VYHODIT RANIERIHO? JSTE BLÁZNI!

08.04.2004, 14:13
Aktuality
Claudio Ranieri má velkou možnost zůstat na lavičce Chelsea! Po úspěchu, kdy se Chelsea dostala do semifinále Ligy mistrů přes Arsenal, Roman Abramovič neuvažuje o změně trenéra. Ruský majitel londýnského týmu prohlásil, že vidí jediný cíl - vyhrát Ligu mistrů a bez Ranieriho to nejde!

V tuto chvíli nepřipadá v úvahu, aby Claudio Ranieri z Chelsea odešel. "Udělal pro nás hodně, dostal Chelsea do semifinále Ligy mistrů," říká Roman Abramovič. "Proč bychom ho měli propouštět?"

Hodně se totiž spekulovalo o tom, že by ho mohl v létě po Euru 2004 nahradit dosavadní kouč anglického národního týmu Sven - Göran Eriksson. "Nemyslím si, že by měl trénovat od léta Chelsea. Claudio Ranieri je schopný člověk, který ví co má dělat," říká ruský miliardář.

V setrvání Ranieriho na lavičce Chelsea věří i hráči. "Měl by zůstat, dělá pro nás hodně. On je tím pravým trenérem pro Chelsea," říká Frank Lampard. "Souhlasím, je to správný typ člověka a už mě unavuje pořád někde číst, že Claudio Ranieri odchází," pokračuje John Terry.

Italský trenér momentálně pobírá plat 40 tisíc liber týdně a možná že se mu i zvýší na 80 tisíc. "Zaslouží si to," poznamenal Abramovič.

Po úspěchu na Highbury vidí Abramovič jasný cíl. "Když jsme se dostali tak daleko, chtěl bych to dotáhnou až do konce - chci aby Chelsea vyhrála Ligu mistrů!" přeje si Rus. "Určitě na to máme s Ranierim, bez něj to nejde."

Claudio Ranieri také věří v zisk nejcennější klubové trofeje. "Máme silný tým, musím to mu věřit," říká. Nutí ho k to mu i fakt, že vypadl Real Madrid? "Ne, takhle se na to nedívám. Je jedno jestli hrajeme proti Realu nebo Monaku. Teď je to ještě horší, protože Monako dokázalo, že je lepší než Real Madrid," dodává Ranieri.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1685)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele