Walter Samuel: Je skvělé být zase zpátky!

10.11.2008, 11:28
Aktuality
Obránce Interu Walter Samuel se vrátil do hry po jedenácti měsících a hned byl u důležitého vítězství nad Udine. Navíc po utkání, podobně jako jeho spoluhráči z obranné čtveřice, slyšel chválu trenéra José Mourinha.

Hlavička Julia Ricarda Cruze v závěru utkání s Udine zajistila Interu důležité tři body a v součtu s remízou AC Milán v Lecce poslala nerazzurri do čela italské Serie A. Mourinho ale po utkání nešetřil kritikou útočníků. Naopak pochvalná slova si od něj mohli vyslechnout obránci, mezi nimiž byl i Walter Samuel.

Ten se vrátil do hry po dlouhatánské pauze zaviněné zraněním kolena. Loni v prosinci v derby s AC si Argentinec poranil zkřížený vaz a musel na operaci. "Dnes jsem šťastný hned dvakrát. Jednak jsme vyhráli a také jsem se konečně vrátil na trávník," řekl po zápase třicetiletý zadák.

"Trošku jsem se toho utkání obával, jestli budu schopen hrát hned od začátku, ale nakonec myslím, že se mi docela dařilo," řekl Samuel. "Návrat vůbec nebyl lehký, rekonvalescence se táhla a navíc se objevily i problémy se šlachami. Ale s pomocí rodiny jsem všechno zvládl. Je skvělé být zase zpátky," prohlásil obránce přezdívaný The Wall - Zeď.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Antijuve

Včera hrál po dlouhé době a vůbec nezklamal.The Wall je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych tak naivní po 1 odehraném zápase...

Reagovat
Antijuve

Opravdu nevím, jak si mohl z mého příspěvku vyvodit, že jsem naivní........ střelče.Zahrál dobře a neudělal chybu v těžkém zápase s kvalitním soupeřem po dlouhodobém zranění.Třeba takový Burdisso se k takovému výkonu nepřiblížil pěkně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvedavej jak to murinho posklada tu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem strašně rád, že je zpátky. Výborný stoper, s Córdobou vytvoří nejlepší dvojici minimálně Serie A. Přátelé, končí doba, kdy Inter dostával góly...

Reagovat
honziss

Tý jo, to jako že už nikdy nedostane gól? WOW! Tak to se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla samozřejmě nadsázka, ale fakt věřím tomu, že přichází časy 0 v naší síti. Včera to byl od obou skvělý výkon, zvláště Cordoba jde nahoru, Walter hrál poprvé, ale znám ho, je to skvělý bek...Navíc Maicon a Chivu, nebo Maxwell

Reagovat
honziss

Tak to je pravda, že Samuel a Córdoba je to nejlepší co na stoperském postu může Mouřenín postavit. Plus ty kraje jsou taky kvalitní, celkově ta vaše obranná čtyřka je hodně dobrá, takže uvidíme jak se jim bude dařit. Spíš to bude o útoku. Hrát na 1:0, kdy gól padne až v samém závěru se Interu moc nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana je základ, a naštěstí ji máme výbornou (teda v tom zmíněném složení). Útok je natolik kvalitnéí, že čekám kdy se začne naplno prosazovat. Myslím, že taková koncovka jako je v posledních zápasech nebude trvat dlouho, naopak se brzy začnou prosazovat hráči jako Mancini, Quaresma, Balotelli, nebo Obinna. Samostatná kapitola je Adri, kterému věřím, má na to...Ibra musí být v pohodě, pak nemá konkurenci...Cruz je jsitota, žolík, který nikdy nezklame - NIKDY! Proto nechci aby ho pouštěli do Romy, nebo kamkoli jinam...

Reagovat
honziss

Víš co mě teba na Interu mrzí? Právě že tam chodí hráči jako Mancini, Quaresma nebo Obinna. Ti mají na to být nejlepšími hráči a stavebními kameny mnoho jiných celků, ale raději jdou do Interu, kde sedí na lávce častěji, než by si zasloužili. Nedávno jsi tady napsal (myslím žes to byl ty), že Inter má nejlepší kádr v Evropě. Souhlasím, ale k čemu to je když může hrát pouze 11 fotbalistů? Já bych třeba Obinnu vůbec nekupoval, útok máte kvalitní dost, tak proč navíc dalšího mladíka? Vůbec se mi přestupová politika Interu nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

Z části máš asi pravdu, ale když chceme hrát o titul v serii a jeste k tomu LM tak potrebujes sirokej kadr, zvlast kdyz dopadnes tak, ze se ti zraní 5 ze 6 hracu, ktrei sou schopni hrat stopera, jak se nam stalo minulou sezonu a jeste zacatek teto.

Reagovat
smazaný uživatel

za tím kádrem pořád stojím. Musíme mít více možností, sezóna je dlouhá, zranění jsou častá ( u nás zvláště)...Obinna u nás neměl hrát, ale nedostal povolení na angažmá v Evertonu tak musel zůstat, ale zatím není špatný. Mancini i Quaresma k nám chtěli za každou cenu - ať ukáží, že na to mají...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Samuel včera hrál poprvé od 23. prosince 2007 od Derby della Madonnina...

Reagovat
smazaný uživatel

což se mimochodem píše v článku

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já to ani nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba, Samuel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...po zraneni tech to dvou nam zacala krize ktera trvala az do uzdraveni Waltera

Reagovat
smazaný uživatel

a začali spolu výborně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele