Výměna Rocchi – Gilardino? Nesmysl

01.10.2007, 19:05
Aktuality
V Itálii se živě spekuluje o budoucnosti dvou útočníků – Alberta Gilardina a Tomassa Rocchiho. Zatímco milánský Gilardino se trápí, Rocchiho z Lazia zdobí už delší dobu skvělá forma. Média z Apeninského poloostrova tak vydedukovala možnou výměnu.

To, co se nezdá nemožné italským novinářům, však odmítají zástupci obou zainteresovaných hráčů. "Opravdu nevím, kde se tyto spekulace vzaly," diví se Giovanni Bia, Gilardinův agent. "Je prakticky nemožné, aby Gilardino posílil biancocelesti," prohlásil a vzápětí vysvětlil proč: "Nedovoluje to jeho plat, ledaže by Milán platil devadesát procent jeho mzdy. Což se podle mě nestane."

Zatímco Gilardino se ve svém klubu trápí, Tommaso Rocchi patří k hlavním střeleckým hvězdám celé italské Serie A. V Laziu má smlouvu až do roku 2009, není však tajemstvím, že by rád hrál za lepších finančních podmínek. Římský klub se chce se svou hvězdou dohodnout na pokračování úspěšné spolupráce. "Jednání stále pokračují. Chceme ho udržet, je pro nás symbolem klubu," prohlásil prezident Lazia Claudio Lotito.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze zas tak blby z toho lazia nejsou vymenit rocchiho za gilardina by bylo jako posilat do ACM Linsday Lohan a zpatky by putovala kobzanová.

Reagovat
HOST*

tohle tvoje prirovnani sem nejak nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

no chapes gilardino=kobzanová(proste nekvalitni zbozi)

a rocchi=linsday lohan(krasna kost)

a vymenit osklivou kravu(kobzanovou) za linsday(kočka:-D)

by byla blbost.Stejne tak by byla blbost vymenit rocchiho(kvalitni striker) za gilardina(nekopu).

uz to chapes?

Reagovat
HOST*

Lindsay se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

me taky:)

Reagovat
M11

jn pokud nebude sjeta

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda slysel sem ze posledni dobou kalí docela dost,ale to ja taky takze bysme si treba rozumneli.Akorat mi tedka chybi na ucte par desitek mega dolarů

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně leží v žaludku hráčům AS Řím loňská porážka 1:7 od Manchesteru United v Lize mistrů a ostudný debakl chtějí odčinit. "Chceme vyhrát 7:0," vyhlásil kapitán Římanů Francesco Totti.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

njn..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste totti doufam ze dostanou poradnou čočku za ty jeho kecy.

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nevím, proč toho Rocchiho nevzali už v létě. Na obránce v Serii A v pohodě stačí a v základní skupině LM by byl jistě taky platný. Jenže když chtějí jen hvězdy .

Reagovat
HOST*

tak at' si prohrávaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele