty se pořád nemění..

Reagovat
Trand

Ok, nemáme si co vyčítat.

Reagovat
formic81

jsem cekal bitvu 10:7 a trosku jinej start

Reagovat
Sali5

1:1

Reagovat
formic81

zabte me nekdo

Reagovat
formic81

Reuben Foster is the first NFL player I’ve ever seen who is inactive and standing on the sideline while wearing his jersey top. Good stuff.

Reagovat
formic81

Austin klasicky ruce od popcornu

Reagovat
Trand

S tím jeho kontraktem ho musí to letošku cutnout. Za dva předchozí zápasy odehrál 16 útočných snapů. A tohle je už jeho druhý muffnutý punt letos.

Reagovat
formic81

ok tohle je pruser.. jdu si lehnout.. naivne jsem si myslel ze by jsme se mohli proti Rams chytit.

Reagovat
formic81

hlavne ze mame v d-line 3 lidi co byli draftovany jako 1st rounderi ale zadnej pressure stejne neprijde a to o-line Rams je naprostej prumer..

Reagovat
Sali5

Offside na 4th down, too many men, illegal shift, který smaže big play, kickoff out of bounds v poslední minutě poločasu a ještě k tomu ten muffnutý punt.. Rams si to fakt neulehčujou

Reagovat
formic81

bohuzel i s temahle picovinama nas v pohode smaznou..

Reagovat
Trand

To mi povídej. Hrozně divný zápas. Aspoň, útok šlape dobře. A nějak nechápu, jaktože jsme inkasovali jen 13 bodů, běhová obrana je opět hrozná a chybí nám 2 ze 4 starterů v secondary. Ještěže proti nám hraje špatnej útok, lepší tým by ty mezery v obraně využil.

Reagovat
formic81

me teda prekvpauje dost Woods.. ten to drzi zuby nehty ten mic

Reagovat
Trand

Jj, minulý týden udělal v rozhodujícím drivu 30 yardů penalt a dost možná tím prohrál Rams zápas. Ale dneska super.

Reagovat
formic81

a teda Goff haze dost slusne..

Reagovat
Trand

To je tím novým systémem a taky má kolem sebe dost slušný zbraně teď. A taky se určitě zlepšil no, ale hlavní příčinu bych viděl v McVayovi a OC. Oproti loňsku fakt neskutečná změna.

Reagovat
Trand

reakce

Reagovat
formic81

jinak teda Garcon je fakt super WR..

Reagovat
Sali5

mega catch

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

vetsina teamu nas rozjebe ale my zase rozjebem jejich hrace.. to je asi uz 4 Ram down dneska

Reagovat
formic81

ty vole 2 TD to jsou mi veci

Reagovat
formic81

my by jsme se meli jmenovat San Francisco Flags.. to je zase parada

Reagovat
Trand

Mitchell

Reagovat
Sali5

Kdyby aspoň soupeře

Reagovat
Sali5

No že zrovna tohle bude ofenzivní přestřelka..

Reagovat
formic81

No ale dostat 27 bodu od tyhle offense uplne nechces..

Reagovat
Trand

Naše defense vůbec není přesvědčivá letos. Ještě si zvykají na nový systém a na některých pozicích chybí kvalita. Hlavně MLB hrají hrozně. Takže tu běhovou hru jsem takhle docela čekal. Redskins proti nám naběhali 220 yardů minulý týden. Ta passová obrana dnes není tak špatná a to, co tam hraje za hráče.

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

To je snad zlej sen

Reagovat
formic81

Wtf tenhle zapas

Reagovat
kubys

Tak já picknu defku Rams, protože niners stáli za hovno a je toho takovej úlet.

Reagovat
formic81

Kurva.. tohle mrzi no.. nesmyslny OPI to nemel hodit ten frajer

Reagovat
Trand

Taky jsem tam nic neviděl. Ale ukázali jen jeden záběr no.

Reagovat
formic81

No jo kdyby obrana odehrala zapas proti Seattlu tak by jsme byli jinde no.. tohle boli

Reagovat
Dawon

Tak zas je treba brat v potaz, ze Hawks sou aktualne asi jeden z nejhorsich utoku v lize, to nejde uplne brat jako meritko

Reagovat
formic81

Jo to jo ale secondary hrala daleko lepe. Nebylo tolik flagu a co jsem tak cetl tak prej byli kluci unaveni. Ja tenhle nazor uplne neberu ale je to mozny.

Reagovat
Mihi

Dobrý match, škoda toho OPI na konci, tam sa lámal zápas

Reagovat
Dawon

Nakonec teda velmi pekny zapas...ale teda takovahle prohra asi boli Hoyer po tom zacatku nakonec dost fajn zapas, fakt skoda toho zaveru no, zbytecne prisne bych rek.

Reagovat
niflheim

Hmm a já včera před spaním posadil Garcona

Reagovat
Kowe

Ja watkinse, garcona jsem pro jistotu na lavicce taky

Reagovat
aither

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Gurley

Reagovat
kubys

Jak mu naskakovaly body, tak to bylo pro mě trochu rozporuplné, protože ve 2 fantách jo mám a v té 1, ho zas máš proti mně...

Reagovat
Dawon

to me dycky hrozne sere a mam pocit ze se to stava skoro v kazdem tydnu pomalu s nakym hracem

Reagovat
Mihi

Reagovat
Jerichoo

ja v prvom kole s Huntom to isté, blbé je že aj napriek tým 40 bodom som prehral aj ten zápas kde som ho mal

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne aj ja mam to iste, v keepri hraje proti mne nevadi

Reagovat
aither

80 bodů tvl

Reagovat
formic81

to 10denni volno prichazi v pravou chvili. Proti Cards by mel byt ready Foster a Reid a celkove nekolik hracu je dost nalomenejch a chvilku vorazu jim jenom prospeje. I pres zacatek 0-3 stale verim v 5 vitezstvi (Cards jednou, Colts, Texans/Jags, Bears - to jsou podle me teamy na ktery mame, pokud nebudem delat 100 flagu na zapas a obrana bude cerstva)

chapu ze ty vyhry jsou nam naprosto k nicemu a akorat se budem ojebavat o draft pozice, ale ty mlady hraci potrebujou nejaky vyhry pro zlepseni sebevedomi.

Jinak ze vcerejsiho zapasu nakonec asi musim pochvalit Hoyera. Ikdyz zacal ten zapas naprosto tragicky a dokazal se oklepat. Hazel pak moc hezky a kdyz bude takhle pokracovat dal tak to bude fajn. Na druhou stranu i Kyle konecne ukazal nejaky HC skills zejmena ten aggresive play-calling v druhy pulce zapasu a celkove ty jeho cally utoku sedeli a byla videt nejaky sebevedomi konecne. Hyde je proste beast. Garcon super hrac a Goodwin po tom tezkym catchi snad konecne ziskal nejaky sebevedomi a prestane konecne droppovat ty mice. Jo a ten slotak Taylor by mohl byt nas Edelman, ukazal sikovny ruce, je fakt rychlej a dostal strasny rany, ktery ustal.

obranu komentovat nechci protoze co jsem tak cetl tak proste byli fakt gassed, meli strasne snapu proti Seattlu a ty OTs Rams si je mazali na chleba. Bohuzel kdo me zklamal je CB dvojka Johnson a Robinson (ano pass-rush spatnej ale oba frajeri meli nekolik flagu a nekolikrat Robinson posral zonu a Rams z toho tezili) kazdopadne posun je videt a ja verim ze kazdym weekem budem jenom lepsi a lepsi.

GO NINERS!

Reagovat
Chazy

2-14

Reagovat
formic81

Hajzle

Reagovat
Chazy

Já to nemyslím zle, s tím výběrem zápasu souhlasím, tam fakt máte šanci. Ale ve všech bude favorit soupeř, takže nečekám, že byste jich vyhráli víc jak 2-3, prostě pravděpodobnost je proti. Samozřejmě můžete přidat nějakej upset, ale to se blbě odhaduje.

Jako někdo nejhorší prostě bejt musí, koukej, já v socceru fandím Wiganu, v hokeji Columbusu od jejich založení, takže znám to, i to hledání naděje. Ale tady si fakt myslím, že by pro vás bylo fajn, aby tahle sezona se dojebala nejvíc, jak může, aby si mohli Shanahan s Lynchem vzít kohokoliv chcou, nebo udělat nějakej brutuální trade down.

Za těch 7 let, co to sleduju, vás fakt vidím jako nejmíň talentovanej tým, co jsem zažil a asi největšího 0-16 kandidáta. Jako docela čumím, co za konkurenceschopnej fotbal s tím dokáže Shanahan hrát. Ale prostě ta absence talentu to v hodně zápasech dojebe. Jets maj aspoň zajímavou secondary k tý super DL. Vy jen tu DL (i když ještě lepší) a Hydea, no.

Reagovat
formic81

Hele jako odborníka na college se tě zeptám je fakt důležitej letos ten 1st round overall (kterej maj podle me Jets predplacenej od zacatku offseason). Je opravdu tak velkej mezi tema QBs a QBs asi fakt brat budem pokud si KS nevydupe toho Cousinse. Mluvim o Darnoldovi a Rosenovi. Pochybuju ze se pred nas nekdo nasere a tyhle dva proste na nas nezbydou. Ja bych byl proste rad za tech 4-5 vyher jenom z hlediska psychiky pro hrace a vlastne i pro celej front office.

takze uz pripoustis ze KS ma dobry vlohy a nebude to jenom dobrej OC.. K tomu talentu.. jako jasne Hyde ale docela chvalenej je i OT Brown nebo letosni dva rookies Kittle a Taylor.. Ty se jeste ukazou. Jasne furt chybi WR2 a minimalne jeste jeden dost kvalitni C/G. Kazdopadne mame FA a dost draft picku pristi rok. Ta nase DL musi zacit sypat sacky, protoze ta investice byla markantni ale treba Buckner a Amrstead dostavaj pravidelne vysoky znamky od PFF a Thomas ma taky dobry zablesky. Lec cekam trochu vic od 3ky draftu. Ja chtel draftovat prave Adamse z Jets. Foster bude beast a podle me secondary je trosku underrated. Jasne ty CB jsou pruser ale safeties Ward - Reid jsou podle me uplne OK. A starter Robinson ma taky super momenty, ale hned potom udela nejakou picovinu no

ale penize v FA budou (bohuzel to nevypada uplne zajimave) a draft picky taky. Ja verim Lynchovi a KS a davam play-off rok maximalne 2

Reagovat
formic81

a vlastne ja uplne zapomnel ze ten Jimmy G by moh bejt uplne zadarmo k mani.. no tak to se vysrat na Rosena a vsechny a podepsat Jimbu.. nebo jak to kurva bude Patrioti? zustane?

Reagovat
Chazy

Tahle otázka snad není o college odbornosti, ale o NFL znalosti a naprosto elementární logice, ne? První pick je prostě zásadnějš cennější jak druhej pick, o tom se doufám nemá smysl bavit. Kdo draftuje první je prostě druhá nejdůležitější otázka NFL sezony po tom, kdo vyhraje SB.

Ano, jsou tam dva srovnatelní QB, ale už jsem ti psal několikrát, že nemusí oba do draftu a podle mě je třeba 50% naděje, že jeden z nich nepůjde. A jsou srovnatelní pro televizní diváky a experty, což je dost irelevantní, když dojde na to, jak evaluuje talent GM a jeho HC. Třeba pro ně jeden z nich je first overall pick a druhej 10.-20. pick, nebo prostě Shanahan uvidí, že jeden z nich se nehodí do systému. Ale teda je potřeba říct, že oba dva letos hrajou dost mrdku a třeba to bude spíš o tom, kdo je menší riziko.

Taky je to prostě nejcennější trade artikl v NFL. Kdyby ti QB byli fakt braní jako nějací generační talenti, čemuž ale já přestávám věřit, tak to můžete tradnout nějaký Arizoně za nějaký tři první kola. Jako otázka, jestli je důležitej 1. overall a jestli není jedno, že si druhej, je prostě otázka, kterou bych od NFL fandy nečekal.

Btw k těm safeties, dobrej je ten Tartt, ne? Má za vás letos z těch S nejvíc snapů a podle všeho je hraje dobře. Proti Rams se mi líbil.

No a kdybyste získali Cousinse, tak pak můžete právě udělat ten brutální trade down. Pokud jde o Jimmyho, tak já říkám franchise tag, prodloužit a tradnout Bradyho.

Reagovat
formic81

Ale kdyz tenkrat delali trade down Titans z druhyho tak dostali skoro uplne to samy jako Browns ne? Minulej rok jsme taky sli o o pozici a dostali jsme moc peknou odmenu. Naopak si uz ani nemyslim ze nekdo jeste posle za nekoho 3 1st roundery nejak se to tem teamum nevyplaci.

Tartt udela neskutecnou INT a pak missne tackle a je z toho TD ale jako jo. Jak ty to vidis s tim Cousinsem? Ma to cenu mu davat nejakou 5 letou smlouvu jak dostal ted Staffy. Ja si uprimne nemyslim ze to tak dopadne s Jimmym. My vam za nej pak poslem to druhy kolo Saints a vsichni budou mit radost.

Reagovat
formic81

Jinak neptal jsem se na hodnotu picku.. ptal jsem se na rozdil QBs. A jako me neprijde ani spatna varianta Mayfield zatim. Koukam na ty jeho sestrihy vzdycky a dost se mi libi. Prijde mi jako takovej vudce trosku zmrdecek asi ale Lynch by ho mozna mohl zkrotit s Kylem.

Reagovat
Chazy

A já ti na to odpověděl. Bejt první znamená, že si můžeš vzít toho lepšího, co se víc hodí do systému. Brát druhej znamená, že bereš to, co zbyde.

Opravdu nevěřím tomu, že ti dva QB jsou absolutně stejně dobří a oba dva bude chtít Shanahan stejně. A jako Mayfield je ze spread ofenzívy, je malej a neumí všechny hody. Je to super QB, ale s prvním kolem to bude mít těžký, kor když má za sebou odvykačku.

A jako jo, Titans a Browns dostali oba hodně, ale Titans stejně víc. Titans 15., 43., 45., 76. + 1. a 3. kolo 2017. Browns dostali 8., 77., 100., první kolo 2017 a 2. 2018. Prostě Titans dostali o pick víc a ty dvě druhý kola byly hodně cenný.

Reagovat
kubys

Jsem dneska zvědavěj na Penn State...Iowa by jim mohla zavařit

Reagovat
smazaný uživatel

Trump Celkem se do těch klečících při hymně pouští. Jsem dost zvědavej kolik si jich teď po tom o víkendu klekne, čekám celkem masivní nárůst.

Reagovat
Kowe

jedině dobře v nba už se do něj taky slušně pustili

Reagovat
smazaný uživatel

Ted na to prave koukam.. LeBron ♥

Reagovat
Chazy

Jako.. dokud si to nepustíš celý, tak fakt neoceníš, jak unikátní kretén to je. Protože to nebylo jen o tom protestu.

https://www.youtube.com/watch?v=vrW-GI_9IL8

Ale prostě pro tu jeho cílovku podprůměrně inteligentních lidí bez vzdělání je to naprosto ideální.

Reagovat
Trand

Jakej zápas má dneska cenu sledovat? Něco co nebude jednoznačný a budou tam hrát i nějaký hvězdy, který by mohly jít do draftu ideálně.

Reagovat
Chazy

Vygoogli si grandma streams a vyber si tam Tcu vs Oklahoma státě. Dost neunašim, že to neuvidím - dva nasazený týmy, Rudolph, Washington. TCU má fajn lajnaře. Ale měl by to prostě být zajímavej fotbal.

Reagovat
Trand

To jsem si říkal, že by mohl bejt zajímavej zápas, dík za radu.

Reagovat
formic81
Reagovat
Trand

Reagovat
kubys

Jak jsem psal, Penn State - Iowa...hvězda tam je, Saquon Barkley.

Reagovat
Chazy

Sleduješ i něco jinýho než posranou BIG10?

Reagovat
kubys

Zaprvý BIG10 forever... A jinak samozřejmě že sleduju, ale čistě podle zajímavosti (pokud se nezaměřuju na prospecty, ale týmy jako takové), tak mi to přišlo jako nejlepší zápas.

Reagovat
Chazy

Jo, já bych to posranou napsal, ať bys psal výhradně o jakýkoliv ..

Já to mám v pořadí asi tak nějak SEC, ACC, BIG10, BIG12, Pac12. Ale to poslední místo je daný prostě jen tím, že se to s tím osmihodinovým časovým posunem prostě nedá sledovat. Já bych na UCLA Stanford i mrknul, ale 04:30 ...

A jako jo, mrzí mě, že sem to neviděl. Ta trojka Barkley - McSorley - Gesicki je boží.

Reagovat
Djibril6

Na co se chystáte koukat dnes od 19:00? Za mě asi Falcons vs Lions, mohlo by padnout dost bodů, útok Atlanty je kvalita a Detroit taky zatím hraje zajímavý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně Falcons - Lions za mě

Reagovat
formic81

Ja se modlim at Stafford je porazi. To pak mozna na chvili zavre hubu Doktor. Po tomhle hsoz pak jasny Seahawks vs Titans s podle me i sunday night football ma solidni potencial

Reagovat
chowas

Lions-Falcons by mal byt najzaujimvejsi zapas.. skoda, ze Bradford je skleneny, to by som dal mozno prednost Vikings-Bucs

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

btw kdyby to někomu uniklo, tak dneska se hraje NFL zápas od 15:30

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně pří tý hymně

Reagovat
chowas

Jags by mali podat ziadost o presun do Londyna

Reagovat
pawiel_afc

Ten Flacco to dnes hadze ako amater

Reagovat
Swarley

nechat si defku Ravens asi nebyla úplně šťastná volba...

Reagovat
Kowe

Tucker je taky velice výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Coooooks (Brady )

Reagovat
niflheim

Grooooooooooooooooooonk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Gilmore

Reagovat
niflheim

Gilmorko

...

Reagovat
niflheim

Brissett

Reagovat
niflheim

Tak tohle bylo hodně špatný

Reagovat
formic81

ted jsem prisel.. co si mam pustit?

Reagovat
formic81

to jsou komici ty giants

Reagovat
formic81

co to je zase za week

Reagovat
niflheim

Bears

Reagovat
Maresma

To je na pokutu normálně

Reagovat
Maresma
Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

jezisi to je stejny level jak kdyz ten hrac pusti mic o pul yardu pred endzonou bych je fakt banoval z NFL za tyhle veci

Reagovat
raduinho

Reagovat
miky10

Howard, Hogan a Watkins na lavičce hmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

ty bears

Reagovat
Trand

Keenum bůh

Reagovat
Eric_The_King

Keenum dneska

Reagovat
formic81

OBJ!!!!

Reagovat
C0br

koukám, že Trump započal svoji longcon pomstu za USFL

Reagovat
niflheim

Ta směšná OL od Texans si nás maže na chleba

Reagovat
formic81

Matty Ice dneska taky dobry

Reagovat
Eric_The_King

Ale ten Winston . Stroj na turnovery.

Reagovat
Trand

Rozhodčí v Buffalu

Reagovat
Trand

Nebo spíš celá ta situace, prostě wtf

Reagovat
Trand

https://twitter.com/DondeAlonzo/status/912041598627778560

Flag za unsportsmanlike conduct na 3. down

Reagovat
Dawon

naprosto v poradku, co ti na tom prijde wtf? Naprosta demence od Millera

Reagovat
Trand

Demence rozhodně, ale na flag mi to teda nepřijde. Nic moc bych v tom nehledal, prostě blbost, nic na flag podle mě.

Reagovat
Dawon

proste nesportovni chovani, tyhle veci se v NFL fakt rutinne trestaji, nevidim na tom nic moc kontroverzniho

Reagovat
Trand

Ok, asi se lišíme v definici nesportovního chování.

Reagovat
Chazy

Najdi si definici tauntingu v NFL

Reagovat
Trand

TAUNTING

(c) The use of baiting or taunting acts or words that engender ill will between teams.

(d) Individual players involved in prolonged or excessive celebrations. Players are prohibited from

engaging in any celebrations while on the ground. A celebration shall be deemed excessive or

prolonged if a player continues to celebrate after a warning from an official.

(e) Two-or-more players engage in prolonged, excessive, premeditated, or choreographed celebrations.

(f) Possession or use of foreign or extraneous object(s) that are not part of the uniform during the game

on the field or the sideline, or using the ball as a prop.

Ok, k tomu se vztahuje jedině to céčko, s tím by se dalo souhlasit v případě, že to vidíš jako taunting, což by se teda asi dalo, ale pořád mi to přijde přísné. Ale je to podle pravidel teda no, nicméně troufnu si říct, že ne každý rozhodčí by ten flag hodil.

Reagovat
Chazy

Jasně, je to přsný. Ale NFL v tomhle chce bejt přísná. Přehnali to s tím, že nedovolili hráčům oslavovat TD, ale zakazovat vysmívání se soupeři atd., proč ne..Každej hráč to ví a Miller je trouba, že to udělal.

Třeba na college když hráč běží pro TD a během toho se vysmívá soupeři ve hře, než ten TD dá, tak se ruší samotnej TD.

Reagovat
Trand

I Miller už to uznal, že to byla blbost. Ale k tomu céčku by se dal přiřadit i trashtalking a ten je pořád v docela velký míře tolerovanej.. Já viděl naživo situaci, kdy hráčovi sebrali TD kvůli tomu, že oslavoval už před endzonou, ani neprovokoval. To už mi přijde moc hardcore, snad to takhle v NFL taky jednou nedopadne.

Reagovat
Chazy

Určitě nee. College v tomhle chce bejt přísnější, bo je to prostě škola a má vychovávat hráče. Za PED se tam dává rok atp.

Ale třeba bych si z college půjčil targeting - když je útok na hlavu, nebo prostě nějaká moc nebezpečná hra, kde to ten hráč udělá úmyslně, tak se zahlásí targeting. A je to jediná penalta, která se přezkoumává na videu. A když se to potvrdí, tak je hráč vyloučenej do konce zápasu.

Reagovat
Dawon

On i trashtalking se tresta kdyz to rozhodci slysi, ale samozrejme pokud si tam ti hraci neco mumlaji z oci do oci, tak se tezko tresta neco co proste neslysis, nemuzes to jen tak hadat z pozice rozhodciho

Reagovat
formic81

tak jako trestat trashtalking uz mi prijde vrchol.. tohle neni tenis nebo golf..

Reagovat
Trand

No, kolikrát po akci vidíš, jak jde DB k receiverovi nebo naopak a evidentně si tam něco vyříkávají, rozhodčí je u toho a nic nedělá (což je dobře podle mě, pokud to není nijak přes čáru).

Reagovat
Chazy

Protože to bylo proti pravidlům, bylo to na flag.

Reagovat
niflheim

Totálně volný Amendola ve středu, je zapotřebí 1 yard... a háže na Gronka

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

Bills

Reagovat
formic81

luckeri vyprcany

Reagovat
Chazy

A proto je GOAT btw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKS TB12!!!!

Reagovat
niflheim

WHERE'S THE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
aither

Texans

Reagovat
formic81

co to bylo jako za coverage

Reagovat
formic81

steeelrs

Reagovat
formic81

stafyyyyyy

Reagovat
aither

Výsledky

Reagovat
formic81

super Bears

Reagovat
aither

Paaaaaaaaaaaaackers

Reagovat
pawiel_afc

parada Elliot

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda. 14 dní zpátky byl týpek v practice squad Bengals a teď rozhodnul zápas nejdelším FG v historii Eagles..

Reagovat
pawiel_afc

som si hovoril ze to nemoze trafit ale prekvapil

Reagovat
Tomoro

Skvělé koncovky zápasů, kdy člověk nevěděl co dřív sledovat ! Parádní radost ze hry jako takové a z toho, co vše dovede přinést!

Reagovat
formic81

takze ted Bengals a jeste by mohli udelat Redskins vecer nejakou srandu

Reagovat
aither

No to mě poser

Reagovat
formic81

chiefs si to davaj zase

Reagovat
Maresma

Sherman dostal 3 flagy při jedné hře..

Reagovat
formic81

a pak ten Thomasuv tackle? to byla lahudka

Reagovat
Chazy

Deshaun Watson said Tom Brady told him 'Heck of a game, keep grinding'

Na mě jako taky zapůsobil. Viděl jsem ho za Clemson aspoň 10x, ale hodně se stih naučit za preseason.

Reagovat
formic81

Rodgers on uz nekdy hodil pick six?

Reagovat
formic81

Sherman je fakt dick vsech dicku

Reagovat
Trand

Sherman klasik

Reagovat
Maresma

Má štěstí, že je ještě na hřišti, no..

Reagovat
Trand

Jaktože ho nevyloučili? Jsem myslel, že za dvě nesportovní chování je automaticky vyloučení.

Reagovat
formic81

no ja nevim jestli tohle bylo primo nesportovni chovani.. spis late hit no..

Reagovat
Trand

Jo a jo, to bylo spíš unnecessary roughness, protože ho je trefil a pak nic nedělal, to máš pravdu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
formic81

tohle mel bejt TD.. slepice zas lucky

Reagovat
formic81

tak ted LOB dostala dobrou školu hlavne ten Kam se tam otočil jak nějaka kachna

Reagovat
formic81

kurník hoří..

Reagovat
chowas

na tu nasu diviziu nam bude stacit aj 8-8, ale v PO bez domaceho ihriska a s takymito vykonmi neodohrame viac ako 1 zapas...

Reagovat
formic81

uvidime co Rams a treba vstanou z mrtvych Cards..

Reagovat
chowas

takisto aj my mozeme ist hore...

Reagovat
formic81

ten Hunt je co za magora

Reagovat
aither

Cmon kurva

Reagovat
aither

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarod

Reagovat
formic81

teda ale ten výkon Skins.. hmm

Reagovat
formic81

Jinak v Acku nabizim Mixona nebo Westa nebo Gora za nejakyho WR

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Keepeeeer 2

Ponukam na vymenu Hogan/Agholor/Lee/Gabriel/Hurns/Sanders. Ako protihodnotu chcem RB alebo picky

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon man week 3

https://youtu.be/kVmBWon5vZ8

Ty maskota já žeru

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
Eric_The_King

Ti jsou nejlepší

Reagovat
miky10

Veverkaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Tak Eifert prý out "multiple weeks"

Reagovat
Kowe

nic překvapivýho bohužel

Reagovat
-Kopy-

viděl to někdo v noci ? podle statistik jsme měli víc yardu i o hodně víc času na míči, Palmer spoustu času a Larry skvělou noc a stejně prohra ?

Reagovat
Dawon

No prvni ctvrtku ste je celkem nicli jak v utoku, tak v obrane, hodne to vypadalo, ze si Cowboys daji repete z denveru, ale pak ste nedali lehoucky FG a od te doby vam utok dlouho vubec neslapal...Podle Grudena prej Marinelli udelal nejake super zmeny, ja bych to asi moc nepoznal A taky se pak trochu rozehral Dak

Ale jako Larry je fakt neskutecny buh, a Palma tak vypada, ze jeste nepatri do stareho zeleza...ale ta OL a behova hra je problem no, Lawrence si z Veldheera delal trhaci kalendar

Reagovat
-Kopy-

škoda DJ no sním bychom to PO dali ale takhle to bude strašné těžké...a s těma FG nechapu, takovej zkušenej borec a už minule nedal, u nás jsou ti kickeři asi zakletí.

Reagovat
Trand

Já se díval celý zápas. O-line vůbec nezvládala, spousta sacků přišla při 3 man rush a Lawrence si tam dělal z Veldheera co chtěl. Larry byl skvělej, ale secondary Cowboys hrála taky dobře.A to o čem mluví Dawon je to, že vzhledem k tomu, že Cowboys měli výbornej pass rush i ve 3 lidech, tak pak Cowboys posílali na hřiště 6 DBs a Palmer neměl komu přihrát, všechno bylo pokrytý. Ale zničil vás asi hlavně ten pass rush, konkrétně Lawrence.

Reagovat
-Kopy-

oki

Reagovat
Sali5

No v áčku to zatím šlape, v keeperu super prokauč, když jsem vyhodil Diggse půl hodiny před výkopem

Reagovat
Busby babes
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ex-Browns and Colts RB Trent Richardson has signed with the CFL's Saskatchewan Roughriders.

Richardson is going beyond the wall for his return to pro football. Richardson was originally supposed to sign with the Roughriders last month, but the deal fell through after he attempted another NFL comeback. Richardson hasn't appeared in an NFL game since 2014. Regina, Saskatchewan, where the Roughriders are located, is 1,337 miles from Indianapolis.

Reagovat
kubys

"Regina, Saskatchewan, where the Roughriders are located, is 1,337 miles from Indianapolis."

To je opravdu důležitá informace...hledal jsem v tom nějaký skrytý sdělení, ale bohužel.

Reagovat
niflheim

Možná 1337 - l33t

Reagovat
niflheim

Ale asi ať všichni víme, jak to mají scouti Indy daleko kdyby mu chtěli dát ještě šanci. Ale nejbližší budou asi Packers/Vikes.

Reagovat
Dawon

pripominam tipovacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Albert Breer spoke to one AFC executive who described Penn State junior RB Saquon Barkley as "He’s so f---ing good."

We agree, anonymous executive. "You can build an offense around him," the same personnel man said, adding Barkley is "way better" than Leonard Fournette and Ezekiel Elliott. The term "rare" kept popping up, as well as finding a running who can do everything at a top level. Barkley can shine in both the running game and passing game, which is difficult to find. Bovada currently lists him as a co-favorite for the No. 1 overall pick in the 2018 NFL Draft.

Reagovat
kubys

Vidím to podobně, neskutečnej hráč.

Reagovat
Chazy

Jo, tak já tu už před sezonou psal, že pro mě je nejlepší RB, co jsem v životě viděl - jak v NFL, tak na college. Že prostě dá v zápase 100 receiving yardů, tje naprosto nepochopitelný.

Dostává se u mě na level Calvin Johnson, Suh, Pryor, Gronk, Tunsil. Další takovej freak prostě.

Reagovat
kubys

Tak se nám to pěkně sype... Ale ten Trevathanův hit pěkná prasárna, před letoškem byla snad úprava pravidel, že tohle se bude více trestat, ne?

Reagovat
kubys

Kdyby se dneska někdo po tahu chtěl dívat, případně si přivstat, tak #5 USC jede na #16 Washington State. Falk zatím hraje perfektně, řekl bych o dost než Darnold, kterej se ale může spolehnout na lepší tým a v ofenzivě hlavně na lepší rushing game. Na druhou stranu Cougars zatím neprověřil nějakej silnější soupeř (Boise State sice nejsou úplně shit, ale na druhou stranu týmy power 5 jsou jinde, že). Očekávám docela shootou.

Reagovat
Chazy

Já ti nevím, Falk už prostě hrál letos v zápase tak neuvěřitelně hrozně, že byl benchovanej a fakt ten tým začal hrát dobře až ve chvíli, kdy vypadnul a sednul si.

Na mě to působí tak, že Rosen špatný, Darnold špatný, Lamar výborný až na ten jedinej zápas, na kterým fakt záleželo, Mayfield výborný, ale do NFL se nehodí, Rudolph totéž, Browning špatný, Falk špatný.

Hovno legendární QB class, lamy jsou to.

Reagovat
kubys

Z toho matche jsem neviděl ani highlights zrovna, každopádně zbytek zápasu a stats říkají svoje, to v podstatě neojebeš. A ty talenty tam jsou, nevím, věřím tomu, že to může matchnout i tu legendární '83 class...akorát to ukáže až longrun.

Reagovat
Chazy

Njn, to seš myšlenkově tam, kde já byl před sezonou, ale nějak ztrácím víru .. a čísla můžeš ojebat hrozně snadno - právě tím hraním proti slabým týmům. Spousta QB, RB, všech pozic má výborný college čísla, ale při cestě do NFL jde u QB i o to, jak čtou celý hřiště, v jaký ofenzívě hrajou, jakou ruku maj, jak hrajou v kapse atp.

Si vem, žejo, že Rudolph loni 28 TD - 4 INT, letos 13-3, neskutečně yardů. A může klidně jít 4. kolo. Jestli je pravda, že jejich playbook má jen 15 her, tak to je fakt red flag a bude muset nějak na workoutech dokázat, že se tu hru dokáže učit, že na tom hřišti něco vidí a že se umí rychle rozhodnout a nejsou to direct ready všechno. Já tomu prostě tolik nerozumím, tak když někdo hraje spread vertikální ofenzívu a točí tam motionama hráče, nevšimnu si, že ten playbook je tak omezenej a furt točí to samý. Ale je to hrozný WTF.

Rosen mi přijde, že se od freshman nenaučil vůbec nic, což mě děsí. Darnold loni vypadal, že se skvěle rozhoduje, je hrozně přesnej, letos nevypadá ani jedno, i když v kapse je furt nereálně dobrej. Falk je nekonzistentní hrozně, nepůsobí jako vítěz ani. Mayfield je ne úplně přesnej skrček, Browning je game manager, Allen už ani nezkompletuje pas. No a Lamara jsem zapomněl nahoře v tom výčtu freaků a je to nejlepší hráč celý college s Barkleym a Darwinem Jamesem, ale občas nezkompletuje 4 konsekutivní pasy ...

Talent tam je, ale všichni maj značnej bust potenciál podle mě. A někteří bustují už teď a do combinu půjdou bez šance na první dvě kola.

Reagovat
kubys

Jasně, ve spoustě věcí máš pravdu, na druhou stranu, zrovna u Rudolpha těžko říct, jestli to je jeho schopností učit se a číst hru nebo prostě playbookem. To níže, co se týče paže ani kompenzovat nebudu, protože skauti se už tolikrát sekli a zrovna tohle je vlastnost, která mi přijde úplně dementní viz. Brady, který by podle skauting reportu neměl být pomalu schopný hodit víc než 20yds.

Ale co mě nejvíce sere, je podceňování Browninga. I kdyby byl jen game manager, tak to nijak nesnižuje jeho schopnost být dobrý NFL QB. Vím, že ničím výrazně nenadchne, ale má read, dokáže udělat play action. Zbytečné podceňovaný podle mě.

Reagovat
kubys

*komentovat nebudu

Reagovat
Chazy

Skauti se občas seknou, ale prostě daleko častějš maj pravdu. Případ Brady je jeden, Romo další, najdeš takovejch pár. Případů, kdy se někomu věřilo, skauti ho odsoudili a hodili dolů, protože něco a fakt z něj nic nebylo, je třeba 20x víc. Já jim věřím, obecně skauti podle me vědí, co dělaj. A jasněže je to schématem ten Rudolph, jen jde o to, jestli ho to schéma limituje v tom, čím by moh bejt a nebo naopak z něj těží. Jestli platí to druhé, je to pro něj problém.

Pokud jde o Browninga, tak já ho mám taky hrozně moc rád. Ale game manager v NFL ≠ game manager na college. Vem si Alexe Smithe, kterej byl teď roky prototyp NFL game managera. Musíš číst obě polovina hřiště, dělat šíleně rychlý progresivní ready až na pět hráčů, umět zahodit, mít nehorázně přesnou ruku, protože ten reciever nemá čas se uvolnit tak, aby se míč hozenej za něj nedal zblokovat atp.

Na college je to jiný, top receiver si vytvoří metrovou separaci raz dva, hra je orientovaná na polovinu hřiště, vždycky je tam někdo volnej. Když je ten QB chytrej, vidí to, tak může game managerovat i bez dobrý a přesný ruky. Hází jednoduchý hody na snadný routy, v NFL tohle nejde. Přirovnal bych to ke Guardům college/NFL. Top G na college půjde mid round (třeba teď ten Will Hernandez z UTEP), slušnej G na college bude UDFA a nakonec je v NFL hrajou college tacklové, co nemaj atletičnost, aby hráli T v NFL.

Reagovat
kubys

Jasně že ve většině případů se trefí, ale zrovna sem strength je věc, která se kurevsky blbě poszuje a přeceňuje, alespoň podle mě. Navíc, to je věc, na které se dá pracovat a vidět celkem rychle zlepšení, stejně jako u releasu.

Jasně, na college se setkáš s tím, že máš daleko více času a super college career automaticky neznamená, že budeš TOP, ale zrovna u Browninga mám ten dojem, že stejně jako Smith se svojí úspornější play může uspět a být starter na hodně let.

Jinak to WSU se dneska hodně hlasitě přihlásilo o to, aby s ním bylo počítáno případně pro playoff. Bylo zas ale vidět, jak moc tíhy leží na Falkovi, 51 att mi přijde na college strašně moc.

Reagovat
Chazy

Nestraš .. já chci PO bez PAC12.

Ideálně něco jako Penn State, Oklahoma (State), Louisville, Gators/Georgia.

Ale nemusíš mi vysvětlovat, jak sou jednotlivý části nepravděpodobný .. ale hlavně to Penn State, už nechci vidět Ohio State a ani jejich michiganskou kopii. Ten fotbal mě prostě nebaví.

Reagovat
Chazy

Ale btw, začíná se mi fakt líbí ta RB class. Nejen Barkley a Guice, prostě Royce Freeman i Nick Chubb vypadaj, že po tý loňský ostudě jsou zas naprosto top.

+ se objevil ten Ronald Jones, kterej taky vypadá, že by moh do druhýho kola za Freemanem s Chubbem. A to prostě RB jako Gaskin, Scarbrough taky nejsou vůbec špatní prospecti.

Reagovat
Chazy

The MMQB's Albert Breer spoke with one NFL scout who called Oklahoma State senior QB Mason Rudolph "a Day 3 guy."

"Not as good as the media wants everyone to believe," the scout added, commenting on Rudolph's lack of accuracy, adequate arm strength and even drew a comparison to Bryce Petty. The scout was not alone, as Breer also spoke with a scouting director who called Rudolph "O.K." and another personnel exec who called attention to "lacking" arm strength and inconsistent accuracy. We continue to be amazed that the NFL focuses so much on arm rather than feet and eyes, since handling pressure in the pocket is pivotal to quarterback success.

Ten to jako poslední dobou schytává nejvíc. Přitom mi přišel vždycky jako jeden z nejlepších mezi nimi, fakt je úžasnej na pohled. Podobně jak ten Petty, no.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=0AhEPGxlje4

Tady je kdyžtak kondenz toho zápasu.

Reagovat
Kowe

Kolegové, kdo by si chtěl střihnout NBA fantu, tak je vítán. Kdyžtak prosím o PM.

Reagovat
formic81

zatim krasny predstaveni

Reagovat
pawiel_afc

horsi zapas som este asi nevidel

Reagovat
Dawon

Krasa strida nadheru To je utrpeni dpc

Reagovat
aither

Snad to v Londýně cení

Reagovat
formic81

co si tak pamatuju tak asi nejlepsi zapas v Londyne byl mezi Lions a Falcons kde rozhodoval game winning FG.. pamatujete neco lepsiho?

Reagovat
Trand

https://www.sbnation.com/2017/10/1/16392278/jay-cutler-wildcat-dolphins-video

Na jeho obranu, ten CB na něj ani nekoukal, ale stejně.

Reagovat
formic81

nejde nemilovat

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Donta je Active

Reagovat
aither

Co sledovat?

Reagovat
Trand

Steelers - Ravens, Bills - Falcons, Cowboys - Rams,.. Když si vybereš cokoliv z tohohle, tak to podle mě bude dobrý zápas.

Reagovat
Trand

Titans - Texans taky

Reagovat
aither

Prozatim Falcons, dík

Reagovat
niflheim

G-Man

Reagovat
niflheim

Defkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
formic81

teda vikes vs lions velka nuda zatim

Reagovat
niflheim

Boha ten Gronk je též hérečka

Reagovat
Dawon

odporny dive

Reagovat
formic81

a ty Titans delaj jako co

Reagovat
formic81

Tyrod ted kurva.. to byl hod

Reagovat
formic81

Biiilzzz

Reagovat
niflheim

Boha, to bylo zlý.

Reagovat
Dawon

Ty pico ta nase obrana, to je fakt neuveritelne

Reagovat
niflheim

Stačilo, aby mccaffrey přeběhl a půlka hráčů běhala jak kuřata bez hlavy ještě před snapem

Reagovat
niflheim

No, McCourty s Gilmorem, totálně mimo tam

Reagovat
Dawon

#noflyzone

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

fakt zatim desne...jako Billovy obrany vetsinou v prubehu roku rostou, takze zatim nepanikarim...ale hruza, hruza

Reagovat
niflheim

Já čekal, že ta secondary bude letos ještě lepší než loni, prozatím katastrofa. Nicméně on tam i ten pass rush stojí za prd a dělá nám hodně problém pokrýt RB.

Reagovat
Dawon

Na papire by mela byt no, o tom zadna...jako furt verim, ze se zmatori, jinak je to pruser

A jako s passrushem se pocitalo zejo, tam fakt nemame moc kvalitu, ale ze bude horet i vsechno ostatni je uz troku prekvapko

Reagovat
formic81

teda obrana Bills me fakt bavi.. hlavne rookie White

Reagovat
Swarley

krásně Mariota

Reagovat
Trand

vysvětlí mi někdo, proč to teď nebyl touchdown?

Reagovat
niflheim

#kampaň ... jedině že by ztratil nějak kontrolu nad míčem, ale já viděl catch a dvě nohy dole.

Reagovat
Trand

Dali jsme z další akce TD, takže to je skoro jedno, jen nevím, kde vzali, že to byl incomplete pass.

Reagovat
Sali5

Taky nevím, naštěstí pak padl hned z dalších akce.

Reagovat
niflheim

Rowe

Reagovat
formic81

ty Browns nekdy budou dobry?

Reagovat
Dawon

CO TO JE DO PICE

Reagovat
smazaný uživatel

A ten TD zas úplně nekrytý hráč

Naše obrana dělá náš útok lepším a odolnějším, protože jej dostává pod permanentní tlak svýma výkonama.

Reagovat
Sali5

To přesně znám, akorát z opačné strany

Reagovat
smazaný uživatel

WTF zas teď ta secondary takhle kdyby hrála secondary v Maddenu, tak vyhrávám i na All-Madden

Reagovat
niflheim

Jeden hráč v motionu a celá defka v prdeli

Reagovat
niflheim

#noflyzone zase jak kuřata bez hlavy

Reagovat
niflheim

Goooooooooooooooooooostk

Reagovat
Dawon

Aspon neco

Reagovat
Sali5

Juju on that beat

Reagovat
Trand

Ta obrana je šílená.

Reagovat
formic81

je hezky videt taky fandy Pats nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Já přešel na modlení, aby Panthers přestali hrát crossing routes, protože z 99% pak zůstane jeden hráč soupeře zdvojený a druhý úplně volný

Reagovat
Sali5

https://twitter.com/PFF_Sam/status/914559193650286592

Dobrý no Navíc všechno tohle pro missnutý FG

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

DEFKAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Defka

Reagovat
formic81

Bills ted asi pomohli rozhodci

Reagovat
niflheim

Boha to je škody

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

defkaaaaa Billz

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Gurdley hurdley

Reagovat
niflheim

Příšernost

Reagovat
niflheim

Bez starting centera, bez Olsen... taková šance pro defku se probudit

Reagovat
Dawon

A prti Camovi I saints ho vymazali uplne dpc

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Ja nemam slov...to je neco neskutecneho

Reagovat
Trand

Gurley je v passing game neskutečnej beast letos

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

a Rams asi vypadaj for real.. no me poser

Reagovat
Dawon

a podme proboha prosim defka neco udelat

Reagovat
formic81

ja se vsadim ze to obratite vy kundy bostonsky

Reagovat
niflheim

Krása, trochu štěstí s tím false startem. Teď by mohla dorazit defka do města

Reagovat
formic81

Jags vs Jets taky souboj titanu

Reagovat
formic81

Taylor hraje jak Brady dneska.. akorat jeste umi behat

Reagovat
Dawon

DEFKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
aither

Reagovat
niflheim

Dontaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Texans? Hezky pěkně.

Reagovat
niflheim

franchise rekord co se týče bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Panthers mají první punt v zápase, 4. čtvrtina, 7 minut do konce.

Reagovat
formic81

to co predvadi cely Buffalo jednim slovem wow..

Reagovat
Dawon

jezisi ja tak miluju dannyho...to je snad nejvic clutch WR NA svete

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

A letos jsme clutch skoro celý zápas, takže ..

Reagovat
aither

Reagovat
niflheim

Amendolaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

dpc gostku, mě to vylekalo

Reagovat
Dawon

OMG DO PICE

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
niflheim

Hmm, Gilmorova wiki

New England Patriots[edit]

On March 9, 2017, Gilmore stole a five-year, $65 million contract with the New England Patriots.[10][11]

Reagovat
niflheim

Career highligh -

Managed to trick Patriots into giving him 65 million

Reagovat
formic81

biiiiiiiilsssssss

Reagovat
formic81

Ganoooooooo :DDDDD jeeees

Reagovat
Dawon

Nadherne sme jim to penaltama darovali, krasna prace kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Katastrofa tvle, toho Gilmora bych relativně příští týden posadil...dvakrát 3rd down posere skrze hands to the face penalty (i když v prvním poločase bych ji asi nedal), ale ty vole v této části v zápase ... komunikace v obraně hrozná, první poločas naprosto k smíchu.

Reagovat
Dawon

A ted ve ctvrtek do tampy...vyborne

Reagovat
kubys

Pojďme Rams.

Reagovat
Sali5

Legantron show

Reagovat
Trand

27 bodů ve fantasy.

Reagovat
formic81

a jedem bomby

Reagovat
pawiel_afc

Wentz

Reagovat
formic81

Rams neskutecne

Reagovat
Sali5

To jsou dneska výsledky zase

Reagovat
Trand

Nějak nevím, co k tomu říct. Konečně se na ten fotbal dá koukat a vypadá to, že jsme i relativně konkurenceshopný. Chyb tam byla spousta, ale nakonec jsme vyhráli, stejně jako minulý týden. Každopádně jen tak dál, McVay s Goffem si budujou slušný jména.

Reagovat
formic81

no nfc west podle me dost realna

Reagovat
formic81

Jags je jedna velka groteska

Reagovat
Sali5

Wow Derby, perfektní catch

Reagovat
Trand

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
formic81

Cards maj v pici pulku o-line a nase hvezdna o-line i tak ma problem udelat nejakej vetsi pressure

Reagovat
-Kopy-

rozhodčí jako vždy proti nám

Reagovat
formic81

dobry no

Reagovat
formic81

Tyrann dostal hezky

Reagovat
formic81

Thomas vypada zatim na dost velkej pruser.. meli jsme brat Adamse a byl by klid

Reagovat
miky10

Eli jakej run!

Reagovat
formic81

kurva Navorro tohle musis

Reagovat
Trand

The Minnesota Vikings' initial diagnosis for rookie running back Dalvin Cook is a nearly complete ACL tear, per NFL Network Insider Ian Rapoport and NFL Network's Tom Pelissero.

Reagovat
Sali5

Reagovat
formic81

jako sledovat Cards a nas to bych normalne poustel jako soucast nejakyho trestu

Reagovat
Sali5

Sudí

Reagovat
Sali5

King

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

tak co Kopy? neoslepl jsi z toho jeste?

Reagovat
-Kopy-

usnul

Reagovat
miky10

No pěkný 0-4

Reagovat
formic81

mrdam celou tuhle hru

Reagovat
Trand

49ers Achjo.

Reagovat
formic81

tohle je fakt mrdka.. jdete do pice.. Hoyere umri a nejhorsi je ze Chazy to vsechno vedel uz.. kurvaa

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
formic81

utok cela mrdka, obrana labilni a do toho egoistickej Kyle kterej ty nektery cally taha snad z CFL..

Reagovat
telka11

Trochu min nezvladej, contenderi stejne nejsme a ted uz jde jenom o aspon 1 win...utok je shit, to jako jo, predevsim nechapu, proc nehraje Beathard, kdyz je Hoyer za touhle OL mobilni jak kuchynska linka ale obrana proste velky zlepseni od minulyho roku, vcera 6 sacku a proste jak tady, tak v Seattlu dali sanci na vyhru. Tesenicko na draft zacina

Reagovat
formic81

Tak 6 sacku proti 3 backups? Cela lajna Cards byla jeden velkej joke a do toho sloup Palmer. A ty sacky zacali padat az kdyz byli dost unaveny. Thomas si tam nekolikrat vylamal zuby. Jedinej kdo je fakt legit je Buckner. Bowman uz je pouze stin toho co byval. Armstead ma momenty a pak je tu secondary. Robinson strida dobry momenty s totalnima pruserama a na druhy strane Johnson kterej je na hovno celej zapas a pak udela jednu vec dobre. Safeties OK. Nechapu proc nedostane sanci Whitherspoon pochybuju ze by to bylo horsi. To ze Hoyer pred zapasem uz vypada ze ma problem hodit priblblej checkdown tak je pak logicky ze jakejkoliv delsi 3down je jasnej punt. Penalty jsou dalsi problem. Svetlo vidim v Taylorovi. Zbytek hracu krome Garcona a Hyde jsou zraly na nejakej practise squad. Hype kolem Kittla bych taky mirnil uz a nejvic me snad sere Kilgore, kterej ma vetsinu penalt. Je cas na Beatharda a taky na Boldena kterej by mohl dostat sanci na msiro dropujiciho Goodwina nebo Robinsona. Nepis mi ze nezvladam. Jako kdyz predvedli relativne hezkej fotbal proti Rams a pak ti naservirujou takovouhle sracku tak te to proste nici.

Reagovat
telka11

tak Thomase bych zatim asi nehodnotil...DeFo je naprosto bozi, ale i Navorro mi prijde porad dobrej, Armstead se zlepsil...si vezmi jakou obranu jsme meli loni, to bylo naprosty peklo. Whitherspoon, Beathard a Bolden naprostej souhlas, tam uz neni na co cekat...penalty teda brutalne nezvladam, mame jich priserne moc...a s nezvladanim sorry, ale prijde mi, ze mas od toho tymu uplne nerealny ocekavani, tohle proste porad pred sezonou nemelo na vic nez 4 winy..ted bych bral 2-3, proste je nejdulezitejsi, aby si Kyle mohl vybrat svyho franchise QB z tyhle class nejlepe bez omezeni

Reagovat
Sali5

Každopádně nechápu, co se děje s Amarim. Už před zápasem měl tuhle sezónu 6 dropů, dneska zase jeden důležitý a na konci mi přišlo, že se nechal až moc jednoduše přeskočit.. no a celkově úplně neviditelný.

Reagovat
Sali5

Jinak ale bylo úplně jasné, že to takhle nějak dohrajem, vždyť ty zápasy končí vždycky stejně už třetím rokem

Reagovat
Trand

Sun, Oct 1

NFL Network's Ian Rapoport reports Amari Cooper spent "extra time" with Derek Carr at practice this week to try and work through his drop issues.

Ale je to šílený no, z 31 targetů má 12 catchů, dneska 9 yardů, minulý zápas 6, zápas předtím 33. To jsou fakt strašný čísla a pokud bude teď nějakou dobu hrát Manuel, tak se mu to asi o moc nevylepší.

Reagovat
-Kopy-

příští kolo ho posadím a on udělá 150 yardů a TD

Reagovat
Trand

Rawls se ani nevešel do nominace.

Reagovat
Maresma

Tak minule se zas nevešel Lacy. Dneska se ale na dlouho zranil Carson, takže by už měl hrát dost

Reagovat
Trand

Já vím, koukal jsem na zápas. Upřímně si myslím, že příště bude active Lacy, McKissick a Prosise pokud budou zdraví, protože Lacy s Kissickem hráli docela dobře dnes. Spíš si myslím, že je to pro Rawlse pomalu konec u Seahawks.

Reagovat
Maresma

McKissic si podle mě bude konkurovat s Prosisem jako 3rd-down back. Lacy toho zatím u nás moc neukázal, takže těžko říct.. škoda toho Carsona, ten letos vypadal jednoznačně nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju, když mě Tranďák v keeperu porazí prakticky jen Newtonem a Legatronem

Reagovat
Zaschrona

Mne se zas libi moje pravdepodobna vyhra nad impem. 64,5 bodu, duel postizenych.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se smál.. kdyby se to nebylo už potřetí co jsem tolik nahrál..

Reagovat
Zaschrona

67, 65, 85 a ted 64 bodu. Mam to uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

A Crowder tomu nasadil korunu..

Reagovat
Zaschrona

Takova vyhra me fakt ani netesi.

Reagovat
Dawon

No tak jsem mel cas se po vcerejsku trosku uklidnit...

Jako ja moc nevim, co na tohle rict...ze pass rush nebude nic moc se cekalo, proste tam nemame dostacenou kvalitu, neporesili sme to dostatecne v offseason, a navic si nejvyssi draft pick na te pozici urval koleno

Co me ale naprosto sokuje je secondary, ve ktere jsou teoreticky 3 pro bowleri, a dalsi 3 hraci, kteri jsou podle me minimalne na urovni obstojnych NFL starteru...jak je do prdele mozne, ze si z nas absolutne jakykoliv QB dela trhaci kalendar?

Ja treba pochopim, kdyz CB prohraje souboj 1v1, kdyz ho vykoupe kvalitni WR, protoze je proste rychlejsi, silnejsi, zabehne lip routu atp...co ale nepochopim je, kdyz v kazdem zapase nekdo udela nejakou naprosto fatalni mentalni hrubku, kde to vypada, ze absolutne nechape, jakou roli pri tom danem playcallu plni.

Kdyz porovnam treba Ryana s Gillmorem...Ryan urcite nebyl top CB, ktery by dokazal vymazat souperovy WR, clovek u nej vedel, ze obcas dovoli nejake catche...ale zaroven vedel, ze se na nej muze spolehnout s tim, ze kdyz uz ten catch dovoli, tak udela dobry tackle, a za kazde situace bude vedet, co na tom hristi dela a jaka je jeho role, proste rekneme takovy spolehlivy NFL starter, ktery nic zasadne neposere a a neprohraje zapas, a pokud neni vylozene jednicka, na kterou se musi spolehat, tak je velmi fajn clen secondary...a to se potom nabizi otazka, jestli neni lepsi takovahle znama komodita oproti nekomu, kdo je sice fyzicke bez pochyby mnohem talentovanejsi, ale misty pusobi, ze na hristi moc nema poneti co se deje.

Ale samozrejme to nejde hazet jen na GIllmora, vcera mi to prislo, ze to byl z jeho strany prvni fakt hrozny zapas... ale hodne pod svoje moznosti hraje i McCourty, naprosto otresny je zatim Chung, Rowe taky pusobi casto hrozne zmatene...jediny kdo v mych ocich snese trosku prisnejsi meritko je v tuhle chvili zase Butler, ktery se po tom spatnem zacatku sezony snad oklepal a vypada dobre.

Kazdopadne teda na tom, jestli se ta secondary nejak nauci komunikovat a fungovat jako jednotka v tuhle chvili celkem stoji nase sezona...sice verim Billovi, ze kdyz na to ma dost talentovane lidi (coz porad verim ze proste ma), tak to dokaze vyresit...ale uz fakt zacinam decentne panikarit, protoze tak spatny mesic z hlediska obrany clovek fakt casto nevidi ani u contenderu na 1st overall v draftu.

Reagovat
Dawon

A teda nemelo by nejak zapadnout, ze aktualne jsou pred nama v divizi Bills o 2 vyhry a o 2. misto se delime s Jets.....

Reagovat
formic81

A ty Bills by mohli kurva kousat letos

Reagovat
Dawon

No v tuhle chvili uz je asi dost potreba je brat jako legit tym...Taylor je proste fajn QB

Reagovat
formic81

to zaprve a za druhy ta obrana je naprosto skvela a tech jejich 6 picku v prvnich 3 kolech je muze vysvihnout jeste na jinou uroven..

Reagovat
Chazy

White jim hrozně vyšel no. Moc jsem nepochopil ten jeho propad na boardech loni. Podobně jak u Jourdana Lewise, ten zas hraje hrozně super pro Cowboys.

Ale jako není ta obrana Bills nejmladší. Aspoň že Lawson hraje dobře, ale ten Ragland je fakt posral.

Reagovat
Chazy

Souhlas se vším, ale stejně v tom zápase má svůj díl viny i ofenzíva. Prostě tam šance byly, míč jsme dostali hodněkrát, dva turnovery. Prakticky nic z toho, dohromady tři punty a zas se to zachraňovalo na konci. Těch 30 bodů jako je super a je hrůza se 30 nevyhrát, ale prostě za tři čtvrtiny to bylo jen 16, no.

Ani nevím, jestli to jde nějak za Bradym, tady hrála spíš špatně OL. Nasral mě i playcalling trochu, ten vyrovnávací drive prostě moh skončit třeba 3,5 minuty před koncem a byl by čas ještě reagovat na drive Panthers. Ale my tam začli běhat a najednou už zbyl čas jen na ten jejich.

Reagovat
Chazy

A teda hate na Gilmorea nechápu, tohle byl fakt jeho první špatnej zápas u nás. Rowe hoří a Butler to na začátku sezony dotáh až na benchnutí.

Reagovat
Dawon

Ja teda nevim, tohle bylo sice jeho prvni vylozene otresny zapas, ale ani predtim nijak nehvezdil...proste ho hodnotim relativne vzhledem k tomu, kolik nas stoji...zkratka neni stejna latka pro nej a treba pro Rowea zejo, to snad da celkem rozum - pokud mi Rowe bude hrat jako prumerny CB2, tak budu spoko, pokud by tak hral Gilmore, tak budu kurevsky zklamany

A jako koukam, ze od PFF ma 48, coz hadam neudelal jen jeden spatny zapas..Rowe teda 34, coz je jeste hruznejsi, ale precejen provnavas 1. a 3. CB...zato Butler 80...ne ze by PFF bylo vseurcujici, ale asi to od Gilmora nebude uplne OK

Reagovat
Chazy

Ale udělá, v tomhle je PFF divný před tím zápasem měl cca 75 jako Butler.

Reagovat
Dawon

ikdyby...tak kdyz sectes 75 s timhle, tak je to pro me proste zklamani...pokud by za sezonu mel 75, tak je to pro me za takhle draheho CB zkratka malo...a pokud by mel 75 a par otresnych vykonu jako tohle, tak je to celkem kolosalni bust v mych ocich

A vlastne bych malem zapomnel, ze krom tech failu v coveragi taky pravdepodobne rozhodl zapas tou svoji dementni penaltou

Reagovat
Dawon

Jako chapu sice jak to myslis, utok taky neni dokonaly...ale fakt mi dela potize hazet neco na utok, kdyz dame 30 bodu a nestaci to...obzvlast v zapase, kdy obrana pusobi jako podprumerny college tym

A teda myslim, ze musi byt strasne demoralizujici pro utok koukat na tu obranu...proste tak nejak pocit, ze jakmile jednou prohravas, tak uz si do konce zapasu v podstate nemuzes dovolit puntovat, jinak si v pici

Reagovat
Chazy

Jasně no, ale nebyli sme schopný si vytvořit lepší vedení, a to ani když šance byly. To zas jako tvoří tlak na obranu, kterej taky asi nepomáhá. Byl to celkově takovej nahovno zápas prostě, i když samozřejmě hlavní díl nese obrana.

Reagovat
formic81

to zaprve a za druhy ta obrana je naprosto skvela a tech jejich 6 picku v prvnich 3 kolech je muze vysvihnout jeste na jinou uroven..

Reagovat
formic81

uz to zase zacina ty moje reakce

Reagovat
Jerichoo

Bude hrať v noci Reed či nie?

Reagovat
niflheim

Kokoti ti Skins, tímhle mi prohráli zápas ve fantě

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Já ráno vstal a říkal si "no dobrý"... a pak jsem viděl ten posraný závěr

Reagovat
telka11

Keeper 2: nejaci zajemci s volnym IR slotem o Carsona nebo Robinsona za pick?

Reagovat
Jerichoo

ty si sa rozbehol s tym tradeovaním

Reagovat
telka11

Tak jako s tim, co jsem dostal do ruky, mi ani nic jinyho nezbyde

Reagovat
Jerichoo

Keeper 2: prijimam ponuky za Reeda

Blizee: Ponukam: Dez Bryant, Baldwina, Larryho, Tate za RB

Reagovat
Chazy

https://ctrlv.cz/shots/2017/10/04/CH75.png

Akčnější waivery v keeperu nepamatuju

Reagovat
Mihi

fuck, už 4krát som skončil druhý v aukcii

Reagovat
formic81

V acku shanim nutne WR nabizim Mixona, Gora nebo treba Murrayho z Vikes.. come on guys

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro zlepšení obrany Patriots

Reagovat
niflheim

... pass rush slabota, možná na Flowerse až moc velká očekávání (a asi i tlak, že tam bude leader). Leadership Ninka fest chybí. Škoda, že s tím Ealym to byl takový fail. Zranění Riverse taky nepomohlo a zamrzí.

Reagovat
niflheim

Jako dokud prostě nebude na QB žádný pořádný tlak, tak budou furt postovat na naší defce nehorázná čísla.

Reagovat
Dawon

Tak ja myslim, ze zrovna Flowers letos nijak nezklamava, naopak je jediny clen DL, co proste porad hraje dobre...jako jasne, pokud nekdo cekal, ze nej bude dalsi Mack nebo Miller, tak je asi zklamany Ale me osobne flowers nijak nezklamava...bohuzel zklamava snad uplne vsechno ostatni

Reagovat
formic81

https://twitter.com/NFLMatchup/status/914921209460117505 top 10 QB co celi nejvetsimu tlaku od souperovych obran

Reagovat
formic81

More PFF on topic of drops: 49ers receivers have dropped 8.1% of Hoyer’s passes. The only worse team is IND — this week’s opponent (8.6%)

takova klasika no.. kazdopadne on hraje stejne picu.. doufam ze treba od weeku 8 bude hrat CJ

Reagovat
telka11

ja bych ho tam klidne mrsknul hned, ale na to se ted Kyle zjevne nechysta...stejne jsme uz v tank modu

Reagovat
formic81

a draft QB nebo zkusit Kirka? nebo Jimmyho? nejlepsi by bylo udelat treba takovej trade down s Giants nebo Chargers jak rikal Chazy.. za nejaky hezky odstupny.. jako me strasne bavi proste ten Barkley.. RB jsou mi vetsinou naprosto lhostejny ale on je fakt neskutecnej, vim ze mame Hyda, ale KS mel v Atlante taky dva super RB tak tady by to mohlo taky fungovat, ale vim ze mame daleko vetsi diry no

Reagovat
telka11

to mame no...v tomhle trochu skoda, ze Barkley nebyl letos, to bysme ho urcite brali na zaklade BPA...ja jsem kazdopadne pro to, abysme QB draftovali, nejenom kvuli kontraktu, kterej bysme museli Kirkovi dat silenej, ale i kvuli upsidu, kterej proste Darnold, Rosen a Mayfield maji, nemluve o tom, ze by si je Kyle mohl formovat podle sebe hned od zacatku. S tim trade downem to muze bejt dost osemetny, protoze ta QB class je sice super, ale jak pujdou prvni 3 nebo 4, tak ses v second round territory pomalu, Allen hraje totalni sracku napriklad

Reagovat
formic81

nejsem odbornik na college ale neni sance ze Mayfield kvuli jeho problemum spadne az do druhyho kola nebo treba ten Browning. Uvidime jak dopadnou Skins letos ale kdyby chtel Kirk smlouvu jako Staffy byl by to takovej problem? co za hvezdy budem muset podepsat? ok Buckner, Hyde, Armstead v budoucnu Foster, Thomas mozna Robinson. Chapu ze ten upside je ta value na tech hracich, kteri ten talent maj, ale ja si myslim ze kdyz bude sance podepsat Kirka tak by jsme to meli udelat. Nemyslim si ze nas ten kontrakt zruinuje. Jasne je to hrac na pristich 6-7 let maximalne, ale ja si nemyslim ze ten team ma tech der tolik aby to play-off bylo az tak vzdaleny. Staci poradne zainvestovat do utoku + LB a CB a myslim ze nejsme tak daleko. Nam chybi dobrej center, dobrej WR, solidni TE, QB a ten zminovanej LB (uz prestavam veri Bowovi a dobrej corner vedle Robinsona, kterej ten talent ma) a nebo je tu jeste Jimmy nejakej kontrakt 4 roky na 60-70 mega a treba z nej neco bude. A jeste se vratim k ty investici do Kirka.. na FA uz nebyva tolik velkych ryb a ja si myslim ze Kirk ta velka ryba celkem je.. ja bych se toho nebal..

Reagovat
Chazy

Jimmy určitě nemůže brát míň jak 18 mega na rok, spíš 20-21. A to těch 18 při tagu od nás.

Jsem fakt neviděl fandu NFL, co by hůř evaluoval hodnotu hráčů

Reagovat
formic81

Jako 20 ti prijde adekvatni za hrace co odehral 2 zapasy?

Reagovat
Chazy

Jo, hodnota starting QB je v tuhle chvíli asi tak 16 mega a když QB typu Stafford k tomu dostane dalších 9 mega, hádám, že Rodgers k tomu výhledově dostane 13 mega a bude atakovat 30, tak proč ne Jimmy 4 mega?

4 mega navíc oproti tomu, co by měl dostat ten nejhorší dlouhodobej starter v NFL, mi přijde cajk. No a Jimmy má daleko větší upside než na nejhoršího.

Navíc bude další růst capu, takže hádám, že příští rok už bude QB dno 17 mega.

Reagovat
Chazy

Jsem si to prošel a z těch franchise QB, když se odvážím tam počítat Tyroda Taylora, jen 4 berou pod 18 mega na rok.

Taylor 15,5 (původně víc, 2017 cutnuto)

Dalton 16 (2014)

Alex Smith 17 (2014)

Sam Bradford 17,5 (2016)

Kontrakty v roce 2014 už jsou prakticky irelevatní, protože se od tý doby třikrát zved cap. Takže kdyby se to podepisovalo tehdy s dnešním capem, pravděpodobně maj oba 20 mega.

Bradford dostal dvouletej jako IP QB, o kterýho nebyl tak velkej zájem. Tam se podařilo ušetřit, ale i tak se od tý doby jednou zvednul cap a po sezoně po dalším navýšení pravděpodobně dostane taky tak 19-22.

Taylor je specifikum, přijal paycut, aby se ho nezbavili a chce se prokázat. Ale jinak měl víc.

Takže je tu otázka, jestli si fakt myslíš, že by Garopppolo měl bejt o parník nejlevnější franchise QB v NFL, nebo ho zaplatíš jak podprůměrnýho franchise QB, tje těch 18+ a spíš 20+.

Hlavně jedna věc - Jimmy je identickej typ prospecta jako byl Osweiler, když podepsal 18 mega na rok. To bylo 2016, od tý doby se cap zved letos a zvedne se i za rok, takže musí dostat zákonitě třeba o 1-2 mega víc. A jestli ho někdo uvidí jako lepšího prospecta, musí dostat třeba o 4 víc.

A seknul sem se u toho Stafforda. Nějak sem si zafixoval, že má 25 na rok, ale on má 27 na rok. To Aaron bude muset dostat nad 30 a v takovým případě je už nemyslitelný, že by nějakej franchise QB dostal pod 20.

Reagovat
Chazy

A kdyby si tu někdo neuvědomoval, jak moc brutálně ten cap roste, nebo nevěděl, že roste. Je to pěkně vidět na kontraktech pro first overall picky.

Garrett: $7,603,064

Goff: $6,984,418

Winston: $6,337,819

Clowney: $5,568,250

Fisher: $5,547,625

Luck: $5,527,000

Reagovat
formic81

Ok dobra argumentace

Reagovat
formic81

The NFL trade deadline is three weeks away, and plenty of trade hypotheticals are floating. Yesterday, we discussed Jason La Canfora suggesting DeForest Buckner or Arik Armstead and Eric Reid in a deal for Jimmy Garoppolo.

Nevim jak by vam pomohl injury prone safety ale ten Amrstead asi smysl dava. Bucknera nedostanete ani za nic.. jasne je to asi kachna, ale smysl by to asi pro vas melo, kor kdyz vam pravdepodobne zdrhne Jimbo zadarmo..a jeste se mluvi o DE Lynchovi od nas tomu taky konci smlouva

Reagovat
Dawon

A backup by nám dělal kdo? jako tohle mi přijde fakt jako nebetyčný nesmysl...Bill si hodnotu backup QB velmi uvědomuje, bez brisetta to fakt v mých očích nepřipadá vůbec v uvahu

Reagovat
Chazy

Garoppolo nikam nejde. První kolo je cennější jak všichni ti hráči mimo Bucknera. Bucknera nám nedáte.

No a my letos v offseason první kola odmítli. Takže nehrozí, že bychom ho dali za míň. Jimmy není na prodej až do offseason, tam dostane tag a pak se uvidí. Ale já bych řek, že prostě Brady díky čau.

Reagovat
niflheim

Blbec... už se sice omluvil, ale tohle je prostě neomluvitelné. Jinak už přišel o nějaké sponzory kvůli tomu.

Reagovat
niflheim

Tipovačka.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

The Indy Star's Stephen Holder believes Andrew Luck (shoulder) is still facing a "three-week timeline at best" to resume playing.

Reagovat
niflheim

Buccaneers waived DE Jacquies Smith.

The move hasn't processed yet but should become official on Thursday. Smith logged seven snaps in Week 4, which was his first game in over a year after sitting out all of 2016 with a torn ACL. He led the Bucs with seven sacks in 2015 and should garner interest on waivers.

No tak Bille, zkusme to!

Reagovat
formic81

https://www.youtube.com/watch?v=UAVT0HZSTFs come on man.. kdyby nekomu uteklo

Reagovat
miky10

To mi možná mělo utéct, dost nuda.

Reagovat
Zaschrona

Krome puntu tohle byla regulerni nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

nadruhou stranu bez formice bych to neviděl, takže

Reagovat
formic81

díky

Reagovat
Zaschrona

Omlouvam se za spam: Nemel by nekdo z vas zajem si letos vyzkouset a zahrat NBA fantu? Hledame posledni 2-3 hrace do ligy novacku, pokud by nekdo mel zajem, nebojte se ozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, já bych to celkem asi zkusil Je to na yahoo ?

Reagovat
Kowe

jop, je to na yahoo klasicky

Reagovat
niflheim

Gronk inactive, to bude utrpení.

Reagovat
niflheim

No super, úplně volný hráč a přehozený

Reagovat
niflheim

Jsem sám nebo je jiný článek?

Reagovat
Trand

Teď jsem to zapnul, ale asi nebudu koukat celou dobu.

Reagovat
Zaschrona

Niflheim a novej clanek, to se neomrzi..

Reagovat
niflheim

3rd a 20 a penalty illegal hands to the face

Reagovat
Trand

To, že je situace, kdy se gunner nevrátí ihned do hřiště hodnocená jako unsportsmanlike conduct a za 15 yardů je snad nejdementnější pravidlo, co v NFL je.

Reagovat
niflheim

Určitě existuje nějaké dementnější pravidlo

Reagovat
Trand

No nevím, já bych to dal za 5 yardů a rozhodně bych to neklasifikoval jako nesportovní chování. Ale nějaký důvod pro to asi mají no, jen nevím který. Jediný co mě napadá, aby nikoho ty hráči nezranili na sideline, ale stejně mi to přijde strašně hloupý dávat za to 15 yardů a nesportovní chování.

Reagovat
formic81

solidni konec polocasu pro vas

Reagovat
niflheim

Mě by asi jeblo kdyby ten FG vyšel, dvě naprosto stupidní penalty.

Reagovat
niflheim

No ale pořád je to celkem slabota v ofenzívě proti Tampě, které chybí 2 starting LB.

Reagovat
niflheim

to snad není možný

Reagovat
niflheim

4th down a oni udělají offside během puntu... takhle darovat 1st down

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Jameis zatím ale dost hroznej.

Reagovat
niflheim

Dle Tonyho v prvním poločase špatně hodil back shoulder fade (tedy spíše ještě neumí, ale je to o vývoji) a celkem blbě přehodil Martina při jednoduchém 3rd a short (byl kompletně volný, stačilo jen lehce vypustit).

Teď ten TD měl Brate chytit. Jinak nehraje zase tak špatně, ale myslím, že měli více běhat.

Reagovat
niflheim

No ale hlavně se několikrát sekli v půlce hřiště, konverzi na 3rd down měli snad až do třetí čtvrtiny žalostnou.

Reagovat
niflheim

Hmm, tak Folk brzo bez práce.

Reagovat
niflheim

No že my tohle ještě prohrajeme

Reagovat
niflheim

G-Man

Reagovat
niflheim

Chargers sign kicker Novak, waive Younghoe Koo

Younghoe

Reagovat
Chazy

To zas byl zápas. Tentokrát defka boží, útok špatný. Ale ten útok jde hlavně na OL. Tony má pravdu, že Solder nevypadá zdravej, prostě jeho jediná velká přednost je atletičnost a fakt nestíhá. A Cannon je zpátky v roce 2015.

Každopádně já si z toho zápasu nejvíc odnáším tradičně to, že bych zrušil TNF. Ty zápasy jsou tak unikátně nekvalitní, zas totální mrdka. Nevím, jeslti pak věřit tomu dobrýmu výkonu obrany. Chápu, že je to spousta peněz mít to TNF, ale je to fakt debilní. Dával bych je týmům po bye weeku.

No a teda... Brady 30/40 pro 300 yardů s ratingem 94, i když mu chyběli Gronk s Edelmanem. Fakt nechápu, co dokáže bez dvou nejlepších receiverů. Ale že za celej zápas nehodil ani pas na TE je prostě jeden z důvodů, proč se ten útok občas seknul.

Reagovat
niflheim

Allen byl snad celý zápas v roli blokaře, routu jsem ho viděl běžet snad jen jednou ... Hollistera jsem na hřišti neviděl. A jediný pass na Develina (FB, rezervní TE) smrděl intem. Připomnělo mi to výkon na Mile High v PO před pár lety. OL naprd + bez Gronka s Julesem.

Reagovat
niflheim

Dwayne Allen wasn't targeted in the Patriots' Week 5 win over the Bucs.

Reagovat
Dawon

Fakt otresne zklamani zatim...jestli jako nekdo cekal nakou verzi Martyho pro chude, tak tohle spis pusobi jako Hoo...proste cisty blokar ktery v passove hre tomu tymu nedoda absolutne nic...a ze nemel target ani pri Gronkove zraneni, to je fakt na palici...cim vic se nad tim clovek zamysli, tak nam z tech offseason tradu a FA podpisu nevyslo zatim prakticky vubec nic

Ealy totalni bust, Allen obycejny blokar, Gilmore zatim taky slusna bida, Harris 7 snapu za 5 zapasu, Burkhead mrtvy...kdyz se k tomu prida, ze Branch, ktery se prodlouzil, nehraje vubec ikdyz je zdravy a Cooks je zatim tak nejak nahoru dolu, tak to je fakt slusne na hovno Jediny kdo tak nejak plni ocekavani je asi Gillislee, ale to bude castecne tim, ze ty ocekavani byly dost nizke Ale osobne se mi libi jak beha, a treba zrovna vcera sme ho podle me mohli vyuzivat vic

Reagovat
Kowe

Allen obyčejný blokař, který má ale k tomu tragický blokovací známky

Reagovat
Dawon

idealni

Reagovat
niflheim

No zatím má Allen krásných 0 catches ... za 4th pick bargain no

Škoda, že už tenkrát nebyl volný Barnidge, by tu pozici určitě zastal důstojněji.

Reagovat
Dawon

Jojo, a navic taky neni uplne levny...jako dost by me sokovalo, kdyby u nas vydrzel dyl jak rok...platit takovemu hraci 5 mega je celkem magorina

ja u Barnidge nejak nechapu, ze porad nema tym...tam proste musi byt nejaky vetsi problem, protoze takovy hrac by jinak uz davno musel mit praci

Reagovat
Dawon

Jako s tim utokem je to takove tezke...ja bych nerek, ze byl vylozene spatny, ale proste ty drivy se musi dotahovat do TD no...Gronk evidentne hrozne chybel, kdyz za cely zapas nehodis na TE tak je to pruser no...mel sem pocit, ze runova hra docela fungovala, jak u Lewise a Gillisleeho, a prijde mi trochu skoda, ze sme pak vic nebehali, jak sme vedli o 9 velky kus 2. polocasu

Ikdyz cislama to bylo v podstate uplne stejne spatne jak v minulych tydnech, tak obrana obrovske zlepseni...furt to jako nebylo idealni, furt naprosto neexistuje pass rush, ale kolikrat sme je dokazali dostat ze hriste na 3. downech je fakt povzbuzujici, snad se blyska na lepsi casy...jedine za co bych obranu a ST podrezal byly ty penalty...jako paneboze, nektere fakt byly regulerne na vyhazovat

Ted 10 dni pauza, tak se snad trochu dame dokupy jak zdravotne, tak funkcnosti A asi by se hodilo podekovat Folkovi, velmi pekny vykon

Reagovat
Kowe

V tom Ačku si ze mě děláte prdel s tim draftem žejo?

Reagovat
telka11

tady uz draft byl lasko

Reagovat
Kowe

aj múdry schybí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Celkem deprimujici statistika: uz ted sme dovolili vic sacku jak za celou lonskou sezonu...jestli se Solder s Canonnem nespravi aspon trochu, tak to zas smrdi velkym pruserem

Reagovat
telka11

tak Bucs meli pred zapasem 1 sack za 3 zapasy ted asi Jimmyho tradovat nebudete, kdyz se vam s takovouhle brzo rozbije Tomik

Reagovat
Dawon

Tomik fetuje avokada, tomik je nerozbitny

Reagovat
Chazy

Five-star 2019 QB Justin Fields committed to Georgia.

Fields is the No. 1 overall prospect in the upcoming class, according to the 247Sports Composite. The 6-foot-3, 221-pound dual-threat QB with 4.5 speed originally committed to Penn State. "Fields is the best quarterback prospect I've ever seen," CBS Sports' Barton Simmons wrote. Simmons has covered Andrew Luck, Jameis Winston, Deshaun Watson and Sam Darnold. "He's strong and physical with the ability to shrug off defensive linemen," Simmons wrote of Fields. "He's fast with that blazing 40 time and a propensity to leap over defenders. He's precise as a thrower and he has a huge arm." Georgia is a curious decision by Fields. The Bulldogs signed five-star Jacob Eason two years ago and four-star Jake Fromm this past year. Fields has said he's fine sitting on the bench his first year, though many analysts think he's too good to keep on the sidelines for even just his freshman campaign. "Fields is a national championship quarterback," Simmons wrote.

Reagovat
Chazy

Jo a btw, přemýšlel jsem nad tím Cousins/Jimmy - 49ers.

Když člověk vezme, že je v Kalifornii ta 15% daň. Tak kdyby třeba Cousinsovi dali Dolphins 25 mega na rok, tak prostě 49ers budou muset dát 30, aby to vůbec jen nějak dorovnali.

Prostě to moc nevidím, že by se pouštěli do tý bidding war. Vede to pak ke kontraktům jako dali Raiders Osemelemu.

Reagovat
formic81

jde vam gamepass?

Reagovat
Chazy

Nereálně blbnul, ale už jo.

Každopádně to, co s ním letos udělali, je skandální. Ten přehrávač neumí nic z toho, co uměl ten starej, je to nestabilní, nespolehlivý, hnusný. Dnešek je vrchol. Za 200 dolarů fakt dík.

Reagovat
formic81

ja uz vypinal internet, mlatil do zdi.. za ty prachy super no

Reagovat
Dawon

aby vsichni posli na krive chcani

Reagovat
formic81

Taylor je fakt super

Reagovat
Djibril6

No já koukám na Browns-Jets a ty se normálně dohodli že to skončí 0:0

Reagovat
Trand

No pokud chceš vidět kvalitní fotbal, tak to není úplně nejlepší výběr zápasu, ale proč ne.

Reagovat
Djibril6

Jo to vím, já se koukám jen kvůli fantasy, Powell a Kearse, tak koukám jak se můj skvělé složený tým dostává pomalu k bilanci 0-5

Reagovat
formic81

obrana Bills je nejlepsi v nfl

Reagovat
Dawon

Cam docela vypada, ze si zase vzpomnel, jak se hraje fotbal

Reagovat
Chazy

Jacoby porazí niners

Reagovat
formic81

jakoby 1st pick overall

Reagovat
Chazy

Darnold 12 TD 9 INT

Reagovat
formic81

vsak to nemusi bejt on..

Reagovat
Chazy

Rosen taky není nic moc. Pak už jedině Ardan Key nebo Derwin James, ale to vám neřeší váš problém

Reagovat
formic81

trade down taky moznost...

Reagovat
Dawon

ben velmi kvalitni den

Reagovat
smazaný uživatel

to je normálně tragédie, co steelers předvádí v této sezóně...

Reagovat
Trand

Duke Johnson wtf

Reagovat
Dawon

naprosta nadhera...roste z nej hrozne zajimavy hrac

Reagovat
formic81

Hoyer neskutecne Kittle dneska jako gronk

Reagovat
formic81

co ten Staffy zase vyvadi v ty 4..

Reagovat
Dawon

Lions

Reagovat
telka11

Tak u tohohle drivu jsem se z Kylea a Kittla malem pochcal blahem. Nejdriv ten call na 4th & 1 a potom takovej krasnej shoz

Reagovat
Dawon

Jako musim rict, ze Jacoby fakt nehazi vubec zle...kdo by to byl rek

Reagovat
formic81

ted to hodil bezvadne

Reagovat
Dawon

..........................

Reagovat
formic81

tak a jdem pro win...

Reagovat
Trand

Tyvole

Reagovat
Trand

Každopádně Earl neskutečně.

Reagovat
telka11

Prosim pojdme, aspon 0-1-15

Reagovat
formic81

to radsi 0-16

Reagovat
Chazy

Co to je za logiku?

Reagovat
formic81

tak kdyz budou Browns 0-16 a my 0-1-15 tak kdo asi bude vybirat prvni?

Reagovat
Chazy

Za 16 let se to stalo jednou, sotva se to stane dvakrát v jedný sezoně nevěřím, že se to stane ani jim, ani vám.

Reagovat
telka11

v pici...rozdil je ten, ze bysme nebyli tak potupeny

Reagovat
formic81

tak je hotovo

Reagovat
kubys

Do hajzlu, se mi nevyměnil Monty za Gallmana

Reagovat
Dawon

stejne vyhrajes uplne v suchym triku, neni moc duvod panikarit

Reagovat
formic81

no comment tohle

Reagovat
aither

Crosby

Reagovat
aither

A Ben teda asi hodně povedenej zápas

Reagovat
Trand

Austiiiiiiiiiin Hrajeme neskutečně zatím, jak obrana, tak útok.

Reagovat
chowas

my klasicky nic nehrame... nase naj hry bud po Austinovej chybe alebo luck pri touchbacku, aj ked Earl to zahral vyborne, tento zapas vas moze dostat dost na kona ak vyhrate mate 4-1 a my 2-3

Reagovat
formic81

Dallas si to maze slusne

Reagovat
aither

Tvl však netušíme

Reagovat
Trand

No druhá čtvrtina špatná, ta nevyužitá skvělá starting pozice po Johnsonově intu by nás mohla ještě hodně mrzet. Austin za 5 zápasů už 4. nebo 5. fumble na punt returnu, což vůbec nechápu, ale snad už se tam neobjeví. A ten Gurleyho fumble, to byla taky hrozná hloupost, ale zároveň skvělá hra od Thomase, už se mu něco podobného povedlo proti nám podruhé. Chce to nastartovat útok a začít zase běhat, úplně jsme od toho upustili.

Reagovat
niflheim

Odell out do konce sezóny?

Reagovat
formic81

to je spatne no ale Giants to muzou dotankovat.. McAdoo poleti tak jako tak

Reagovat
Chazy

Heh, to teda osobně vůbec nečekám.

Reagovat
formic81

tankovacku nebo vyhazov?

Reagovat
Chazy

Vyhazov, není proč. Za ty 4 roky tam udělal neuvěřitelnou práci s Eliem a není jeho vina, že má hroznou OL, RB a Eli už je v prdeli. I tak je dostal do PO.

Reagovat
Dawon

Dpc ten Aaron Jones vypada naprosto famozne

Reagovat
formic81

jordy a rodgers asi nejlepsi white duo ever

Reagovat
Chazy

Gronk má od Bradyho o 2 TD víc, i když odehrál o 33 zápasů míň, takže asi ne hele

Reagovat
formic81

ok

Reagovat
formic81

me by jenom zajimalo jestli ty cisla mas v hlave nebo si das tu praci to najit a hned potom me uvest v omyl.. diky bohu za to, to by me fakt chybelo..

Reagovat
Chazy

Vím z hlavy, jak to je a najdu ti přesný čísla.

Btw zajímavý je, že i když je Gronk TE, má víc yardů na zápas.

69,7 vs 60,6

Reagovat
Trand

No nic, dneska to nebylo souzený, udělali jsme až moc chyb. Až na první čtvrtinu hodně špatný výkon, aspoň obrana se dnes ukázala.

Reagovat
chowas

ubojovana, so stastim ale velmi dolezita divizna vyhra, vykony su sice daleko od idealu aj ked dnes uz to bolo cosi lepsie

Reagovat
Dawon

Jako...tenhle playcall fakt nechapu, proc proboha hazeli? tohle je muze stat zapas

Reagovat
Dawon

tak a muzou si pogratulovat

Reagovat
kubys

Weee

Reagovat
formic81

neskutecne A-Rod

Reagovat
chowas

vyborny zaver

Reagovat
aither

Aaaaaronek kurva Adams

Reagovat
formic81

ale rugby na konci dobryy

Reagovat
Dawon

Tohle je proste pro me podobny level demence jako hawks v SB...mas 2 and 1, na tom drivu ti beh ani jednou nezastavili...proc dpc nedobehnu v klidu pro ten 1. down, donutim je vzit TO, a pak mam 4 pokusy na TD a uz si muzu delat co chcu, pri nejhorsim dam TD a necham jim minutu bez TO, pri nejlepsim jim necham treba par sekund...tohle jde hrozne moc na trenery, at se na me nezlobi

Reagovat
miky10

Bůh

Reagovat
Trand

Watson neskutečně teď.

Reagovat
miky10

Trubisky vypadá dost dobře

Reagovat
telka11

Mi teda uplne neprislo, ze by byl nejak skvelej

Reagovat
Dawon

Taky to psal ve 3:16 zejo

Reagovat
telka11

Reagovat
miky10

První čtvrtinu no, tak měl super hody z pohybu a zastavily ho dropy a fauly, jinak podle mě vypadal super. Pak už to šlo do hajzlu, no. Ale potenciál tam je velkej.

Reagovat
Dawon

Fakt hrozny zapas musim rict, z obou stran Bears trubiskyho dost chvali, ale ja tam teda duvod k optimismu moc nevidel, hrozne nijaky vykon...spis to vypada jako takova chvala na silu, aby to nevypadalo, ze udelali picovinu

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
miky10

Zase naky slabší tyjo :(

Reagovat
Zaschrona

Hrozna nuda.

Reagovat
niflheim

Peterson ke Cards

Reagovat
-Kopy-

super

Reagovat
niflheim

Dvojka AP a CJ2K by před pár lety budila hrůzu. Teď jsou ale oba celkem washed-up ale jsem zvědavý, mohl by se tam probrat.

Reagovat
niflheim

Cardinals released RB Chris Johnson.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Je to smutný, no.

Reagovat
Dawon

ja toho cloveka tak nesnasim Fakt ztelesnena odpornost

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Trump 1, free speech 0. Hezky.

Reagovat
Kowe

Nevim jestli tohle se dá označit za vítězství, spíš se oba tábory utvrdí ve svým stanovisku. A jediny co se ukáže je sila peněz.

Reagovat
niflheim

Hmm, takže Roger se tímto snaží zase dostat TV ratingy zpět nahoru?

Reagovat
Zaschrona

Jako sranda bude, jestli ted zacnou bojkotovat NFL i nekteri z druhe strany, protoze zas nebudou souhlasit s tim, jak NFL nuti vsechny stat...

Reagovat
Busby babes

vyhral? v cem? Postval dve skupiny obyvatel proti sobe, rozjel naprosto silenej shitstorm, kterej si mohl a mel odpustit. Zachoval se jako uplnej dement a ted na to akorat NFL doplaci. Protoze nez se do toho zacal srat, tak jsem necetl o tom, ze by treba nejakej sponzor resil, ze nekdo kleci behem hymny.

Takze ne, nevyhral. Zaridil, ze prohrajou vsichni. Protoze mezi tema hracema se proste najde nekdo, kdo bude klekat dal. A co pak? Vyhodi majitele hvezdy tymu? To jsem pak zvedavej na to mimosoudni vyrovnani, ktere takovej hrac dostane. Vyhozen, kvuli tomu, ze uplatnoval svoje pravo svobody projevu. Jooo, to bude sranda, well played Trump.

Reagovat
Zaschrona

Ja souhlasim s timhle pohledem: http://www.foxbusiness.com/features/2017/10/11/trump-has-won-nfl-anthem-debate-stuart-varney.html

Pokud nekdo prohrava, tak je to NFL, ktera tohle nedokazala zatim ukocirovat. A prohravaji take ti protestujici. Rozhodne se jim od vetsiny lidi nedostane ucty tim, ze projevuji neuctu a exhibuji behem momentu, kdy to skutecne neni vhodne. Pokud budou klekat dal, budou dal prohravat prave oni. A teda, zrovna NFL ma k respektu k vlastni zemi hodne milionu duvodu...

https://www.washingtonpost.com/news/posteverything/wp/2017/10/11/trump-has-one-thing-right-about-the-nfl-it-gets-too-much-taxpayer-funding/

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe osobne to pripada neuctivy? To klekani? Jen pripomenu, ze Kaep v zacatcich zustaval pri hymne sedet a az pozdejc to zmenil (prave z ucty k vlajce atp) na klekani.

Jinak proste me prijde stupidni uz to hrani hymny. Je to zbytecny. Nehraje narodni tym, tak proc ji hrat? Ale proste Amici no, jina mentalita asi. Co chces od naroda, kde decka musej kazdej den ve skole odrikavat vernost vlajce.

Reagovat
Zaschrona

Mne osobne to klekani prijde neuctivy, pri hrani hymny dle meho nazoru neni prostor pro cokoliv jineho nez se postavit a vzdat uctu svoji vlasti. Je k diskuzi, jestli je to hrani hymny potreba zrovna pri zapase NFL, ale narody jako Americane nebo Rusove to proste pri podobnych vecech delaji a prave v NFL to ma ohromnou tradici. Nicmene pokud se hymna hraje, prijde mi moc spatne ji zneuzivat k vlastnimu protestu, snaze na sebe strhnout pri ni pozornost. Prave hymna (a v USA i vlajka, jak pises) by mela lidi spojovat, ne rozdelovat. Je jiste svobodna vule protestovat proti prezidentovi, ale nemely by se k tomu zneuzivat statni symboly. Nelibilo se mi to i u nas v pripade "trenky nad Hradem," i kdyz zaroven priznam, ze to bylo celkem vtipne, spravne to ale neni, stejne jako v nedavnem pripadu snahy zneuzit nasi vlajku pro zachovani billboardu u dalnic. Je otazka, jestli se tohle da nejak trestat (a jestli by se vubec melo, sam nevim), ale rozhodne to podle meho nazoru neni neco, za co by mel clovek byt chvalen a spravne za svoje svobodne rozhodnuti ponese i urcite nesouhlasne nasledky minimalne od casti spolecnosti. Nebo ja nevim, ale mne by se rozhodne nelibilo, kdyby se napriklad ve finale ceskeho poharu zucastneni hraci nepostavili k hymne jen proto, ze nesouhlasi s nekterym vyrokem Zemana nebo nechteji Babise jako premiera.

Reagovat
Chazy

Pls, o žádnou neúctu nikomu nejde.

Ravens si klekli před hymnou, na hymnu si stoupli a nedělali vůbec nic, vybučel je celej stadion a po zápase dostali pojeb, že nerespektují vlajku.

To fakt nevidíš, s čím tam mají ti lidi problém? Že to o nějaký vlajce a momentu vůbec není. Vadí jen ten protest a proti čemu protestují, je naprosto jedno kdy a při čem to dělají. Je to jen záminka a je katastrofa, že to někomu nedojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to jde formulovat ještě víc jednoduše - vadí, že protestují hráči tmavý pleti. U Trumpa to je fakt takhle jednoduchý. Dělat tohle běloši, tak nad tím mávne rukou a ještě je bude podporovat. Stačí si srovnat jak reagoval např. na to co se stalo v Charlottesville a jak reaguje na to, když někde zaútočí nějakej muslim.

Reagovat
Chazy

Jasně, to já vím, ale to už je jen pocit a nechci to Zaschronovi dělat moc složitý ...

Ty Ravens ale beru jako fakt - před hymnou, po hymně, v offseason, je to jedno. Jde jen o to, že dochází k protestu.

Reagovat
Zaschrona

To vybuceni mi prijde jako spravna reakce, porad je to snaha strhnout si prilezitost uziti statniho symbolu pro vlastni aktivismus. To spojeni toho protestu je tam porad stejne. Prijde mi to podobne neuctive a sebepopirajici, jako treba si stoupnout k ruske hymne, ale hned po ni zacit bucet. Pokud maji potrebu protestovat, meli by si najit jinou cestu, alespon to je muj nazor.

A prave nechapu, jak ma tohle pomoct te zminovane debate, kterou chteji vest. Prijde mi to hlavne jen jako snaha ukazat svuj nesouhlas s osobou v Bilem dome, ktera zas svym typickym zpusobem na ne reaguje a cela vec se postupne dostala uplne nekam jinam od puvodniho zameru. Ano, Trump to vyrazne posunul a buhvi co vsechno ho k tomu vedlo a forma, jakou tohle sdelil byla strasna, ale ted se jedna predevsim o protest vuci nemu, zamery Kaepernicka jsou ted uz v podstate jedno. Pokud tem hracum vadi Trump, muj nazor je, at to klidne projevi, ale pokud mozno jinak. V tomhle pripade chapu podstatu argumentu Trumpa jako ok.

Reagovat
Chazy

Znovu, bylo to před hymnou. Během hymny stáli. Ticho před hymnou nepovažuju za státní symbol.

Reagovat
Busby babes

kravina. Jak mela NFL ukocirovat Trumpa ajeho vidlackej utok? Vsak jen diky nemu se pridalo x dalsich hracu, kteri do te doby vubec neprotestovali. Ted uz poklekavaj i tymy US army. Proste jen Trump zacal stvat dve skupiny lidi proti sobe. Idiot.

Nevhodne? Bavime se o zemi, kde je soudni rozhodnuti o tom, ze paleni vlajky neni trestne ale projevem svobody projevu.

Reagovat
Zaschrona

Napriklad NBA ma uz dlouho ukotveno v pravidlech, jakym zpusobem by se meli hraci chovat behem hymny - a pred zacatkem pre-season commish poslal hracum zpravu neprimo rikajici, ze hodla nejakym zpusobem trestat. To je podle me spravne reseni, protoze z hlediska souteze jako celku je nesmysl vyvolavat diskuzi a zlobu v casti spolecnosti, kterou vyvolaji takovohle protesty. Behem pre-season se nic vyznamneho neodehralo, jediny Kobe Bryant na sebe musel strhnout pozornost, ze on by urcite poklekl, kdyby jeste hral...

Mimochodem, i hrace to stalo sponzory: "In September 2016, after Brandon Marshall knelt during the national anthem, Century Link and Air Academy Federal Credit Union dropped him as a paid sponsor. Radio station WFAY dropped a broadcast of an East Carolina University football game on the station after the marching band took part in the protest, calling it an insult to the U.S. Armed Forces."

A to, ze lze neco radit pod svobodu projevu, to jeste nevylucuje, ze neco neni nevhodne. A ze na to taky prijde urcita reakce casti spolecnosti.

Reagovat
Busby babes

jen rikam, ze to rozjel ve velkym prave Trumpuv idiotismus, protoze spousty tech, co by neklekali, pak kleklo jen kvuli tomu, jak se ten ocas zachoval.

Ano, nejaci sponzori odesli, ale byli to male ojedinele pripady.

Reagovat
Zaschrona

No, ten styl, jakym to podal, to bych mozna nejak protestoval taky, i kdyz ne prave zrovna pri hymne. Ono je to s Trumpem casto stejne - vyvola prehnanym vyhlasenim vzruch, pak ustupuje do predem pripravene pozice. Z dalky, ciste cynicky, to je docela zabava, pro zucastnene uz tolik ne.

Ono z toho nic velkeho nebude, predpokladam. NFL sama musi mit zajem, at se to s Trumpem i s hraci uklidni, protoze to skodi predevsim jim jako organizaci.

Reagovat
Dawon

No ono se vsim timhle se v podstate da souhlasit, ale asi by bylo naivni si namlouvat, ze Trump tohle nebere jako svou drtivou vyhru, a ze to neopomoene svetu poradne a hlasite dat na vedomi

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, jak bude brat jako vyhru, az to NFL tem hracum zakaze... a zacnou jim odchzet lidi z druhe strany. Pripadne sponzori, kteri nebudou chtit byt spojovani s necim, co nerespektuje ustavu...

Reagovat
Dawon

Tak jemu myslim bohate staci, ze za neco nekoho zjebal, a ten nekdo reagoval tak nejak v souladu s jeho myslenim Moc hloubeji to asi hodnotit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.abc15.com/sports/sports-blogs-national/nfl-there-has-been-no-change-in-the-current-policy-regarding-the-anthem-

Anebo ne? Nebo ja nevim, mozna to blbe chapu. Projednavat se to melo pristi tyden a ted nevim jestli tohle znamena, ze se nezmeni okamzite a pristi tyden je mozny, ze si to odhlasuji nebo jestli tohle je konecna a v dohledny dobe se to menit nebude.

Reagovat
Busby babes

hlavne mi neni jasny, jakym zpusobem to chteji vymahat?

Reagovat
niflheim

Možná pokuty nebo šatna.

Reagovat
Busby babes

jakoze posadi sve hvezdy? To jsem zvedavej. preci jen je v NFL dost malej prostor pro chybu a jeden prohranej zapas dela hodne.

Pokuty? tam teda nevim, jak maji hraci postavene smlouvy, jestli by na to napasovali neco o neprofesionalnim chovani nebo tak...

Reagovat
niflheim

No šatnou jsem myslel to, že pokud by nechtěli stát během hymny, tak by zůstali po dobu zahájení v šatně.

A k pokutám nevím, jak by se postavili v NFLPA. Aby tam případně nehrozil bojkot/stávka celé asociace.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, ale prijde mi to jako dost mizerne PR pro NFL, chvili tak, chvili zas jinak. Mne se libi cesta, jakym tohle pojala NBA: https://basketball.realgm.com/wiretap/247549/NBA-Issues-Memo-On-Standing-For-Anthem

Reagovat
telka11

VAROVANI C-LIZEE

Habartov Squirrels (Toommy)

- hrani Thomase, kterej mel bye week

Pristi prohresek bude za vylouceni

Reagovat
Chazy

Commish telka ♥♥♥

A potvrzuju.

Reagovat
niflheim

Tipovačka

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kubys

Tak NFC East je asi lock...

Reagovat
Dawon

Tak Zeke precejen zabanovany

Ale prej to porad neni nic definitivniho a tim ze maji ted bye, tak je furt mozne, ze letos nevynecha ani zapas Achjo, to je fakt telenovela

Reagovat
Chazy

Nejaktuálnější QB info

Luke Falk - QB - Cougars

ESPN's Mel Kiper believes Washington State senior QB Luke Falk is a sleeper who could sneak into the first round "if he has a great pre-draft process."

"He's the best of these quarterbacks at working the pocket, but he's also probably the least athletic," Kiper wrote. Kiper's colleague Todd McShay lists Falk as the No. 6-ranked quarterback right now.

Baker Mayfield - QB - Sooners

According to NFL Media draft analyst Lance Zierlein, some scouts are still not sold on Oklahoma senior QB Baker Mayfield as a potential NFL starter.

It's not a huge surprise, especially when you consider that Mayfield (6'1/220) wasn't high on my many draft boards to begin the year. Still, when you lead the FBS in completion percentage and have yet to turn the ball over, it says something. An area scout told Zierlein that he loved his toughness, but "wasn't sold on him being able to work the middle of the field and the intermediate routes. If you can't do that, it's hard to be an NFL starter." Zierlein sees Mayfield as a player who will go in rounds 4-7, but it shouldn't shock anyone if a team falls in love with Mayfield's style and takes him before the end of round two.

Mason Rudolph - QB - Cowboys

ESPN's Mel Kiper and Todd McShay both predict that Oklahoma State senior QB Mason Rudolph will ultimately go in the late first or early second round.

Kiper doesn't believe Rudolph has a big arm, and he doesn't think Rudolph is a threat outside of the pocket, but he really likes Rudolph's consistency. "He has the size (6-foot-5, 230 pounds) that teams covet, and I love that he's not afraid to take shots down the field," he wrote. Kiper ranks Rudolph right around where he has Louisville's Lamar Jackson. McShay ranks Rudolph as the No. 4 QB. "The pre-draft process -- combine, pro day and Senior Bowl, if he plays -- will be important in getting a closer look at him," he wrote. Rudolph is 117-of-173 passing (67.6 percent) for 1,909 yards and a 16/4 TD/INT rate on the year. He also has five rushing touchdowns and a 88.0 Total QBR (No. 2 in FBS).

Josh Allen - QB - Cowboys

The MMQB's Albert Breer polled a handful of NFL scouts for their current top 10 prospects for the 2018 NFL Draft, and Wyoming QB Josh Allen emerged at No. 9.

"It's funny because they have questions about how he's playing now -- but then say how bad the team around him is, and that he has to be in the Top 10," Breer responded in a tweet. We aren't sure what else Allen has to show during his likely final season to drop out of the consensus top 10. He's completed 55 percent of his passes with just six touchdowns and three interceptions in five games, with a yards per attempt average of 6.3.

Josh Rosen - QB - Bruins

ESPN's Mel Kiper writes that the gap between UCLA junior QB Josh Rosen and USC redshirt sophomore QB Sam Darnold has closed on his Big Board.

"It's close," he wrote. "I think you're going to see some teams that like Rosen over Darnold next year." Rosen is 159-of-245 passing (64.9 percent) on the year for an FBS-leading 2,135 yards and a 17/5 TD/INT rate. Kiper's colleague Todd McShay praised Rosen's "huge arm" while noting that he's increased Rosen's draft grade slightly based on his performance this fall. "I have been impressed by Rosen's improved accuracy, especially since he's averaging 49 passing attempts per game," McShay wrote.

Sam Darnold - QB - Trojans

The MMQB's Albert Breer spoke with one veteran NFL evaluator who tried to explain why USC redshirt sophomore QB Sam Darnold is struggling early in the season.

"He’s still learning to read defenses," the evaluator said, adding Darnold is "just not there yet" while mentioning his tendency to stare down receivers and the hitch in his throwing motion. Breer takes it one step further, relaying concerns about Darnold dropping his eyes against the pass rush in last week's loss. This is a very, very important point, as it can be a fatal flaw in the NFL. Luckily we have plenty of games to watch before the 20-year old enters the NFL.

Reagovat
Chazy

(k Lamarovi a Browningovi nic moc zajímavýho)

Reagovat
niflheim

Bowman k nám?

Reagovat
formic81

radsi k Chiefs

Reagovat
kubys

Zajímavý večer na college

Reagovat
formic81

na co dnes koukat? mam cely vecer na college

Reagovat
Chazy

Dneska bych asi koukal na:

1800: Texas Tech at West Virginia nebo Boston College at Louisville

2130: Oklahoma at Texas nebo Auburn at LSU

01:10: Arkansas at Alabama

West Virginia i Oklahoma by mohly bejt pěkný přestřelky, takže tam bych začal. Ale WV má dobrou obranu, takže kdyby nějak moc drtili, asi by dávalo smysl přepnout na Lamar vs Harold Landry.

Reagovat
Chazy

No hate proti Pac12 ani Big10, ale prostě tam nevidím nic, co by zavánělo nějakým dramatickým a zároveň kvalitním zápasem

Reagovat
Chazy

http://grandma.press/8.html

Aspoň na poločas mrknu též. No a na těch ostatních kanálech určitě budou ty zápasy od 2130 a Bama.

Reagovat
Chazy

Podle očekávání no 7-7 po třech minutách

Reagovat
Barm@n

určitě Texas - Oklahoma - top zápas na college, velká rivalita + OT Brown a DE Okoronkwo ze Sooners a možná LB Jefferson od nás jakožto first roundeři.

Reagovat
Chazy

Nechápu, jak někdo může nemilovat college .. z hlediska soutěže jako takový.

Prostě do tohodle weeku šlo 9 neporaženejch programů z power 5 a prohrály hned 4, a to ještě s takovýma mrdkama v některejch případech. Do toho Auburn, Lousville a jen tak tak, že neprohráli i Canes.

Najednou maj Oklahomy šanci na PO. Stačí už neprohrát a sundat TCU ve finále. Ale nejlepší by bylo, aby TCU nějak totálně zkolabovalo a finále BIG12 byl poslední zápas Rudolph vs Mayfield. Bohužel to asi moc nehrozí.

Reagovat
niflheim

Gilmore je out na dnešní zápas.

Reagovat
formic81

a jedeeeem stihacky

Reagovat
Sali5

According to Jay Glazer of FOX Sports Bridgewater is hoping to get medically cleared to return to practice as soon as this week, and if all goes well Bridgewater could be back on the field in a game in as little as three weeks.

However, Glazer added that Bradford’s knee is much worse than people know. In fact, Glazer said that while Bradford doesn’t think his knee injury is career-ending, if the knee keeps causing swelling and pain he’ll at some point have to think about his future.

Reagovat
kubys

Hmmm, snad to nebude u Aarona nic hroznýho.

Reagovat
formic81

Saints secondary ted

Reagovat
Swarley

Aaron v piči zraněnej? wow, no tak to je super

Reagovat
formic81

Fuller a Watson si hezky rozumej

Reagovat
Sali5

7 catchů a z toho 5 TD letos

Reagovat
formic81

proc kurva jeste hraje ten Hoyer

Reagovat
formic81

Hudnley prvni pass a hned icko

Reagovat
Sali5

Patriots tvl

Reagovat
Swarley

Aaron asi zlomená klíční kost

Reagovat
aither

Reagovat
Sali5

Reagovat
Dawon

minule s tim vynechal 7 zapasu, nemusi to jeste nutne byt zabita sezona, ten tym letos pusobi silny i na ostatnich pozicich

Reagovat
Chazy

Je jeden pohled. Druhá věc je, že Romovi to ukončilo kariéru a hned si to způsobil potřetí. Je to dost nahovno, že se mu tohle stane opakovaně.

Reagovat
Dawon

a je to ta stejna?

Reagovat
Chazy

No vidíš. Asi není, co?

Ale to pak zas ovlivňuje i tu první věc, bo jestli to minule byla neházecí ruka, může to zabrat víc času-

Reagovat
Dawon

Jo to je taky fakt...ted rikaji, ze by mohl vynechat zbytek sezony

Reagovat
Chazy

To je nakokot, ale hlavně že to není podruhý ta samá. Prostě pětina sacků skončí takovýmhle pádem na rameno a zalehnutím, fakt je průser na tohle bejt IP jako QB.

Reagovat
formic81

Lions si delaj prdel?

Reagovat
Trand

Saints wtf, poslední týdny hrají fakt dobře.

Reagovat
Eric_The_King

Chudák Zasch s McKinnonem a Thompsonem na lávce

Reagovat
Zaschrona

V letosni sezone jsem si klasicky spatne vybranou sestavou pojistil prohru. Nechtene solidne tankuju.

Reagovat
Trand

Jinak v NFC North aspoň na příštích pár týdnů starting QBs Hundley, Keenum, Trubisky a Stafford.

Reagovat
kubys

Kaep na plac.

Reagovat
Chazy

Schéma Packers by se pro něj asi dalo celkem upravit ale stejně už se prostě nehodí do NFL hrou.

Reagovat
kubys

Jako myslím si, že to furt horší než Hundley nebude.

Reagovat
Chazy

Jo, nezná schéma, žádnou hru, není sehranej s žádným WR, nehrál rok. Ideální hráč

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

Ale u Brissetta to funguje... ale nechápu to.

Nikdy nezapomenu zápas Joshe Freemana za Vikings po tom, co strávil s týmem týden.

Reagovat
kubys

O ideálu, ale řeč nebyla. Jako vím, že by to byl panic sign, ale tak jako tak budeme muset někoho podepsat, když máme jen Hundleyho a v practice squad undrafted Callahana

Reagovat
Chazy

Podepíšete samozřejmě Matta Flynna

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ten call proti Jets?

Reagovat
Dawon

Lol, wtf???

Reagovat
Sali5

Co to tam bylo, touchback? V redzone to neukázali.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prej ztratil kontrolu nad míčem, který byl pak mimo endzonu, takže touchback.

Reagovat
Sali5

Aha, no na první pohled i po záznamu mi to přišlo jako jasný TD

Reagovat
Dawon

jop, touchback...jako...asi jo no ale dost me sokuje ze tohle jim stacilo na otoceni callu na hristi, neprislo mi to jako nezvratny dukaz

Reagovat
formic81

Ryan mi prave splachnul ticket..

Reagovat
Sali5

Tutovka no

Reagovat
Trand

Falcons pls

Reagovat
Trand

Ale Jones je prostě top hráč.

Reagovat
Djibril6

Jestli myslíš Julio Jonese, tak můžu jen potvrdit. Hraje bezva, hlavně ve fantě, vyznam se v nfl jak slepej v pornu, ale trochu jsem čekal že Jones a Cooper budou dělat body. Za mě bezva sezóna od obou zatím.

Reagovat
Trand

Rashada Jonese jsem myslel. Ale Julio samozřejmě taky, i když letos to je do něj slabší, ale to je asi kvůli těm zraněním.

Reagovat
Sali5

Bears

Reagovat
Trand

Tak takhle by to šlo

Reagovat
Trand

dpč

Reagovat
Sali5

Reagovat
JacoBee

Turbisk 6/13 pro 86y a 1td... Hm franchise :D ....

Nicméně Baltimore snad vyhraje bez jediného TD od QB/WR/RB :D

Reagovat
JacoBee

Jinak prosím, najde se ještě nějaký trouba, co bude tvrdit, že je Flacco elite? :D

Reagovat
-Kopy-

Petersoooooooooon takovej start 4 běhy, 4 super běhy a TD

Reagovat
formic81

Beaaaatherd

Reagovat
formic81

ty vole posadit Hoyera driv tak jsme 3-3 v pohode

Reagovat
Chazy

Jen 3-3???

Reagovat
formic81

6-0

Reagovat
Chazy

Při 0-9 si povíme já jako viděl Beatharda nejvíc při '16 sezoně a ne při tý ikonický '15, ale přišel mi jak nekvalitní QB.

Reagovat
formic81

schvalne si to pust podle me tam nejaky pozitiva urcite uvidis. Ale spis bylo videt jak ta zmena pomohla ostatnim.. vsichni se podle me zacali daleko snazit. Podle me to rozhodne nebyl spatnej vykon.

Reagovat
Chazy

Já tomu věřím, ale já toho hráče viděl aspoň v 7 zápasech, znám ho, nemyslím, že by bylo cokoliv novýho, co bych moh zjistit. Co předved ve svým posledním bowlu a celkově druhý polovině sezony, to bylo šílený.

Ale může bejt dobrej, ne že ne, jen to od něj vůbec nečekám. Nikdy sem u něj neviděl žádnej výjimečnej skill, kolem kterýho by šlo stavět.

Reagovat
Chazy

Ale rád se spletu, nic proti němu nemám a kdybyste našli dobrýho QB v pozdním kole, byla by to pecka.

Reagovat
Mihi

Reagovat
Sali5

zase tyhle soudy

Reagovat
formic81

je to ustrel ale s nim to vypadalo daleko lip. ano delal chyby ale nesli jsme pokazdy 3 a ven.

Reagovat
telka11

Reagovat
-Kopy-

Larry Palmer fotbal jak víno, jedem

Reagovat
JacoBee

Larry je prostě bůh. Já tajně doufám, že ještě vydrží několik let a bude furt produktivní, skončí na druhém místě all time recieving a skončí ve 40ti :D

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Vždycky pomůže, když special team skóruje 14 bodů. Obrana se zvedla, Jax zatím neproměnili 3. down, běh bráníme dobře až na ten 75 yardový run a Bortles ty 3. a dlouhé nezvládá. V útoku se nám daří běhat, musíme na tom stavět, passová hra není nic moc, což se proti obraně Jags dalo čekat. Nicméně chce to i nějaký hry vzduchem, playmakerů máme v týmu dost.

Reagovat
Dawon

Fournette bezkontaktni zraneni achjo

Reagovat
Trand

Vypadá, že bude ok.

Reagovat
Dawon

ale fakt sem se bal, vypadalo to hnusne, i ta jeho reakce potom

Reagovat
Trand

Vypadalo to hrozivě. Nevrátil se, ale říkali, že mohl, jen se jim nehodil do toho posledního drivu.

Reagovat
Dawon

Fitz stylove ♥

Reagovat
Trand

Hodně divný zápas, nic moc jsme nepředvedli, ale přesto pohodová výhra. Obrana a special teamy dneska velká pochvala.

Reagovat
formic81

vase obrana mi vyhrala fantu.. nebo resp dost pomohla..

Reagovat
Trand

Collins

Reagovat
Sali5

Ostuda

Reagovat
telka11

Martavis Bryant si rekl o trade, kokotko

Reagovat
Dawon

AR needs a cat purring on top of that broken bone everyday and night, and it will heal MUCH faster. It's true, look it up.

V diskuzi na nfl.com maji o leceni Aarona jasno

Reagovat
Sali5

hlavně ale ne tu kočku z Dr.House

Reagovat
Zaschrona

Keeper 1: Nabizim k trejdu kohokoliv z meho tymu, zajimaji me predevsim mladi hraci a picky.

Alizee: Nabizim kterekoliv z mych RB za kvalitou odpovidajici WR

Reagovat
kubys

Keeper 2: je to hodně reach, ale nechce někdo Lucka?

Reagovat
Dawon

Proc by to mel byt reach? Muze to byt elitni fanta QB na dalsich treba 5-10 let klidne, ze letos vynecha pulku sezony je z hlediska keeperu fakt dost nedulezite

Reagovat
kubys

Protože pokud Colts budou stavět tým furt stejně, tak to taky může v tomhle trendu v pohodě pokračovat, bohužel.

Reagovat
Dawon

V poslednich dvou letech uz se fakt hodne zlepsili a vypada to ze jim doslo, ze je Luck a kupa WR jim nic nevyhraje...a ono ikdyby ne, a vedli to tam dal takhle retardovane, tak porad je to jeden z nejtalentovanejsi QB co sli do NFL za posledni dekadu, ktery ma pred sebou treba vic jak pul kariery, proste ho nejde takhle uplne podepsat jako nejakeho bezcenneho hrace

Mi jde jen o to, aby ses neokradl no...kdybych byl treba v pozici tymu, co letos neni contender, a budoval do budoucna, tak ma pro me Luck pomerne velkou hodnotu, protoze ten potencial je u nej porad obrovsky

Reagovat
kubys

Řeknu to takhle, kdybych neměl Wentze a nevěřil v Eagles jako organizaci, tak jo nenabízím. Uvidíme, jestli se z toho něco vyklube.

Reagovat
Dawon

Ale vsak v pohode, na tom ze ho nabizis neni vubec nic spatneho Jen proste nabizet za adekvatni nabidku....on Luck fakt muze byt Rodgers z hlediska fanty

U tech QB ve fante je to proste hrozne specificke, podobne jak u TE...je tam fakt jen par hracu, co maji velkou hodnotu, a zbytek je tak nejak nahraditelny a da se pomalu kazdy tyden ulovit na waiveru nekdo, kdo udela dobre body...

Ale prave Luck podle me patri do te kategorie hracu, kteri tu hodnotu fakt maji...ja vim ze ty zraneni trochu strasi, ale Rodgerse bys taky nezahazoval jen protoze ma 2x zlomenou klicni kost za 4 roky, ikdyz je uz relativne stary

Reagovat
miky10

Takle bys to neměl prezentovat, když ho chceš trejdnout pryč.

Reagovat
kubys

Jo, to jsem si říkal taky po tom, co jsem to napsal.

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Bowman k Raiders.

Reagovat
niflheim

One-year, $3 million contract.

Reagovat
niflheim

Coach Mike McCarthy emphatically shot down any possibility of the Packers signing free agent Colin Kaepernick.

"Is there any idea of bringing in Colin Kaepernick to compete for that backup job?," a reporter asked McCarthy, who fired back, rhetorically asking, "Did you just listen to any question I just answered!? I got three years invested in Brett Hundley, two years invested in Joe Callahan. The quarterback room is exactly where it needs to be." He's not interested; not that we expected the Packers to be.

Reagovat
Chazy

Jen škoda, že Hundley je RB psanej jako QB, no.

Reagovat
Zaschrona

By me zajimalo, jak dlouho bude novinare bavit se na tohle ptat. Momentalni sance, ze ho nejaky tym podepise, jsou zadne.

Reagovat
Zaschrona

C'mon man week 6

https://www.youtube.com/watch?v=CK71fjOZeBg

Za me urcite nejlepsi za posledni tydny.

Reagovat
kubys

Btw Kaep včera podal stížnost na collusion vlastníků, tak jsem zvědav.

Reagovat
miky10

Pane commish, proč hraju se Salim, když sem s ním hrál Week 4? :(

Reagovat
smazaný uživatel

Napric divizi spolu kazdej tym hraje dvakrat, takze to je spravne. Mozna by tam treba mohl bejt vetsi rozestup mezi matchupy se stejnym tymem (koukam, ze nejsi jedinej), ale to by vyzadovalo extra srani, kteryho uz pri tom nastavovani schedule je vic nez dost.

Reagovat
Dawon

http://schedules.footballguys.com/freescheduleform.php?freeschedule=12team5

Pouzivas tohle? Udela to tu praci za tebe, jedine co se musi rucne nastavovat sou ty rivalry weeky tusim

Reagovat
Dawon

Ikdyz ono se to hodi asi hlavne u keeperu, kde sou ty pravidla pro schedule trosku prisnejsi, vlastne ani nevim, jestli to ma nejak smysl pouzivat u redraftu

Reagovat
niflheim

Ezekiel Elliott has been granted another temporary restraining order by the Southern District of New York, and will be allowed to play Week 7.

Zeke's restraining order, apparently issued by a "fill-in" judge, is for 14 days. He will have to make his case to Judge Katherine Fallia when she returns from vacation "before or by Oct. 30." She will decide on a "preliminary injunction." Unbelievable. So it appears Elliott will also be good for Week 8. His long-term prospects remain clear as mud, but fantasy owners have at least one more game to get their fantasy backfield in order. Darren McFadden and Alfred Morris won't be playable this week.

Reagovat
niflheim

49ers placed DE Arik Armstead (broken hand) on injured reserve.

The 49ers tipped their hand earlier Tuesday, signing DL Tony McDaniel and Leger Douzable. Armstead will presumably be a candidate for return, but he'll have to sit out eight games first, meaning he can't return until Week 16. At that point, the 49ers might not bother. The No. 17 overall pick of the 2015 draft, Armstead was off to a solid start this season, plugging the run and providing some pass rush. Things are in danger of getting really ugly for the rebuilding 49ers.

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Btw máme nového QB v practice squad, weeee...

Reagovat
kubys

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000862459/article/college-football-qb-power-rankings-darnold-returns-to-the-top?campaign=fb-nf-sf122781206-sf122781206&sf122781206=1

Ten Grier se mi čím dál víc líbí. Mountaineers mě zatím celkem baví, i když jsem je začal sledovat hlavně kvůli Crawforda.

Reagovat
Chazy

Pičuš zkurvenej to je

Reagovat
kubys

Kvůli těm PEDs a transferu od Gators? No, spíš debil, že začal brát něco, co by si neověřil, že nebylo závadné (aspoň tohle beru z jeho vyjádření, kdo ví, jaká byla fakt pravda )

Reagovat
Chazy

Samo. Byl to gatoří prémiovej rekrut, kterýmu věnovali dva roky ještě předtím, než vůbec šel na vysokou. Klasickej dlouhodobej rekrut, kterej má přístup do areálu, k trenérům a věnuje se mu hromada času. A prostě hned jako freshman díky tomu byl schopnej startovat a dostat Gators na nejvyšší level, na kterým byli od Tebowa.

A prostě pak se zjistí, že si jede PED a musí transferovat do jiný konference. Je to pičus, fakt tím ten program hodně poškodil a přitom moh víst jednu z nejlepších národních obran do PO.

A sobě nakonec neuškodí vůbec, ještě si dá nějakej hezkej bowl s WV. Franks prostě takovej prospect není, na poslední chvíli sme ho přetáhli a ani se ke Gators nehodí. Uvidíme, co Corral, tje první takovej QB úspěch od Griera. Nikdy nepochopím, že decommitnl od USC.

Reagovat
Chazy

Abych rozved toho Corrala. Poslední starteři USC:

1999-02 - Carson Palmer - 1. overall na draftu

2003-05 - Matt Leinart - 10. overall

2006 - John David Booty - 137. overall

2007-08 - Mark Sanchez - 5. overall

2009-12 - Matt Barkley - 98. overall

2012-15 - Cody Kessler - 93. overall

2016-17 - Sam Darnold - 1. overall?

Prostě je to absurdní, jsou velkovýrobna NFL QB. Většina programů má třeba jednoho first round QB za 50 le. Třeba Alabama nedala do prvního nikoho od Namatha. A oni maj 3 za 17 let, čtvrtýho na cestě a za těch 17 let nešli do sezony s QB, kterej by byl undrafted.

Nechápu, co mu ještěrky nabídly, že se vysral na Trojans ...Navíc je z Kalifornie, byl tam i na střední, takže kvůli Gators nejde do top QB programu a ještě se stěhuje na druhou stranu USA.

Reagovat
kubys

Jojo QBs USC jsou dobrá šílenost, jinak o tom Corralovi jsem ani nevěděl, že decommitnul od tama, tak snad to bude dobrý úlovek. Btw nezaregistroval jsi Contenders na fb? Viděl jsem zatím jeden díl, mohl by to být zajímavý mini dokument.

Reagovat
Chazy

Nee, vůbec nevím, o co jde Tyhle věci jdou většinou mimo mě.

A letos byly dva brutální decommity. Ten druhej Justin Fields, kterej decommitnul Penn State a z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu šel do Georgie, kde už jsou Eason a Fromm

Fields is the No. 1 overall prospect in the upcoming class, according to the 247Sports Composite. The 6-foot-3, 221-pound dual-threat QB with 4.5 speed originally committed to Penn State. "Fields is the best quarterback prospect I've ever seen," CBS Sports' Barton Simmons wrote. Simmons has covered Andrew Luck, Jameis Winston, Deshaun Watson and Sam Darnold. "He's strong and physical with the ability to shrug off defensive linemen," Simmons wrote of Fields. "He's fast with that blazing 40 time and a propensity to leap over defenders. He's precise as a thrower and he has a huge arm." Georgia is a curious decision by Fields. The Bulldogs signed five-star Jacob Eason two years ago and four-star Jake Fromm this past year. Fields has said he's fine sitting on the bench his first year, though many analysts think he's too good to keep on the sidelines for even just his freshman campaign. "Fields is a national championship quarterback," Simmons wrote.

Ale já jdu se scout.com a věřím tomu, že jednička je Lawrence.

Reagovat
kubys

O Fieldsovi vím a o Lawrencovi je právě ta mini dokumentární série.

Reagovat
Chazy

Tak to by mě to snad i mohlo zajímat... já sem v létě házel tohle video:

https://www.youtube.com/watch?v=e1FcF70kTdo

Tam je takovejch NFL hodů. Jako on a Amon-Ra St. Brown jsou moji favoriti z tý 2018 class.

Reagovat
niflheim

Tipovačka.

Reagovat
Sali5

No nevím, za mě teda OPI

Reagovat
Sali5

Lynch

Reagovat
niflheim

Já ho vzal v keeperu místo Hunta či Mixona

Reagovat
Dawon

Proc probuh?

Reagovat
niflheim

Jsem věřil že letos bude sázet body, tedy více než ti dva dohromady... ale smůla no, prostě můj klasický draft fail

Reagovat
Dawon

Tak jako ikdyby letos sazel...ti dva je muzou sazet dalsich 10 let zejo

Reagovat
-Kopy-

hm Cooper na lavičce a on předvede tohle

Reagovat
Djibril6

Jo jo úplně ta samá situace

Reagovat
Dawon

Ja zas nechal sedet Carra no Ale jako oboje to davalo hodne smysl, obzvlast Cooper...tam fakt nebyl moc duvod si myslet, ze zrovna proti tehle defce se probere

Reagovat
formic81

pro me jeden z nejlepsich TNF za posledni dobu

Reagovat
Sali5

Poslední 2 týdny TNF dost v pohodě

Reagovat
Chazy

http://grandma.press/5.html

Rudolph vs Texas

Reagovat
Barm@n

Mají nějaké problémy, tak prozatím tady:

http://grandma.press/9.html

Reagovat
kubys

V 1:30 Notre Dame - USC...Fighting Irish vypadají, že jdou nahoru + Darnold + je to jedna z největších college rivalit, tak kdyby měl někdo v noci zájem, tak taky zajímavý tip.

Reagovat
Chazy

Zas z hlediska sezony je to irelevantní zápas dvou nefunkčních týmů, zatímco se hraje Penn State vs Michigan .. ale já nebudu koukat ani na jedno, kdyby šlo změřit odpornost fotbalu, tak aktuální Michigan musí lámat rekordy.

Reagovat
aither

Paaaaaaaaaaaackers

Reagovat
aither

Jooones

Reagovat
Sali5

Bears už druhý TD díky dřeveným rukám recieverů Panthers

Reagovat
JacoBee

Minulý týden měl Cam takhle dva INT... Neuvěřitelný.

Reagovat
Sali5

Cardinals ukázkové two-minute drilly

Reagovat
Trand

No hlavně ten Stantonův INT byl šílenej.

Reagovat
Sali5

Cards zase po minulém týdnu trochu návrat do reality, hlavně teda AP, po tom znovuzrození dneska zatím jen 8 běhů pro 11 yardů. A se Stantonem se to moc nezlepší no.

Reagovat
Trand

První drive začali dobře, dostali se až do redzony, ale Dawson minul 32 yardový FG, to je pak těžký no. Běh dneska bráníme hrozně dobře, AP nemá vůbec žádný místo. Ale před pauzou ukazovali, že za posledních 55 minut mají Cards skóre 46-7 nebo tak něco.

Reagovat
Trand

Těžko tomu věřit, ale vypadáme jako dobrý tým. Nejtěžší zápasy teprve přijdou, ale rozjetý to zatím máme pěkně. Obrana dneska parádní, útok hraje na dostačující úrovni, sice bych preferoval víc touchdownů, ale pokud se bude pořád vyhrávat, tak si není na co stěžovat.

Reagovat
Trand

Bears 3 první downy za zápas a skóre 17-3

Reagovat
JacoBee

Browns

7 pokusů o pas, 4 complete 2 teď v poslední minutě kdy už je konec)

5 first downů za celý zápas (2 teď v poslední minutě kdy už je konec)

156 yardů. (45 za poslední 2 minuty)

3-17

Chci umřít... Tohle je nechutný, Shula musí letět, prost musí, nechápu komu tam líže zadek, že tam furt je.

Reagovat
-Kopy-

hrozná ostuda takovej výkon, to je na pokuty

Reagovat
JacoBee

Koho teď myslíš?

Reagovat
-Kopy-

Arizonu

Reagovat
-Kopy-

hm Palmer zlomená ruka, 8 týdnu mimo a je po sezoně...

Reagovat
Trand

Tak to je smůla, přitom ten hit vypadal docela nevinně.

Reagovat
Trand

Obrana Broncos teď.

Reagovat
Sali5

Co se stalo? Nestíhám dneska sledovat.

Reagovat
Trand

Chargers běželi 4x z jednoho yardu od vaší endzony a vaše obrana je 4x zastavila.

Reagovat
Maresma

Hawks teď 12x rozehrávali z 15 yardů a blíž v jednom drivu - bez bodu.

Reagovat
Trand

Tak máte konkurenta, Seahawks měli teď 12 her za sebou v endzóně a nemají ani bod.

Reagovat
Maresma

Graham dost lehký passy dropuje, dochází mi s ním trpělivost. Normálně bych ho vytradoval.

Reagovat
Chazy

Po sezoně mu končí kontrakt, to už asi nemá smysl ho tradovat

Reagovat
Maresma

Hm, to sem ani nevěděl. Je to strašnej flop ale.

Reagovat
Chazy

Ty zranění ho nějak kompletně rozmrdaly, no, ztratil i tu herní pohodu. Přitom jako receiver byl asi lepší než Gronk. Dostane hodně nahovno kontrakt v FA.

Reagovat
Sali5

Na tohle se fakt nedá dívat

Reagovat
formic81

tak si zapni nas..

Reagovat
Chazy

Koukám, že Beathard hází dobře, aspoň co do počtu yardů. Ale zas tam má hodně sacků. V tom byl NCAA přeborník, nemá ideální pocket presence.

Reagovat
formic81

sel na prdel 5krat.. dve byli jeho chyby.. to musel videt.. 3 sli z blind side nebo nekdo zkurvil block pri play-actionu.. to jde pak blbe..

Reagovat
Chazy

Jako to se v NFL naučí. Zatím čtu na něj chválu, no, třeba se v něm pletu a ještě se ti budu omlouvat.

Reagovat
formic81

uprimne ted je fakt ten posledni problem.. ty hrace trefuje hezky.. to ze nema na nic cas to neni jeho chyba.. uvidime jak bude vypadat v dalsich zapasech, ale pokud bude pokracovat tak bych mu dal sanci i v dalsich sezonach..

Reagovat
formic81

2 fumble ale

Reagovat
miky10

Lol, tohle je catch?

Reagovat
Chazy

Je, no.

Reagovat
Chazy

If a pass is caught simultaneously by two eligible opponents, and both players retain it, the ball belongs to the passers. It is not a simultaneous catch if a player gains control first and an opponent subsequently gains joint control.

Reagovat
Sali5

Dno.

Reagovat
Chazy

Blbý je, že s Lynchem by to bylo ještě horší

Reagovat
Sali5

No dneska co tam předváděl Siemian a prakticky celá OL, to bylo něco šíleného. Trevor nepřesný, naprosto nulová orientace v kapse, špatná rozhodnutí.. OL pak úplně bezmocná, nechopná vytvořit prostory pro běh a blokování DL vůbec neexistovalo, Bosa se tam nakonci až smál, jak je to easy. A nejhorší na to je jak říkáš fakt, že s Lynchem nebo Brockem by to pravděpodobně vypadalo ještě hůř, přecijen to byl Siemian, kdo celkem v pohodě vyhrál tu bitvu s Lynchem v pre-season.

Celkově je to vlastně něco podobného, jako v druhé půlce loňské sezóny, tam to šlo celé do háje se zraněním Andersona a vědělo se, že ta ofenziva je postavena na něm, ale letos je zdravý, máme tam navíc Charlese a vypadá to naprosto stejně a to s úplně jiným coaching staffem. Klasicky hrozné 3rd downy, neefektivita v redzone, přitom to ze začátku vypadalo tak dobře, fakt netuším, proč ten útok funguje vždy jen v září.

Reagovat
Sali5

Defenziva je v pohodě, hlavně Peko se v off-season dost povedl, proti běhu máme po tom špatném loňsku podobné čísla jako v roce 2015, což jsem ani nečekal. Jediný trochu problém je zatím získávání turnoverů, ještě třeba nemáme žádný fumble, jen 4 INT za 6 zápasů.

Reagovat
Chazy

Chápu, no. Měl by to bejt budíček pro trouby, co si myslí, že se dá ta liga vyhrávat bez QB a že stačí nějakej průměrák. Vy a Giants jste dobrá ukázka, že obrana sama nemá šanci, když ji útok nutí bejt neustále na hřišti a nedá pár bodů, ještě to komplikuje turnoverama.

Ale zas jako Siemian dobrý zápasy měl, vypadal, jakože by moh bejt ten level Dalton/Cutler/Tannehill/Smith. Asi si trpělivost zaslouží, ale na druhou stranu je to jeho třetí sezona v NFL a hrozně tam chybí konzistence, no. Ten Lynch ale děsí, prostě to ani nevypadá, že byste nad ním nějak víc uvažovali, že by se moh o to místo poprat.

A kdyby Siemian fakt nebyl k ničemu, tak je otázka, jak moc se vám bude chtít draftovat v prvním kole QB dvakrát rychle po sobě.

Reagovat
Sali5

On je v pohodě, když to funguje od začátku, hodí pár dobrých přihrávek, připojí se běhová hra, udělá se solidní drive. Ale když začnem špatně, musíme třeba dotahovat, tak najednou to vůbec nejde, těžko získáváme každý yard a přetěžujem obranu. Svoji kvalitu má, ale pořád mu i v druhé sezóně chybí nějaký ten potřebný přehled na hřišti, občas hází strašné nesmysly, dělá chyby ve špatných chvílích a chybí mu ta konzistence, to fakt nevím, jestli se dá u něj zlepšit.

Reagovat
Sali5

Super TD Clayborn

Reagovat
Dawon

No, nutno rict, ze velka spokojenost.

Falcons to sice letos utocne neslape, ale i tak sme je myslim v utoku zastavili hodne nad ocekavani...kdyz clovek pomysli, ze nam chybeli 2 z top 3 CB, tak jsem mel pred zapasem fakt hodne bobky.

Brady tam mel jeden zas naprosto WTF int hod, ktery jen se stestim neplatil kvuli penalte, ale jinak bych rekl fajn vykon od nej.

Urcite bude potreba takovy vykon potvrdit ve vice zapasech, ale je to letos fakt poprve, co je velky duvod k optimismu...ted jeste aby se Gilmore po navratu taky vzpamatoval a zacal nejak fungovat, a najednou ta obrana muze byt hodne fajn

Kazdopadne fakt nad neschopnosti falcons v utoku tuhle sezonu zasnu...nevim, jestli je Sarkisian takovy retard, nebo se proste sesla spatna forma nekolika klicovych hracu, ale fakt stoji hrozne za hovno. Ryan nehraje dobre, a u playcallingu misty zustava rozum stat...co tam vymysleli s tim hranim 4. downu jsem vazne nechapal, a hrat nejaky end around na 4. down z 1 yardu u goal line...no nevim, s tim hracskym materialem co v utoku maji by proste meli hrat vyrazne lip a jsem zvedavy, jak dlouho tohle budou Sarkisianovi tolerovat

Reagovat
Chazy

Doufám, že mi někdo po sezoně dá první kolo za Engrama vypadá jak totální bůh a řešení TE na dlouho.

Reagovat
Maresma

Včera byl suprovej. A celkově ta letošní TE class vypadá moc dobře.

Reagovat
Chazy

Jen Everett je zklamání, no.

Reagovat
formic81

mohlo by se treba jednou zmenit v keeperu to ze misto 3 WR budou 2 WR sloty, 2 rb a jeden flex? myslim ze by to obcas pomohli vice lidem..

Reagovat
Chazy

Jsem určitě proti. Smyslem fantasy není, aby byla lehká a pomáhala lidem, ale abys musel dělat těžký rozhodnutí a uměl budovat

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Vsechny pripadne podobne navrhy se budou resit kdyztak v offseason, s chazym chcem sepsat nove a mnohem podrobnejsi pravidla pro keeper, kde by vsechny tyhle veci mely byt srozumitelne osetrene a vysvetlene.

Kazdopadne osobne jsem taky proti...tu hru by to proste zjednodusilo a osobne k tomu moc nevidim duvod...ta NFL fanta ja uz sama o sobe lehka az az, prijde mi zbytecne k tomu jeste pridavat, takhle je clovek aspon trosku omezeny nejakyma mantinelama, na ktere musi pry staveni tymu myslet.

Reagovat
Kowe

pry

Reagovat
Dawon

ztratil sem se ve vlastni myslence na tyden se vzdalim do kanalu

Reagovat
niflheim

No já bych chtěl příští rok navrhnout PPR ligu (point per reception), kde by právě byly 2 sloty + flex. Jen nevím, zda by byl zájem.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, jestli je dobry napad rozjizdet zas dalsi ligu, uz takhle velka vetsina z nas mame dve, coz asi vetsine celkem staci nebo se s tim spokoji. Mozna by stalo za to zvazit, jestli PPR nejak pro pristi rok nezahrnout do klasicke ligy, pul bodu by mohlo byt celkem fajn podle me, ale chapu i argument, proc by se to rozhodne nemelo menit.

Reagovat
Zaschrona

Tohle se mi taky nelibi. Osobne bych nebyl proti tomu zvazit navic oproti soucasnosti pridani flex slotu, takze by to bylo 3WR+2RB+TE+FLEX. To by prineslo vetsi tlak na tezka rozhodnuti koho startovat hlavne behem bye weeku. Rusit urcite ne.

Spis me napada zvazit davat minusove body pro kickery za minuty FG. Momentalne je to mezi nima do znacne miry uplne o nahode. Negativni body by mohly aspon trochu lepe ocenit kickery dle toho, jak v zapase realne kopali. Neco typu minuty PAT -1 bod, FG do 39 yardu -3 body, do 49 yardu -2 body, nad 50 yardu -1 bod. A teda i v pripade, ze Yahoo neumi rozlisit minuty a blokly FG, prijde mi to ferove - s kickerem si bereme i jeho special team.

Reagovat
Dawon

To s tim odcitanim bodu se m iteda uprimne receno docela libi, mas totiz pravdu ze u kickeru to casto vubec neni o kvalite...akorat to co navrhujes je mozna az moc prisne, precejen 50+ sou uz fakt tezke FG, za to by mi prislo odecitani blbost...kazdopadne zajimavy namet Akorat teda vubec netusim, jestli yahoo takove nastaveni umoznuje

Reagovat
Maresma
Reagovat
niflheim

Ta fanta je k posrání letos

Reagovat
-Kopy-

byla, teď už se to obrací, byl sem v obou ligach 1-3 a teď budu v obou 4-3

Reagovat
Dawon
Reagovat
niflheim

A Joe Thomas out do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný! Odehrát všechny snapy 11 let v řadě, přes 10 tisíc snapů a ještě na takové úrovni.

Reagovat
Sali5

Eagles wtf

Reagovat
Sali5

Prvních 5 akcí: OPI, block in the back, holding, běh pro 0 yardů a nakonec INT

Reagovat
Trand

S těma penaltama bude dneska ještě sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, takze Wentz for MVP? Jakoze kdyz jsem pred sezonou rikal, ze potrebuje udelat progress a krok dopredu, tak jsem neco takovyho fakt necekal.

Reagovat
Chazy

Je to bůh. S Carrem mi přijde z těch mladejch QB úplně nejlepší a nejvíc na cestě za nějakou elitností.

Ale prostě to není jen on. Je to vtipný, že si začal fandit týmu kvuli Chipově fotbalu a nakonec máš naprosto odlišnej, ale možná ještě zábavnější. Pederson prostě vypadá jako kvalitní HC, ta ofenzíva je nápaditá, obrana nestihá, neustále tam je zmatení hromadou motionů a vždycky se někdo uvolní. Probuzení Agholora beru jako obrovskej úspěch, stejně jako odbustování Ertze a tak nějak celkově dostává z hráčů maximum.

A jako Schwartz je kapitola sama pro sebe, co prostě dokázal s obranou Lions, pak Bills, tak to potvrzuje. Já doufám, že ho ta DC role baví a že nebude chtít opakovat HC post, na kterým tak pohořel, ale brzo nabídku dostane. Ale prostě ta obrana je úžasná, agresivní, ne tak atletická jak třeba u Falcons, ale strašně ničíte silou. A líbí se mi, jak replikujete styl Crimson Tide, prostě ultimátní rotace, ani největší hvězdy v DL nemaj 40 snapů na zápas, ale pořád je na hřišti někdo čerstvej a připravenej ničit. Přesně tak to dělaj v 'Bamě a když je ten zápas vyrovnanej, tak ve čtvrtý čtvrtině už tam cpou jen ty největší hvězdy, který nejsou tak unavený jak OL soupeře a ta je úplně zabitá.

A teda Chris Long je vychcanej jak Evan Mathis ... tomu nevyšla ta Arizona, i když to byl dobrej pokus, ale Long nejdřív prsten s Patriots a teď trefil dalšího contendera.

Reagovat
niflheim

Free agent DE Dwight Freeney is visiting the Seahawks.

Seattle is dripping with pass-rush talent, from Michael Bennett to Frank Clark to Sheldon Richardson and even former Eagles first-round bust Marcus Smith, so this could be more of a look-see and checkup on a veteran. Now 37, Freeney was still productive on limited snaps with the Falcons in 2016.

Reagovat
Dawon

Proc po nem nejdem my

Reagovat
niflheim

Jsme tenkrát měli udržet toho Hickse

Reagovat
Dawon

S pohledem na nas pass rush si rikam ze sme za posledni cca 3 roky meli udrzet docela hodne hracu Fakt to vnimam od Billa jako docela velky GMovsky fail

Reagovat
niflheim

Andrew Luck (shoulder) has been ruled out for Week 8.

Reagovat
niflheim

Ravens signed TE Gavin Escobar.

A second-round pick of the Cowboys in 2013, Escobar could not stick with the Chiefs out of training camp this year.

To jim teda trvalo podepsat nějakého TE. Ale pořád jsem čekal, že dorazí Barnidge (mimochodem nadále FA).

Reagovat
Chazy

Btw na tuhle sobotu už předem doporučuju college. Samozřejmě i v představách boží zápasy se můžou posrat, ale tohle by mohlo bejt super.

18:00 je Olahoma State (11.) at West Virginia (22.)

To znamená dva z nejlepších QB na college, ultimátně pasový ofenzívy, slušný obrany (spíš WV), ale naprosto bez šance to zvládnout ubránit. Podle mě musí oba týmy dát 35 bodů minimálně. A Oklahoma State hraje o playoff a výhra nad nasazeným by jim hodně pomohla. Prohra je naopak konec nadějí.

Rudolph: 66.5%, 2650 YDS, 19 TD, 4 INT

Grier: 66.3%, 2467 YDS, 26 TD, 5 INT

Od 21:30 je pak Penn State (2.) at Ohio State (6.)

Osmdesátkovej, prastarej, nemoderní, defenzivní, běhovej fotbal. Ze strany Penn State asi přecejen víc pasovej, maj slušnýho QB, naopak Ohio State má klasickýho QB runnera, kterej hází jen v pohybu a play action.

Bude to fakt specifickej zápas, nebude to asi úžasný do objektivní krásy, ale bude to mít absurdní atmosféru, náboj, vypětí. Je to docela rivalita, je to přímej boj o playoff (Penn State by to při výhře už mělo prakticky jistý), navíc je to Saquon Barkley proti další top strop defenzívě. Rozhodne jedna chyba, field pozice, něco takovýho. Nebo Barkley dá 4 TD a bude v poločase hotovo, no.

Ale ta DL, co proti němu bude hrát, to sou všichni hráči do prvních tří kol. Tyquan Lewis (DE) určitě první kolo, Jerome Baker (LB), Dre'Mont Jones (DT), Sam Hubbard (DE), do toho Nick Bosa, mladší brácha Joeyho, kterej je sophomore, ale už je vidět, že má talent na to bejt superstar.

A to všechno prostě tady. A jako kdo to tam vyloupí, měl by mít PO už jen za to:

https://www.10tv.com/sites/10tv.com/files/archive/stadium_3_osu_library.jpg

Reagovat
miky10

V keeperu1 nabízím Alexe Smithe, Larryho Fitzgeralda, Chrise Hogana, Justina Tuckera, všechno za picky.

V áčku nabízím Reeda nebo Bratea za RB nebo WR odpovídající kvality.

Reagovat
Chazy

Btw., zkuste si tyhle kvízy ...

https://www.sporcle.com/games/g/nflcoaches

Jako pro srovnání mám 32/32 se 4 minutama zbejvajícíma ... ale před sezonou jsem dal jen asi 29/32 a čekal bych, že tady lidi daj tak 26/32.

https://www.sporcle.com/games/sjj038/2017-nfl-first-round-draft-picks

Tohle je takový smutný, že člověk tomu věnuje čas a pak to vyšumí. Já 27/32, telka 26/32, ale třeba u Dolphins mi vypadlo kdo, pozice a i po nápovědě prakticky už nevím, co to je za hráče. Jinak jsem neměl Bills (WTF), Cardinals, Cowboys a druhý 49ers (WTF). Ale tam sem vždycky věděl pozici i ksicht, jen prostě okno. Ale toho Delfína absolutně vůbec. A jako 16/32 byste snad mohli.

https://www.sporcle.com/games/MSUKent/nfl-division

A tohle na spravení chuti - kdo nedá 32/32, měl by se zastřelit a přestat si namlouvat, že tu soutěž sleduje.

Reagovat
Mihi

Kouči len 23 nepamatam si mena len tváre , draft 20 a divizie 32

Reagovat
Dawon

Divize a koucove 32/32 (koucove se zbyvajicima 5:30 )

Draft 23/32...u nekterych sem aspon tusil koho vzali, a jen si nevzpomnel jmeno, ale u nekolika picku sem fakt nemel ani tuseni co to bylo za pizici Ale i tak sem s tema 23 prekvapil sam sebe, cekal sem to horsi

Reagovat
formic81

Treneri 25/32 ale za to draft ten si pamatuju... jedinej Harris mi vypadnul.. delfini priblbli

Reagovat
Chazy

Já psal picky a ne jména z určitýho důvodu.....

Reagovat
formic81

Vzdyt je to jedno.. jeden hrac.. pochybuju ze by si na nej nekdo vzpomnel

Reagovat
Dawon

Tak prave proto, ze by si na nej nikdo nevzpomnel, je snad docela hloupe ho tu napsat, nemyslis?

Reagovat
formic81

a my hrajem nejakou skolni hru?

Reagovat
Chazy

Souhlasím s tebou, že jde o hovno a jsou to jen posraný kvízy. Ale i tak, není od věci používat mozek a tys to v tomhle vlákně nezvlád hned dvakrát.

Reagovat
formic81

Me obcas jenom udivuje jak dokazete udelat z uplny picoviny velkou vec. Diky borci

Reagovat
Chazy

Si to tak neber . Ale zas objektivně, kdybys napsal "Ajo, sem kokot", tak nikdo nereaguje. Chápu Dawona, taky jsem se pousmál tý myšlence postavený naprosto proti logice.

Reagovat
Dawon

Ja nevim, mam pocit, ze jediny kdo z toho dela velkou vec si ty My se jen pousmali

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Nedáš ani divize?

Reagovat
Zaschrona

No, asi bych byl celkove schopny vylucovaci metodou dat k sobe tymy z jednotlivych divizi, ale presne ke jmenu divize ve spravne lize, to vubec. By me celkem zajimalo, jestli jsem tady takovy jediny, ktery to tady zaroven docela pravidelne navstevuje...

Reagovat
-Kopy-

věř tomu, že ne

Reagovat
Chazy

Asi nejsi no, ale přijde mi to fakt jak hrozná ostuda ..

Lehčí varianta je tohle:

https://www.sporcle.com/games/11Joe28/nfl-divisions-shooting-gallery

Ale pořád musíš znát názvy divizí. Ale jestli nedáš ani to, tak už fakt nevím.

Reagovat
Dawon

Tak tohle mi teda prijde tezsi Takhle v casovem presu je to hnus

Reagovat
Zaschrona

Nazvy divizi znam, ale neumim je priradit presne k tymum. Tymy k sobe vyrazovaci metodou bych mel byt schopny dat. Je to bida.

Reagovat
Eric_The_King

Já nevím, jestli bych si takhle na čas vzpomněl vůbec na všechny týmy

Reagovat
Chazy

https://www.sporcle.com/games/g/nflteams

Zkus, no. Ale tebe upřímně ani nevnímám jako fanouška NFL

Reagovat
Eric_The_King

No jo no

Reagovat
kubys

29 koučů, divize easy, draft raději pomlčet-

Reagovat
Chazy

https://www.sporcle.com/games/LTH/nfl_blitz

Tohle ještě zkuste, tje naprosto boží ... já 31/40, dawonko 22

Reagovat
kubys

38, fakt netuším fumbly a 10 yds pens

Reagovat
Chazy

tak to respekt

Reagovat
kubys

Inty jsem měl ale nahodou...netušil jsem jak se "Nigh train" jmenoval příjmením, tak jsem místo něho zkusil Woodsona a on to byl jiný woodson

Reagovat
Chazy

Já vsadil na jistotu z Baltimoru, no

Reagovat
kubys

Reed by mě asi taky napadl později...a teď se dívám, že i Charles W. měl přes 60 INTs, akorát mi to vyhodilo prvního Roda, takže to nakonec nebylo náhodou, whatever.

Reagovat
Dawon

Hodne pekne

Reagovat
Dawon

pod casovym tlakem nepodavam nejlepsi vykony

Reagovat
kubys

Jo aha ty vole, to bylo za co se dávají ty penalties...jsem myslel, že kdo jich má nejvíc.

Reagovat
Mihi

26

Reagovat
Sali5

Kouči 27, divize 32, draft jen 18, tam mám fakt rezervy

Reagovat
Sali5

Kouče jsem neměl Titans, Eagles, Lions, Browns a Bills

Reagovat
Chazy

Tyhle jména dost chápu, jen Lions bys asi vědět moh - dokázal jednu z nejtěžších věcí NFL, dotáh Peytona k prstenu. Jako jedinej rookie HC v historii to vyhrál. A pak ho dost nesmyslně Colts kickli po tý sezoně, kdy byl Peyton mrtvej, no a od tý doby se tam drží ten klaun.

A jako u Lions od začátku to otočil správným směrem. Fakt dobrej HC.

Ale vyplatí se pamatovat i ty no name jako je teď u Titans, bo prostě oni se pak vrací na OC, DC pozice a hned znáš víc jmen. Třeba Ken Whisenhunt je teď OC u Chargers, DC je tam Gus Bradley. Nebo Schwartz je DC u Eagles, Chudzinski OC u Colts, McCoy u vás.

Všechny ty jména znám proto, že byli chvilku HC. Hned je pak ten přehled lepš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouci 29 (neměl jsem Rams, Lions a Bengals), divize 32 a draft 17 (těžká bída)

Reagovat
Dawon

Seahawks signing DE Freeney to one-year deal

Reagovat
Trand

The Los Angeles Rams are averaging 30.3 points a game, which is 1st in the NFL. They’re also averaging 4.2 yards per carry as opposed to an embarrassing 3.3. yards in 2016. RB Todd Gurley has logged 4 games with over 100 yards, something that happened zero times last year. And how about pass protection? Well, they gave up 49 sacks last year. Seriously. 49. And 26 sacks during Goff’s seven starts in his rookie season. Jared Goff has been sacked 10 times through seven games this year.

Loni Rams za celý rok skórovali 224 bodů, letos už mají na kontě 212 po 7 zápasech. No, je to po těch letech ošklivýho fotbalu příjemná změna. Ale mezery tam samozřejmě pořád jsou..

Reagovat
Chazy

Whitworth, no. Jenže do dvou let budete ten problém řešit znovu.

Reagovat
Trand

Popravdě řečeno líp hraje celá OL, není to jen o Whitworthovi, i když ten hodně pomohl. Coaching v tom hraje velkou roli. 10 sacků za 7 zápasů není jen o Whitworthovi, zvlášť když uvážíš, že pohyb v kapse není Goffova silná stránka (i když se v tom letos hrozně zlepšil). Jsou 3 faktory, který stojí za zlepšení ofenzívy:

1) Noví hráči (Whitworth, Sullivan, Watkins, Woods,..) - až na Sammyho všichni zatím splnili očekávání (a nemyslím si, že to jde jenom za ním, navíc si myslím, že jeho produkce se dost zvýší po bye weeku), někteří dokonce předčili - Sullivan

2) Trenéři - hrajeme úplně jinej ofenzivní fotbal, nový hry, efektivní běhová hra, zlepšení víceméně všech hráčů z ofenzívy oproti loňsku

3) Zlepšení Goffa - na jeho hře je prostě vidět, že vyspěl, nehází moc nebezpečných balónů, nemá problém balón odhodit, když na hřišti není nikdo volnej, zlepšil i pohyb v kapse

LT budeme muset řešit, ale vzhledem k tomu, že jsme jeden z nejmladších týmů (jen 3 hráči přes 30 let), tak pokud zvládneme solidně FA, tak by to snad mohl být jeden z mála problémů.

Reagovat
Chazy

Právě to, že hraje líp celá OL, podle mě je určitě hlavně o něm. RT jste měli celou dobu a když jsou oba kraje kvalitní, většinou to pozvedne ten celkovej výkon a hlavně pomůže QB, viz Titans po příchodu Conklina, nebo Pats, když začal hrát dobře Cannon, Falcons, když začal hrát dobře Schraeder. Teď naopak hraje Pats mizerně Solder, zbytek OL furt dobrý a stačí to na to, aby se to celý pojebalo.

A jinak souhlasím, i když Goff se mi zas přestává líbit. Ale na druhý straně máte bez Fishera dost odjebanou obranu a evidentně to takový hvězdy nejsou.

Reagovat
Chazy

Ale třeba co vnímám hodně pozitivně, tak že i bez těch picků za Goffa jste fakt solidně nadraftovali. Everett i Kupp užiteční jsou a budou, ale hlavně ten John Johnson je děsně hypnutý. A jestli i ofenzivně myslící office bude schopna draftovat dobrý hráče do obrany, je to super.

Já ho skoro neznal, ale celá tahle S class je bestiální. Hooker, Adams, Maye, Marcus Williams, Josh Jones, Eddie Jackson, Nicholson, tenhle váš Johnson. Všichni prostě okamžitej impact, základ, pomáhaj svým týmům. A to tam furt na číhá Melifonwu na BN. Peppers je jebanej, ale tam je jasný, že to chce čas.

Reagovat
Trand

John Johnson hrál dobře dva zápasy, takže brzo hodnotit.. Ale jako Rams propustili svýho starting safetyho zničehonic a oznámili, že Johnson bude starter, i když předtím vůbec nehrál, tak mu asi věří no. Kupp je skvělej, takovej Amendola/Edelman typ, výbornej na třetí downy. Mě teda asi nejvíc překvapil Woods, první dva zápasy špatnej a od tý doby výbornej, v osledních dvou zápasech proměnil minimálně 5 třetích downů na delší vzdálenosti a na ty routy 10-20 yardů je hrozně často volnej. Everett se ukazoval dobře na začátku, pak se zranil a najednou se zjistilo, že i Higbee není špatnej. Prostě Goff má momentálně z čeho vybírat.

On i Tanzel Smart, kterýho jsme vybrali v 6. kole hraje startera, takže draft se docela povedl.

K tý obraně.. Začátek byl špatnej, myslím si, že z velký části protože si hráči zvykali na 3-4. Teď se to hodně zlepšilo (jasně, hráli jsme proti Seahawks, Jags a Cardinals bez Palmera), ale statistiky jsou dost fenomenální. 23 sacků, 9 INTů, za poslední 3 zápasy jsme inkasovali 33 bodů. Běhová obrana vypadá hrozivě, ale to prostě dělá fakt, že nám párkrát utekli RB soupeře přes celý hřiště a pak to takhle naskočilo. Proti Jags dal Fournette z prvního pokusu 75 yardů, ale pak měli asi 20 pokusů pro 60. Peterson proti nám naběhal minulé kolo 21 yardů na 11 pokusů. Neříkám, že máme excelentní run defense, ale hodně se zlepšila. Defense se prostě od prvního kola zlepšuje a týden po týdnu podává lepší výkony. Můžeme namítat, že je to daný soupeřema, je to možný, uvidíme ve zbytku sezóny. Teď máme bye, pak Giants u nich (ty nás snad moc neprověří v útoku), pak Texans v LA, to by mohla být slušná prověrka pro obranu. Prostě smysl to má hodnotit až po pár zápasech, ale ta obrana jde nahoru a vůbec není tak špatná.

Reagovat
Chazy

https://www.profootballfocus.com/news/pro-deshaun-watsons-big-rookie-season-what-you-arent-seeing

PFF vydalo jebací článek o Watsonovi oni ho hodnotí lehce podprůměrně gradama.

Reagovat
Dawon

#Patriots LB Dont’a Hightower has a torn pec and is out for the year, source said.

WTF

Reagovat
niflheim

Shit

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 7 - 2017

Habartov Squirrels (Toommy)

- hrani defky s bye weekem.

Nějakej zájemce to převzít? Tým je v boji o PO. 3-4 a ujde

https://football.fantasysports.yahoo.com/f1/40309/9

Reagovat
niflheim

Jááá.

Reagovat
Chazy

Alonso NFL je fakt směšná v tom, že ještě nemá targeting penalty. Na college by si už dneska Kiko nezahrál ani snap.

Reagovat
Trand

Mi to přišlo, že Flacco slidoval poměrně pozdě, takže Alonso se podle mě moc kontaktu vyhnout nemohl. Ale problém je v tom, že on se vyhnout ani nesnažil, naopak ho ještě záměrně trefil do hlavy, takže jasnej flag no.

Reagovat
Chazy

Jo, však to je přesně prototyp targeting. Úmyslnej hit do hlavy.

Reagovat
Trand

Romo ale říkal něco o tom, že ho vyloučit mohli, kdyby to uznali za vhodný. Každopádně ten punter Dolphins je dneska hroznej, Ravens mají pořád skvělou starting pozici. V takovýmhle zápase to může hrát klíčovou roli.

Reagovat
Chazy

Njn, to já vím, ale na college by se kvůli tomu mohli i podívat na video, jestli ho vyloučit maj. To dost pomůže při posouzení, jestli to úmysl byl.

Reagovat
Dawon

Neuveritelne prasacky hit, fakt odpornost...Flacco vypadal po tom hitu ze ani netusi, na jake je planete

za to by mela byt proste dodatecne suspension...stejne jako Suh za to chytani pod krkem Malletta

Reagovat
Kowe

hovado ten targeting to fakt chce

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000867639/article/bills-give-anquan-boldin-permission-to-contact-teams

Za nake nizke kolo bych ho asi i bral Takovy possesion slot by se nam fakt bez edelmana sikl...Danny ma zas neco s kolenem a je to kolem nej nejiste, a Mitchell se pry nelepsi tak jak se cekalo a mozna se letos vubec nebude vracet...fakt by se na to WR nejaka pojistka hodila

Reagovat
niflheim

A navíc další beast do endzony, bral bych hned, sicher by k nám jako contenderovi určitě šel.

Ale pořád Billovi nepouštím toho Carra

Reagovat
formic81

The #Bills had tried for months to trade DT Marcel Dareus. Finally get it done in exchange for a #Jaguars 6th rounder in 2018. ???

Reagovat
Chazy

Ze strany Jags to moc nechápu teda.

Reagovat
Chazy

Mám dva super články, ale dlouhý jak sviňa. V tom prvním Gase dost brutálně zjebal ofenzivní hráče 'Fins. Je na tom vidět, že ten tým je fakt hodně nemocnej a jsem zvědavej, co s tím budou dělat. Na druhou stranu když je to takhle, je pro mě záhada, že tam přived zrovna flegmatika jako je Cutler. Každopádně ještě jsem nezažil, že by HC takhle šel proti hráčům.

http://www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/barry-jackson/article181319641.html

A druhej je fakt enormně dlouhej, dobrejch 15 min čtení. Ale je to článek o tom meetingu mezi majitelema a hráčema, jak to probíhalo, co tam zaznělo, jaký jsou z toho výstupy. Dobrý to je v tom, že člověk pochopí problematiku toho protestu z pohledu majitelů, hráčů a i nfl front office.

http://www.espn.com/espn/otl/story/_/id/21170410/gaffes-tv-ratings-concerns-dominated-nfl-players-forged-anthem-peace-league-meetings

Jako nečekám, že by to tu přečet někdo, leda dawon nebo kubys .. ale je to fakt dobré

Reagovat
Maresma

Dost hustý teda, to sem ještě neviděl asi v žádným sportu, aby coach takhle mluvil o svých hráčích v médiích. Ale být s tímhle 4-3 je taky docela umění.

Reagovat
Dawon

Ono je hlavne sranda, ze to vlastne je uz podruhe, co tu svoji ofenzivu takhle verejne zjebal Fakt musi byt nerealne nasrany

Reagovat
Dawon

"Special teams we seem to be all right. Maybe it’s easy. Just run straight and hit somebody. " Hadam, ze tahle myslenka by dost lidi mohla krapet nasrat

Kazdopadne zni chudak fakt hrozne frustrovane no, asi to musi byt tezke, kdyz tak nejak vis co chces delat s tim tymem, vis ze fyzicky na to ti hraci maji, ale proste to v hlave nejde a nejsou schopni tu tvoji vizi aplikovat na hristi...

Ten druhy clanek fakt hrozne zajimavy, a doporucoval bych si na to ten cas najit...fakt to cloveku ukazuje a vyslvetuje ten rpoblem mnohem lip ze vsech stran...a taky to teda podle vseho vypada, ze se to trosku zacina hybat spravnym smerem, vsechny ty strany se snazi to resit a najit spolecny kompromis...ted jen aby nezustalo jen u slov, ale aby ta diskuze fakt dal pokracovala a aby se hlavne i majitele verejne za ty hrace postavili a snazili se verejnosti vysvetlit, ze to nema nic spolecneho s neuctou k vlajce, armade, atp., a ze ten jejich postoj chapou

Reagovat
Trand

Jako pravdu má v tom, že ten playbook není úplně nejsložitější, neviděl jsem teda NFL playbook special teamů, ale myslím, že to nebude žádná věda. Každopádně na provedení je to těžký dost, hrát special teamy fakt není lehký.

Reagovat
Trand

Já nevím no, jak tam kritizuje ty running backy za běhání, mně třeba ve čtvrtek nepřišlo, že by měl Ajayi aspoň trochu místa kam běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem zatím jen Gase a ta jeho frustrace už je asi maximální možná. Těžko si představit, jak vůbec jedou ten svůj útok, když ani nemůže mít důvěru, že každý zaběhne svoji routu, odblokuje obránce, kterého by měl. To musí být celkové hrozně na náhodu.

Reagovat
kubys

Ten druhý je hodně dobrý, vidím tam velké ALE...diskuze je fajn a je dobře, že se to takhle řeší, nicméně, vidím docela problém, že nebyli v diskuzi se zástupci hráčů zahrnuti "pro-standing owners". Tohle vidím, jako celkem velkej problém, protože potom se v podstatě nic ve vztahu hráči - management/vlastníci nevyřeší. Každá strana si pojede to svoje.

Reagovat
Chazy

A jak jsem psal, dneska by měla bejt boží college od 18, 2130 a asi i v noci.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

Foxball is in full force! The Bears are the first team to win back-to-back games with fewer than 10 completions since 2011 Broncos (won 3 straight games with Tim Tebow). Who coached that Denver squad? Of course, it was John Fox.

Jak tedka vyhrali s trubiskyho 7 hodama, tak pry jen dalsi 2x v historii se stalo to same, a v obou pripadech to trenoval Fox

Reagovat
Dawon

* 7 a mene passu

Reagovat
aither

Tvl samej turnover

Reagovat
Chazy

Jn, místo top QB zápasu je to takový pochybný. A jestli se Grier nerozehraje, bude to ještě blowout.

Reagovat
Sali5

Začátek slušný

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=Te2ItjZ0cPI

Tady kdyžtak v HD. A fakt ty streamy nepadaj.

Ale jako Barkley má nereálnou hodnotu, když je three down RB a k tomu top returner. Fakt se mluví o tom, že může bejt first overall.

Reagovat
Sali5

Jj, mám ten stejný link

Reagovat
Trand

Nemáš nějakou podobnou infografiku jako k tomu prvnímu zápasu koho sledovat?

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
Chazy

Jako ale nakonec ten první zápas 50-39, což docela odpovídá .. ale byl to divnozápas, no.

Za tejden je Oklahoma vs Oklahoma State, naposled Mayfiled proti Rudolphovi. Tje pro mě poslední tři roky nejlepší zápas na college. A jako to už regulérní přestřelka bejt musí, protože Oklahoma jim ty body prostě dá.

Reagovat
Sali5

Neříkal chazy něco o defenzivním fotbalu?

Reagovat
Chazy

Říkal, no jsem v šoku. A jako Nick Bosa mi přijde lepší než byl Joey.

Reagovat
Sali5

Wow, masivní call.

Reagovat
Trand

Barrett ty poslední dva drivy jak bůh. Neskutečný passy. Ale nechali jim ještě celkem dost času.

Reagovat
Chazy

Škoda no, takhle stačí, aby OSU letos neprohrálo a budou mít playoff oni kvůli vzájemnýmu zápasu. Ale byli fakt lepší a comeback nehoráznej.

Rozhodně jeden z nejlepších fotbalovejch zápasů, co sem letos viděl

Reagovat
telka11

nadherny to bylo, i kdyz se spatnym koncem, ale fakt jsem tezce nepochapal Barretta, 13/13 pro 170 a 3 TD ve ctvrty ctvrtine na to, jak to vypadalo v prvnim polocase, tak nakonec ta D-line zabeastila solidne pro Buckeyes

Reagovat
niflheim

Boha Browns, to je hrozný vstup do druhého poločasu

Reagovat
niflheim

Rowe, Gilmore a Malcolm Brown inactive.

Reagovat
Kowe

over vsazen

Reagovat
Maresma

#Seahawks continue the push to trade for a veteran LT. A player they’d consider moving for cap reasons — TE Jimmy Graham. They’ve had talks.

Ano prosím

Reagovat
niflheim

Duane Brown?

Reagovat
Maresma

O tom se mluví nejvíc.

Reagovat
Chazy

Dost se Bolts bojím. Ta obrana je prostě nebezpečná. Pass rush maj pomalu nejlepší v NFL, Hayward je už blízko elitnímu statusu na CB a Desmonda Kinga hrozně respektuju z Iowy. A prostě podle PFF je jejich sophomore CB Trevor Williams letos jeden z nejlepších CB v lize.

Ale uprostřed maj díry, tak snad budem schopný hrát přes Gronka a Dannyho tam.

A jako o jejich útoku není potřeba mluvit... snad Rivers chokne.

Reagovat
Chazy

Dannyho vlastně asi ne

Reagovat
Mihi

Bude over 47,5?

Reagovat
Chazy

Ti tu napíšu, že hrajeme proti top obraně a ty se mě zeptáš na tohle

Reagovat
Mihi

Čakal som prestrelku no ale nevsadil som nakoniec, takže je to jedno

Reagovat
Trand

Dneska od 6 kromě Colts a možná i Eagles všechno top zápasy, těžkej výběr.

Reagovat
Maresma

Kdyby měl někdo HD stream na cokoliv, tak poslat prosím

Reagovat
Trand

https://www.reddit.com/r/nflstreams/ Když si to rozklikneš, tak je tam HD skoro všude podle mě.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Maresma

Kamara je strašně zábavnej hráč.

Reagovat
niflheim

Boha

Reagovat
formic81

Gordon vas dobre vykouril ted

Reagovat
niflheim

Jsem si říkal, že to tam dobře uzavřeli, že to bude max 2-yard gain

Reagovat
Dawon

Nadhera

Reagovat
niflheim

Grooooooooooonk

Reagovat
Dawon

Lol...nekdy fakt playcallingu OC nerozumim

Reagovat
Dawon

A vyhru za tupce tydne vyhrava Benjamin

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem snad neviděl ještě

Reagovat
Dawon

clovek fakt obcas muze jen zasnout

Reagovat
niflheim

Safetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Tak to byl nejhorší punt return, co sem viděl

Reagovat
niflheim

No, rozhodčí pomohli, mohla to být klidně rozehrávka z 1. yardu.

Reagovat
Dawon

nemyslim...on musi byt celym objemem venku z endzony, coz bych rek ze fakt nebyl ani nahodou...ten posledni ukrok zpatky ho zabil

Reagovat
Chazy

Ta OL dva LT, RT a dva G.

Reagovat
Dawon

achjo....

Reagovat
Dawon

to je zapas ty vole

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Harris ale dobře přejel Gordona

Reagovat
formic81

já se tesim az vas prejedou Bills letos

Reagovat
Chazy

Co Beathard? Dobrý?

Reagovat
formic81

bylo líp

Reagovat
Chazy

Jakto? Však byste byli 3-3 s ním.

Reagovat
formic81

mu to kazí ostatní..

Reagovat
niflheim

Unbeaten kdyby mu Hoyer nebral snapy s prvním týmem v kempu.

Reagovat
niflheim

rofl ... obraně chybí 2 ze 3 top cb, top DT a pořád držíme Chargers na sedmi bodech.

Reagovat
Chazy

Ale proti Bills je největší nebezpečí jejich obrana, fakt top 5 v NFL. A běhoví QB nám dělaj problémy celou dobu, co nás vede Belichick.

Reagovat
niflheim

Chargers mají jednu z nej pass rush dvojic a celkem to dneska zvládáme. Máš pravdu - výkon Tyroda to rozhodne, např proti Deshaunovi to bylo utrpení.

Reagovat
Chazy

Ano, o obraně Bolts jsem psal o pár příspěvku výš. Ale Bills jsou ještě trochu jinde.

A bylo to utrpení i proti Camovi

Reagovat
Dawon

Ja mam teda pocit ze mozna krom prvnich dvou drivu brady utika pri kazdem passovem snapu jak o zivot

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Jako...tohle neni flag? Kdyz QB lezi na zemi a obrance ho zveda za krk? WTF

Reagovat
Trand

Bills vypadají že jsou legit letos, moc bych jim playoff přál, vypadají jako solidní playoff tým.

Reagovat
Dawon

Kvalitka dneska opravdu, ze vsech stran

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Gostk si dobře říká o cut po sezoně

Reagovat
niflheim

Já si říkám jestli se nezrakvil po FG v první půli, šel tam totiž do šatny před poločasem.

Reagovat
niflheim

Hogan nééé dpc

Reagovat
Dawon

Uz ty zraneni zacinaji trosku presahovat snesitelne mnozstvi

Reagovat
Dawon

Benjamin je fakt nepopsatelne hloupy hrac

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Texans

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný TD od Texans, neuvěřitelná bomba od Watsona.

Reagovat
Maresma

Watson je fakt svělej.

Reagovat
Trand

Fuller z posledních 9 catchů 6 touchdownů.

Reagovat
formic81

Watsonek je uzasnej

Reagovat
formic81

Reagovat
Maresma

EARL

Reagovat
Trand

Bůh.

Reagovat
Dawon

A to je v kostce presne to o cem byl ten PFF clanek co tu daval chazy Umi byt vynikajici, ale umi byt i hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy se hrozně zbytečně tlačí do riskantního řešení... Ale na druhou stranu pěkný drive po takové chybě.

Reagovat
Maresma

Hm, asi dobrej call, podle mě fumble.

Reagovat
Dawon

Kdo by to na zacatku roku rekl, ze Hawks- Texans bude prestrelka

Reagovat
Maresma

Ale jakože dost..

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

teda zatim naprosto lahodny.. vic takovejch zapasu

Reagovat
Maresma

Russell Wilson's fumble produced more yards (11) than all 12 runs by Seahawks RBs combined (8).

Reagovat
Trand

Reagovat
Mihi

Hlavne Lacy má problém dobehnúť čo i len na line of scrimmage

Reagovat
Maresma

Tam by to měl každej RB těžký, ale fakt sme si měli nechat Collinse, než podepisovat tady toho tlusťocha.

Reagovat
formic81

kurva Watson..

Reagovat
Mihi

No vyzerá to tak, že druhý týždeň po sebe v oboch fantasy ligách prekonám 120b, toto je forma na double

Reagovat
Maresma

RW ale hraje taky výbornej zápas, škoda, že běhová hra doslova neexistuje.

Reagovat
aither

Super zápas

Reagovat
Dawon

Ty voel to je zapas

Reagovat
Trand

19/29, 402 yardů, 4 TD a 59 běhových yardů v Seattlu, tak jo.

Reagovat
Chazy

OBrien je bůh, no

Reagovat
Trand

To sice je, ale pořád nevím o hodně QBs, kteří by tohle dokázali v Seattlu.

Reagovat
formic81

hmm.. snad taky najdem neco takovyho

Reagovat
Chazy

Nepotřebujete ne radši OL nebo někoho do obrany

Reagovat
formic81

spis kickera kamo

Reagovat
Chazy

Jen ti připomínám, cos psal

Reagovat
formic81

a snad ty hrace nepotrebujem? nevim co zas resis

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Reaguju na to, žes konečně pochopil, že běh franchise se odvíjí od kvality QB a připomínám ti příspěvky z doby, kdy jsi naivně myslel, že jiná pozice může něco změnit.

Reagovat
formic81

goat...

Reagovat
aither

rip

Reagovat
Maresma

Russell je fakt bůh, možná nejlepší zápas, co sem od něj viděl hrát.

Reagovat
Trand

Dokud budete mít Russella v týmu, tak budete mít vždycky naději na vítězství.

Reagovat
Dawon

WOW...slusne je hawks rozkrajeli

Reagovat
Chazy

Tady ale měl Obrien vzít TO hrozně vychcaný od Hawks, že nespikli a využili tý naprosto neorganizovaný obrany. Grahama prostě neměl nikdo.

Reagovat
Trand

No i ten pass rush, to byla parodie, ty hráči asi byli vyflusaný, ale ani se nesnažili se k Wilsonovi dostat.

Reagovat
Chazy

Jo, ta obraana byla úplně mimo, tam podle mě fakt měl přijít TO a dát to dohromady.

Reagovat
Trand

Byl tam myslím i ještě jeden úplně volnej receiver, kterej by skóroval TD, tohle nezvládli no.

Reagovat
Mihi

Škoda, že Texans dali alibistické 3 behy, pri 3rd a 4 to mohli skusit pass alebo zone read.

Reagovat
Dawon

dost podobne jako proti nam, evidentne se moc nepoucili...ja bych byl proti QB kalibru BRadyho, WIlsona, Rodgerse atd, dycky v takove situaci agresivni a proste hral tak, abych jim nedal sanci to otocit, protoze se jim to bohuzel velmi casto povede

Reagovat
Trand

Teďka ten Washington.. Nechápu ten Cousinsův hod, i kdyby to RB chytil, tak udělá max 5 yardů a Redskins ztratí 15 dalších sekund.

Reagovat
telka11

KEEPER 2: dlouho jsme nemeli zadnej hezkej blockbuster, tak bych si poslechl nabidky na Julia

Reagovat
Dawon

Steelers me serou Ale je to skoda, Lions s tou obranou mimo red zonu prekvapive takove problemy nemeli, ale bohuzel tam pak uplne vyhoreli...to se pak hraje tezko...hrozne jim chybi nejaka zbran do red zony, vsichni jejich WR sou spis mensi a rychlejsi a Ebron bohuzel nadale bustuje, ikdyz zas dneska ukazal ze atlet je nerealny a je to fakt s podivem, ze ani po takove dobe ten talent nedokaze konsistentne ukazovat na hristi

Kazdopadne jestli Steelers budou pokracovat timhle tempem, tak na PO budou zase tradicne bez Bella, protoze +- 30 touchu na zapas ten hrac proste nemuze vydrzet

Reagovat
smazaný uživatel

In his first seven NFL games, Peyton Manning threw nine touchdown passes.

In his first seven NFL games, Deshaun Watson has thrown 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Deshaun Watson's 19 TD passes are the most ever for a rookie through his first 7 career games. https://t.co/Hvlaidk22G

Reagovat
Kowe

už mu chybí jen 7 do rekordu, kterej mimochodem drží taky Peyton a Wilson teda. Jen Peyton k tomu hodil i 28 intů, což se snad Watsonovi nestane.

Reagovat
kubys

Reagovat
formic81

tak Chazyyyy asi jsme nasli QB

Reagovat
Chazy

Vysvětlí mi někdo, proč před sezonou odmítneme first round pick, abysme v sezoně vzali top 3 second round pick? Já chápu, že jsme si chtěli udělat obrázek o Bradym, ale najednou jsme bez backupa.

Ale gratulki, určitě to může bejt geniální trade. A kdyby bustnul, tak vás nestál tolik. Každopádně nevěřím, že ho letos necháte hrát.

Nicméně Duane Brown - Lane je geniální od Hawks.

Reagovat
Chazy

Ok, teď vidím ty picky v tom. Tak to je fér pro obě strany vzhledem k Brownově věku.

Reagovat
Zaschrona

Ian Rapoport: When Browns made an offer for Jimmy Garoppolo during the draft, they didn’t offer a 1st. Just a 2nd & change. Pats wait & take this deal.

Mozna nikdy zadna lepsi nabidka nebyla, kdo vi. A tohle temer bude late 1st round pick, jen rozdil par mist. Tak jako tak, bylo to rozhodnuti Jimmy nebo Brady, jsem celkem rad, ze to takhle dopadlo. A zadny backup je blba situace, ale bez Bradyho je to pripadne stejne konec nadeji, Hoyer to nevytrhne.

Reagovat
Dawon

Tak s Jimmym by prave kvalitni backup byl a bradyho zraneni by sezonu asi neukoncilo, z tohodle pohledu mi to nedava smysl nejvic...nekdo jako Hoyer urcite muze zvladnout kdyby treba byl brady out na 1-2 tydny, ale kdyz prijde takhle behem pulky sezony bez znalosti playbooku, tak i o tom silne pochybuju....fakt sem zase jednou na trade deadline nasrany

Reagovat
Zaschrona

Tak ja to myslim predevsim s ohledem na dalsi sezony. Pokud neni v planu zbavit se Bradyho (coz neni), tak tohle byla posledni smysluplna sance na ten trejd. Platit velky penize za QB backup nebo ho dokonce tagovat, to je hovadina. Je pravda, ze pro tuhle sezonu by treba slo s Jimmym i neco pripadne uhrat, ale stejne bych tomu moc neveril, hlavne bych takhle ale neuvazoval. Tak jako tak, pokud prijde Hoyer, tak zaklady systemu urcite porad zna.

Reagovat
Chazy

Tagovat backup QB je hovadina, ale už jsme to jednou za Belichicka udělali.

A Hoyer a základy systému, kdo ví. On byl u Patriots pod OBrienem, žejo, ne pod Joshem.

Reagovat
Zaschrona

Ale delat to v situaci, kdy bude zrejme potreba tag na Butlera?

A teda predpokladam, ze ty zaklady jsou porad dost podobne. System kolem Bradyho to je porad stejny.

Reagovat
Chazy

Butler za 15 mega? To snad ani nechci. Ale jen mě zaujalo, že označíš za hovadinu něco, co už stejnej GM udělal.

A nejsem si jistej, Obrienova ofenzíva byla jinačí. Nebo minimálně úplně jinak callovaná.

Reagovat
Chazy

Já nejsem, protože 12 sezon Jimmyho > 3 sezony Bradyho.

A to s tím backupem je kokotskej argument, protože jestli si viděl hrát Jimmyho loni a Brissetta loni, tak oba dávaj šance na výhru.

Ale s Hoyerem si podle mě mimo, ten taky dává šanci na výhry.

Reagovat
Chazy

* Brissetta letos

Reagovat
Zaschrona

Ja teda radsi pick a Bradyho s jeho vyhodnou smlouvou se snahou udrzet tenhle tym co nejdele blizko hre o titul, kdy ten zakladni motor tymu je dlouhodobe ozkouseny. S Jimmym by to mozna slo taky, ale nikdo to nedokaze rict s zadnou jistotou, realnych NFL zkusenosti ma porad zalostne malo. A navic faktor spojeni Brady a Pats - jen tak vytrejdovat nejlepsiho hrace historie, ktery toho pro Pats tolik udelal, to se jen tak nedela. Jasne, ze je to byznys, ale znacka Brady - Pats je toho soucasti a fakt si nezaslouzi znicit.

Ja bych teda neveril v pripade jejich startu v playoff ani jednomu. Dohromady maji zkusenost presne jeden PO zapas... Nerikam, ze by neslo vyhrat, specialne s Jimmym, ale sance by sly vyrazne niz.

Reagovat
Chazy

Vycházíš z nějaký úvahy, že Brady bude další tři roky stejně dobrej, jako je teď. Je naprosto reálně možný, že už za rok bude Jimmy lepší QB. A to i kdyby se vůbec nezlepšil.

Navíc rirzikovost zranění u Bradyho je obrovská s tím věkem.

Btw je vtipný, že takovej bezcitnej pragmatik jako ty tady zkouší jet na citovou notu

Reagovat
niflheim

aby neměl rázný šešup jako Peyton.

Reagovat
Dawon

Taky absolutne nechapu...davalo by mi aspon trosicku smysl, kdyby nam s tim poslali Hoyera, ale proste WTF, prijde mi neskutecne nebillovske takhle riskovat, ted sme se akorat pridali k tem mnoha tymum, kterym se zranenim QB skonci sezona...a vzhledem k mnozstvi hitu ktere nas 40lety QB letos schytava...nevim, nechapu a sem fakt v soku...a fakt sem zvedavy kde v tuhle chvili budem shanet naky smysluplny backup

Reagovat
Sali5

Wow, Jimmy G.

Reagovat
Sali5

Jamaalek A je po zápase.

Reagovat
formic81

tak a jeste dostanem Barkleyho pristi rok.. to je sen najednou

Reagovat
formic81

jinak v tuhle sitauci je backup Edelman ne?

Reagovat
Chazy

Jako asi by byl, kdyby neměl po sezoně. Na practice squadu každopádně žádnýho QB nemáme a naposled jsme měli asi Ryana Lindleyho, takže podle mě podepíšeme jeho, jestli někoho.

Každopádně v tomhle kontextu je trade Brissetta za naprostý hovno naprostá kktina.

Reagovat
Chazy

Nebo ne, vy jste cutli Hoyera, vezmeme si zpátky jeho

Reagovat
Dawon

Aha....tak v tom pripade cast toho co sem psal vyse uplne neplati

Reagovat
niflheim

Prý byl Hoyer nejdříve součástí, kvůli "compensation pick" formula ho ale nakonec vyšoupli.

Reagovat
formic81

ja to videl jako meme na FB.. na to jsem zapomnel

Reagovat
niflheim

Škoda těch dobrých vztahů s Donaldem, jsme mohli podepsat Colina

Reagovat
Chazy

Doufám, že si děláš prdel, protože QB, co má rating pod 80 v kapse a nad 120 mimo kapsu, není zcela ideál pro naše schéma

Možná máme v playbooku až pět her, který by moh hrát.

Reagovat
niflheim

No proti Chargers byl stejně Tom často mimo kapsu

Reagovat
niflheim

"YOLO" - Bill Belichick

Reagovat
Trand

Siemian pls

Reagovat
Sali5

Achjo

Reagovat
Trand

Siemian nehrál tak špatně, až na ty INTy, ty byly fakt hrozný. Nicméně zbytek týmu mu moc nepomáhá, hlavně ten Fowlerův drop v endzóně hodně mrzel.

Reagovat
niflheim

Kokoti.

Reagovat
Dawon

To je kurva probuzeni fakt Jimmy v prdeli, Chiefs vyhra, a Zeke zanabovany nadhera

Reagovat
Maresma

To mi teda přijde jako poměrně vysoká cena za Browna. Odpovídá to jeho kvalitám?

Reagovat
Chazy

Jo, je to dlouhodobě top 12 LT v NFL. Lepšího lajnaře jste neměli ani nepamatuju, je lepší než Unger i než Okung.

Reagovat
Maresma

Tak to je super, zrovna LT byla nutnost, Odhiambo je tam strašnej. Teď už by ta lajna mohla vypadat docela slušně, aspoň co se pasový protekce týče.

Reagovat
Dawon

V becku nabizim k tradu Zeka, takze pokud by si ho nekdo chtel stashnout na PO, tak posloucham nabidky

Zaroven nabizim Seferiana-Jenkinse

Reagovat
Kowe

já nabízím Lynche, Crowella, Dukea, Gorea a Darkwu.

Reagovat
Chazy

Každopádně bych řek, že jedním z těch prvních tří picků na 100% berem QB. Ta class je prostě příhodná, sice všichni bustují, ale mají všichni velkej talent, jen by neměli startovat hned a bude potřeba s nimi pracovat.

To jim můžeme nabídnout a za tři roky už prostě Brady půjde.

Reagovat
formic81

ale co na vas tak zbyde? Rudolph nebo Mayfield?

Reagovat
Chazy

Hele, to může bejt naprosto kdokoliv. Hodně se ted hypujou ještě Finley, White a Ferguson. Někdo tam bude.

Reagovat
niflheim

Falcons ještě nehráli s nikým ze své divize

Reagovat
Sali5

No dneska to bylo fakt něco, celkově 5 ztrát a z toho 4 naprosto strašné a zbytečné, akorát ten fumble Charlese by se dal omluvit, tam se to proti Petersovi dalo jen těžko udržet (navíc to teda rozhodčí mohli ukončit dřív, ale co už). Siemian ze začátku naprosto tragický, první 2 drivy podhodil vše co házel a v tom dalším to završil INTem (kdyby pak Chiefs nevymýšleli kraviny v redzone, tak je to 21-0), což bylo naprostoto ideální, když neumíme otáčet zápasy. V dalším průběhu ho pak zachránilo rozjetí běhové hry a taky se do toho trochu dostal, no prozměnu se začalo dropovat jak o závod. Nechápu taky ten playcalling, DT vypadal v průběhu celkem solidně, ale pak při důležitém drivu ho posadíme a hážeme do endzone na Janowiche a Fowlera.

Obrana zachraňovala co se dalo, no máme velké problémy bránit kvalitní vysoké tight endy (letos Witten, Kelce, Henry), což nejsou úplně nejlepší vyhlídky, když další 2 zápasy hrajem proti Ertzovi a Gronkovi.. to pak je k ničemu, když vymažeme ze hry jakéhokoliv RB, a pak nás ze vzduchu ničí jeden hráč.

Každopádně se divím, že Joseph v průběhu neposadil Siemiana a neposlal tam Brocka, jelikož v jednu chvíli to byla fakt zoufalost. Uvidíme, jak to bude vypadat, až se vrátí Lynch, snad ho vyzkoušíme jako startera od začátku a ne až v průběhu zápasu po dalším tragickém výkonu Trevora, je potřeba něco změnit.

Reagovat
Maresma

Blockbuster: The #Dolphins are trading RB Jay Ajayi to the #Eagles. WTF the fuck

Reagovat
Maresma

Za 4th round pick. Ajayi asi bude jeden z hráčů, o kterých Gase mluvil, no.

Reagovat
Dawon

dost to tak vypada no Tak sem zvedavy, jestli se u eagles chytne, nebo jestli potvrdi Gasovy slova

Reagovat
Kowe

Tak ten z toho šel vyčíst dost jednoznačně dostali za něj v miami pěkný hovno, ale jestli je to fakt takovej tupec, tak přes to asi nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy teď máte Blounta, Ajayie, Smallwooda, Clementa a Barnera? Hodně slušná sestava.

Da se předpokládat, že Ajayi bude workhorse? A hned následující zápas?

Reagovat
Dawon

Pokud je opravdu tak tupy, jak Gase tvrdi, tak bych na nake workhorsovani v brzke dobe moc nespolehal A celkove, prijit v pulce sezony do rozjete ofenzivy je asi dycky tezke...ono se sice muze zdat, ze RB jen vezme mic a bezi, ale ono je toho i pro RB strasne moc k nauceni, a pocitam ze minimalne ze zacatku bude mit jen limitovane snapy a nejake jednoduzsi runove hry

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, že než se naučí playbook, tak bude po sezoně

A vím, že to není tak, že v úterý podepíšu a ve středu udělám 200 yds. Spíš výhledově, zda se dá předpokládat, že dostane rb1 pozici.

Reagovat
Dawon

Tak ono to dost mozna bude jak pise chazy dole no, dalsi Christine Michael...fyzicky sileny talent, ale proste na tu NFL nema v hlave...ale tak uvidime, treba prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite bude dostavat nejvic carries, ale Blount taky bude hrat nejakou (vetsi) roli. Na tretich downech, goal line carries atd.

Reagovat
Dawon

Treti, resp. passove downy spis Smallwood, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na passovy downy asi jo. Smallwook/Clement budou asi nejvic zasazeny tim trejdem, dovedu si predstavit, ze jeden z nich bude inactive. Kor kdyz behat muze i Barner, kterej ma silnejsi pozici kvuli tomu, ze returnuje punty.

Reagovat
Chazy

Podle mě je to fail, fakt mi připadá jako další Christine Michael. Před draftem se prostě vědělo, že je totální freak, ale i tak ho nikdo nechtěl a prej ho majorita týmů ani neměla na draft boardu.

A že za něj nikdo nedal víc jak 4. kolo, i když má příští rok cap hit $760,203, případný dead money $55,203, nemluví to samo za sebe? Nikdo ho nechtěl.

Reagovat
Chazy

(V tomhle mi lidi často přijdou jak debilové. Když jde hráč za absurdně nízkej pick, neznamená to, že ten prodávající je kokot a zapomněl se zeptat dalších týmů, jestli za něj nedaj 5 first round picků, znamená to, že ho nikdo nechtěl a nikdo víc nedal. A když se někoho potřebuješ zbavit, tak co máš dělat? Každým dnem se přiblíží konci kontraktu a jeho hodnota klesne)

Reagovat
formic81

cist nazory ceskych fanousku je sranda ale.. nicmene to je vsude stejny.. ja uz si vyslechl ze Jimmy G bude jeste horsi jak Brock a ze je to spis vyhra pro vas..

Reagovat
Chazy

A tak na takovým názoru nic špatnýho není, ne? Má v NFL dva zápasy, třeba se v nich někomu nelíbil. Třeba se tomu někomu nelíbil na college.

Já mu věřím, ale docela chápu, že někdo ne. Jen čas ukáže, ale i kdyby dobrej nebyl, tak vás stál jen druhý kolo. Každopádně pravděpodobnost neprosazení se QB z prvního kola do role dlouhodobýho startera je podle mě tak 66%, druhýho až třetího tak 80% a v dalších kolech 99%. A u takovýho Jimmyho bych řek, že je to třeba jen 50%, protože už je fakt v NFL dlouho, hodně se naučil, měl čas nabrat fyzickou sílu na tu ligu, naučit se nejsložitější schéma v lize a svoje si odehrál.

Reagovat
niflheim

... tři a půl roku se učil od Bradyho, loni ve dvou startech dokázal hrát kvalitně v kapse i mimo kapsu, rychlý release. Podle mě přesně typ QB, kterého bude mít Shanahan rád. A možná i hráč, který konečně zase otočí situaci u niners

Jako já mu fandím a moc mu to přeju, možná mám i "patriotí" brýle, které ho vidí jako skvělého QB. Ono taky druhé kolo za potencionálního startera je celkem fajn - není to risk jako když v prvním kole vezmeš QB, na kterého hned všechno hodíš. Je na NFL a řádně playbooky už zvyklý, příští rok můžou být niners už jiným týmem. Takhle by možná nějaký jiný klučina držel clipboard za nějakým bridge QB další rok. Mají 8 weeků na to se na něj podívat. Dle zpráv by měl zasáhnout do hry až někdy ve 12. A to bude dost příležitostí na to se rozhodnout, zda tam poputuje franchise tag.

Reagovat
Chazy

Tak a tady si dovolím říct, že franchise tag na něj daj na 100%, naprosto bez ohledu na to, co letos předvede.

Letos podle mě hraje o to, jestli k tomu franchise tagu dostane hned novej kontrakt, nebo bude hrát pod tagem a případně další rok dostane druhej tag + ten kontrakt/zbaví se ho.

Niners maj v capu místo, tým na nic, hodně času. Nevyhodí 33.-35. overall pick za hráče, kterýho netagnou a propustí.

Navíc by to byla ultimátní kokotina - QB nemůže hrát dobře, dokud nezná playbook a není synchronizovanej s receiverama. To letos nemá Jimmy šanci stihnout. Může ukázat, jak čte presnap, jakou má ruku, jakou má pocket presence, ale fungovat to prostě nebude ideálně. Vidím tag jako 100% volbu, s tím ho brali.

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Pokud nejsi Beane :(

Reagovat
smazaný uživatel

The #Dolphins are trading WR Jarvis Landry to the #Redskins for a 2018 2nd round pick and a 2018 7th round pick.

Reagovat
Dawon

heh solidni cistka Ale asi to dava smysl, nevypada to ze by se jim ho podarilo podepsat, takze velmi pekne picky za takoveho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak WR1 a WR2 mají poresene a do slotu někoho z mladých. A ta value co dostali je podle mě hodně v pohodě.

Reagovat
niflheim

No Pryor celkem překvapivě bustuje.

Reagovat
formic81

Benjamin ma novej domov.. Z Caroliny do Bills

Reagovat
Dawon

Slusne to lita...jsem hodne zvedavy, jak velky impact ti dva WR zvladnou mit jeste letos...kazdopadne zajimave, Bills fakt vypadaji, ze to letos mysli vazne...clovek by jim snad i docela fandil, kdyby je nemel v divizi

Reagovat
formic81

kazdopadne i s tim maj dalsich 5 picku v prvnich 3 kolech. Nahradi staryho Williamse, Alexandera, Incognita a jeste jim zbyde.. ten team vypada i zajimave do budoucna..

Reagovat
formic81

letos je to teda dost zivy.. cekal jsem teda jeste odchod Hyda.. deadline je v kolik?

Reagovat
Dawon

Mel by byt ted, ten Benjamin se pry stihl 3 minuty pred uzaverkou

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Je ten Landry nekde ofiko? Nic o tom nikde nevidim

Reagovat
Sali5

Nějaké fake news, on i třeba Rapoport psal odpoledne, že Landryho shopovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nic, někdo mě pěkně vyjebal na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. McCarron byl blízko Browns, jen se to nestihlo papírově dotáhnout.

Reagovat
niflheim

To se mi až nechce věřit, na druhou stranu ho Jackson zná a možná stihl už Kizera naplno vyhodnotit.

Reagovat
niflheim

The Cincinnati Enquirer reports there was a "disconnect" between the Browns' front office and coaching staff regarding Bengals QB A.J. McCarron.

Despite the disconnect, the Browns were ready to surrender second- and third-round picks for McCarron's services on Tuesday. The league office confirmed the deal was not confirmed because of a "paperwork issue." Truly unbelievable. The "disconnect" almost certainly stemmed from McCarron's ex-OC Hue Jackson overvaluing him in the eyes of the Browns' front office. Sashi Brown and Paul DePodesta are probably breathing a sigh of relief, while Jackson is likely fuming. The Browns' disastrous 1-23 record on Jackson's watch can hardly be laid at his feet, but it's seeming increasingly likely he won't be around to finish the (never-ending) rebuild.

Reagovat
niflheim

Seahawks CB Jeremy Lane has failed his physical, and is no longer part of the team's Duane Brown trade with the Texans.

Lane has been dealing with a groin injury, and hasn't played since Week 4. With Lane's failed physical, the new terms of the trade are: Brown and a 2018 fifth-rounder to the Seahawks, a 2018 third-rounder and 2019 second-rounder to the Texans. Lane will return to No. 4 duties for the Seahawks once/if he gets healthy.

Reagovat
Maresma

Škoda, radši bych tu první variantu. Lane je docela zbytečnej vzhledem k tomu, jak hrají Griffin s Colemanem.

Reagovat
kubys

http://collegefootballplayoff.com/rankings.aspx

Takže nakonec ten ND - USC match měl celkem dopad na to, jak bude vypadat PO (so far).

Reagovat
Chazy

Každej rok tam udělaj něco šokujícího, aby se o tom psalo .. ale jako jo, měls pravdu, ale nevěřím, že daj PO.

Reagovat
kubys

Všechno podle mě bude záviset na tom, jestli porazí Miami, potom bych věřil celkem tomu, že tam budou. Jinak pro mě je hlavně šokující, že letos jsou tak dobří, aspoň teda výsledkově, když si vezmeš, že jejich jediná prohra byla s UGA o bod. Tak nahoře jsem je fakt nečekal.

Reagovat
Chazy

A když Oklahoma porazí TCU, Oklahomu State a jednoho z nich ještě v championship game, nebo naopak Ohlahoma State porazí Oklahomu, Iowa State a vyhraje championship game, není to podle tebe víc?

Reagovat
kubys

Oklahoma State určitě ne...Oklahoma je pravděpodobnější, jenže pořád Notre Dame má těžší schedule celkově. Hurricanes budou pravděpodobně ještě výš před vzájemným zápasem s Irish (příští víkend hostí Virginia Tech), takže ten zápas v hodnocení bude mít velkou váhu + tam bude ještě zápas se Stanfordem.

Je to těžké na hodnocení, fakt nevím, dost dobře tam můžou proklouznout i Hurricanes, pokud by vyhráli ACC.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon
Reagovat
niflheim

Krásný drive

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele