Weber chce v Bohemians více útočné kvality a méně karet

19.03.2012, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

ftoka stará 5 let ne?

Reagovat
pospech11

na řadě si ty !

Reagovat
smazaný uživatel

A já chci jejich sestup. Vyhoví mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí Jožko

Reagovat
fabec1222

Vše nej Pepo

Reagovat
JIMMY-PO

rozumné myšlienky, hlavne to o tej bojovnosti sa mi páči..dúfam, že sa udržia

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

OT : vaš hokej sledujem len vysledkovo ale co sa deje medzi spartou a brnom a asi dosť velke prekvapenie nie?

a hlavná otazka hc lev poprad ma českých majiteľov a pôjde do prahy do areny kde hra slavia a co bude s nou?

Reagovat
smazaný uživatel

na Spartu je vyvíjen ohromný tlak, protože vyhrála základní část a už před sezonou předesílala, že chce vyhrát i play off, zatím co Brno hraje v klidu a pohodě...navíc Sparta rozhodně nepředvádí výkony ze zákl. části a Slavie by se měla o arenu dělit, ale podle mě je to nesmysl

Reagovat
rufus

Sparta před sezonou nepředesílala, že je cílem vyhrát play off. Cílem byl návrat do play off a umístění v základní části do čtvrtého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobrý, přímo to neříkali, ale s takovýma nákupama se snad méně než výhra v play off čekat nedá

Reagovat
rufus

Je to docela překvapení, že Brno vede nad Spartou a dnes může sérii ukončit. Sparta základní část ovládla celkem v pohodě, takže se asi čekalo, že naváže podobně i v play off. Jenže Spartu v základní části táhl útok Ton - Bližňák - Tenkrát a ačkoliv se prosazují i v sérii s Brnem, není nikdy jiný, kdo by jim v útoku pomohl. A Brno hraje v play off velice dobře, v sérii vede zaslouženě. Osobně mám pocit, že to Brno k postupu už dotáhne. Dnes sice tipuju, že Sparta v Brně vyhraje, ale nezvládne domácí rozhodující sedmý zápas..

Slavie hraje momentálně play out a už teď hrají své domácí zápase na zimním stadionu v Edenu, kde hrála své domácí zápasy ještě před tím, než se přestěhovala do Sazka Areny. Existuje tedy varianta, že by hrála v Edenu od příští sezony už nastálo, což by pro Slavii byla výhoda, protože do Šaškárny stejně moc lidí nechodilo a platili vysoký nájem. A nebo budou hrát v Sazka Areně dva týmy, myslím, že ten program by upravit šel.

Je už vůbec jistý na 100%, že bude hrát Lev v Praze? Já bych jim to rozhodně nedoporučil, skončí to pro ně fraškou, nebude tam nikdo chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

prý už teď záleží jenom na postoji Českého hokejového svazu taky tomuhle projektu moc nefandím

Reagovat
centos

Takový uměly klub přece nemůže mít někdo od srdce rád, atmosféra tam podle mě bude mizerná.

Reagovat
rufus

Budou tam možná chodit místní rusové a záleží jen na tom, jak dlouho je to bude bavit. Ale budoucnost to opravdu nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ale u nas na slovensku sa hovorí že ano, hlavne preto že majitelia su teraz pražaci predtým to bol hradec hralove a poprad dokonca kedže nechce prisť o KHL podal prihlašku tiež teraz myslim ten naš poprad

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení to není. Rozdíly mezi týmy nejsou velké. Sparta měla štestí v tom, že se ji jako jediné vyhnula krize, mám dojem, že ve všech čtvrtinách by skončili do 5 místa. Kometa naproti tomu na startu sezony tápala a rozjela se po vánocích, v poslední čtvrtině byla myslím nejlepší. V ZČ to ale bylo na zápasy 2:2 a Brno má na PO excelentní lidi jako Čermák a DIvíšek, navíc má fazonu. Sparta je po kocovině Třince, minulých výbuších Plzně v PO a gólmanech Pardubic "favorit z nouze", její hokej v ZČ byl spíš účelný než že by všechny přehrála. Navíc si myslím, že na PO má slabého gólmana, Málek (Vit) je určitě lepší, já bych bral radši i Pince (Lbc) a dvojku z Brna Hovi-Trvaj.

Jinak v ZČ byl rozdíl Sparta Kometa 32 bodů což na 52 zápasů a 3bodový systém je málo.

Reagovat
rufus

Pöpperle byl nejlepším brankářem v základní části a byl nejlepším hráčem Sparty v minulé sezoně. Neřekl bych, že je slabý brankář pro play off. Ani proti Kometě nechytá špatně, i když nějaké zaváhání měl.. Pöpperle rozhodně není problém Sparty v play off.

Reagovat
smazaný uživatel

nechytá špatně, dvojitá negace moc pochvalně nezní. Navíc ZČ a Po je rozdíl, já jsem u něj neviděl skvělé PO. Jinak to není jen problém Tomáše,stejný názor mám i na Koláře z CB což je dle některých nejlepší gólman ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snilek :D Bohemka kvalitu do utoku a bez karet. Kdyby chtel treba jen hodinky s vodotryskem, ale tohle je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Takové jsem měl, jen si stříknout

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec by mi nevadilo kdyby spadli, ale jeho názory jsou mi sympatické a tak by to byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce je celej Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko, udrž nás!

Reagovat
smazaný uživatel

To odstraňování karet neni nějak extra dobrej plán. Hráči se budou bát dohrát souboj což je špatně. Podle mě je lepší dostat nějakou tu žlutou kartu navíc ale díky odvaze chodit do soubojů vybojovat několik míčů, než se snažit hrát bez karet a nebojovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele