VYSOKÉ AMBICE TOTTENHAMU

30.07.2007, 14:14
Aktuality
V Premier league se to nyní jen hemží kluby, které se chtějí v tabulce v klínit mezi "velkou čtyřku". Jedním z nich je Tottenham Hotspur. Kohouti přes léto vyrázně posílili a vylepšení páté pozice je pro manažera Martina Jola cílem letošní sezóny.

Ambiciózní Hotspurs dvakrát za sebou skončili v lize pátí a jen těsně jim tak unikla možnost bojovat a Champions league. Přes léto přišly zvučné posily - například Gareth Bale, Darren Bent nebo Younes Kaboul, dohronady za víc než pětatřicet milionů liber. Kohouti proto chtějí vylepšit finální pozici v Premier league.

"Chci hrát lepší fotbal, chci vstřelit více branek a chci získat víc bodů v konečné tabulce," prohlásil manažer Martin Jol pro Sky Sports News. Pokud se to podaří, budeme na lepší pozici. Ale musíme zůstat realisty."

"Chci se dostat mezi nejlepší čtyři a rovnocenně bojovat o evropské poháry," pokračuje nizozemský manažer. "Ale člověk nikdy neví. Naši mladí hráči Lennon, Dawson, Jenas se mohou vypracovat na úroveň Bergkampa, Henryho a Gerrarda. Kdo ví? Nebe je hranice."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (37)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

No Tottenham byl je a bude jeden ze skvelych tymu.....v PL a snad jim to vyjde do LM mohli by skoncit 4 pred Arsenalem

Reagovat
HOST*EL_Cid

bez pomoci jinych zdroju nedokazu identifikovat vsechny ty jmena, ale uz konecne sehnali nejakyho opravdovyho playmakera a nebo zase vyhazovali penize oknem?

Reagovat
HOST*

Taarabta

Reagovat
HOST*

Nevypada to, ze by nejakeho playmakera hledali.

Reagovat
HOST*Bender

Gareth Bale je ten mladej LB, nebo se mi to plete?

Reagovat
HOST*

Jo, to je on. Pak taky koupili z Leedsu Dannyho Rose, z toho by taky mohlo neco bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho se tady objeví ten maník s Totte fórem?

Reagovat
HOST*Godzola

Prečo sa strká niekam, kde je plno, 4 najlepšie tými PL sú dané, Spurs majú 5. miesto a to im ja zostane. Ja by som hovoril vždy skôr o najlepšej 6.

Reagovat
HOST*

Nahradi Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť uměj howno. Se budou jako každý rok prát o paté místo.

Reagovat
HOST*Crocy

Sorry lidi,ale Arsenal nenahradej,mozna tak liverpool,ale Arsenal bude letos nejhur druhej jako nechapu proc je takhle porad podcenujete,ted maj lepsi tym nez loni,protoze mladi hraci maji zase vic zkusenosti a hlavne je potahne CESC.Takze GUNNERS GO

Reagovat
smazaný uživatel

jasnééééééééééééé Arsenal bude takto o rok hrať Intertoto Cup

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, dle mě bude Arsenal "až" čtvrtý. Na MU, Chelsea a Live nemají, ti jsou kvalitativně výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa mňa ich ešte okrem Totthenhamu niekto isto predbehne.

Reagovat
pantondavo

To je moc dobrý vtip, kam jsi na něj zašel??? Více zkušeností než loni??? Odešli jim nejlepší hráči a mají lepší kádr než vloni???

Reagovat
HOST*

Kolik toho loni odchazejici hraci nahrali?

Reagovat
HOST*pantondavo

A jak arsenal hrál bez nich a jak to dopadlo???

Reagovat
smazaný uživatel

Na Big Four stále ještě nemají.

Reagovat
HOST*yidCZ

Jak můžete napsat takové kraviny, jakože nejlepší čtyřka je daná a nic se v ní nemůže změnit? abyste nebyli na konci sezony překvapení. Spurs mají velmi kompaktně poskládané mladé mužstvo, které když zůstane pohromadě by mohlo něco velkého dokázat. Anglická jednička Robinson v bráně, zkušený King se stále se zlepšujícím Dawsonem na stoperu, jeden z nejlepších pravých beků v PL Chimbonda, obrovský talent Bale na levé obraně, jedna z největších anglických nadějí Lennon na pravé záloze, ve středu defenzivní rozbíječi Zokora či mladý Huddlestone společně se skvělým ostřelovačem Jenasem, nalevo technicky skvělý Malbranque či nově objevený Taraabt a v útoku konkurence jaká snad není v žádném jiném týmu - Berbatov, Bent, Keane a Defoe....k tomu kvalitní náhrada na každý post - co víc si přát... proto nevidím problém v tom dostat se do Big Four, a i když všichni říkají, že Arsenal nebude mít problém, tak já si myslím že bez prvotřídního kanonýra mít problém bude... Ale to všechno ukáže až samotná sezona - každopádně to bude napínavá podívaná!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak základní jedenáctku mají dobrou, ale na lavičce krom těch útočníků nikdo a to se projeví. Live, MU a Chelsea můžou postavit v klidu dvě jedenáctky.

Reagovat
HOST*

na lavičce, pro většinu asi neznámé jména,ale ti hoši nejsou špatní - golman Černý, který teď v přípravě zachytal fakt bombaticky, na pravou obranu mladý Ifil, na stopera kapitán francoutské "21" Kaboul, či rychlý Gardner anebo portugalec Rocha, nalevo Lee Young-Pyo. V záloze můžou naskočit již zmiňovaný Huddlestone, který má úžasné pasy, nebo mladý Taraabt, který je na tom technicky hodně dobře, dál jsou tam zkušení Teemu Tainio a Danny Murphy a další reprezentant do 21 let Wayne Routledge, podobný typ jako Lennon, v přípravě dostával hodně šancí a nevedl si špatně... každopádně je těžké říkat to někomu,kdo ty hráče nezná a neví jak hrajou....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšeš, pro většinu (tedy i mě) až na pár hráčů, samá neznámá jména a proto zázraky nečekám.

Reagovat
HOST*yidCZ

tak jako pro lidi, kteří trochu sledují Premeir League to jsou řekl bych známá jména... ovšem pokud sleduješ vyloženě "svůj" tým, tak je jasné že je nebudeš znát - potom ale neposuzuj ostatní týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Premieur laegue sleduju, ale nemůže znát u každého týmu jejich náhradníky a jako hráče Ifil, Gardner, Taraabt, Tainio, Routledge neznám a pokud by se mohli rovnat náhradníkům z Chelsea, Mu či Liverpoolu, tak bych je rozhodně znal.

Reagovat
HOST*rafi

Aha, takze ty je neznas a hned o nich tvrdis ze sou slabsi, to neznamena ze kdyz je neznas ze jsou spatni

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi snad namluvit, že ty co jsem vyjmenoval, jsou lepší než ty náhradníci ze čtveřice mužstvech. To asi těžko a to si dovolím říci, i když je neznám, pač náhradníky Chelsea, Live, Arsenalu či MU znám dík tomu, že jsou to obvykle reprezentanti, že hráli dobře v jiných klubech, stáli nějaké prachy, prostě drtivá většina z nich něco už dokázala. Třeba ti jmenovaní za pár let budou taky dobrří, ale v současnosti je to nižší úroveň.

Reagovat
HOST*ital

Podle mě znáš náhradníky Manchesteru,Liverpoolu,Arsenalu a Chelsea jen díky tomu,že nás jimi pořád "masírují" naše média.Já je znám taky a to mě PL nezajímá.Znám spoustu lidí,co fandí Manchesteru nebo Chelsea a nedokáží vyjmenovat ani 15 mužstev PL,zato hráče těchto 4 mužstev znají prakticky všechny.A např. celý Walcota zná celý svět.A ukázal ten hráč,že by byl nějaká hvězda? Říkáš,že hráči Spurs nemůžou být dobří,protože je neznáš,přitom o těch ostatních víš jenom ze zpráv na Nově.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím dle čeho tak soudíš.

Reagovat
HOST*peter31

niektore mena poznam aj ja, ale tato "znalost" vlastnosti niektorych hracov musi pochadzat z futbalovych managerov

Reagovat
HOST*Heretic

Lennos, jo?

"Nebe je hranice?" = "češtin byt múj kobyl!"

Reagovat
smazaný uživatel

ses nikdy neupsal?nebo co delas machra

Reagovat
HOST*rafi

Neznáma jména jo nenech se vysmát

Reagovat
HOST*Mich

1.Mutd

2.Reds

3.Chelsea

4.Newcastle

5.Spurs

6.Arsenal

7.WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že tady umí asi všichni věštit,když ví jaká budou první 4.místa v PL.

Reagovat
HOST*spurs

ahaha ze 4 newcastle..uz som sa dlho tak nezasmial, najma ked pomyslim ze sa zbavili parkera, teraz nam daju kierona, owen sa zranil a myslim ze ak nexe skoncit na voziku mal by s futbalom prestat alebo nech hra len za repre...

spurs chyba jedine lave kridlo a to je gamst pedersen...taarabt je povazovany za zidanovo nastupcu a ak bude dobre vedeny tak za 2 roky je v zaklade a playmaker. nemyslim si ze nakupovat hracov na lavku je cesta akou sa uberat...na lavku posadit starych skusenych hracov co nemaju na odohratie celej sezony a k nim mladych do 20 rokov...

v PL bude zalezat ako ktory tym odstartuje...ak by spurs nemali poslednu sezonu katastroficky start tak su pred arsenalom.

Reagovat
HOST*Reaper

Správně Martine...Jdem do toho na pný koule!!!

www.totte.blog.cz!!!!

Reagovat
HOST*

mne nezajima fucking PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele