VYHODIT RANIERIHO? JSTE BLÁZNI!

08.04.2004, 14:13
Aktuality
Claudio Ranieri má velkou možnost zůstat na lavičce Chelsea! Po úspěchu, kdy se Chelsea dostala do semifinále Ligy mistrů přes Arsenal, Roman Abramovič neuvažuje o změně trenéra. Ruský majitel londýnského týmu prohlásil, že vidí jediný cíl - vyhrát Ligu mistrů a bez Ranieriho to nejde!

V tuto chvíli nepřipadá v úvahu, aby Claudio Ranieri z Chelsea odešel. "Udělal pro nás hodně, dostal Chelsea do semifinále Ligy mistrů," říká Roman Abramovič. "Proč bychom ho měli propouštět?"

Hodně se totiž spekulovalo o tom, že by ho mohl v létě po Euru 2004 nahradit dosavadní kouč anglického národního týmu Sven - Göran Eriksson. "Nemyslím si, že by měl trénovat od léta Chelsea. Claudio Ranieri je schopný člověk, který ví co má dělat," říká ruský miliardář.

V setrvání Ranieriho na lavičce Chelsea věří i hráči. "Měl by zůstat, dělá pro nás hodně. On je tím pravým trenérem pro Chelsea," říká Frank Lampard. "Souhlasím, je to správný typ člověka a už mě unavuje pořád někde číst, že Claudio Ranieri odchází," pokračuje John Terry.

Italský trenér momentálně pobírá plat 40 tisíc liber týdně a možná že se mu i zvýší na 80 tisíc. "Zaslouží si to," poznamenal Abramovič.

Po úspěchu na Highbury vidí Abramovič jasný cíl. "Když jsme se dostali tak daleko, chtěl bych to dotáhnou až do konce - chci aby Chelsea vyhrála Ligu mistrů!" přeje si Rus. "Určitě na to máme s Ranierim, bez něj to nejde."

Claudio Ranieri také věří v zisk nejcennější klubové trofeje. "Máme silný tým, musím to mu věřit," říká. Nutí ho k to mu i fakt, že vypadl Real Madrid? "Ne, takhle se na to nedívám. Je jedno jestli hrajeme proti Realu nebo Monaku. Teď je to ještě horší, protože Monako dokázalo, že je lepší než Real Madrid," dodává Ranieri.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1685)

Přidat komentář
HOST*K0BRA

Jezis maryyyyja. To ani nerikej rusaku. DYT JE TO KOKOT. Koupi Cecha za velke prachy a pa rekne ze bude sedet na lavicce. Kdyby to Peta vedel tak tam nejde. Chudak. Nejraci bych tomu Raineirimu skopal srani.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ať ho vyhoděj. Nic jinýho si nezaslouží. Jestli toho Čecha posadí na lavku, tak mu možná zkurví kariéru. On potřebuje chytat. Nic jinýho. Ale já doufám, že buď Ranieri vypadne nebo ćech na EURU ukáže, že si zaslouží být číslo jedna. Pokud se Čech dobře předvede, bude ho muset R. stavět, ikdyby nechtěl. Vždyť Cudiccini je asi nejhorší brankář ve všech špičkovejch týmech. chelsea má všechno: obranu, zálohu i útok, ale chybí jí brankář světovejch kvalit. A když už jednoho budou mít, tak ho asi nenechají chytat.

Další důvod, proč by měli trenéra vyhodit je styl, kterým se Chelsea prezentuje. To je podle mě hnus a s těma hráčema, co tam maj, by měli hrát daleko líp.

Takže: CLAUDIO, DĚKUJEMEM, ALE V Y P A D N I ! ! !

Reagovat
PJ

Mno, nemyslim si že by Chelsea cyběl gólman světovejch kvalit, jen jí chybí gólman světovýho jména. V minulý sezóně byl (pokud se nepletu) vyhlášenej nejlepšim gólmanem Premier League, měl fantastickou formu a pro tehdy ještě ne tak dobrou Chelsea vychytal Ligu Mistrů. Teď ale formu nemá, taky proto chytá Ambrosio. Kdyby tam Čech přišel teď, určitě by chytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky ze si koupil Cecha Claudio ale je cas jit a keci jako:Cudicciny bude jednicka at si strci doprdele.......

Reagovat
HOST*já

Vaše příspěvky mi připadají jako řeči fanatických patriotů. Petr Čech je bezesporu skvělý golman, ale nesmíme zapomínat, co Cudicini udělal pro tým. A myslím, že to nebude tak horký s tím, že Cudicini bude jednička. Ranieri je chytrý člověk a určitě dá šanci tomu nejlepšímu. A vyhodit ho kvůli tomu, že nedá šanci Čechovi mi příjde absurdní.

Reagovat
HOST*K0BRA

Hele mozna to zni patroiticky, ale podivej se na to takhle. Kdyz koupis hrace skoro za pul miliardy tak asi neni normalni aby ten hrac pak sedel na lavicce. To by bylo trochu drahy vyhrivani. A tim nejenze uskodi Chealsea ale uskodi i Petrovi. A neni to jediny duvod proc zho vyhodit. Podivej se jak hrajou, zapas se Stuttgartem ani jedna strela na branku To podle me neni fotbal, fotbal se hraje pro L I D I A dalsi vec je ze podle me titul Chelsea nevyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí ale já jí věřim!!!!

Reagovat
Zaschrona

patroiticky

Reagovat
HOST*TonyB

Absolutně s tebou souhlasím, řekl jsi to skoro tak jak jsem chtěl já. Ranieri je skvělej trenér, nikdo neni pod takovím tlakem jako on. A vy hlavy dubový, uvědomte si že v nejdůležitější fázi sezony nenůže Ranieri říct, že nevěří svímu golmanu.

Reagovat
smazaný uživatel

klid lole peta mu ukaze kdo umi chytat takze mu nic jinyho nezbide a jinak je mi claudio nekde....

Reagovat
HOST*xxx

ja bych misto nej dal straku...i gdyz ten se hodi sparte!! straka auf fidr zehn

Reagovat
Swarley

to byl článek dělajen pro formiče

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000620933/article/adam-jones-antonio-brown-was-faking-his-injury

"Nah, Antonio Brown was not hurt," Jones said. "I know he was faking it. Go back and look at the play. If you go back in slow motion, you tell me Vontaze hit him in the head, or if his shoulder pads barely touched him."

tak to snad ne ty vole deludedko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

frajer mu skoro urazil hlavu a on rekne, ze se ho sotva dotkl, to me fakt poser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kokoti, fakt že jo. Každopádně to dobře dopadlo, možná má miky pravdu a Brown nebude ok, ale je super, že minimálně Ben to bude moct hecnout.

Ale nebude to určitě klasickej Ben, čekám to, co v posledním drivu s Bengals, nic dlouhýho. Budou prostě muset upravit playbook, fakt by mě překvapil, kdyby riskoval větší zranění nějakejma dalekejma hodama s maximálním využtím síly. A ono to možná pomůže proti obraně Broncos

Reagovat
Dawon

uvidime, snad jo...byla by obri skoda, kdyby dalsi zapas stal za hovno kvuli sptanemu QB

Reagovat
Chazy

Já ho viděl hrát zápas, kde skoro nebyl schopnej chodit a skoro nebyl schopnej předávat míč RB, jak byl nemobilní, ale i tak to dohrál. Nevěřím prostě, že by nenastoupil, jestli to jen trošku půjde. A s jeho hlavou je pak šance na výhru vždycky snad

Mně se to jeví jako parádní divizní kolo nakonec, na všechny 4 zápasy se hrozně těším

Reagovat
Dawon

jako na papire to urcite vypada paradne...ted jeste aby to platilo i na hristi

Reagovat
chowas

staci 1 slaby QB

Reagovat
Chazy

Takže dneska v 02:30 Clemson vs Alabama, teda finále univerzitního fotbalu.

V US je to nejsledovanější sportovní zápas mimo NFL, absolutně se na to nechytaj ostatní Major ligy a nic. Je to obrovská show, podle mě fakt škoda nevyzkoušet. Upřímně to letos smrdí blowoutem, což vždycky, když se účastní Alabama, ale nemusí to tak nakonec bejt.

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000618275/article/

Tady je článek s nejdůležitějšíma matchupama, ze kterýho se dá vyčíst, jaký hráče sledovat, ale já to radši sepíšu nějak dohromady do kontextu.

Alabama je tým, kterej získává rok co rok ty nejlepší hráče, protože na univerzitě samozřejmě neexistuje žádnej draft. Hrajou nejlepší divizi, patří mezi nejbohatší programy, maj nejlepší zázemí, nejlepšího trenéra, nejvíc fanoušků atd. Už dlouho si zakládaj na tom, že maj neskutečně dominantní obranu, solidní OL, gameplan vymyšlenej pro efektivní běhovou hru a za tím stojí QB, kterej nechybuje a není blbej, ale ta hra na něm nestojí.

V tý obraně je to hlavně o front 7, která nedovolí běh, je hrozně rychle na soupeřově QB a prostě je tam všechny sundá. Ragland top ILB prospect na draftu a mozek obrany, Robinson, Allen, Reed v DL všichni dost možná první kolo na draftu, naprosto bez prdele prostě můžou teoreticky zabrat jejich obránci 4 z 31 míst v tom prvním kole letos. A ta secondary není vůbec marná. V útoku maj RB Henryho, kterej bude na hranici prvního a druhýho kola (2000 YDS a 25 TD) a maj skvělý C kolem kterýho se dá běhat. Jejich QB je Jake Coker, což je něco jako AJ McCarron, kterej zrovna startoval za Bengals. Nevyniká ničím, ale má tu správnou mentalitu, je hodně chytrej a nepouští se do rizika. Je naučenej, že když drive nevyjde, obrana získá míč a další drive bude z lepší pozice. A pak čas od času hodí 30 yardů bombu, kterou vyhraje zápas. A ta bomba většinou letí na nováčka Calvina Ridleyho, kterej je tak trochu nesnesitelně nebránitelnej občas.

Clemson je taky jako tým postavenej a vedenej velice stabilně, ale ta strategie je jiná. Daleko větší pozornost si tam zaslouží QB, kterým je Deshaun Watson. Je to naprosto typickej dual threat QB, vrátil se po vážným zranění kolene a pomalu ho víc a víc využívali v běhový hře, až zas běhá 20x za zápas. Je to ve stylu Cama Newtona, i když postavou mu není podobnej a občas z toho běhá mráz po zádech, do čeho se pouští. Jakou má budoucnost pro NFL, to kdo ví, ale na univerzitě si to fakt vodí, je rychlejší a chytřejší jak všichni kolem a tu hru čte skvěle. A řek bych, že má v ruce dvakrát víc skillu jak Tebow, ale míń jak Manziel. INTy hodit umí, protože si rád hraje na hrdinu, ale nebýt jeho, nikdy tam nejsou a byl ve finále Heismana. Jeho hlavní zbraně jsou WR Scott a TE Leggett. Má samozřejmě dobrýho RB (Gallman), tak jako měl vždycky každej dual threat QB i v NFL, protože z toho QB těží.

V obraně podle mě vyniká především jejich coverage, co jsem je viděl, tak prostě měli QB problém proti nim najít rytmus a trefovat cíle. A z toho pohledu jsem zvědavej, jak si Coker povede. Hlavní oporou jejich secondary je Mackensie Alexander, kterej podle nějakejch debilních čůráků bude draftovanej výš jak Hargreaves a bohužel je to asi možný. Ve front 7 je největší osobnost Shaq Lawson, Ten se sice v SF zranil a nedohrál, ale měl by být ok, i když ne stoprocentní. Ve zbytku ty hráče neznám, tak je nebudu ani popisovat, ale v tom odkazu jsou nějací zmínění.

Klíč k zápasu je běh. Jestli Clemson bude schopnej běhat a dokáže aspoň nějak zastavit běh Alabamy, bude mít šanci vyhrát. Jestli jedno z toho nebude platit, ta šance klesá, no a jestli se nepodaří ani jedno, bude to podle mě blowout.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

pisu test z matiky.. to fakt nedam

Reagovat
Dawon

se uc od ted az do 2 a pak si dej za odmenu fotbal budes pripraveny jako nikdy!

Reagovat
Chazy

Hej no, to je jasný, na to ser, prostě pak stáhni

Reagovat
formic81

doufam ze to bude zase na youtube

Reagovat
Mihi

tiez skuska, nebudem to silit, mohli by ste sem hodit potom nejaky condensed

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=JhuWfxWxu2c

A kdyžtak tohle druhý je fajn na omrknutí hry Clemsonu, ale mně se hlavně líbí ten úvod, protože přesně tyhle sračky sme tu mleli s Barmanem poslední měsíce a úplně vidí, jak to tam vyhrajou celý nakonec.

https://www.youtube.com/watch?v=x8pVFE88vi0

Reagovat
Kowe
Reagovat
Chazy

klidně ode dneška, na to není nikdy brzo

Reagovat
Kowe

já už to jedu čtyři dny v kuse

Reagovat
Dawon

no kurva...moc dobre zvoleny zvukovy doprovod

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Chazy

Top #Clemson CB Mackensie Alexander might miss #CFP title game w/ injury

Reagovat
Barm@n

Super, že sis dal tu práci to sepsat.

Já bohužel zápas uvidím až zítra ze záznamu.

Kdybyste to zítra taky hledali, tak ten první kanál na youtube blokli, ale mělo by to být tady: https://www.youtube.com/channel/UCxiDvkPVmhrcW9UCknReK1g

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Co to za šaškárnu s těmi články

Reagovat
Dawon

Chazy to nezvladl no

Reagovat
Chazy

Teď mi tam ale reakce šla

Reagovat
Dawon

jako i nekterym dalsim to evidentne slo, tezko rict, kde udelali soudruzi chybu

Reagovat
I am Mancunian

87 PERCENT of televisions on in Seattle during the Vikings-Seahawks game were tuned to that game. Insane number.

Reagovat
Dawon

Edelman, quarterback Tom Brady (ankle sprain) and linebacker Dont'a Hightower (MCL sprain) were all accounted for at Monday's practice, and will play Saturday versus the Chiefs, reports Jeff Howe of the Boston Herald.

Pass rusher Chandler Jones (toe) and left tackle Sebastian Vollmer (ankle sprain) were also present Monday and could play this weekend, per Howe.

Danny Amendola appears to be out of the woods with his late-December knee injury.

To by slo

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

out of woods znamená že je (relativně) okej že?

Reagovat
Dawon

jj, kdybys to chtel nak volne prelozit podobnym idiomem, tak by se asi dalo rict, ze je to s jeho zranenim v suchu proste pohoda

akorat u toho Vollmera a Jonese bylo to "could" v kurzive v tom clanku, takze jako asi oproti tem ostatnim nejsou 100% jisti Ale tak snad to jsou jen takove novinarske zvasty

Reagovat
Kowe

zrovna ty dva budou potřeba víc než Amendola

Reagovat
Chazy

Vollmer podle mě bude hrát, ať to bude sebevíc špatný. Právě proto, jaká katastrofa to byla bez něj. Jestli je schopnej aspoň nějak hrát, tak tam musí bejt.

Reagovat
Dawon

ten jejich pass rush me dost desi o se zdravym Vollmerem, ten proste hrat musi no ale zas s edelmanem a amendolou zpatky uz pujdou hrat ty rychle passy, kdy pass rush nestihne nic udelat, coz muze byt celkem klicove

Reagovat
Kowe

Mi teda bude citelně chybět i Jones s jeho letošní formou. Ale Vollmer bude klíčovej, to jo.

Reagovat
Chazy

Jasný, já tím nechtěl říct, že Jones není potřeba. Jen že Vollmera tam podle mě budeme hnát za každou cenu a určitě nastoupí, za Jonese aspoň nějací backupové jsou, takže tam asi víc hrozí benchování. Ale za Vollmerem je fakt díra, jen on dokáže Soldera nahradit.

Reagovat
Kowe

když už jsme u toho, Solder>Vollmer? a jak jsou zhruba dobří na ligu? Mi ta OL příjde papírově vcelku dost slušná v plné síle.

Reagovat
Chazy

Hej, podle mě jsou dost nastejno kvalitou, teď je to docela vidět, když hraje Vollmer toho LT. Kdyby si vyměnili pozice, asi to člověk po čase ani nepozná. A řek bych oni mezi T takovej lepší průměr, celkově je to průměr ta OL. Ale přinejmenším OL dobře poskládaná, ale jako není v ní nikdo výjimečnej, je tam 0 allpro i probowlů ... hrát jinej herní systém, tak asi protejká fakt, v tom roce 2013 to bylo něco příšernýho.

Reagovat
Chazy

Tak koukám, že Vollmer jednou byl v druhým all pro týmu možná stojí za zvážení nejdřív kontrolovat a pak psát, ne naopak

Reagovat
Kowe

letos se tam málem dostal Andrews ne?

Reagovat
Kowe

mně šlo spíš o celkovou kvalitu než o jednotlivce

Reagovat
Chazy

No, v polovině sezony nás PFF hodnotil jako 18. nejlepší a výrazně lepší pro běh než pro pas. Ale tehdy už byly ty absence nějaký a 4 zápasy chyběl Solder. Ale i tak bych to tak nějak viděl obecně no.

A jestli byl Andrews skoro v pro bowlu (předpokládám že ne allpro ), to fakt netuším, ale to by byla teprve skvělá volba od hlasujících ale hrál letos fajn, ne že ne

Reagovat
Dawon

tam to dost mozna bude podobne jak s Houstonem u CHiefs, hrat bude, ale zdaleka ne vsechny snapy...coz je skoda no, OL Chiefs je taky solidni bida

Reagovat
Chazy

Jj, ten je úplně v cajku A prej trénink obecně vypadal pozitivně.

McCourty said #Patriots had a lot of energy at practice today, especially compared to last year leading up to #Ravens game

Ono se asi není co divit, když snad po 10 týdnech trénovala aspoň nadpoloviční většina základu ...

Reagovat
Sali5

U nás netrénovali jenom Chris Harris a Darian Stewart, ale oba by snad měli stihnout nedělní zápas, minimálně Harris určitě.. no už aby to bylo

Reagovat
I am Mancunian

strasne sa tesim

Reagovat
Trand

Chris Harris je hrozně podceňovanej podle mě. Přitom výbornej corner, akorát nemá žádný excesy a neotvírá si na nikoho hubu. Sice ho Antonio ve vzájemným souboji zničil, ale tak zrovna neměl den. Fakt elitní hráč.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sali5

Jj, fakt výborný, četl jsem statistiku, že před tím zápasem se Steelers přes něj 2 roky nešel žádný touchdown, ale prostě se o něm tak nemluví, jako o Talibovi, Wardovi, Wareovi nebo Millerovi, i když se zase dostal do Pro Bowlu a byl zvolen do toho druhého All-Pro týmu. Tu prohru vzal tenkrát na sebe, ocenil soupeřovu kvalitu, žádné výmluvy

Reagovat
Trand

Přesně, dva roky, to je neskutečný číslo. Jako jemu se uznání asi dostává od expertů, ale vždycky když jsou debaty, kdo je nejlepší CB v lize, tak v nich nefiguruje a podle mě by měl. Ty all pro ocenění a pro bowly jsou samozřejmě super, on si je zaslouží, jen si myslím, že mezi fanoušky není tak známý jako třeba Sherman nebo Revis a přitom by si zasloužil být v týhle společnosti. A navíc je to sympaťák, má i svojí organizaci pro znevýhodněné děti. A šel nedraftovanej, o to je obdivuhodnější, jak se ohromně vypracoval.

Reagovat
Chazy

http://zunox.hk/zunox1.html

Už tam běží studio. Mně zunox dlouhodobě zlobí, určitě se pak objeví lepší HD streamy na redditu, hádám, že tady to taky poběží.

http://blabseal.com/frodo/

Ale prostě studio je fajn no, určitě tam budou lepší informace, než jsou ty ode mě

Reagovat
I am Mancunian

zunox ani nepustam, to je pica

Reagovat
Chazy

Jo, ale na to studio proč ne, když už tam běží. Nebo kdybys chtěl na poslech a neřešil kvalitu obrazu, tak ESPN stream: http://streamendous.com/espn.php

Celkem fajn se to poslouchá, zrovna řešili, že i Lawson nakonec bude gametime decision

Reagovat
Chazy

I s koncertem to máš

Reagovat
I am Mancunian

mam obmedzeny internet na 300GB/mesiac, tak teraz neviem ci mam setrit

Reagovat
Chazy

Je to super a už je i YT stream, takže zunox nebude potřeba

https://www.youtube.com/watch?v=wBNGn-gUvBk&feature=youtu.be

Reagovat
I am Mancunian

stream padol, daj novy

Reagovat
Chazy
Reagovat
I am Mancunian

ale no

vdaka, ja som si pustil svoj tradicny na vipleague.me, ten ma nikdy nesklame

Reagovat
I am Mancunian

Things are about to get interesting. #Browns are set to make a big push to hire Hue Jackson, source said. They'd like to close it out.

Reagovat
Chazy

Recap: #Browns & #Niners interested in Hue. #Giants want to talk to him. Niners want to talk to Coughlin. Eagles have him tonight. #drama

Je to celý solidně zamotaný

Reagovat
I am Mancunian

coughlina by som u nas nechcel

Reagovat
Sali5

Cincinnati Bengals linebacker Vontaze Burfict was suspended the first three games of the 2016 season by the NFL for "repeated violations of safety-related playing rules."

Reagovat
Chazy

To je brutální ale. Proč má ten zápas navíc oproti Suhovi?

Reagovat
Chazy

Tak kdo bude koukat krom mancuniana? Už se tam hráči rozcvičujou

Reagovat
Sali5

Chvilku určitě, ale bude to poprvé, co ty týmy uvidím a kromě toho preview, cos tady dneska psal, o nich nevím nic, tak snad mě to aspoň trochu zaujme

Reagovat
Dawon

taky kouknu, snad to nebude od Alabamy dalsi znasilneni

Reagovat
I am Mancunian

teraz ten dedko v studiu

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=NKrUXhxFMr4

Nikoho v US studiích nenávidím víc než jeho. pro mě je synonymum afektovanosti.

Reagovat
Chazy

3:25 co tam předvádí, to ho úplně definuje. Klaun prostě

Reagovat
I am Mancunian

aha, on to robi stale fakt saso

Reagovat
I am Mancunian

dabo je strasny sympatak oproti sabanovi

Reagovat
Chazy

Ten aplaus, když Clemson vyhrál los

Fakt v US asi každej chce, aby prohráli.

Reagovat
I am Mancunian

pizza a pivo nachystane, mozme ist

Reagovat
Dawon

voda a vzduch

Reagovat
I am Mancunian

tiez dobre

Reagovat
Sali5

já dneska ani nevečeřel

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

alexander riadne nahecovany

Reagovat
Chazy

Tak takhle by to jako šlo, Henry nemá kudy, Coker nemá komu.

Teď ještě co Watson no

Reagovat
I am Mancunian

dneska musia

Reagovat
Dawon

a kurva

Reagovat
Trand

Omg.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Achjo no ... tak snad se Watson ukáže a bude schopnej tomu sekundovat.

Ale ten Hnery, je to fakt zvláštní na pohled takhle vysokej RB ... 191 cm prostě, to je na RB abnormální

Reagovat
I am Mancunian

wohooo, nadhera

Reagovat
Trand

Watsooooooooon

Reagovat
Dawon

wow, krasny hod

Reagovat
I am Mancunian

ten watson ma na peve kolo draftu za rok ?

Reagovat
Chazy

To ti asi nikdo nepoví, ale talentem snad určitě. Skauti z něj ale budou na nervy

Reagovat
I am Mancunian

dneska hadze fakt dobre

Reagovat
I am Mancunian

kurva ale special teams nemozu takto tigers dojebavat

Reagovat
I am Mancunian

renfrow na freshmana dobry

Reagovat
Trand

Tigeeeeeers Parádní drive. Watson je asi můj nový college oblíbenec.

Reagovat
Dawon

bily WR

Reagovat
I am Mancunian

ale inak futbal vyborny, bavi ma to viac ako niektore zapasy nfl

Reagovat
Chazy

Ten Dodd hustý no, jsem vůbec nezaregistroval, že tam je takový zvíře na druhý straně od Lawsona.

Zatím fakt paráda od Clemsonu v obraně

Reagovat
Chazy

Hm, tak se můžou snažit znovu

Reagovat
Dawon

sekne se mi stream a jeste prijdu o int, do rite

Reagovat
Chazy

Achjo, proč nedat do útoku dva defenzivní lajnaře no

Reagovat
Chazy

Ale jeden udělal klíčovej blok tam

Reagovat
Trand

Hodně kvalitní zápas. Moc se bavím.

Reagovat
Chazy

Moc pěkný zatím, jsem fakt překvapenej, jak dobře to Clemson zvládá. Je mi líto zranění Alexandera.

Každopádně maj šanci vyhrát, ale furt je to tak 60-40 pro Alabamu, v některejch těch drivech Clemsonu je vidět, že je to občas proti nim nehratelný.

Reagovat
Chazy

No to byl fail omg

Reagovat
Trand

Harrison teď

Reagovat
chowas

teraz som zapol a hned novy Wilson

Reagovat
Trand

Je skvělej.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

podme teraz musi byt td

Reagovat
I am Mancunian

tigeeeeeeeers

Reagovat
I am Mancunian

ked toto vyhraju este aj bez alexandera, tak klobuk dole

Reagovat
Chazy

On je fakt fascinující

Deshaun Watson has accounted for 302 of #Clemson’s 325 yards tonight.

Reagovat
I am Mancunian

obavam sa, ze lepsi atlet ako passer, toto mu v nfl bude tazko vychadzat

Reagovat
Chazy

ale cit v ruce má, ukázal dneska víckrát

Reagovat
I am Mancunian

krasny blok na raglanda, skvely futbal fakt

Reagovat
Trand

Endi Clemsonu a LB 44 jsou parádní.

Reagovat
Chazy

Jj, Shaqu Lawsonovi tu dlouho dělám reklamu, potenciálně i top 10 pick, navíc on hraje dost zraněnej, rozhodlo se o jeho hraní až úplně před zápasem. On byl ten, co měl na začátku zápasu problémy s ofsajdama, jak se mu hraje blbě.

Toho Dodda upřímně neznám, i když je to evidentně taky hvězda.

Reagovat
chowas

cisla tam asi nemaju podla pozicii ako v NFL

Reagovat
Trand

Nechápu, jak ten Watson může ty míče udržet, to je zázrak, že ještě nefumbloval.

Reagovat
Trand

Není Saban něco jako Harbaugh? Jakože ultrakonzervativní?

Reagovat
Chazy

Na poměry college asi jo, ale holt tam se ty ST prověřujou v tomhle směru víc. To i mohlo bejt z iniciativy kickera, když viděl to postavení, tam se to děje. Punteři taky často čekaj, jestli se nevyplatí hrát,

Reagovat
Trand

Jako tohle bylo skvěle zahraný a vymyšlený, o tom žádná.

Reagovat
Chazy

No tak to je masakr, takovej obrat z ničeho

Reagovat
I am Mancunian

jebat

Reagovat
Chazy

Omg, nenávidím, když zápasy rozhodnou ST

Reagovat
I am Mancunian

special teamy to rozhodli, presne ako som pisal

Reagovat
Trand

Tak ještě to rozhodnutý není.

Reagovat
I am Mancunian

kurva podmeeeeeeeeeee joooooo

Reagovat
Chazy

Tyvole. Tohle je pro mě snad nejlepší zápas sezony v celým fotbale

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Olo, čo si taky poslednu dobu?

Reagovat
I am Mancunian

skoda, par missnutych tacklov.rozhodlo, dneska na nich mali, kazdopadne paradny zapas

Reagovat
Chazy

No nic. Nebudu spoilovat výsledek nijak

Barman psal, že by se měl najít záznam tady

https://www.youtube.com/channel/UCxiDvkPVmhrcW9UCknReK1g

Reagovat
Kowe

díky

Reagovat
Dawon

http://www111.zippyshare.com/v/W973xtkb/file.html

dokonce primo torrent, coz je asi schudnejsi nez to stahovat na 10 casti z ulozist s limitem 100kb/s

Reagovat
Chazy

Už to tam je

Reagovat
Chazy

Ale teda pěkně nekvalitně bude lepší stahovat

Reagovat
Trand

Nejlepší zápas co jsem viděl letos a myslím, že lepší už neuvidíme.

Reagovat
Dawon

V pondeli sem musel vstavat a nevyspal se po NFL, takze uz me bohuzel o polocase dohnala unava a nezvladl sem to Ale co sem videl, tak fakt paradni zapas skoda, ze jsem si hned rano omylem zjistil vysledek, ale i tak zaznam asi dokoukam

Reagovat
Chazy

Ian Rapoport ‏@RapSheet 5m5 minutes ago

A league official last night told me there is a real possibility Los Angeles relocation happens today. It's all moving in one direction.

A hodně se mluví o tom, že se bude stavět podle Kroenkeho a že tam s nima pošlou Chargers. Bude mít možná Trand svoje týmy pěkně pohromadě

Reagovat
I am Mancunian

Talking LA relocation on @NFLHQ from Houston: An owner told me last night: "It's obvious, isn't it?" Momentum building for #Rams-#Chargers

Reagovat
smazaný uživatel

Pro místní (z USA) to musí být hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu proč chcou mít dva týmy v LA, nebylo by lepší tam hodit jen Rams a zachovat Chargers v San Diegu?

Reagovat
niflheim

Chargers si hodně stěžují na vedení města dlouhodobě.

Reagovat
Kowe

tak to udělat naopak

Reagovat
Chazy

No, ty kluby maj všechny nevyhovující stadiony, což je často důvod stěhování. A jsou ochotný zaplatit obrovskej balík, aby k tomu stěhování došlo, tak proč ne žejo. Asi je ten LA trh tak výhodnej, že o to NFL stojí, navíc jsou to tři zájemci.

Ale pokud jde o zájmy Chargers, tak prej u nich jde i o defenzivní tah, že až 1/3 jejich permanentkářů je z LA, takže když se tam přestěhujou, spíš zůstanou s nima. A pořád je San Diego a LA tak u sebe, že by nemuseli přijít ani o svoje.

A právě tam to snad ani nemusí bejt tak hrozný pro místní, minimálně teda z toho hlediska, že ten novej stadion nebude nedostupnej. A St. Louis to stejně patří za to, že Rams kdysi z LA ukradli

Reagovat
Trand

A kde by ty týmy vůbec hrály? Tam jak se hraje Rose bowl? Stadion se za 8 měsíců nepostaví hádám. Já ty Chargers letos dost opomíjel, spíš jsem si oblíbil Steelers. Ale tak je to logický, stačí se trápit u jednoho týmu, ne u dvou.

Reagovat
Chazy

Vikings hráli jinde dva roky no. Vůbec netuším, ale Rose Bowl zní rozumně, Memorial Coliseum by dával smysl taky, je přímo v LA a má taky přes 90K

Reagovat
Chazy
Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

As of this moment, the Browns are pursuing Hue Jackson most aggressively. Niners still very interested, Giants hoping to interview him.

to je napinave

Reagovat
I am Mancunian

Well. A source tells me the #49ers are meeting with ex-#Giants coach Tom Coughlin today. This is getting interesting...

Reagovat
formic81

jezis jenom to ne staryho hulvata

Reagovat
I am Mancunian

to by bolo dobre napicu

Reagovat
Mihi

to už radšej Chipa

Reagovat
I am Mancunian

prast jak uhod

Reagovat
formic81

no radsi blazna Chipa nez konzervativce Coughlina... mě už je to jedno

Reagovat
telka11

Chip ti ukaze

Reagovat
Maresma

Ben Roethlisberger has torn ligaments in shoulder

Reagovat
Chazy

No, ale jeho start vyloučenej furt není ....

Reagovat
Dawon
Reagovat
niflheim

No prý problém jen u delších hodů.

Reagovat
Dawon

uz chazy psal vys no, pokud nastoupi, tak to bude asi vypadat podobne jak ten posledni drive proti cincy, takovy bradyovsky game management

Reagovat
Chazy

Hh, Trapasso taky dobře hotovej z Watsona.

Especially considering it was nat'l title vs. loaded defense, I don't think I've ever watched a more impressive, NFL-translatable game from a college QB than what Deshaun Watson showed last night. Impeccable on many levels.

Už se těším na nějaký komplexní analýzy. Ale i tak, jasnej QB favorit pro rok 2017 je Brad Kaaya.

Reagovat
I am Mancunian

o tom kaayovi som vobec este nepocul, talent level luck ?

Reagovat
Chazy

Ee, talent level průměrná univerzita v průměrný konferenci, hromada věcí na zlepšení, ale nikdo lepší tam nejspíš není

Dokážu si představit, že ho během sezony trumfne Zaire z Notre Dame, Deshaun Watson, ale prostě v tuhle chvíli se všeobecně vidí Kaaya jako nejlepší. Bude to zas takovej pochybnej rok jako tenhle.

Reagovat
I am Mancunian

a dalsi rok potom jednoznacne rosen, co ?

Reagovat
Chazy

http://www.fueledbysports.com/2018-nfl-mock-draft/

Jedinej mock draft 2018, co sem na netu našel, to říká jasně

Reagovat
Dawon

absolutne nechapu, jaky maji tyhle mocky smysl

Reagovat
Kowe

pobavit? lidi rádi přemýšlí jak to bude za rok dva ale mohli tam enchat jen ty hráče a nepřidávat i týmy no

Reagovat
Dawon

tak prave, ja bych chapal napsat treba 32 nejlepsich prospektu, ale logika predpovidani kdo bude mit jaky pick za dva roky mi unika

Reagovat
Chazy

Ještě když tam pak prdneš SB Patriots - Bengals a v divizním kole máš 3 NFC týmy takže buď to dělá náhodně, nebo predikuje, že Bengals budou jednička, Cowboys vyhrajou SB a udělaj trade. A pár dalších tradů.

Ale jinak to fakt význam nemá žádnej no, ani letošek vlastně ještě nemá smysl mockovat bez znalosti FA podpisů. vnímám to jako kowe jen jako hodnocení prospectů a prostě aby to nebylo suchý, tak tam nahází kluby no, kktina.

Reagovat
Kowe

no podle mě je to spíš tak, že Dallas tam sice nemá SB, ale trade maj kvůli věku Roma pokud bych v tom měl nějak hledat logiku trochu

Reagovat
Chazy

O tom žádná, jen mi nesedí finále dvou AFC týmů

Reagovat
Mihi

Som myslel,ze McCaffrey pojde uz o rok do draftu

Reagovat
telka11

Tak Zaire si zatim u nas musim zajistit pozici starting QB je sice skvelej, ale na Deshauna podle me nema

Reagovat
Chazy

Nechodíš na nfl.cz? Tam je taky jeden fanda Notre Dame a přijde mi nepředstavitelný, že by tu měli dva ...

Já Kizera mockrát neviděl, jenom Zairovi pořád hodně věřím. Jestli ale bude backupovat, tak je to samozřejmě naprd no.

Reagovat
miky10

Rosen je 2018?

Reagovat
Chazy

Jojo, ten má ještě dva roky, když nebyl redshirt. Jsem fakt zvědavej, jak to s ním dopadne, letos jde do draftu Hackenberg a po jeho první sezoně dva roky zpět by určitě většina lidí řekla, že jednička bude on.

Reagovat
miky10

Talent level Luck?

Reagovat
Chazy

Se objeví jednou za deset let, těžký říct. Ale Luck byl první rok redshirt, což pak celý to srovnání komplikuje. Každopádně je to mimořádnej talent

Reagovat
Barm@n

Tak jsem zápas dodíval až teď a naprosto super. Pro mě určitě top zápas letoška - atmosféra, nasazení, skvělé výkony. Sice škoda, že to Clemsonu nevyšlo, třeba za rok. Jinak Watsona jsem celou sezonu úmyslně přehlížel, ale teď v playoff se předvedl parádně - to jeho běhání nepřekvapí, ale i v kapse dobré rozhodnutí a hodně dobrá ruka + bych ocenil jejich gameplan, protože lépe limitovat front 7 Alabamy snad ani nejde.

Jestli jste někdo neviděli, fakt doporučuju a přikládám HD stream na YT: https://www.youtube.com/watch?v=1Jcs5fCwhQY

Reagovat
Chazy

My se tu shodli, že zápas sezony i v součtu s NFL no ... parádní finále, zatím nejlepší, co jsem viděl. I když to není tak těžký, když dvě z nich hrála Alabama a jedno skončilo 24-0 a druhý vyhráli asi o 30, jediná konkurence bylo to loňský.

Reagovat
formic81

OT: pokud se chcete pobavit a mate radsi us late night show http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-uci-dianu-ridit

Reagovat
Barm@n

Reagovat
smazaný uživatel

Conan s Hartem a Cubem by mohli natočit nějakej sitcom nebo tak. Skvěle k sobě sedí.

Reagovat
Chazy

First round of votes completed. Rams/TBD in Inglewood gets more votes than Raiders/Chargers in Carson. Nobody at required 24 yet.

Reagovat
Trand

First round of votes was 20-12 in favor of Rans/TBD in Inglewood – short of the required 24. LA committee now meeting with Spanos and Davis.

Hm, tak to vypadá dost reálně. Jsem myslel, že letos to ještě neprojde.

Reagovat
I am Mancunian

Sounds like the #Raiders have bowed out. It's #Rams and #Chargers, with details and timing being worked out. In Inglewood

Reagovat
Chazy

http://www.nydailynews.com/sports/football/mehta-banged-up-patriots-won-repeat-super-bowl-champs-article-1.2494704

Článek, co potěší lidi, co nám přejou vypadnutí ... samozřejmě ho psal novinář Jets

Reagovat
Trand

Tak už je to oficiální, Rams se stěhují do LA. Chargers se buď připojí teď nebo až příští roky.

Reagovat
Chazy

je to paráda, to jsem si fakt hrozně dlouho přál. A Chargers k tomu se mi líbí taky.

Už jen Jaguars absolutně kamkoliv a pak prosím nic neměnit tak 50 let.

Reagovat
Zaschrona

Jeste by se mohly prejmenovat tymy hrajici v NJ hezky pekne na New Jersey.

Reagovat
Trand

A hrát se pravděpodobně bude na tom stadionu USC. Pro mě to žádná hrůza není, i když mě to trochu štve. Mám rád St Louis jako město, ten název se mi líbí víc a měl jsem rád i stadion. Byl jsem prostě radši, že Rams byli v St Louis než v LA, ten název je divný a budu si na něj muset zvykat. Každopádně to, co prožívají lidi v St Louis musí bejt mnohem horší. Je mi jich fakt líto a taky mi je líto, že Kroenke je takovej ignorantní dement. Je to prostě škoda, ale tak třeba tím začne nová a úspěšnější éra Rams a takový ty kecy okolo, co se říkaj. Já tomu nevěřím, jen prostě budeme mít hezký stadion a bude chodit víc lidí no. Snad Rams nezanevřou na hráče z Mizzou na draftu.

Reagovat
Chazy

Memorial Coliseum je ukrutnej stadion, to je super.

Reagovat
Trand

Prý by měl být nový stadion hotový v roce 2019, ale ještě vůbec nevím, jak bude vypadat. Jinak hlasování bylo 30-2, zajímavý,´zajímalo by mě, kdo byl proti.

Reagovat
Zaschrona

tipuju, ze San Diego a Oakland

Reagovat
telka11

Rose Bowl kazdej druhej tyden, ten stadion je proste srdcovka, ale Trojans nesnasim

Reagovat
Trand

Ale Rose bowl není ten stadion, kde hraje USC, ne?

Reagovat
Chazy

Není no, Rose Bowl má UCLA

Reagovat
telka11

UCLA Trojans a USC Bruins jsou moje slabina uz od ty doby, co jsem videl College poprvy, pletu si je vic nez Paytona s Peytonem

Reagovat
Chazy

To rozhodně, protože i ty přezdívky máš naopak

Reagovat
Trand

Reagovat
telka11

Vsak prave Jinak samozrejme vim, ale proste tyhle dve se mi vytrvale michaj

Reagovat
Chazy

Každopádně teda zajímavý, Raiders odstoupili a Chargers maj klauzuli. Existuje teda šance, že zůstanou v SD.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/JoeBanner13

Bejvalej prezident Eagles to vidí docela jasně - všechny ty jeho tweety z posledních 12 hodin.

Reagovat
Kowe

San Diego je osmý největší město USA, tam fakt chodí tak malý návštěvy? Oaklad chápu, ikdyž ten je zase pověstnej. A St.Louis taky, ale osmý největší město USA.. ten trh musí být velkej přece.

btw. velikost St.Louis mě překvapila, čekal jsem že je tak třikrát větší.

Reagovat
Zaschrona

Ono podle me ani tak nejde o pocet obyvatel, kdyz uz, tak jde celkove o aglomeraci. Spis bych ale rekl, ze zasadni je celkova velitost trhu te oblasti.

http://static.nfl.com/static/content/public/image/history/pdfs/InsideTheNumbers/Top_TV_Markets_2011.pdf

https://www.reddit.com/r/nfl/comments/wt1sr/list_of_nfl_teams_by_media_market_size/

http://www.bizjournals.com/bizjournals/news/2015/04/09/capacity2.html

Dle tehle cisel je presun franchise z St. Louis do LA jednou z nejlogictejsich moznosti, ktera mohla nastat. Z hlediska San Diega asi trochu skoda, ze do toho nejdou - z ekonomickeho hlediska by pro ne bylo urcite vyhodnejsi mit tym v LA i jako druha franchise, zvlast kdyz SD je 2 hodiny autem od LA, takze by jim drtiva vetsina fanousku, co tam ted maji, dal fandila. Ale jsou lepsi kandidati na presun, snad teda postavej novy stadion v SD.

Reagovat
Kowe

SD chápu z principu, že teď příjdou o část fanoušků, tak by si to tímhle podchytili, ale i tak je ten trh dostatčně velkej, aby to utáhnul.

Reagovat
Chazy

V SD je právě se stadionem už hromadu let problém domluvit se s městem na stavbě novýho. Oni by jinak asi zůstali tak jako tak. A jestli jim nějak pomůže těch 100 mega od NFL jako příspěvek, tak proč ne.

A jinak žádní lepší kandidáti nejsou, teda jen jeden - Jaguars. Jinak ty týmy, co jsou v těch tabulkách nízko, jsou kluby jako Packers, Bills a Saints, kde je to stěhování vyloučený.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ja vim, ale ted, kdyz je, myslim porad, jakasi realna moznost uteku do LA, tak by se snad veci s tim stadionem mohly dat do pohybu.

Podle me krome Jaxs jeste minimalne Raiders - taky nemaj stadion a ten trh zas tak velky neni, aby tam musely byt 2 tymy. A pak teda Bills - Buffalo sice je tradicni tym, ale ten trh bez New Yorku proste velky neni a rozhodne jsou moznosti, kde by se ten tym mohl mit financne lip, to hrozeni Torontem sice asi neni realna hrozba, ale rozhodne se jim financne asi vyplati jit jinam. GB a NO urcite nepujdou, to je jasny, z mnoha duvodu.

Kazdopadne LA urcite bez problemu uzivi dalsi minimalne jednu franchise, San Antonio, Portland nebo Oklahoma by meli byt horci kandidati, i by se jich naslo par na vychode. Navic i to St. Louis, pokud ma pripravene plany na novy stadion, urcite bude chtit mit zas tym, ktery by se tam pak mel v pohode uzivit. Potencial i na pripadne rozsireni ligy jen v USA, myslim, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem SD je,ze je tam hrozne malo domorodcu.

Je tam nejvetsi zakladna namornictva (prej az 150 000). Kdokoliv vydela vetsi prachy,tak se tam stehuje, protoze to mesto je nadherny,pocasi je skvely celej rok.

A kdyz tam tyhle lidi prijdou,tak jsou jim Chargers u prdele, protoze maji svuj tym.

+ jeste je tam hrozne Mexicanu,kterejm je fotbal uplne u prdele. Kalifornie ma 35m obyvatel a odhaduje se,ze polovina z toho jsou Mexicani. A v SD to bude jeste vic, kdyz je to mesto primo na hranici. Ja jsem tam videl spoustu lidi v dresech, ale skoro nikoho v dresu Chargers

Reagovat
smazaný uživatel

Browns now finalizing deal to hire Bengals OC Hue Jackson as their next HC, per sources. Close to being wrapped up, per sources.

Reagovat
I am Mancunian

no kurva a my uz nebude s nikym inym jednat, takze bud chip alebo dedko z giants

Reagovat
formic81

nebo nekdo z college nebo nejakej OC nebo DC z play-off teamu.. Mozna McDaniels z Pats nebo nekdo jinej no

Reagovat
I am Mancunian

bude to niekto, s kym sme mali teraz pohovor a to boli len jakcson, chip a dedusko nie ?

Reagovat
Chazy

Klidně si můžete počkat. Ale McDaniels nebo Patricia jsou solidní risk, když s nima budete moct jednat až po SB.

Reagovat
I am Mancunian

ja som cital, ze to bude jeden z tych 3, tak uvidime

Reagovat
I am Mancunian

Hue Jackson will become the next head coach of the Cleveland Browns. "They made me feel comfortable," he just told me.

Reagovat
Dawon

by me zajimalo, kolik penez mu musi nabidnout, aby se upsal snad nejretardovanejsimu tymu v lize...dyt je celkem pravdepodobne, ze tam totalne vyhori jako vicemene kazdy a to mu do budoucna ponici jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusí být jenom o penězích, je dost možné že mu Browns nabídli větší pravomoc než ostatní

Reagovat
Dawon

tak mozne to je, ale porad mi to prijde jako asi nejhorsi mozna destinace pro kouce...a kdyz zrovna u nej to vypadalo, ze zajem z okoli je veliky, tak fakt nevim, jak moc rozumny krok to je

Na druhou stranu je to aspon poradna vyzva

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím no Cleveland je strašná prdel světa a to nejen co se týče sportovní stránky. Zas na druhou stranu začne odznovu úplně, bez Manziela a asi i Macka a Thomase.

Reagovat
Chazy

Jakože bude nová OL zleva Schwartz - Bitonio - Erving? Problém je, že Schwartzovi skončil rookie kontrakt zrovna teď, když dostal nějaký hlasy v allpro a nebude zrovna levnej. Teoreticky by pak přišli o oba T i C.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwartze musí podepsat, to je podle mě pro ně dost klíčové. Mack je pryč, Thomas se uvidí, i když po těch kecech co měl po konci sezóny bych tomu i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

i když přijít o všechny tři by byla taková typická browns věc

Reagovat
Chazy

To bude drsný no, jejich největší chlouba v troskách. Ale i oni byli letos celkově slabší, hlavně Mack stál zavyliž a Bitonio s tím zraněním taky nebyl tak geniální jako loni, Erving zatím nic. Tak proč ne no, budovat odznova. Jenom to znamená, že přijde Hue k týmu, kterej nevyniká absolutně v ničem, možná dejme tomu pass rush ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Hlavně se úplně vysral na Giants, se kterýma měl mít taky interview. Člověk by čekal, že si tam půjde aspoň poslechnout nějakou jejich představu, navíc Giants jsou asi 100x lákavější. Já fakt nevím, co mu tam Browns museli slíbit, že takhle hned skončil po podpisu.

Reagovat
formic81

podle mě mu fakt nasypali poradny prachy a on se tesi na spolupraci s Goffem nebo Lynchem asi tak

Reagovat
Chazy

Tak to je masakr. Souhlasím s Dawonem, to je nepochopitelný, po tolika vyhořeních, po pěti různejch GM za 7 let atd. Pettine byl jejich asi patnáctá volba a čekal jsem něco naprosto totožnýho. Že ukecali svůj první cíl, to je těžký vysvětlit. Jackson je hecař, jinak to vysvětlit neumím. Prachy ok, ale že mu Giants nedali podobně? Pravomoce zní uvěřitelně, ale i tak.

A co píše imp je na tom nejvíc zarážející, Giants s ním chtěli mluvit a on se na to prostě vysral, aby hned podepsal s Browns

Reagovat
I am Mancunian

The Hue Jackson Era in Cleveland will trigger the end of Johnny Manziel and the #Browns. Expect the new coach to move on from the QB.

johny football

Reagovat
formic81

Hue je prej fucking close to Browns... ty vole jestli podepiseme Coughlina tak me mrdne

Reagovat
formic81

pak tu mame jeste kandidaty ktery jsou pro me no-name Anthony Lynn, John DeFilippo a Dirk Koatter.. ty vole my zas skoncime s nejakym exotem

Reagovat
Trand

DeFilippo by u nás měl dělat pohovor na pozici OC a vy ho chcete jako HC? Zajímavý. Ten člověk má zkušenost 1 rok jako OC, to je všechno, toho jestli vezmete, tak klobouk dolů.

Reagovat
Chazy

Koetter - prej hlavní adept na HC u Bucs, aby dál pracoval s Winstonem.

DeFillipo - prej jeden z největších ofenzivních trenérskejch talentů, ale měl by bejt pořád za Gasem, Joshem a Shanahanem.

Lynn mi neříká vůbec nic.

Každopádně Giants vypadaj, že vezmou Marroneho. Ten si chytře rok počkal u Jags, nechal Rexe dokázat jeho a Schwartzovu hodnotu tím, že jsou na tom Bills bez nich hůř a hned má lepšího zájemce, než jakejch by se dočkal loni.

Reagovat
Dawon

NFL research packet even has stats for James Jones with and without hoodie:

With: 5.3 catches, 78.2 yards

Without: 2.3 catches, 45.6 yards

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

http://www.turfshowtimes.com/2016/1/13/10761792/los-angeles-rams-uniforms-history-cleveland-st-louis

Tak co myslíte? Já bych byl pro colour rush popřípadě současný dresy s tím, že ta verze z roku 1995 by zůstala jako throwback a párkrát ročně bychom v nich hráli.

Reagovat
Kowe

hlavně ne ty bílo-modrý

Reagovat
Chazy

Já bych nic neměnil, ale samozřejmě ke změnám dojde. S colour rush jdi každopádně dpč

Jinak hele, jak skončil víkend, tak vidíš, proč mi nevadí, že se tu objevilo hodně lidí. Ta diskuze stejně zůstává stejná, je nás tu tak 10, co přispíváme k NFL jako takový. Spam a bordel je tu třeba během zápasů, kdy se objeví 20 lidí, ale pak je nás tu bohužel furt stejně málo na řešení ligy samotný. Když to tak vezmeš, tak loni se přidal kowe a sali, dejme tomu chowas, letos barman a hodně se o ligu asi zajímá telka, i když bohužel zatím se nechyt úplně, ale zas třeba zmizeli miky a vrky.

Jak prostě začne PO a pak začne offseason, tak 80% lidí úplně zmizí, hlavně zmizí lidi, když skončí fantasy, protože si pak všimneš, že všechny jejich příspěvky byly přímo k fantasy a k ničemu jinýmu. Takže proto je fajn zkoušet dělat reklamu, když existuje nějaká naděje, že z těch 20 lidí, co tu spamujou, se objeví jeden, co pak bude tu ligu vážně sledovat a přinese nějaký nový názory a sledování jinýho klubu. Takovej swarley nadává na vladise, ale objeví se tu sám jednou tejdně na tři hodiny a zas zmizí.

Reagovat
formic81

ja jsem se taky přidal..

Reagovat
Chazy

Kua, jak jsem moh zapomenout zrovna na tebe .. ale to pointu nemění no

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Jo, to máš pravdu. Uvítal bych víc lidí, se kterýma se dá řešit liga. Moc nás tu není. Jako já chápu, že se asi třeba bojí, že tomu nerozumí nebo tak, ale tak já se taky často spletu, kolikrát jsi mě i opravoval (třeba s tím Grudenem). A ty taky nevíš všechno žejo.. Zrovna jsem si říkal, že by bylo super řešit takhle ty věci co se netýkají zápasů s někým dalším, je nás tu na to málo. Jako já bych třeba hrozně rád řešil Rams s někým jiným, ale chápu, že moc fanoušků v ČR asi není. Tak to končí tak, že čtu diskuze na Rams stránce na sbnation a to je všechno. Každopádně bych byl moc rád, kdyby tu s náma někdo další řešil ligu. Jinak ty colour rush se mi líbí a možná překvapivě i dalším fans, ale neočekávám, že by to prošlo.

Reagovat
Chazy

Právě no a toho dosáhneš jenom tak, že tady necháme ten volnej vpád všech. Třeba to někoho chytne tak, jako to chytlo nás a ty další, co to tu řeší nějak komplexně. A já toho víc nevím než vím, žejo ... tu hru jako takovou furt do značný míry nepobírám a spoust věcí vidím až v opakování, ne živě.

A taky my se tu s tebou Rams snažíme řešit, když chceš ale mít tu fanoušky je jiná no... z tohodle pohledu je fakt fajn bejt Patriot, až na Erika jsou všichni aktivní pořád. Třeba kdyby ti Packeři chtěli, tak těch tu je tři prdele, ale prostě nic no.

Reagovat
Trand

Jako jo, ale když vidíš jeden nebo dva zápasy ročně, tak toho prostě nevíš tolik jako ten kdo vidí všechno žejo. Velkou část informací o tom týmu pochytíš i jinak, ale prostě není to jako když se díváš pořád no. Jsou třeba věci nebo hráči, o kterých se tolik nemluví. Například se říká pořád, jak máme skvělou obranu, ale proti běhům jsme byli šílený, zvlášť od doby, co nebyl Ogletree.

Reagovat
Eric_The_King

Já moc nepíšu poslední dobou, ale sleduju asi víc než předtím, akorát si k tomu neberu noťas

Reagovat
Chazy

a tak to je hlavní no.... ono stejně v diskuzi je Patriotů až dost

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Myslim ze problem je v tom ze AF ako taky je hrozne tazky na pochopenie pre novacikov, nie to este aby boli schopny komunikovat o nom na ako takej urovni, sam som toho prikladom. Sledujem NFL tak sezonu a pol a stale si myslim ze nejako zasadne nemam pravo vstupovat do vasich diskusii a ,,mudrovat,,

Reagovat
Chazy

Naopak dpč, musíš, jenom když tě někdo opraví, tak prostě řekni "nj, sem kkt" a neřeš to ... fakt každej novej pohled na věc se ocení, taky prostě když do tý debaty vstoupíš, tak se třeba dočkáš reakce a můžeš si z ní něco vzít.

Je škoda, když už jsem vyjmenovával ty jména, co zmizely, že zmizel do značný míry i PesNepes, ten tu byl vždycky v obraze nejvíc.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ako hej mas pravdu len ja som taky ze sa ti tu budem hodiny do krvy hadat o tom ze biela je cierna a proste az po case pokym som na 100% neni presvedceny ze moj nazor je kktina a druheho osveta som mu schopny dat za pravdu, vsak sam vies... a nic s tym nespravim proste taky som... Ale jednoducho som zistil ze najlepsie je zatial len povzbudzovat Packers a citat tunajsiu diskusiu s ktorej si fakt moc berem a kazdy den ju citam

Reagovat
formic81

pokud se budes navazet do Seattlu tak se nikdy neboj

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

seattle mam celkom rad. dokonca ak vypadnu packs, tak im budem fandit aby hrali SB... Proti Kansasu...

Reagovat
telka11

Za vsechno muze makro, hodil jsem se ted par dni offline nedelate jinak srazy jindy nez na SB? Protoze z DS a CS matchupu mam boner uz ted

Reagovat
Chazy

Neděláme, ale rád slyším, že dorazíš do Brna na SB

Reagovat
formic81

až bude něco v PRG tak dorazim :)

Reagovat
Chazy

Hele, z Prahy do Brna je fakt nejpohodovější spoj. Ať už vlakem nebo SA, to fakt jako není problém. Sice dáš extra 400,- za dopravu, ale zas je to SB, žejo.

Svitavy níž ani nekomentuju, to už je povinná účast

Reagovat
formic81

ne jasny pokud by to bylo někde blíž, tak si to nenecham ujít.. Tim padem mě napada jestli by jsme neudělali někde blíž draft party

Reagovat
Chazy

V Praze první rok 4 lidi + jeden preventivně umřel, v Brně druhej rok 6 lidí a všichni dorazili.

A nejde jen o to, do Brna loni dorazil chowas ze Slovenska a letos se chystá mihi ze Slovenska. Do Práglu nikdy nikdo ze Slovenska nedorazí a do Brna to je pro Pražáka relativně blízko.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

preventivne umrel

Reagovat
telka11

To je jasny, taky se rad jednou na vesnici z Prahy kouknu kde koukavate?

Reagovat
Chazy

https://www.facebook.com/ArenaSportBarBrno/

Už by to asi moh časem kowe zarezervovat, ať máme zas dva stoly

Reagovat
Kowe

Jajks to je fakt. Jdu tam napsat.

Reagovat
Chazy

Musíš ty samý ale, jsou vítězný

Reagovat
Mihi

pojde chowas aj tento rok?

Reagovat
chowas

na 90% idem

v robote som si hlasil volno tak snad to nedojebu

Reagovat
Mihi

super, pojdes z BA?

Reagovat
chowas

jj aj ty ?

Reagovat
Mihi

ja pôjdem z domu(Senica), takže nastúpim až v Kútoch, potom sa možme dohodnúť na aký presne pojdeme

Reagovat
chowas

Reagovat
telka11

Na pul cesty? (jsem ze Svitav)

Reagovat
Kowe

tak to jsi jasnej, neomlouvá ani soulož, jedině regulérní smrt

Reagovat
Tomoro

Ja si to tu pravidelne ctu, ale zatim nemam moc tolik, co napsat.. tahle sezona byla pro me 1. poctiveji odsledovana a co se tyce zakulisi a chod ligy jako takove v tom se zatim placam jak kapr na suchu.. pravda, ze taky tedka neni moc casu, abych si sam neco zjistoval a brouzdal po webech o NFL, jelikoz statnice jsou za dverma .. co se tyce srazu, zajime me to a laka me to nicmene nemuzu nic slibit, jelikoz vse zavisi od toho, jak dopadnou ty statnice.. jak se budou odvijet pripadne oslavy ci zapijeni smutku.. nicmene procitam to tu poctive skoro kazdy den a novinky se dovidam prakticky jen odsud.. pravda, ze kdyz se bavite o trenerech a ja prakticky neznam zadneho je to pro me docela tezke, ale verim, ze jak bude vice casu tak se do toho dostanu a treba i budu aktivnejsi

Reagovat
Jerichoo

ja som na tom okrem tých štátnic úplne rovnako

Reagovat
Chazy

Já to nemyslel jako kritiku vás tady, i když uznávám, že to tak trochu vyznívá, o to mi nešlo. Jen jsem si chtěl obhájit to, že kvůli mýmu spamu na EF sem chodí hodně lidí komentovat zápasy a pak je tu děsnej guláš v komentářích. Protože on tu je fakt jenom během toho víkendu, ale v tejdnu je tu klídek a pořád to stejný diskutérský jádro. Jinak ať si každej sleduje NFL jak chce a jak chce chodí na EF komentovat, to bych se ani neodvážil někomu vyčítat. Ale samozřejmě bude super, když kdokoliv z vás bude časem víc přispívat

Reagovat
Kowe

trenéři jsou taky uplně mimo mě

Reagovat
Eric_The_King

Já se letos zaměřil na obrany, ale i tak znám dohromady asi 10 hráčů . Už nějak prostě nedokážu přijmout do hlavy více jmen než tam mám

Reagovat
Dawon

Ty throwback sou fajn, a libila by se mi nejaka povedena kombinace modreho vrchu a zlatych kalhot

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se nejvíc líbí "The Throwback" a pak LA 1979.

Reagovat
chowas

nejaka modro-zlta kombinacia by bola super

Reagovat
Chazy

Kevin Dodd Declares for 2016 NFL Draft

To je ten šílenec z pondělí, co hrál na druhý straně od Lawsona. Jsem zvědavej, v jakým kole půjde.

Reagovat
Trand

3 sacky v nejdůležitějším zápase kariéry není špatný. Jen škoda, že na konci přeběhnul Cokera a ten si tak doběhl pro ten první down.

Reagovat
Eric_The_King

Pokud máte trochu rádi statistiku, tak na fivethirtyeight jsou dobré články o NFL. Třeba tohle http://fivethirtyeight.com/features/nfl-super-bowl-predictions/ . I ten index, na kterém to zakládají mi celkem dává smysl

Reagovat
Chazy

To mě úplně optimismem nenaplňuje

Reagovat
Eric_The_King

Ono je to dost ovlivněné tím blowoutem KC a prohrou Pats v posledním kole ZČ. Jinak by ty šance byly o dost vyšší, na úrovni Seattlu asi

Reagovat
Chazy

Jojo, ale to je takový dobrý "by" no, když ten blowout s KC fakt docela dost znamená ... ale pořád se jich bojím asi tak 2x míň jak jsem se bál loni Ravens, ti nakonec taky byli asi větší překážka než samotní Hawks, dodneška nechápu, jak jsme to vyhráli, když nefungovalo vůbec nic.

Reagovat
Dawon

fungovali nam 2 QB, to je o 2 vic nez zhruba polovine tymu v lize, co chces vic?

Reagovat
Chazy

akorát teda Brady tak fungoval nefungoval no, ten int nezapomenu nikdy

Reagovat
Dawon

tak to bylo koneckoncu i v SB potom, oba ty inty jakoze dost spatne, ale nakonec to proste vyhral on si timhle asi zvysuje obtiznost hry, jinak by to byla moc zivacka

Reagovat
Chazy

Jo, on jako i za ty Ravens byl spíš chválenej, to fanoušek vidí ty chyby větší, než byly, jak ho víc naserou. Neskutečný PO od něj, hlavně ten SB výkon s přihlídnutím k tomu, jak proti Hawks zahráli ostatní QB v tom PO.

Z těch Chiefs prostě nemám takovej respekt, čekám, že to půjde. A Maclin zatím vůbec netrénuje.

Reagovat
Dawon

Bez Maclina sou podle me strasne v prdeli...ti WR pod nim sou naproste zoufalstvi...najednou na to bude Kelce sam a to je sileny problem, hned bude snad i min fungovat ten beh...jako jo, taky to nevidim nejak extra cerne

Reagovat
Chazy

Na druhý straně my jsme v podobný prdeli bez Vollmera

Reagovat
Dawon

tak jasne no, ten se uzdravit proste musi rek bych ale, ze pro ne je Maclin asi i uzitecnejsi nez pro nas Edelman...verim, ze kdyby se ty zraneni takhle nesecetly, a byli fit aspon lewis, amendola, lafell, gronk a treba martin, tak ten utok porad slape hodne dobre...zatimco oni fakt za Maclinem maji obri diru, tam ho neni ani zdaleka jak nahradit

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/MikeReiss/status/686970157491732480

Vollmerův pohyb......... dost nevhodný pro tackla, co chrání volnej prostor a musí bejt všude včas. A jinak jako souhlas, ale prostě Smithovi je to fakt jedno, on klidně bude házet donekonečna na TE a RB. Ale jako poznamená je to hodně, o tom žádná. Ten zápas bude hlavně o tom, jak se my vyrovnáme s jejich obranou. Jestli budeme efektivní, tak nějakejch 27 bodů by mohlo stačit.

Reagovat
Dawon

hmm, tak to je teda hodne light jogging uvidime no, tezko soudit z jednoho takoveho videjka vytrzeneho z kontextu...ted je taky otazka, jestli to honit a proste ho tam dat ikdyz nebude zdaleka 100% a nebo doufat, ze to zvladnem i bez nej a dat mu dalsi tyden na leceni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nějak nedokážu z nich mít respekt. A mám pocit, že bez Maclina nedokážou mít tak hluboké hřiště při ofenzivě, což by měla být pro nás výhoda. Na ty screeny, běhy, krátké routy bychom měli mít typologicky kvalitní hráče jak ve front seven, tak secondary.

Ale klíčová bude naše OL, pokud zastavíme pass rush Chiefs a budem aspoň trošku slušně běhat, tak by to mělo klapnout.

Reagovat
Dawon

tam asi bude celkem zasadni kombinace zdravi Vollmera a Houstona, pokud se tohle nakloni na nasi stranu, tak verim, ze to zvladnem

Reagovat
smazaný uživatel

musíme prostě

Reagovat
Eric_The_King

Já mám celkem bobky no .

Reagovat
Dawon

Source with knowledge of the situation confirms it was synthetic marijuana that caused Chandler Jones' bad reaction and hospitalization.

Also, the NFL is aware of the Chandler Jones situation and will review it. #Patriots DE went to hospital Sun but practiced 3 days this week

NFL could in theory put Chandler Jones in the NFL's program for substances of abuse. Decision is up to NFL's Medical Director

to snad ani neni mozne

Reagovat
Kowe

ne prostě, pro mě jsou ti hráči fakt vylízaní pičusové jednou pro vždy

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to není tak špatné jak jeho bratr

Reagovat
Chazy

Však to je dobrá zpráva, ne? Není zraněnej a jestli není v programu, tak by neměl vynechat ani zápas.

Reagovat
Kowe

no nevim, ze syntetické marihuany se i umírá

Reagovat
Chazy

O tom žádná, ale trénuje a žije, tak to je pozitivní, no ne

Reagovat
Kowe

je to pičus že vůbec něco takovýho zkouší šulín a že vůbec teď chce mariánku.. v playoff

Reagovat
Chazy

Zas jako to sou takový situace, když trávu donese někdo jinej, tak popravdě nevíš, jestli je čistá a úmysl zkoušet to bejt nemusel ... ale samozřejmě je to kretén, že hulí během PO, o tom žádná. Ale já sem hlavně rád, že ho budeme mít ve hře, bude potřeba.

Reagovat
Kowe

no ale taky hrát možná nebude moct..

Reagovat
Dawon

We don't know if Jones is in the drug program. If this were a

1st violation: Additional testing

2nd: 2 gm fine

3rd: 4 gm fine

4th: 4 gm susp

nevim, no

Reagovat
Dawon

a jako jak pise kowe, ikdyz hrat bude, tak je to proste kokot tak jako tak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ben McAdoo to the Eagles rumors are heating up.

Zajímavý jméno. Jak teď hledali, tak jsem si o těch různých kandidátech dost četl a McAdooa jsem měl tak nějak na 3. místě za Gasem a Hue Jacksonem, takže jsem celkem rád.

Reagovat
Chazy

Tak to je hustý, to bude rána pro Giants.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

NFL has framework of a stadium deal between the rams/chargers. Chargers vetting it now and barring anything unforeseen, plan on going to LA

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

No je na 99% jistý, že v Oaklandu nezůstanou A's i Raiders, jedni musej pryč a já chci, aby Raiders žejo.

Reagovat
Chazy

Jenže Oakland už nemá žádnej nárok na stěhování do LA, takže je to bezvýznamný smutnění. Buď jdou Rams, nebo Rams a Chargers, ale Raiders jestli někam, tak jinam/na novej stadion.

Reagovat
miky10

Sem myslel, že když toho Bolts nevyuzijou, připadne ta možnost Raiders.

Reagovat
Mihi

Píše sa aj o Shanahanovi k nám, to by bolo dobre či zle? Viem, že trénoval Redskins a tam teda žiadna sláva.

Reagovat
Chazy

Jestli Mike, tak k němu mám těžkou nedůvěru teda. Ale vyhrál dva SB, tak snad úplně špatnej bejt nemůže a Griffina dostal do PO taky.

Reagovat
miky10

Tak McAdoo HC Giants, v pořádku... sem zvedavej na OC a DC

Reagovat
Chazy

super, tak snad to neskončí katastrofou. Marrone by mi přišel jako o hodně jistější volba

Reagovat
smazaný uživatel

Former Dolphins' HC Joe Philbin expected to be named Giants’ new offensive coordinator.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, po tom co se rozmnožily tu rumory s Eagles, tak logickej krok, jestli jste si ho nechtěli nechat utýct.

Reagovat
miky10

Jj no, nebejt toho vašeho zájmu, pravděpodobně berem Marroneho, takle sme museli jednat a dát to Mekedů. Sem na něj zvědavej, ten OC vypadá jako logická a fajn volba, DC zůstává, ale musí dostat nákej talent, s kterym bude moct pracovat.

Reagovat
Chazy

Philbin si u vás spraví jméno, ofenzívě prostě rozumí, byl u Packers při SB a tak, špatný ohlasy jsou jenom kvůli ignoraci toho, jakou roli bude mít. Je to mizernej HC, nemá autoritu a evidentně byl v Delfináriu hroznej bordel pod ním, ale to není tak zásadní.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Bakhtiari aj Shields ready na Cards snad nas D-Line Cards nezmasakruje ako naposledy, horsie to uz fakt byt nemoze. Kazdopadne co sa tyka tych pozitivnych ohlasov akoze Aaron is back, znova nahaname strach a ze ofenziva nasla rytmus, s tym by som moc neprehanal, az tento zapas ukaze ci to tak je. Ale ani podobny vykon nemusi stacit na porazenie Cards. Jedine ze by sa Carson posral, co dufam ze sa stane

Reagovat
Chazy

Určitě to hrozí, Palmer má PO zkušenosti lvl Romo.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Prave s toho vychadzam, bude na nom obrovsky tlak, toto moze byt nasa vyhoda. Avsak je celkom mozne, ze to Cards dokaze vyhrat defenziva. Myslim ze rozhodujuci faktor okrem Palmera bude suboj nasej O-Line s ich D-Line.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se ze mě stává Skip Bayless ale mě se Rodgersův výkon úplně nelíbil proti Redskins, Pořád to není ten starý Rodgers ze kterého jde strach

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ako neviem, podla mna to bol jeho najlepsi vykon od 6-0, mozno aj v sezone. Hlavne bolo dolezite ze na nom potom bola znova vidiet jeho pohoda. Co posledne mesiace som nevidel fakt ani raz. Ked sa Aaron usmieva, tak je zle pre kazdu defku v lige

Reagovat
Chazy

Na network říkali, že za to mohli Redskins mizernou přípravou, že se vůbec nepoučili z těch zápasů, který jste posrali a z toho stylu, jakým ty obrany na vás hrály. Upřímně nevím, co tím měli konkrétně na mysli, ale jejich odhad byl, že proti Cardinals zas uvidíme to, co se dělo poslední měsíce a ten zápas s Redskins byl defenzivní prokauč.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ja som tiez toho nazoru ze skor ako ozivenie nasej ofenzivy to bol skor zly def. gameplan. Kazdopadne ten prvy TD bol od neho genialny. Posunutie Lynsleyho z C na G tiez pomohlo, kapsa drzala. Otazkou je fakt ci to bolo hroznou defenzivou Skins, som za to ze hej. Ti WR sa o nic lepsie neseparovali. Behova hra a zlepsena O-Line stacit nemusia. Jedine z coho mam fakt radost a som si isty ze zahra opat super je defenziva, ktoru som tu (pravom) v istu cast sezony kritizoval a nenehal na secondary hlavne, nitky suchej. V obrane hrame paradne a skusenosti Shieldsa nasej mladej secondary len pomozu. Uz proti Skins mohli uhrat o 2 turnovery viac... Tak snad ich vyrobia proti Palmerovi

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/green-bay-packers/0ap3000000622281/Super-Bowl-I-The-Lost-Game

Si to pak pustím asi už jen kvůli tomu one handed catchi bez rukavice

Super Bowl I was broadcast by both NBC -- the official broadcaster of the AFL- and CBS -- the official broadcaster of the NFL and remains the only Super Bowl to have been broadcast live in the United States by two television networks. Considered to be the Holy Grail of sports broadcasts, the CBS and NBC tapes of the game were either lost or recorded over and no full video version of the game has existed ... until now.

Reagovat
I am Mancunian

#Eagles talks with Tom Coughlin have intensified, as well. This could all go down very quickly. He seems to have wrapped his head around it

Reagovat
smazaný uživatel

Chip do San Francisca?

Reagovat
I am Mancunian

The #49ers interviewed former #Redskins coach Mike Shanahan on Tuesday, source said. Since then, interest has ramped up considerably.

vyzera to na tohto tragedka

Reagovat
Chazy

Hele, já nad tím přemýšlel a ono to není tak špatný. On prostě není tragéd, John Elway prohrál tři SB, pak k němu přišel jako HC Shanahan a vyhráli dva konsekutivní SB v jeho posledních dvou dědkovskejch sezonách. A jak jsem teď koukal, tak ještě mockrát dostal Broncos do PO, i když už nikdy žádnýho dobrýho QB neměl. U Redskins, ať je to jak chce, měl pod ním RG3 rookieho sezony a taky byli v PO. A to pod ním se draftoval Cousins.

A co jsem netušil, tak on byl váš OC, když jste vyhráli poslední SB se Stevem Youngem, kterej tam hodil hromadu TD.

Takže jako úspěchy mluví za něj a zkušenosti taky, dá se to brát tak, že s Redskins si to prostě nesedlo. Není nejmladší, ale zas může vás nějak spravit a připravit na budoucnost, pak to vezme jeho syn Kyle. On ani Coughlin prostě není špatná volba, jenom je mu skoro 70 no. Člověk uvažuje tak, že by radši mladšího HC. HC v NFL bejvaj starší, to prostě teď pár týmů hodně riskuje. Ariansovi bylo 60, když přišel ke Cardinals, Carrollovi 59 u Hawks.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vedení má prý hodně vysoký mínění o Duce Stanleym, který do teď v Eagles dělal RB couche. Coughlin má být takový bridge mezi současnou situací a tím než bude ten Stanley připravený to převzít někdy za rok dva.

Reagovat
Kowe

Takže zpráva dne: V Aréně SB bude. Rezervace ale ještě nedělaj, máme sledovat jejich fb s info.

Reagovat
Chazy

fajné

Ještě by se nějak mohli připomenout ti, co fakt napevno počítaj, že pojedou. Jak jsem to tu házel před víc než měsícem, tak reagovalo pár lidí, ale kdo ví, kdo to myslí vážně.

Reagovat
Chazy

Vlastně ono je to furt víc než tři tejdny daleko, zapomínám, že je ten SB o tejden posunutej. Tak je to asi zatím fuk.

Reagovat
Kowe

Já, ty, Mihi, Chowas by měli být jistí + dalších x lidí neví. Telka by měl přijet taky když je ze Svitav. Co lonští účastnící Nif s Ericem?

Reagovat
Chazy

Eric psal, že tam má dovolenou a je stoprocentní, nifl to myslím podmiňoval nějakou zkouškou, ale že spíš jo. Telku beru jako stoprocentní za ty svitavy, před tím měsícem se ještě hlásili raduinho a jerichoo a hodně s otazníkem je Sali.

Ale jako mělo by nás bejt minimálně jako minule snad

Reagovat
Kowe

Swarlos asi zase omluvenka co?

Reagovat
Chazy

Nedal nic najevo no, od něj ani nic nečekám bohužel.

Ještě vlastně Trand byl na vážkách

Reagovat
Kowe

Trand má těch nabídek prej několik u něj těžko říct. ale i tak je tu další spousta lidí co je aktivních a stejně se neozvou

Reagovat
Chazy

Tak spousta lidí třeba taky o žádnej SB sraz nestojí a radši si na to mrknou sami v klidu ...

Reagovat
Kowe

nechápu neví o co přochází

ale z toho velkýho počtu lidí by mohlo vzejít víc než 8 lidí

Reagovat
Chazy

A tak roste to a ještě kdo ví, co těch pár otazníků. Ale ono to takhle s eurofotbalem máš, když bylo SF mezi Wiganem a Arsenalem, tak za AFC dorazil jen Counter, fenri, djourou a fantomas a ti si pak ani sami nezařídili finále. Když sem plánoval sraz na oslavu titulu LFC, tak taky fakt málo lidí chtělo, asi tak 6. Přitom to bylo pro celou PL sekci, takže to ještě vyznívá dobře ten SB sraz.

Reagovat
Mihi

Čo ty máš spoločné s LFC?

Reagovat
Chazy

Ten rok sem jim ten titul fakt přál a říkal sem si, že by se to slušelo, aby se první titul po 20 letech oslavil. a nebo že by byla naprosto skvělá věc bejt u toho, kdyby se jim to posralo v posledním kole. A taky sem chtěl vidět tomasinha, kterýho znám snad 8 let fakt dobře, ale to je jak s pár jinejma, škoda slov, stejně by nejel.

Reagovat
Kowe

stydí se za růžový kalhoty

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Trand

Já na 90% ne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

?

Reagovat
I am Mancunian

schvalujem ti to

Reagovat
Trand

Dobře, děkuju?

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
Trand

A kdybych se nakonec rozhodl, že pojedu, tak mi to taky schválíš?

Reagovat
Chazy

Deset lidí by to schválilo

Reagovat
I am Mancunian

ale jo, ked chces pocuvat cely vecer fnukanie chazyho s dawonom

Reagovat
Dawon

ty vole, ty vubec netusis, jaka je s nama paradni zabava v lete doraz do brna na pittbuls, to je teprv show, a navic temer nulova sance patriotiho fnukani uprostred offseason

Reagovat
Chazy

Pokud Brady neprohraje soud.....

Reagovat
I am Mancunian

ja by som rad prisiel aj teraz, ale moje zdravie mi taketo akcie uz dlhsie nedovoluje

Reagovat
Chazy

V jakým smyslu? Kdyby šlo jenom o chlastání, tak to bych nehrotil

Reagovat
I am Mancunian

nejde o chlastanie, ale uz som tu raz pisal, ze mam problemy so zaludkom a travenim, aj ma na to operovali a mam sa este horsie, mavam krce a bolesti po kazdom jedle, musim si lahnut a tak

Reagovat
Dawon

tak to nezni moc prijemne no

Reagovat
I am Mancunian

nj, uz nezvladam ani do skoly chodit

Reagovat
Kowe

alespoň máš čas nakládat kiwwimu

Reagovat
Trand

Tak snad se ti to zlepší.

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

snad

Reagovat
Mihi

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kowe

ty vole

Reagovat
Trand

Je pravda, že tohle zrovna moc nemusím. Ale tak snad tam nebudou jen faoušci Pats, třeba chowas tam bude.

Reagovat
Dawon

pokud pats budou hrat SB, tak bys mezi tema vsema patriotama mozna lehce trpel no ale jina tam neni ceho se bat

Reagovat
Trand

No právě tak jsem to myslel. Bych si vzal svůj dres Amendoly a ještě by to vypadalo, že patřím k vám. Mohl by vyhrát třeba superbowl MVP, bych pak mohl říkat, že jsem mu fandil už od počátku kariéry v St Louis Rams, to už lidi nebudou znát za pár let.

Reagovat
Chazy

Zníš, jakože to ještě vážně zvažuješ

Reagovat
Trand

Tak podle toho, jestli mi vyjdou zkoušky. Já toho mám teď šíleně moc, ale pokud to všechno tak nějak rozumně dám, tak bych vás mohl poctít svou návštěvou.

Reagovat
miky10

A mě znáš, něco ti namícham.

Reagovat
chowas

minuly rok som si takmer musel odsadnut

Reagovat
Mihi

Ja idem urcite, v utorok mam poslednu skusku, to uz musim dat

Reagovat
Mihi

Dawon a Kowe nie?

Reagovat
Mihi

Aha, kowe je nadomnou

Reagovat
Chazy

Ne, kowe to jenom vrámci volnýho času se mnou organizuje a pak nedorazí

Reagovat
Mihi

Nevsimol som si, nebud ironicky

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Každopádně Dawon došel k závěru, že lepší bude SB sledovat na horách no

Reagovat
Kowe

kokot no

Reagovat
Chazy

To říkám furt

Reagovat
Kowe

tak to říkáš správně ty vole

Reagovat
niflheim

Zkoušky už hotové, neměl by být problém, dokonce už v práci nahlášeno volno

Reagovat
Jerichoo

Ja sa ako zástupca laikov zo Slovenska hlásim. Istý som tak na 80% (19% práca, 1%smrť)

Reagovat
Chazy

Reagovat
telka11

muselo by se neco posrat, aby ne

Reagovat
Kowe

Reagovat
Eric_The_King

Jo, já s tím počítám

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

tak jsem zapomnel, ze je to o tyden posunuty, no....

Reagovat
Kowe

kokot no

Reagovat
Dawon

rika se to o mne

Reagovat
miky10

Já bych asi sel :(

Reagovat
Chazy

Paráda kdyby v tom SB byli Pats, tak tě asi časem pošlem k fanynkám Hawks do rohu

Reagovat
miky10

To nezní jako prohra.

Reagovat
Chazy

Dobře pro tebe, když tvůj tým prohraje

Reagovat
miky10

Můj tým už prohral a jestli myslis tým anti-Pats, tak ten vyhraje už před SB

Reagovat
Kowe

ty fanynky byly z větší části Amazons Brno...

Reagovat
chowas

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Ike Taylor se zastal Burficta v podobnem duchu jako Deion, a to je Steeler...ze by na tom vazne neco bylo?

Reagovat
Chazy

Fanoušek tohle nemůže nikdy vidět jejich pohledem no

Reagovat
Kowe

měl z toho otřes mozku nebo ne?

Reagovat
Chazy

V protokolu myslím byl...

Ale jako tady nejde o to, jestli simuloval nebo ne. Ale třeba fakt je pravda, že Burfict se snažil ho obejít a trefit ho co nejmíň. Mi na tom přijde nejhorší ten pocit, že se ho snažil knockoutovat, jestli to tak nebylo, tak to hned celý vypadá jinak.

Reagovat
Kowe

Tenhle bod bude spornej a nikdy se nevyřeší, tomhuhle jsem nepřikládal pozornost popravdě, je to založený jen na slovu proti slovu. Ale ty kecy o simulaci.. však jak tohle mohl simulovat

Reagovat
niflheim

Mike Mularkey has been given strong indications that the #Titans job is his, and that's the belief on the staff. But they'll still interview.

Reagovat
Chazy

Co na to Barman, kterej se tvářil, že to není možný

Reagovat
Barm@n

No čumím na to slušně. Pokud to znamená podobné výkony Titans (aspoň proti nám), tak je to pro mě super zpráva. Je pravda, že v tom jejich bordelu za půl roku nic udělat nemohl, takže asi aspoň získal kabinu a vedení přednesl nějakou neodolatelně znějící vizi, jak z té bídy pryč.

Reagovat
niflheim

Brock Vereen v našem practice squadu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Kelly nebo Shanahan u 49ers.

Reagovat
Chazy

Kdes vůbec byl celou sezonu tyve já ti určitě i psal do pošty na EF před sezonou kvůli fantasy lize.

Reagovat
smazaný uživatel

nah, spojil jsem přes prázdniny školu s prací a to pokračovalo až teď do konce prosince, když jsem nebyl ve škole nebo v práci tak jsem spal, pár zápasů jsem stihnul ale dost mě přešla chuť potom co nás přejeli v třetím zápase Hawks 26-0,takže sem to sledoval jen tak bokem Od 1.1. jsem zas jen student, takže teď při zkouškovém je čas i na fotbal

Reagovat
Chazy

Katastrofální přístup, co ti mám říct no ... aspoň tu poštu tady čti, pokud se teda nepletu, že jsem ti tehdy na jaře psal. Určitě tě pak budu do fantasy hnát zas.

Reagovat
I am Mancunian

Tom Coughlin has withdrawn his name from being considered for the #Eagles job, source said (as @AdamSchefter reported).

Reagovat
I am Mancunian

Tom Coughlin also doesn't see the #49ers job being a fit, I'm told, with location (away from family) being a big issue.

Reagovat
miky10

<3

Reagovat
I am Mancunian

The #49ers have hired Chip Kelly as their head coach.

Reagovat
Chazy

Předběh si mě. Paráda, zas můžu fandit niners jako dřív

Reagovat
I am Mancunian

som na neho zvedavy, ale vobec mu neverim

Reagovat
Chazy

Já mám strach, jakej jako bude mít vztah s Baalkem. Ale tak snad nejsou kokoti a nedopustí, aby si vzali člověka, se kterým se bude opakovat scéna s Harbaughem a prostě jsou pevně stanovený role s tím, že si nikdo nebude nárokovat změny.

Jinak mu věřím ve všem, ofenzíva půjde nahoru, defenzíva taky, ST taky a navíc jsou s ním fajn tiskovky. Zajímalo by mě, co s Kaepernickem, podle mě se mu brutálně nehodí do systému. Rychlý nohy a pomalý rozhodování, Chip potřebuje hlavně rychlý rozhodování.

Reagovat
Chazy

Ale koukám, že je na twitteru tři prdele lidí, co si myslí, že spojení Kapernick - Chip bude boží. Rád se nechám vyvíst z omylu, mám Colina fakt rád.

Ale můj tip je Paxton Lynch.

Reagovat
Kowe

no co jsem viděl letos Kapelníka tak teda dost čumím, že si někdo do spojení idealizuje.

Reagovat
Chazy

Protože furt převládá názor, že Chip má rád fyzicky rychlý QB, aby hráli v rychlým schématu a jela se nohuddle ofenzíva. Problém je, že to spolu nemá nic společnýho, ten styl a nohuddle ofenzíva je o rychlosti hlavy. A že to jel na univerzitě s Mariotou je pravda, ale právě Mariota má hrozně rychlej read a stejně na univerzitě hráli jinak.

Vzal si Bradforda, to podle mě říká hodně.

Reagovat
Chazy

"I think you'll probably see a very efficient & effective @Kaepernick7 next year”

- @MikeMayock

To už teda jdu se svým názorem proti o hooodně vzdělanějším lidem

Reagovat
I am Mancunian

vyzers to, ze si nechame kaepa ako startera

Reagovat
formic81

Mayock neni buh ale libi se mi co rika.. kazdopadne na 6ce muzeme dostat neskutecnyho hrace. hodil by se nam CB nekdo do pass-rushe nebo treba OT

Reagovat
I am Mancunian

Trent Baalke will maintain his power as the GM in charge of personnel. For the #49ers, Chip Kelly will just coach. Which is good.

toto je dolezite

Reagovat
formic81

to je skvela zprava. ikdyz MR Baalke taky umi udelat dobry voloviny

Reagovat
I am Mancunian

ty ho tu dobre idealizujes, mne sa uolne znechutil tento rok, ale snad budes mat ty pravdu

Reagovat
Chazy

Jj, hodně mu věřím, viděl sem hodně rozborů jeho ofenzívy s Ducks a jak vlastně ovlivnil celej univerzitní fotbal. A ten první rok s Eagles, to byla symfonie pro mě.

Letošek mě taky znechutil, ale jen po tý GM stránce. Když to vezmeš, tak oni byli v top 16 v prakticky všech ofenzivních statistikách a to jim polovinu sezony ofenzíva nefungovala skoro vůbec a zbavili se všech hvězd.

Může mě jenom zklamat, očekávám zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobrá jízda, ale zase horší už to u vás asi být nemůže

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

já mu prostě nevěřím

Reagovat
Chazy

Torrey Smith

‏@TorreySmithWR

Guess I might have to start running right now to get in shape

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně jestli umí blokovat..

A jestli ne, tak Eagles můžou poslat Rileyho Coopera, Chip ho má rád.

Reagovat
Chazy

Protože jsou oba rasisti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to mě to ani nenapadlo. Já myslel to, že Cooper je obstojný bloker a proto ho má rád.

Reagovat
Barm@n

Nic lepšího se Niners přihodit nemohlo. Vážně nemají co ztratit, ta offense půjde hrozně nahoru a o obranu strach nemám. Niners jsou pořád můj asi třetí nejoblíbenější klub, takže jsem za takový impuls hrozně rád + Colin si tam ještě jednu šanci zaslouží.

Reagovat
niflheim

Chip

Reagovat
Mihi

Som zvedavý, či bude Chip hľadať QB na drafte alebo to skúsi s Kaepom

Reagovat
I am Mancunian

alebo s gabbertom

Reagovat
smazaný uživatel

na to bych si klidně vsadil

Reagovat
Mihi

zobral by som Goffa

Reagovat
Chazy

Browns

Reagovat
Mihi

Manziel je odpísaný už?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně, byl report že ho Huehuehue nechce, že chce začít od začátku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

manziel je odpisany, daval som to uz vyssie

Reagovat
Mihi

ty by si koho bral na QB?

Reagovat
I am Mancunian

ja tu celu sezonu hypujem goffa, ale ak chce chip hrat s kaepom, tak budem len rad, aj ked som mu uz nejak prestal verit tuto sezonu

Reagovat
Mihi

Tiež by som bral najradšej Goffa, len asi tí Browns budú proti. Inak celkom sa teším, horšie ako teraz to podľa mňa nebude, možno budeme fakt zábavný tím.

Reagovat
I am Mancunian

nakoniec sa aj ja tesim, aj ked som chcel ineho trenera, urcite to musi byt lepsie ako tuto sezonu

Reagovat
Mihi

Tak ja som nepoznal žiadne iné možnosti okrem neho, Shanahana a Coughlina a z týchto troch som si prial Chipa, takže som spokojný a lepšie to musí byť, túto sezónu som videl tak 4 zápasy, to bol fakt otras pozerať nás, radšej som si pozrel niečo iné

Reagovat
I am Mancunian

ja som videl posledny ked nas rozprasili steelers

Reagovat
formic81

ja hlavne doufam že si budem dobře počínat v FA a pak to dobře doplníme draftem..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že už není gm Alonso za Bowmana nebo nějaký Maxwell by nebyl od věci

Reagovat
formic81

Browns podle me dokazou vymyslet takovou picovinu, ze jeste budem vsichni koukat.. Jinak ke Colinovi. Bude strasne zalezet na offseason, jak se k tomu postaví on.. On potřebuje zlepšit pohyb v kapse a decision makin jinak to bude pruser zase. On ruku docela presnou ma.. o jeho atletickej schopnosti neni treba mluvit, ale celkovej ten vision se strasne zhorsil viz treba zapas s Rams.. tusim ze Smith byl uplne sam na levy strane, nemel zadnyho CB proti sobe a Colin stejne volil pass na hrace, kterej mel coverage na sobe samozrejme ta o-line neni dobra, ale v nekterych situaci si pocinal jak blazen co v NFL odehral jeden zapas a nevi co se deje.. Nechci nad nim zavirat dvere, ale v poslednich 2 letech Colin predvedl daleko daleko vic negativnich veci nez pozitivnich

Reagovat
Mihi

Neviem, nemyslím si, že by mal zlý pohyb v kapse, len mu to proste dlho trvá, kým sa rozhodne a keď k tomu prirátaš slabú OL, tak je hneď sack alebo musí zahodiť. Skôr je problém ako hovoriš v decision makingu a podľa mňa teda aj v jeho hlave. Nemôže len tak z ničoho nič tak rapídne zhoršiť, veď ešte pred dvomi rokmi som si myslel, že máme franchise QB na 10 rokov.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Všechno tomu nasvědčuje a i kdyby ne, bylo by divný nechat situaci, kdy si můžou vybrat jakýhokoliv QB z boardu budou chtít. Jo, jsou zoufalej tým, ale třeba za rok budou na draftu 6. kvůli SOS a před nima budou dva větší zájemci.

Samozřejmě se může stát, že se jim tam žádnej QB nebude líbit, ale překvapilo by mě to.

Reagovat
Mihi

A tak na druhú stranu by som bol zvedavý na spoluprácu Goff-Gordon, to by mohlo byť zaujímavé.

Lyncha nechcem, síce som ho nesledoval v sezóne, ale v Bowle bol nulový, to by som radšej dal šancu Kaepovi a ak by to nevyšlo, tak o rok Watson by bol super.

Reagovat
Chazy

Já se obávám, že spolupráce Goff-Gordon nikdy nemůže bejt tak kvalitní a přirozená jako spolupráce Manziel-Gordon ti jsou stvořeni jeden pro druhýho

Reagovat
Mihi

tak to ano, hlavne mimo ihriska

Reagovat
niflheim

Sanchize

Reagovat
chowas

hlavne aby bol Colin niekde starter

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě vlastně ještě napadlo.. Bradford není vůbec jistý zda v Philly podepíše. A Chip ho evidentně má v oblibě. Aby u vás nakonec neskončil on.

Reagovat
I am Mancunian

to ani nespominaj

Reagovat
Barm@n

Jsem přesvědčený, že to s Colinem příští rok zkusí. Řekl bych, že by mu v draftu měli pořídit nějakou hračku na WR (Laquon Treadwell?), protože podle mě za tu jeho nerozhodnost v kapse mohlo i špatně uvolňování receiverú - Smith s Boldinem už nejsou žádná super kvalita.

Reagovat
Chazy

Podle mě to není právě vůbec potřeba, ten Chipův rychlej systém vytváří spoustu zmatků a rychlejch matchupů, takže je daleko snazší najít volnýho hráče a i se uvolnit pro ty hráče. Právě spíš čekám, že se ti dva probudí a ten McDonald bude pokračovat v dobrý hře.

U Eagles se letos zapojilo hrozně moc hráčů a to fakt žádná kvalita nejsou, Ertz životní rok a on i ten Matthews, on fakt dělá tři prdele dropů a prapodivnejch her a i tak má skoro 1000 YDS a 8 TD.

Reagovat
Chazy

* výhodnejch matchupů

Reagovat
miky10

Ertz je talent.

Reagovat
Mihi

S týmto súhlasím, Treadwell je podľa mňa najlepšia voľba pre nás v prvom kole. Presne ako píšeš, Boldin je starý a Smith je priemerák, fakt to chce hviezdu na WR.

Ešte som trochu premýšľal nad Zekem Elliotom, ale Hyde si zaslúži šancu, doteraz hral dobre, navyše je tam aj Draughn alebo Harris.

Reagovat
Chazy

Jako fakt brát RB místo Hydea? To mi přijde už naprosto postižený.

Vy prostě potřebujete posílit front 7 a i vaše OL nestojí za moc. Ten WR ještě nějak smysl dává, ale podle mě je fakt blbost brát WR v prvním kole. V dalších kolech ok, proč ne.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Ale nad tím Hydem nevím proč lámat hůl, běhal za hodně špatnou OL a i tak to špatný nebylo, vyplácali ste na něj vysokej pick a má bejt budoucnost. Mit v týmu RB z prvního a druhýho kola, to je dost LA Rams styl.

Reagovat
Mihi

Hyde je super, mal pár vydarených zápasov aj napriek tej OL, za sebou má ešte Draughna a aj Harris vyzeral dobre teraz na konci

Reagovat
Mihi

Ja by som fakt bral Treadwella, potom v ďalších kolách by som bral do OL, to je tiež priorita, určite väčšia ako posilnenie front 7, tam fakt nejaký nižší pick skúsiť.

Proste podľa mňa nám chýba kvalita na WR podobne ako napríklad Rams, preto by bol Treadwell logická voľba, najlepší WR na drafte a zo siedmeho miesta by nám ho nikto nemal uchmatnúť.

RB je samozrejme blbosť, len som chcel maž Zekeho v time, keď ho budem draftovať aj do keepru, aby som mu dvojnásobne fandil

Reagovat
Chazy

Já nevím no, podle mě jsou ti WR dobří a jako do NFL chodí WR hodně, takže půjdou ulovit, i když budete mít další roky míň výhodný picky. Vy máte WR tak 8x lepší jak Rams.

Ale prostě tenhle pick bych cpal do QB nebo nějaký defenzivní hvězdy, kolem který se to bude stavět. Ale jako WR je volba, o tom žádná, jen podle mě je to nevyužití Kellyho kouzla. To vidím v tom, že ta ofenzíva funguje i s horšíma hráčema, protože jim ten systém vytváří výhodný pozice a možnosti uvolnit se. Takže se pak dá investovat do obrany.

Reagovat
Mihi

Ono znie to celkom logicky, čo hovoríš, len teda neviem koho konkrétne by som draftoval. Alabama mala celú front 7 totálne našlapanú, ale najviac sa mi páčil ten Ragland.

Reagovat
I am Mancunian

ragland pojde ale az mimo top10 asi a do druhe kola urcite nespadne

Reagovat
Chazy

Já hlavně WR obecně nemám rád, docela často to píšu .. a mám pak tendenci snižovat smysl jejich draftování a významu, takže je podceňuju. Já bych prostě WR v prvním kole jen tak nebral. Přitom vím, že mít aspoň jednoho dobrýho receivera je důležitý, WR1 nebo nějaký hvězdný TE je potřeba.

A taky jsem fanda klubu, co WR v první kole nevzal 20 let.

Reagovat
Barm@n

Je pravda, že kolem 40.picku by mohli být podle projekcí z WR ještě Doctson, Fuller či Boyd + ten Stanfordský Hooper (TE). Takže kvalita veliká a dává pak teda smysl draftovat pozici s menší základnou talentů.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

loni šli taky Funchess nebo Green-Beckham až v druhým kole. Lockett až třetí.

Reagovat
formic81

rozhodne bych WR na 7 nebral.. navic Baalke na to nema koule ani.. Navic jsem toho nazoru že kvalitni WR se da najit v 2 nebo 3 kole.. nebo dokonce i v patym viz Diggs. Pro me je nejvetsi. Navic v tech pozdejsich kole mame i nejaky ty compsetory picks a tam to muzem vyuzit na WR. nam proste chybi poradnej RT a RG, pass-rush taky slabsi nebo secondary.. Mam tri favority. Vernon Hargreavs, Myles Jack nebo Emmanuel Ogbah.. Pokud by propadnul Ronnie Stanley tak by podle me Baalke nevahal.. kazdopadne uvidime po combine..

Reagovat
formic81

a jeste k tem WR.. furt tam jsou sleepers podle me, ktery potrebujou akorat spravnej gameplan (Ellington, Patton, White nebo Smelter kterej letos ani nebyl na soupisce a jenom trenoval)

Reagovat
formic81

bože jsem happy jak svine fakt že jo

Reagovat
Chazy

With @AdamSchefter, reporting TE Rob Gronkowski received treatment on knee today at hospital, including injection.

Nejgeniálnější sezona ever

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Sem si doteď říkal, jak je to hustý, že je zrovna tohle Bradyho statisticky 4. nejlepší sezona v kariéře z těch 14, ale aby to nakonec nebylo fakt Bradyho 3. vypadnutí v prvním zápase PO

Reagovat
niflheim

Z Chiefs jde strach, ale jinak jak se vychvaluje jejich pass rush, tak ten náš má více sacků za sezónu

Reagovat
Chazy

A my máme asi tak polovinu tackla

Reagovat
Chazy

Ale o to nejde no, jenom ztráta Gronka je prostě zlo. Ten SB XLVI bysme vyhráli, kdyby Gronk moh chodit.

Reagovat
niflheim

To je samozřejmost.

Reagovat
I am Mancunian

vy ste najufnukanejsi fans ever

vraj ti nema byt nic vazne a bude normalne hrat

Reagovat
Chazy

Jj, protože úplně standardně hráči všech klubů tráví čas v nemocnici místo tréninku, vynechávaj všechny tréninky v týdnu, potřebujou injekce a jenom nás to znepokojuje

Reagovat
I am Mancunian

nie, vy si musite poplakat nad vsetkym a nafukovat to

Reagovat
Chazy

Všichni to teď přirozeně nafukujou, když jeden trénink vynechal, v dalším skoro nic nedělal a den na to zase netrénoval a potřeboval injekci. Tobě tenhle soupis vyznívá, jakože o nic nejde?

A prostě "poplakat nad všetkým", holt Patriots maj letos nejvíc zranění ze všech týmů, je toho hodně. Nevím, jestli sleduješ, o jaký hráče konkrétně jde, ale měl bys tomu rozumět, když uvážíš jejich význam.

Reagovat
I am Mancunian

pride mi ti nafuknute, vela hracov hra aj so sebazaprenim a ani o tom dokopy nevieme. ja viem, ze mate zranenych 3 prdele hracov, ale vy ste tu uz aj vyplakavali aj za ine veci, ale ja len podpichujem

Reagovat
Chazy

Právě proto se mi to nelíbí no. Kdyby netrénoval, tak ok, to bych chápal jako šetření a že bude hrát proti Chiefs se zraněním a se sebezapřením. Ale když potřebuje nějaký ošetření, tak už mi to nepřijde tak veselý. Navíc nezapomeň, že on si letos koleno zranil a musel kvůli tomu vynechat zápas.

A jako jo, kolem toho bye jsme plakali hloupě

Reagovat
I am Mancunian

ten bye ma hned napadol, ale to bude aj tym, ze vacsina ludi, co sem aktivne prispieva fandi vam, alebo teda aspon 2 najvacsi spameri a to ty a dawon

Reagovat
Chazy

je škoda, že ownysearch nebere naše diskuze, tenhle měsíc bysme ovládli. Já, ty, dawon, kowe, trand

Reagovat
I am Mancunian

musim to ownymu napisat, to je fakt nefer, ze to nerata

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mihi

čo majú hovoriť Steelers, Ben aj Brown totálne potlčení, Bell out celú sezónu, DeAngelo otazny

Reagovat
Chazy

Pittsburgh je jednoznačně druhej nejvíc zasaženej tým v PO. Ale i tak, jejich tým letos vynechal pro zranění 163 zápasů a náš 245.

Mimoto náš QB je zraněnej taky, náš WR1 taky.

http://www.mangameslost.com/nfl-regular-season-end-games-missed-due-to-injury-january-4-2016/

Reagovat
Mihi

Veď ja viem, že vás to tento rok poriadne zasiahlo a máte to fakt zložité, ale veď zranenia sú súčasťou hry, každý tím má zranených hráčov, takže nie je dôvod stále to pripomínať aký ste len chudáčikovia

Inak myslel som si, že Ravens mali viac zranení, tam mi prišlo, že sa im zranilo všetko čo bolo ako tak schopnejšie.

Reagovat
Chazy

Hele, neřešil bych koleno Gronka, kdyby zrovna nebyla zpráva o koleni Gronka. A že řešíme, jestli se nám vrátí zranění hráči, mi taky přijde přirozený.

Třeba že nemáme Lewise, Blounta, Soldera, to se podle mě nijak tady nepláče. Prostě řešíme, co je aktuální. A jako věř, že to je věc, kterou teď u Patriots řeší úplně každý, den co den prostě spousta zpráv a videí z tréninků, jak kdo z těch hráčů se hýbe.

Mimoto by to bylo fakt malý patriotí vlákno, kdybyste nezačli řešit nás.

Reagovat
Mihi

Na PO vám v podstate budú chýbať len Lewis a Solder, Blount by bol Lewisov backup. To podľa mňa vôbec nie je zlé, Chiefs sú na tom podobne.

Reagovat
Chazy

Právěže ne, na IR je ještě Wendell (G), Easley (DT) a Develin (FB). A Blount by nebyl backup, jsou to rozdílní RB, taky je nenahrazuje jen White, ale White a Jackson. A že se ti hráči vrátili neznamená, že budou ok a odehrajou všechny snapy.

Reagovat
Dawon

nerek bych ze by byl Blount cisty backup, tam by se to dost tocilo podle situace, oba se proste hodi uplne na jine veci...problem je hlavne v tom, ze se ti zrani oba naraz no...to je to same jak s Edelmanem a Amendolou, kdyz nebyli oba naraz, tak utok najednou ani nemusel nastupovat

Chiefs toho Jamaala nahradili nestkuecne, to absolutne nechapu...bud maji genialni OL na behani (protoze na pass protection je jedna z nejhorsich v lize) a nebo tam fakt meli stesti na velke talenty

Reagovat
Dawon

tak zraneni franchise QB by v te tabulce urcite melo byt tak za 100, tomu se samozrejme nic nevyrovna Ravens to asi meli horsi no, hlavne v tom, ze prakticky vsechny ty klicove zraneni nebyly na par tydnu ale do konce sezony...me ale teda spis prekvapuje, jak nizko sou v te tabulce Chargers...u nich mam pocit, ze tam krom Riverse nezustal zdravy absolutne nikdo

Reagovat
Mihi

Inak v tomto máte podľa mňa obrovský luck, že to vyšlo tak, že sa všetci dôležití hráči vrátili práve na PO. Otázka je, ako na tom budú, či ich nebudú limitovať nedoliečené zranenia, Vollmer nevyzeral extra schopne na tom videu z tréningu

Reagovat
Dawon

je to takvoe trochu stesti v nestesti no to nacasovani je v ramci moznosti fakt skoro idealni...jen ten Gronk nam proste dava cerstvou fnukaci munici no

Reagovat
I am Mancunian

oni mali hlavne uplne donicenu OL

Reagovat
Dawon

tak ti sou samozrejme v prdeli, a taky si myslim, ze byt tady nejaci vyrazni fandove steelers, tak o tom dostatecne slysime...jako nevim co je tak sokujiciho na tom, ze "fnukame" nad zranenim nejlepsiho hrace na svem postu v lize pred nejdulezitejsim zapasem sezony Urcite by to fandove jinych tymu vubec nevideli stejne

Reagovat
I am Mancunian

ty si hlavny fnukalek ale

Reagovat
Dawon

a sem na to nalezite hrdy tak sere me to, clovek nejdriv cumi na United, kteri maji konstatne v prdeli pulku tymu a pak prepne na Pats, kteri maji konstatne v prdeli pulku tymu, je to celkem frustrujici

Reagovat
I am Mancunian

jo to chapem, ja uz som z united uplne na nervy, nastastie 49ers su uz v takej prdeli, ze ma to ani nevrusovalo

Reagovat
I am Mancunian

a to ma ben zranenu hadzaciu ruku, nie nejaky clenok ako brady

Reagovat
Chazy

Ale jo, to je jiná no ... jenže se zraněnou házecí rukou má stejnou sílu ruky jako Brady

Reagovat
I am Mancunian

no to este uvidime, big ben rad zase vyhlasuje co vsetko ma dochramane aby potom bol za boha

Reagovat
Dawon

nekde sem zaslechl, ze ikdyz to "separated shoulder" zni dost desive, tak pujde vicemene jen o zvladnuti bolesti...takze pocitam, ze mu to nejak opichaji a ze Ben nebude srac a odehraje to jaks taks naplno

Reagovat
I am Mancunian

som zvedavy na neho, on by bol schopny odhadzat to aj s lavackou ale podla mna ho to bude limitovat, co je fakt skoda, aj ked fandim goatovi

Reagovat
Mihi

jo, to bolo divné prirovnanie

Reagovat
Dawon

ja uz vcera cetl, ze predevcirem vynechal trenink, ale pry naprosta prkotina a bylo to jen preventivni...tak jestli dneska fakt znovu vynechal a k tomu jeste nejake injekce, tak absolutne nevim, co si o tom mam myslet...teda krome toho, ze tohle fakt nevypada na prkotinu

Uz fakt nasrat, to naprosto vystihuje letosni sezonu, kdyz se ti klicovy hrac zrani v bye weeku

Reagovat
Dawon

Jedina malicka utecha je, ze Chiefs to taky nemaji uplne ruzove

Maclin, Hali, and OLs Morse and Duvernay-Tardif did not practice for 2nd day in a row. Justin Houston (knee) Limited

Reagovat
Chazy

to jo, samozřejmě oni na tom nejsou moc dobře, to je pravda. Ale zranění Gronka vždycky hrozně vyděsí.

Reagovat
Dawon

tak jasne, a hlavne kdyz jde o koleno, ktere mel behem sezony zranene...asi holt nezbyva nez pockat do soboty no, tezko se zrovna od Billa a Pats objevi nejake extra konkretnejsi info krom toho, ze bude do konce tydne "limited" a "questionable"...ale stejne...KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo sleduje college, je Derrick Henry talent jako je třeba Gurley nebo spadne do 3./4. kola?

Reagovat
Mihi

Podľa posledného mock draftu by mal ísť na začiatku druhého kola.

Reagovat
Chazy

Děláš, jak kdyby existoval jedinej mock draft na světě

Reagovat
Mihi
Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Campbell reported that Bosa is regarded by some as a 5-7 overall player; not a top prospect as many believe he is.

Zajímavý. Já myslel, že Bosa právě je úplně top top prospect.

Reagovat
Chazy

Já vám říkal, že úplně Clowney to není a bude se muset trochu prokázat.

Ale 5.-7. mi zní jako výsměch.

Reagovat
Trand

Gurley je bůh.

Reagovat
Chazy

Talent jako Gurley je spíš Zeke Elliott. Ale nevím, proč hned myslet na 3.-4. kolo, je to v tuhle chvíli celkem jasně druhej nejlepší RB a vypadá, že půjde jako kolegové Lacy s Yeldonem. A kdyby se hodně ukázal, může do toho prvního se podívat.

Reagovat
I am Mancunian

to urcite nie je, ja tipujem 2. kolo a bude bust

Reagovat
Barm@n

Přesně jak tady píšou - je to prostě RB Alabamy, takže zřejmě půjde ve stopách Lacyho na přelomu 1./2. kola. Pro mě má větší budoucnost Elliott, kterého bych taky hrozně rád k nám pokud se rozhodnem Fosterovi neplatit příští rok 9 mega.

Reagovat
Dawon

Myslite ze je mozne, ze by pro McCarrona nekdo zkusil tradovat? Podle me se ukazal ve slusnem svetle a asi by si spousta lidi mohla myslet, ze je to QB, se kterym se da pracovat.

Reagovat
Chazy

Já nevím, to sem si říkal u Glennona, Mettenbergera taky....

Reagovat
Dawon

ja teda Glennona asi nikdy poradne hrat nevidel, ale co jsem tak cetl, tak toho vzdycky kazdy chvalil a moc se nechapalo, proc ho nikdo nezkusil, takze tezko rict, co se v pozadi takovych veci deje no A mettenberger...no...taky sem mu jeste loni veril

Reagovat
I am Mancunian

podla mna nie, on ma fakt tu ruku dost slabu

Reagovat
Dawon

tak i se slabou rukou se da v pohode udelat kariera, to bych zas nutne nevidel jako tak zasadni problem...Teddy ma taky ruku na hovno a dlouhou dobu se o nem spekulovalo jako o 1. picku na draftu...me se treba McCarron fakt libil, hlavne v tom, ze se proste neposral, kdyz slo do tuheho, tohle je pro QB naprosto zasadni vlastnost

Reagovat
I am Mancunian

je to mozne, ja velmi ohodnotit kvalitu qb neviem, jedine ak je to fakt evidentne ako foles alebo kaep tento rok

Reagovat
Barm@n

Pro mě prototyp backupa. Naopak z té šance co dostal mohl vytřískat mnohem víc.

Reagovat
Sali5

Tak Von Miller včera netrénoval, protože se den předtím večer přejedl nějakých mozzarellových tyčinek v kině na SW.. to fakt člověk někdy nevymyslí takové věci

Reagovat
Dawon

to sou zas perlicky tenhle tyden

Reagovat
chowas

Reagovat
I am Mancunian

snad bude hrat

Reagovat
Sali5

Jo, dneska už normálně trénoval s týmem

Reagovat
I am Mancunian

to bola narazka na miestnych ufnukancov

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Na jeho obranu, mozzarellový tyčinky jsou jedna z nejlepších věcí, co znám.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mihi

Reagovat
aither

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

The #Eagles are hiring #Chiefs OC Doug Pederson as their he'd coach as soon as his season is finished, source said. @LesBowen on it first.

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek, co vedl ofenzívu, která za celou sezonu nezaznamenala ani jeden TD od wide receiverů. Wow.

Reagovat
Chazy

Já těch OC a DC spoustu neznám, tak bohužel neznám ani jeho každopádně ofenzíva Chiefs je pod ním celou dobu funkční

Reagovat
smazaný uživatel

No, co čtu, tak nadšení mezi fanouškama moc nepanuje. Většina chtěl nějaký známý jméno a dostali týpka, kterýho fakt skoro nikdo nezná. Nevím.. já zas nemám takový znalosti, abych mohl soudit jestli je to dobrý podpis nebo ne.. takže si počkám až začne sezona a pak se uvidí.

Každopádně takhle nějak začínal v Eagles Andy.. týpek, kterýho nikdo pomalu neznal. A nakonec tam vydržel 13 let. Ono je úplně jasný, že Lurie a Roseman se tohle snaží replikovat, ale jestli jim to vyjde bůhví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já chtěl reagovat na ten můj komentář sakra.

Reagovat
Chazy

Pro mě je to to samý jak Bucs s Koeterem.

Prostě nedokážu to komentovat, nemám ponětí, co to je za osobu a teda doufám, že je v tom něco víc, než snaha replikovat luck na trefení Reida. Já fakt už myslel, že čekáte na nějakej PO tým, abyste kradli koordinátora.

Reagovat
niflheim

U Eagles má historiim 3-4 roky už tam působil, takže zná organizaci. Jen nevím, jestli to neuspěchali.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím uspěcháním to je pravda no. Do teď to byl Reidův ocásek a žádný skutečný zkušenosti zatím nemá. On dokonce v Kansasu ani necalluje hry, většinu dělá Reid.

Bude hodně záležet na tom, jaký si vybere OC a DC. Zatím se mluví, že jako OC zůstane Schmur nebo z Kansasu přijde Childress (ten má taky v Eagles už nějakou historii). Ohledně DC zatím padla 2 jména - Schwartz nebo Pettine.

Reagovat
Trand

Vím, že někdo má ještě sezónu, ale Rams už asi od konce listopadu řeší draft a vzhledem k tomu, že už máme jistý místo, tak je teď těch článků o draftu ještě víc, tak si tady rozjedu takové svoje okénko.

http://www.turfshowtimes.com/2016/1/14/10726514/2016-nfl-draft-st-louis-los-angeles-rams

Tady 5 hráčů, co bychom mohli brát na draftu. Trochu se divím, že tam není Treadwell, protože ten nám byl ve spoustě mocků připisovanej, ale asi se předpokládá, že už nebude na boardu, jinak nevím, proč by se bral Thomas. Kdyby se letos draftoval v prvním kole Ragland, vyjímečně bych proti tomu moc neměl, protože Laurinaitis poslední dva roky hraje fakt špatně. Nicméně Rams už se nemůžou vydávat cestou best player available, je nutný draftovat v 1. kole nějakýho ofenzivního playmakera.

Zatím se nejreálněji jevil Treadwell, já bych byl pro. Rád bych nějakýho velký receivera, kterej je schopnej chytat míč a má fakt talent. V článku jsou ještě Thomas a Coleman. Thomas by byl možná ok, ale z nějakýho důvodu se mi nezdá. Respektive si nejsem jistej, jestli má hodnotu takhle vysoko. Coleman vypadá super, ale bohužel si myslím, že je to receiver, kterýho nepotřebujeme, potřebujeme někoho vysokýho a silnýho, on svýma mírama připomíná spíš Austina, což ostatně zmiňuje i autor(i když herně ho přirovnává k Antonio Brownovi) a ažkoliv bych takovýho hráče rád měl v týmu, tak si myslím, že se k nám typově nehodí a doufám, že ho nevezmeme.

Pak je tam Wentz. Vůbec by mi nevadilo, kdyby to byl reach, kdyby se ukázalo, že má na to hrát v lize. Z nějakýho důvodu mu věřím, že by se mohl prosadit a pokud bychom v něm dokázali najít franchise QB, tak by to byl sen. Asi je to risk, ale i kdyby to nevyšlo, tenhle krok bych vedení nevyčítal.

No a pak Alexander. Jako volba je to hodně lákavá, zvlášť pokud v létě ztratíme jednoho z dvojice Jenkins/Johnson, ale prostě jsem toho názoru, že musíme brát někoho do útoku. A když si vezmeme ty volby CB v prvním kole minulý roky, tak třeba Waynes a nebo Dennard, to jsou takový varovný signály. Je možný, že se zlepší, málokterý CB je schopný hrát 1. sezonu v lize dobře, ale právě proto bych se zdráhal vzít i Alexandera, nemohl by pravděpodobně hned hrát. Navíc se vrátí Gaines, který ukazoval, že má kvality na to hrát starting CB. Ideální scénář by byl prodloužit s Johnsonem, pustit Jenkinse a Gaines by převzal post startera s tím, že Joyner by zůstal jako nickel.

Ve druhým kole máme dva picky a nebránil bych se tomu vzít Lawsona, pokud v 1. kole draftujeme někoho do útoku. Hodně D-linemanům totiž končí smlouva a je možný, že se zbavíme Longa, takže budeme muset někoho sehnat. Taky je možný, že u nás skončí Cook, takže se spekuluje, že draftujeme TE. V TE prospectech se nevyznám, četl jsem o nějakém Hunterovi.

Reagovat
Chazy

Hele jinak, tohle je dobrej pomocník ještě k draftu, i když samozřejmě neví všechno a je tam spousta přehmatů, ale pro širší pohled je to fajn. Navíc se tam snaží postupně doplňovat profily jednotlivých hráčů a hlavně ti top už je mají docela top. A jde to tam dělit podle pozic atd. atd.

http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2016/all

Treadwell vám byl připisovanej, to máš pravdu, ale taky jste měli brát v top 8 a ne v top 15 a naděje, že budete mít Treadwella, je asi jenom tam, kde věříš, že trochu zmrdá combine, pro day a propadne se draftem. Moc tomu nevěřím, on bude do desátýho picku pryč, překvapilo by mě kdyby ne. Thomas je podle mě nadprůměrnej WR, ale uznávám, že by byl na vás moc vysoko a souhlasím, že do Colemana bych asi nešel, i když mám i takový to tušení, že bude totální špička.

K Lawsonovi ve druhým kole je těžký něco říct, protože on bude top 10 pick, pokud se něco neposere, nejhůř top 15 pick, prostě na to byste museli dát to první. Ten jeho kolega Dodd asi půjde na přelomu prvního a druhýho, tak se dá uvažovat nad tím, že by tam šel ulovit, možná si myslel jeho.

K obavám z CB, to ti najdu fakt na každý pozici hromadu hráčů v prvním kole, co bustli. Podle mě Ramsey, Hargreaves i Alexander jsou vážně jistý picky a nejsou vyhypovaní kvůli významu pozice. Možná je z nich dokonce Hargreaves nejriskantnější a to byl nedávno srovnávanej s Revisem. Prostě tohle bude draft tří opravdu špičkovejch CB, vypadá to tak. A moh by tě ještě zajímat Eli Apple, to je prostě talent, kterej měl bejt ještě rok na univerzitě a za rok jít v top 10. A on radši si vzal svoji dvouletou kariéru a talent a jde se nechat draftovat kolem 30. s tím, že si ho nějakej tým vychová. Podobnej případ je i ten Alexander, taky redshirt sophomore, ale narozdíl od Appla daleko víc NFL ready. Ale bohužel on Apple asi půjde někde mezi vaším prvním a druhým pickem.

Prostě sečteno a podtrženo, já bych bral Wentze. Každá přestavba začíná u QB a přijde mi nesmysl shánět zbraně pro Folese, když se tak hrozně neosvědčil. Špatnej QB to není, ale to neznamená, že to na něm postavíš. Ano, je to reach, ano, je z totální prdele, ale jestli na combinu, pro dayi, senior bowlu atd., potvrdí, že na NFL má, tak já bych to zkusil.

A jako kdo ví, ale třeba se propadne Paxton Lynch, když 49ers budou třeba zkoušet Colina.... Rozhodně bych upřednostnil tyhle dva před Treadwellem, kdyby tam byl, nebo jedním z těch CB. Tým jako vy musí občas to QB zkusit, Bills taky zkusili Manuela a teda tihle kluci jsou lepší jak Manuel.

Reagovat
Trand

Jojo, takže víceméně souhlasíš se vším a vidíš to podobně jako já. Jako já u Alexandra jako hlavní důvod myslel, že potřebujeme někoho do útoku, to s těmi busty byl podřadný důvod. Jen mě to takhle napadlo zrovna v tý souvislosti. A taky myslím, že potřebujeme okamžitý impuls, ne žádný projekty(i když třeba Wentz by zrovna takový asi byl, ale QB je zrovna výjimka). Však kdybychom měli dobrého QB, tak ta ofenzíva s Austinem a Gurleym by už nebyla tak špatná. On ten Britt taky není tak špatný, jako jasně že to není žádná hvězda a všude jinde by byl průměr, ale jako deep threat WR poslouží dobře. Ten zbytek asi vyházet no. Welker byl spíš takový zoufalý řešení, ten snad nezůstane, Quick byl loni super, ale pak to zranění ramene mu prý skoro skončilo kariéru. Nedokázal se vrátit, já mu hodně věřil, ale bohužel, asi to bylo fakt vážný a měl by jít. Bailey těžko říct, jestli někdy bude hrát fotbal, ale nepočítám s tím. Snad jedině Marqueze nechat, začal sezonu jako special teamer a ani se neměl vejít na soupisku a v průběhu roku se vypracoval, že hrál i normálně v útoku a byl na něm vidět ten progres. A ona ta OL ke konci roku hrála obstojně, jak si ti hráči sedli a hráli spolu víc zápasů v řadě. To jsem pochopil, že je prostě klíč k fungování OL, když nám každý zápas někdo vypadnul, tak to bylo špatný. Ale pak na konci sezóny, jak se OL stabilizovala, tak i ti horší backupové hráli líp a celá lajna hrála celkem dobře. I Robinson.

Jinak já nevěděl, co si o tom DeFilippovi myslet, ale když jsi říkal, že je nadějnej, tak by to mohlo bejt fajn. Teda možná s náma nebude mít ani ten pohovor, ale tak kdyby náhodou. I když ke konci sezóny od změny OC byl ten útočný herní projev mnohem lepší. Nevím, jestli to bylo Keenumem nebo OC, ale dalo se na to koukat. Těžko říct, jestli Fisher současného OC podrží, bylo by to pro něj sice typický, ale už i on musí cejtit, že špatných sezón moc mít nemůže a že jeho práce může bejt po další takový sezóně dost ohrožená a tak by mohl chtít nějakou jistotu. Ale zas je otázka, jestli je vůbec kde brát.

Reagovat
Chazy
Reagovat
I am Mancunian

The hires are coming in fast. The #Bucs are now hiring OC Dirk Koetter as their head coach, source said. Should be "soon."

Reagovat
Dawon

#Patriots amend their injury report to include a back injury for Gronk along with a knee injury. Interesting

fnuk

Reagovat
Chazy

Tak záda jsou to, co mu jednou ukončí karéru a proč je do pár let hotovej no to je ten jeho IP status, že má záda na sračky.

Jestli teda neměl tu injekci kvůli nim.

Reagovat
Chazy

David J. Chao, MD ‏@ProFootballDoc 26m26 minutes ago

#Gronk speculation

Per @AdamSchefter @MikeReiss hospital.

Per @RapSheet not for knee injection.

Back just listed on injury report.

Epidural?

Je to logická úvaha no. To je teprve v piči, že ty záda zas musí nějak řešit.

Reagovat
Dawon

Snad se jenom blbe vyspal a trosku ho picha v krizi

Reagovat
Dawon

Vypada to, ze ani v to utery nebyl problem s kolenem ale ze to sou celou dobu ty zada no...tak ted akorat tezko rict, jak moc je to dobra/spatna zprava

Reagovat
Chazy

Podle mě je to jedině špatná zpráva. On prostě má za sebou dvě velký operace zad a je to důvod, proč k nám vůbec propad. Musí na ty záda mít spoustu cvičení a i tak nejspíš hraje s permanentní bolestí. A jestli i přes to, že se o tom ví a že se o to všema prostředkama tým stará, má takový problémy, že nemůže kvůli tomu trénovat, nic dobrýho to není. Ani pro teď a ani pro jeho budoucnost. Dlouho sem o jeho zádech nic neslyšel, nijak mě to netěší.

Reagovat
Dawon

Looks like Antonio Brown has moved into stage 4 of NFL’s five-stage concussion protocol.

Sice netusim, jake ty jednotlive stage sou, ale asi je pozitivni zprava, ze uz je ve 4 z 5 Snad to stihne, byla by to jinak hrozna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil tak, že první stage je rest a recovery, kde se může max. protahovat a nejsou vůbec s týmem. Druhá stage by měla být nějaké lehké cvičení jako je pás nebo rotoped přičemž se postupně zátěž zvedá a už můžou být s týmem a chodit na meetingy. Třetí stage je to samé akorát s tím rozdílem že už muže přidat závaží. Čtvrtá stage je bezkontaktní fotbal, může chytat míče, házet ale nesmí tacklovat a podobné. V paté stagi trénuje bez omezení, ale musí být vyšetřen týmovým lékařem, když je vše v pořádku tak to po něm kontroluje ještě nějaký nezávislý lékař.

Reagovat
Dawon

Tak to zni, ze by se to snad stihnout mohlo, uvidime...tam je problem, ze Brown s tim asi nemuze nic moc delat no...nebo teda, on to neni problem, je dobre ze tyhle pravidla existujou, ale proste narozdil od Bena nemuze nastoupit se sebezaprenim nebo tak, zkratka mu to bud doktori dovoli nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu protokolu prostě úplně nevěřím Nemám to ničím podložené ale zdá se mi že hráč typu Brown chodí z toho protokolu dříve, chápu že to závisí na mnoha faktorech ale občas mi to tak přijde.

Reagovat
Dawon

tak suska se to no, ale zas do toho my asi prd vidime...oni by to fakt meli byt nezavisli doktori mimo ten tym, kteri maji posledni slovo, ale do jake miry to realne funguje se asi jen tak nedovime...ikdyz pokud by Brown vazne nehral v takovem zapase, tak by to asi byl dobry naznak, ze to neni jen blbost, ktera se dodrzuje tak, jak se to lidem hodi

Reagovat
niflheim

Podle mě nehrozí, že by nehrál.

Reagovat
I am Mancunian

The Lions announce Jim Caldwell will remain as head coach. Tennessee is the only opening left.

zasluzi si este sancu

Reagovat
niflheim

sám jsem to nečekal po tom, co mu propustili většinu týmu a GM, co ho nabral. Ale ten mančaft se po 1-7 začátku slušně zvedl a nebýt té hail marry, tak tam byly i naděje na PO.

Reagovat
I am Mancunian

tiez som uz neratal, ze si ho nechaju, hlavne zostava aj ten novy OC, co pomohol prebudit stafforda, to je super

Reagovat
Chazy

Mohli bysme jim fandit, když jejich GM je člověk,co byl skoro 15 let Patriot ...

Jak se říká, že Belichickův coaching tree je na jeho legendárnost poměrně nic moc, tak aktuálně jsou v NFL snad 4 GM, co někdy pracovali pod Billem. Upřímně nevím kteří, vím, že Dimitroff z Atlanty, protože byl v tom football life o Clevelandu Browns a teď ten Quinn, ale je to pěkný číslo.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

dotiahol ich do PO a aj tento rok to uz bolo v druhej polovici dobre

Reagovat
Barm@n

Super

Reagovat
miky10

Brown out... bouzel,ale v živote sem si nebyl ničím jistější

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

dochramany ben a brown out a tak som sa tesil na ten zapas

Reagovat
Kowe

DeAngelo bude taky out?

Reagovat
Mihi

simuloval predsa

Reagovat
Kowe

dokonalý simulování, nenasoupí kvůli tomu i do zápasu

Reagovat
Mihi

ved prave

Reagovat
Barm@n

V těch protokolech je fakt těžké se vyznat, letos v něm Kuechly strávil snad 3 týdny, kdy to pokaždé vypadalo, že už by měl hrát...

Reagovat
Chazy

To máš pravdu, to je možná trochu proti tomu názoru, že hvězdy z něj uniknou předčasně

Reagovat
aither

V prdeli

Reagovat
Chazy

DeAngelo Williams has been ruled out by the Steelers for Sunday.

Může Tomlin ukázat svoji genialitu, je proti nim všechno

Reagovat
chowas

snad aspon Peyton bude s nimi

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sali5

Pro zápas škoda, no nemůžu říct, že nejsem rád. Každopádně my jsme letos žádného soupeře nějak výrazně nepřejeli a to ani doma, i když byl papírově o dost slabší, takže bych se nebál, že by to byla nějaká jednostranná záležitost, Steelers nebudou mít co ztratit

Reagovat
Trand

Burfict byl u zranění Bena, Browna i Bella.

Reagovat
Trand

Teda možná to je blbost, jen jsem to někde četl.

Reagovat
I am Mancunian

je to pravda, on ich vsetkych odrovnal

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=nXo_GIXQr58

On musí bejt fakt hrozně zábavnej, si mě získal loni, určitě ho budu víc sledovat. Jako samozřejmě hezký HL může mít každej hráč, ale některý ty hody, co tam má, už prostě ne, fakt do dobrý coverage, do těsnejch prostorů, s obrovským citem. Rozhodně tam ten talent v ruce je.

Deshaun Watson says he's already watched the National Title game 4 or 5 times to improve & to try correct the mistakes he made in the game.

Asked Deshaun Watson on what specifically he's looking to improve on this off-season. He said footwork, mechanics & reading defenses.

Reagovat
Trand

Já ho viděl poprvý až teď ve finále, ale získal si mě.

Reagovat
Barm@n

Naprosto si mě v PO získal. Já mám tendence tyhle QB atlety přehlížet, protože je jich fakt plná college jak si chtějí všichni vychovat svého Wilsona. Ale Deshaunovi začínám dost věřit i na pro-kariéru, vypadá, že by na to mohl mít hlavu a ruku nemá horší než měl na college Cam.

Reagovat
Chazy

Takže ho taky vidíš jako největšího adepta na jedničku mezi QB 2017? Já prostě měl za to, že tu pozici by měl mít Kaaya. Kor když vlastně byl true freshman a tohle byl jeho druhej rok na college celkově. Tam se může ten třetí rok hrozně utrhnout. Já koukal asi na dvě jeho videa ze zápasů a fakt mi přijde jako přirozenej passer, nebojí se hitů, čeká v kapse, i když evidentně stojí zapiču atd. Tohle sem sledoval.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ4RciQW0Fk

Reagovat
Barm@n

Ono je to asi zbytečné je nějak řadit, vždycky je to nakonec jinak. Ale každopádně ten Kaaya chytnul letos na U sezonu hrůzy z pohledu univerzity a stejně zaujal, takže tihle dva ještě se Zairem, Kellym, Russellem, Barrettem nebo Mayfieldem budou vstupovat minimálně jako nejznámější - pak je ale otázka, kdo z nich pak na ten draft fakt půjde.

Reagovat
Chazy

Jasněže je to zbytečný ... ale zrovna k těm QB má člověk speciální přístup, aspoň u mě to tak je. Už sem koukal na videa všech významnejch QB rekrutů, a to je teprve zbytečnost, když nemusí v životě hodit ani pas dokonce ani na tý univerzitě. Fakt mě jako zajímá už teď, jak půjdou QB na draftu 17.

Reagovat
I am Mancunian

Alabama RB Derrick Henry said he received a 2nd-round grade from the NFL Draft Advisory Board.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Hustý

Reagovat
raduinho

Sympatický spojení

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

už vim proč se některým hráčům nechce učit playbook .... http://www.footballxos.com/free-football-playbooks/offense-playbooks/nfl-playbooks/

Reagovat
Jerichoo

no to je slušné peklo

Reagovat
Chazy

Jojo, na tohle jsem taky koukal ...

Reagovat
Dawon

jak tak koukam na ty protekce u jednotlivych her, tak to asi fakt neni zadna prdel teda

Reagovat
Chazy

Jj to mě vůbec nenapadlo ti hledat, když sme to řešili. Jako sport pro blbce to fakt není no, tohle určitě není žádná prdel se našprtat, hlavně abys ještě pochopil význam každý tý hry, naučil se ji hrát a pak během zápasu si dokázal každejch 30 vteřin vzpomenout, co máš dělat, když ti QB řekne nějakej dvacetimístnej kód.

A taky pak člověk víc chápe, že občas WR běží blbej rout on určitě občas nějakej lajnař taky zahraje něco jinak, jenom to člověk nevidí.

Reagovat
Dawon

jojo, asi bysme jim dycky nemuseli hned nadavat do kokotu, kdyz to zabehnou spatne a je z toho int

Reagovat
formic81

proto hraju v obrane

Reagovat
Dawon

a taky beztak neumis chytat, co?

Reagovat
formic81

neumim cutovat

Reagovat
Chazy

To ani Gronk

Reagovat
Dawon

lehke vecerni poctenicko no

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000473191/

Tohle bylo k tomu hrozně populární video před sezonou, kde právě rozebírá Mariucci jednu hru s Winstonem před draftem.

Reagovat
Trand

V tomhle je určitě lepší hrát v obraně no. Tam je toho o hodně míň. Na druhou stranu je to pak zas těžší na provedení, třeba ty zóny.

Reagovat
niflheim

bomba

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/RamsNFL/status/688114353212489732

už maj k tomu i nový logo, změna barev evidentně nebude

Reagovat
Chazy

#Patriots injury report: Gronk (knee/back), Edelman (foot), Vollmer (ankle), Chandler Jones (abdomen/toe) all listed QUESTIONABLE

Brady (ankle) is Probable. Tre Jackson is Out. Amendola, Nink, Hightower, Ebner, Scott Chandler, Coleman, Freeny, Waddle all Questionable

Ale řek bych, že ty Qčka budou standardně hrát, snad většina z nich. Každopádně už chytám tu správnou PO nervozitu, potřeboval bych dělat nějakou práci a fakt nejsem schopnej se na to soustředit, ani se ničím zabavit, jenom čekám na ten zápas posranej ... jsem fakt rád, že hrajem jako první stejně jak loni, bych si ty další zápasy moc neužil. I když kdybysme vypadli, tak ten noční zápas taky nebude veselej na sledování no.

Reagovat
Dawon

nervozitka stoupa

Reagovat
Kowe

tipuju že nebude hrát Volmmer s Gronkem.. ti nejdůležitější

Reagovat
Dawon

o 2 centimetry niz pisu, ze Gronk hrat bude

Reagovat
Chazy

Odkazování na komentáře v centimetrech? pěkný

Reagovat
Dawon

jsem rebel

Reagovat
Kowe

*kokot

Reagovat
Kowe

projednou jsem četl odshora no

Reagovat
Dawon

#Patriots TE Rob Gronkowski (knee, back) will play today vs. #KCChiefs, per @KimJonesSports & me. He'll be in pain, but he'll play.

jsem zvedav, jak moc ho to bude limitovat

Reagovat
Chazy

Source: the Patriots have signed WR Keshawn Martin to a 2-year, $3M extension through 2017.

fakt si mě letos získal, víc než si mě kdy získal Dropson

Mike Reiss ‏@MikeReiss 16m16 minutes ago

Keshawn Martin, who @FieldYates notes has signed extension, reminds me of a Jabar Gaffney type in Patriots' offense. Versatile. Depth. Smart

Reagovat
Dawon

pekne strasne pomohl v te druhe pulce sezony

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Hej, komu ty vlastně fandíš? Podle mě si to sem nikdy nepsal.

Reagovat
Jerichoo

Odkedy som si pustil ten Bradyho dokument minulý rok pred SB tak hlavne Pats. A inak sa neviem ubrániť fandeniu Hawks, kvoli Wilsonovi a oblúbil som si aj Jets počas sezony, ale to netuším prečo .

Tým, že do toho až tak nevidím a historicky skoro vôbec, tak je to také pocitové

Reagovat
Chazy

Tyve a to se ani trochu nestydíš, že si v tak těžce patriotí diskuzi a nikdo neví, že si Patriot? neříkám diskutovat, ale fandit bys jako moh, však ten SB se nevyhraje sám kua.

Ale jinak super takže bude na srazu 5 Patriotů i bez Dawona.

A Hawks chápu, oni jsou boží. Já jim hrozně fandím už od doby, co draftovali Wilsona, tehdy sme ho tu s koudakem furt hypovali a hádali, jak jednou budou Hawks strašně silní. Oni jsou prostě dokonalá franchise. V lize s takovým salary capem jako má NFL může bejt takle dominantní tým jen naprosto příkladně vedenej klub.

Reagovat
Jerichoo

Dnes už poctivo budem fandiť aj tu. Hotdogy a pivo nachystané A jak je to v NFL s rivalitou, majú Pats nejakého úhlavného rivala, aby som vedel koho mám nenávidieť Inak mi príde, že ich neznáša teda dosť ludí, čo som zachytil na nete

Reagovat
Chazy

No, Jets.... s Bills a Dolphins je to takový nijaký, ale s Jets je ta rivalita velká.

A jj, Patriots maj nejvíc fanoušků v AFC a zároveń jsou nejvíc nenáviděnej tým v NFL. Tom Brady je nejpopulárnější hráč NFL a tvář ligy a zároveň nejvíc nenáviděnej hráč NFL. Prostě klasická polarizace u nejuspěšnějšího klubu. Před 20 rokama nic takovýho nebylo, to jsou ty 4 SB za 15 let a 6 SB účastí za tu dobu.

Taky se kvůli tomu zveličujou ty srandovní kauzy s podváděním, zatímco kauzy jinejch klubů jako Falcons, Browns nikoho nezajímaj. S Hawks to máš naprosto identický, oni zas měli hrozně hráčů nachytanejch za doping a i když se v NFL za doping nachytá ročně dost hráčů, tak jen Carroll je ten, co to hráčům ordinuje a Hawks jsou cheateři.

Až skončí Brady s Belichickem a Pats se zhorší, tak zas bude nenáviděnej někdo jinej.

Reagovat
Jerichoo

Takze to iste co europsky futbal ok takze Jets aj tak som ich mal rad len kvoli tomu ze mi Marshall zachranoval prdel vo fante . A Brady chce hrat este 10 rokov nie?

Reagovat
Chazy

To chce, jenže Brady není úplně soudnej člověk, což bylo vidět i v tom dokumentu ...

Reagovat
Dawon

zas na druhou stranu jestli to nekdo zvladne, tak myslim, ze on je asi slusny kandidat

Reagovat
Kowe

tohle nezvládne ale nikdo

Reagovat
Dawon

pche, se podivej na jaryna v NHL

Reagovat
Kowe

ani tomu nevěřim že by to dal do 48

Reagovat
Chazy

Nehrál Chelios tak nějak skoro do 50?

Reagovat
Kowe

v 48 to právě zabalil, ale to už nehrál ani NHL

Reagovat
Dawon

tak to ja zase uplne v klidu, s tim jak on se pripravuje a stara o to telo...v hokeji to neni zas tak nerealne, podle me by urcite nebyl zdaleka prvni, co by hral na slusne urovni i treba po 45...on pomalejsi uz nebude, a na tom malem lede se to fakt ztrati

Reagovat
Kowe

no pomalejší bude, jen to už nebude tkaovej rozdíl on to neměl nikdy postavený na rychlosti takže proto no, ale nevěřim, že se jako útočník udrží ještě 5 let dobrej. A paběrkovat snad nebude jen proto aby hrál, to by mě mrzelo.

Brady nevim no, jako jemu se budou snižovat i reflexy, rychlost reakce, citlivost ruky... nevěřim, že by byl schopen hrát NFL v 48

Reagovat
Chazy

já to taky nevidím, ale ještě 5 let bez zranění proč ne. Ale my si říkáme, že hází krátký pasy a na to není potřeba moc síly, ale ono to určitě není jen o tom, ten pohyb v kapse, schytávání hitů, to si taky vyžádá svoje.

Ten Hasselbeck letos prostě, jak nestíhal regenerovat po zápase a zranil se v každým dalším, žádnej nedohrál.

Reagovat
Dawon

tak jasne, 10 let je u Bradyho urcite prehanka ale na takovych 3-5 bych mu veril, pokud neprijde nejake zraneni...jestli bude hrat s takovou OL, jakou mame ted, tak pocitam ze to zabali do roka

Reagovat
smazaný uživatel

v maddene laska, tolko KR TD nema nikto.

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

It will be uphill battle for Jeremy Maclin to play today, but he wants to see how ankle feels this morning. He has been resting it all week.

Reagovat
-Kopy-

Jedinej čas naprd a samozřejmě, že ho dostaneme my, ach jo to jsem zvědavej jestli vydržím nebo jestli usnu předtím ale kdo ví jestli se zas pak vzbudím

Reagovat
smazaný uživatel

Eeej konečně dneska fotbal Celý týden sem se na to těšil takže počítám, že to bude stát za hovno

Reagovat
Chazy

Trande

#Browns have informed OC John DeFilippo that he has been released from his contract, source said.

Head coach Hue Jackson will call the offensive plays this season.

Ale slyšel sem, že si asi necháte toho současnýho OC, takže je to asi jedno. Každopádně hodně novejch HC bude callovat ofenzívu, už to oznámil i McAdoo a Koetter. Co Gase a Kelly nevím, jestli to zaznělo oficiálně, ale připadá mi to velmi pravděpodobný. Aby si toho na sebe hlavně ti HC nováčci nevzali moc.

Reagovat
Chazy

Samozřejmě u těch dvou je to přirozený, když byli povýšení z OC role a doteď to byla jejich úloha, ale prostě HC toho musí dělat hrozně moc no.

Reagovat
Chazy

Ok, tak nic škoda, bych mu u vás fakt fandil, mám tendenci fandit těm mladým OC a DC

Reagovat
Trand

Taky by asi nedávalo smysl, aby k Rams vůbec chodil. Nemáme pro něj co nabídnout. Nejhorší útok v lize a silně podprůměrné QB. Byl by blázen, kdyby do LA šel.

Reagovat
Chazy

Když je bez práce, tak by to smysl dávalo no ten bude rád za jakoukoliv OC šanci

Reagovat
Chazy

Many of the greatest NFL players never played in a conference championship game. If Brady beats KC, he'll be in his 10th in 14 healthy years

Neskutečný tyhle věci

Ono i to, že z 12 PO účastí jen 2x vypad v prvním zápase a 1x se do PO vůbec nedostal. Aaron Rodgers to stih 3x za 7 účastí. Montanovi se to stalo 4x za 11 let, Manningovi 9x.........

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Před chvílí sem o tom čet na twitteru, že hrozně super, ale nenapadlo mě to už teď hledat na nfl.com.

Reagovat
Chazy

Jeremy Maclin, Tamba Hali and Justin Houston are all ACTIVE for the #Chiefs

Gronk, Edelman, Amendola, Hightower, Vollmer all ACTIVE for #Patriots. Chris Harper, Tre Jackson, Tavon Wilson among the inactives

Reagovat
Kowe

kůrva, takže všichni v plné polní, když nepočítám IR

Reagovat
Dawon

co tak ctu u toho Maclina, tak fakt neverim ze bude hrat, ikdyz je active...mozna zkusi par snapu, ale fakt pochybuju

Reagovat
Kowe

já bych to viděl, že bude chodit jen do endzony nebo na důležitý snapy

Reagovat
Dawon

do zadne endzony chodit nebude od te at se drzi dal

Reagovat
Barm@n

A J. Houston byl minulý týden taky sotva poloviční, pár snapů dokonce vynechal - ten taky nebude v jeho obvyklé formě.

Reagovat
Chazy

za přidání toho J., sedělo by to i na vás

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Dawon

koupil si vlastne ten gamepass i na PO?

Reagovat
Chazy

Jj, na PO a celou offseason za 50 dolarů. Zkouším to, jestli to nějak ocením, je mi jasný, že za ty PO zápasy se to nevyplatí, ale combine, draft, přístup ke všem football life na "nemám náladu na nikoho" večery, sledování free agency při jejich pořadech. Podle mě to využiju, ale kdo ví, třeba už si to nikdy znovu nekoupím.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
chowas

Reagovat
Kowe

Přemýšleli jste někdy jak moc napiču je PO zrovna ve zkouškovým? Kvůli tomuhle možná uvidim jen Pats Cards-Packers neuvidím určitě a o zítřejších zápasech si taky nejsem vůbec jistej. Možná max tak po očku, že si je ani neužiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy, letos mi to vychází parádně, ale co si tak matně pamatuju tak loni sem měl taky problémy

Reagovat
chowas

naopak to skuskove je napicu

Reagovat
Dawon

presne tak

Reagovat
Chazy

Já nevím, mně to nepřijde nezvladatelný. Prostě dopředu vím, v jaký časy se to hraje, tak si to učení přizpůsobím, abych se nepotřeboval učit po večerech v sobotu a neděli

Reagovat
Kowe

minulej víkend to šlo, jenomže tenhle víkend je důležitější a zrovna to nejde

Reagovat
Chazy

Ani když po Pats vstaneš brzo a budeš se učit dopoledne, do LFC a mezi LFC a NFL? Jako to bys moh mít nějakejch 6-8 hodin učení a víc snad ani nemůže bejt efektivní.

Reagovat
Kowe

pokud bych se měl dívat na Cards tak nevstanu dopoledne ale odpoledne, pak taky nějakej čas zabere nějaký probouzení a kdesi cosi z 6-8 hodin by se naráz staly tak 2-3

Reagovat
Dawon

je to na hovno, ze to jeste vyslo tak, ze je zrovna zitra derby no...jsem docela rad, ze se zrovna tenhle vikend ucit moc nemusim

Reagovat
Chazy

Jj, myslím bez Cards no to je zabitej zápas pro tebe. Je to nahovno, měl ses učit včera

Reagovat
Kowe

to jsem měl jinou zkoušku, kterou jsem stejně projebal a po ní jsem byl uplně grogy, jak jsem den předtim skoro nespal

Reagovat
Chazy

Hm já jestli jednu zkoušku poseru, tak budu mít poslední termín dopoledne po SB, to bude taky veselý

Reagovat
Kowe

já naštěstího 5.2 takže vim jeslti vyletím ze školy ještě před SB.. to mi taky moc nenahrává

Reagovat
Chazy

Tyvoe tak GL no

Reagovat
Dawon

hovno vole, ty dostudujes a pats vyhrajou SB

Reagovat
Chazy

to je správná řeč, ne jak chazy

Reagovat
Dawon

Ja ti nevim, zas takova hruza mi to neprijde, mas to vicemene dva vecery v tydnu...kdyz si to clovek trosku rozplanuje, tak se to da...jako ja se stejne nikdy nedokazu ucit cely den, tak si proste ty pauzy a cely ucici plan rozvrhnu tak, aby mi to pasovalo

Reagovat
Kowe

Nemáme se přesunout někam? nebo jsou články jen na ty další kola?

Reagovat
Chazy

Jsou na všechny, ale prostě tam stejně zejtra namrdáme 1000 komentů, tak se přesunem v noci no

Reagovat
chowas
Reagovat
Dawon

mozna bude lepsi, ten co sem poslal nejak blbne neseka se, ale nejak se mi rozsypava obraz co chvili

Reagovat
chowas

jj aj mne to robi, tak snad YT vydrzi

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mihi

tento je super

Reagovat
formic81

ty vole jsem unavenej a to je pul 11

Reagovat
Kowe

ty vole, celej čtvrtek se učím a pak spím tak 4 hodiny, protože se celou noc probouzím jak debil. V pátek zpičená zkouška a v sobotu musím vstávat v 6 ráno, takže jsem se zase nevyspal. A teď se do toho učím.. fakt mi nemluv o únavě.

Reagovat
formic81

jenom tu prosimte nebrec

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Bude tu se mnou někdo prát Chiefs, nebo tady jsou jen Patrioti?

Reagovat
Chazy

Tady bude většina lidí přát Chiefs myslím

Reagovat
Maresma

Nj, já zapomněl jak všichni Pats nesnáší..

Reagovat
chowas

ja to prajem vam, uz pred PO som pisal bud steelers alebo odplata za minulorocny SB

Reagovat
smazaný uživatel

CHIEFS !!

Reagovat
formic81

go pats go

Reagovat
aither

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

odsedni si

Reagovat
chowas

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
Kowe

všichni snad chceme finále Patriots-Hawks ne?

Reagovat
Maresma

Ale jako proč ne, já proti Pats nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

J Kraft says Kroenke will be spending "btwn $3.3-3.5 billion for the right to be in Los Angeles" with new stadium and $550m relocation fee

solidni investice

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mada

šílenost

Reagovat
formic81

fandim dobrymu fotbalu.. idelani vysledek 31:27 pro Chiefs a Brady hodi pick-six v posledni minute

Reagovat
aither

Tomu bych se nebránil

Reagovat
Chazy

Já vůbec nechápu, kde se ve vás tahle nenávist k Patriots bere, že si konkrétně malujete, kdo z nich to posere ještě když fandíte týmům ze druhý ligy

Reagovat
formic81

to tak je no

Reagovat
Kowe

tak ono zase pick-six může hodin jen on žejo

Reagovat
Chazy

Tak mohlo by to bejt porstě 31-27, ale oni musí mít ještě to pokoření Bradyho prostě

Reagovat
Kowe

tak on je pick-six takovej jinej, než ostatní chyby no, tohle zrovna trochu chápu, že to takovýmu jelitu jako je formic může příjít super

Reagovat
formic81

tak to jsem si nezaslouzil vy prevíti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

nebo at udela Gronk fumble vracenej pro TD.. to bych mel taky radost

Reagovat
Dawon

ty si fakt zvlastni clovek

Reagovat
Kowe

zvláštní je rozhodně, jestli člověk.. o tom občas pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

JJedeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
Dawon

wtf, na tom youtube streamu je football life

Reagovat
chowas

relax

Reagovat
Dawon

oka, konec paniky, uz to prepl

Reagovat
niflheim
Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

no nekecej..

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

to sou věci

Reagovat
Kowe

(on to asi stejně nechápe co? )

Reagovat
chowas

naviac ten stream je pozadu

Reagovat
Chazy

Ne, to je už roky furt dokola

Reagovat
Dawon

COME OOOOOOOON

Reagovat
Dawon

JE11

komu YT stream jebe jako me, tak http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
chowas

1. zapas a uz ma sere, ze nemam gamepass

Reagovat
Dawon

clovek si hrozne zvykne

Reagovat
niflheim

Jules, úžasné ho mít zpět

Reagovat
Dawon

miluju ho ...miluju je vsechny

Reagovat
Jerichoo

Ja ho mam kvoli tych jeho psychovideach najradsej

Reagovat
Chazy

ale tak on je sympaták no, jenom trochu excentrickej

Reagovat
Kowe

kdo v NFL není excentrickej, oproti Gronkovi je Edelman uplná konzerva

Reagovat
Jerichoo

Ved to je parada, moj styl humoru

Reagovat
Kowe

+ má styl

Reagovat
Jerichoo

Hm toto bolo po madarsky

Reagovat
Kowe

Však po maďarsky píšeš celou dobu

Reagovat
chowas

Reagovat
Jerichoo

ja som toto na nas (slovakov) zachytil az tu na fore talze mi je to docela vtipne

Reagovat
Kowe

to fakt? však to je takovej evergreen

Reagovat
Jerichoo

Tak v BA ani inde na Svk do madarov nikto nenadaval. A u nas je "ty madar" tiez nadavka

Reagovat
Kowe

však jak vznikl Slovák? Maďar šukal opici..

Reagovat
Jerichoo

To je asi jak ze CESKO znamena CESky KOkot

Reagovat
Kowe

tak tahle píčovina je zase pro mne novinkou

Reagovat
Jerichoo

Ok tak na zraz si asi teda berem tlmočníka

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Je vůbec Gronk na hřišti?

Reagovat
Chazy

ok

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Reagovat
Dawon

ze prej jo, nebo co

Reagovat
niflheim

Ty vole, tohle se nemělo ani házet

Reagovat
niflheim

Gronk pyčo.

Reagovat
Dawon

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONK do pici to je drive jak z 2. tydnu sezony

Reagovat
Jerichoo

GROOONK

Reagovat
formic81

to nejde proste branit

Reagovat
Chazy

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONK

Reagovat
niflheim

To mám vždycky strach jak někdo tackluje Gronka po nohách.

Reagovat
niflheim

GRONKSTEEEEEEEEEEER

Reagovat
Chazy

Asi přejdi na toho froda, vypadáš docela zpomaleně oproti ostatním

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

a je to urcite streamem?

Reagovat
Kowe

(já se smál právě kvůli tomu, že to streamem nebude)

Reagovat
Dawon

(jestli my lidi kolem ostravy a opavy nebudem vsichni stejni )

Reagovat
Kowe

všichni jste vocasové, o tom není sporu

Reagovat
aither

Ale ne

Reagovat
Kowe

výborně, přišel jsem o něco později a poprvní jsem to nezkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosil bych hrat Gronka jen pres nohy, jinak toho frajera snad zastavit nejde

Reagovat
I am Mancunian

to je zaciatok kurva

Reagovat
smazaný uživatel

I když nikdy nebudu mít rád Pats, tak Gronk je blázínek

Reagovat
Swarley

prej jestli tu někdo fandí Chiefs

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vsichni slusni lide, kteri neinklinuji k podvadeni, lzi, uplakanosti nebo Barcelone

Reagovat
raduinho

Reagovat
Jerichoo

Ja ti dam taku Barcelonu

Reagovat
Dawon

pravdolaskari

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

havlonoidi

Reagovat
Swarley

na to seru, Chiefs jsou první láska NFL

Reagovat
Swarley

pak jsem ale uviděl Aaronka a nahodil R E L A X

Reagovat
smazaný uživatel

Cheese head ?

Reagovat
Swarley

jednoznačně, jsme s Aaronkem podobně geniální

Reagovat
smazaný uživatel

prava sila je v Omaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Na co se zaměřovat při sledování?

Reagovat
Talker

Myslím u pohybu hráčů

Reagovat
Chazy

Chtěl sem ti odpovědět, ale tím dodatkem si mě naprosto zmát

Reagovat
Talker

Tak celkově i

Reagovat
Chazy

A jako pravidla nějak základně chápeš?

Reagovat
Talker

Základy ano.

Reagovat
Chazy

Já bych se vymezil na sledování QB, podle mě to tak na začátku má každej, je to prostě nejzajímavější postava toho týmu a všechno u něj začíná.

A určitě pak u obou týmů ten pass rush, to jsou obránci, co se snaží atakovat QB a překazit mu hru hned v začátku. Je to zásadní pro výsledek zápasu, jestli budou schopni dostat se k němu přes tu jeho kapsu, která ho chrání a dělá mu čas.

Reagovat
Talker

Jinak neposouvají se dost pomalu Chiefs? Obvykle mi přijde, že se to přelévá rychleji. Pokaždé se posouvají po pár yardech?

Reagovat
Chazy

Oba ty dnešní týmy hrajou tímhle stylem. Akorát Patriots ve větší rychlosti a bez běhový hry a s nejlepším QB v historii NFL.

Reagovat
Talker

Co jsem koukal na některé dřívější matche, tak to bylo výrazně běhavější a rychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to jenom uzivej a sleduj vsechno. Dneska to bude super match

Reagovat
smazaný uživatel

Na defense hru Chiefs v prubehu, protoze podle mne je Brady na ten passovej rush dokonale pripraveny a budou to menit

Reagovat
Talker

To mi moc neříká, koukám občasně jen když je to na nova sportu apod Ale ať žije prokrastinace, tak jsem si řekl, že si to dám live jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ono te to pak pohlti, asi nejlepsi sport vubec

Reagovat
Talker

Jojo, mě to obvykle baví. Jen mi pomáhá české vysílání, protože tam jdou na to víc polopatě.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy tak zacinal jinak ted je fakt nejlepsi obdobi, vyplati se nespat fakt

Reagovat
Kowe

já začínal na streamech

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste celkove divni

Reagovat
Kowe

když doma nemá TV tak je to těžký

Reagovat
Talker

Já jsem na tom podobně. Právě hledám českej stream, jestli najdu.

Reagovat
chowas

s CZ/SK komentarom som NFL este nevidel, teda mozno SB v Brne

Reagovat
smazaný uživatel

komentar je na sportu opravdu luxusni a s nim me to bavi o dost vic

Reagovat
Talker

A kde koukáš ted? Já přímo na CBS online a tam to každý 2 minuty pauzujou

Reagovat
smazaný uživatel

Sport1

Reagovat
Talker

A při ofenzivě Chiefs? Pokud jsem to dobře pochopil, tak Chiefs jsou v ofenzivě, ne?

Reagovat
Kowe

na míč

Reagovat
Jerichoo

Nemal mat Maclin pretrhnuty vaz?

Reagovat
Chazy

A pak že čteš diskuzi

Reagovat
Jerichoo

Fakt poctivo, ale nejako sa mi to neulozilo v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Moc zápasů Pats jsem letos neviděl.. ten úhel kamery je takhle furt? Protože je pěkně na hovno.

Reagovat
Mihi

Macliiin

Reagovat
Swarley

Maclin je takový poklad pro Smithe oproti předchozím sezónám

Reagovat
Talker

Jinak všechny zdravím... Koukám, že je tu banda, která řešila 5 let zpátky fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

NFL je zabavnosti uplne jinde

Reagovat
formic81

nefandi tem modrejm jinak ahoj

Reagovat
Chazy

jak můžeš furt nechápat, jak se tady reaguje, to je prostě směšný

Reagovat
formic81

ted mi to ujelo v zapalu hry

Reagovat
Chazy

Jenom dneska se ti to stalo už asi 4x ... prostě to nevidíš, já to nechápu, však hráči AF maj bejt inteligentní

Reagovat
formic81

mam na starost 2 coverage thats all

Reagovat
Kowe

jo proto nejsi Safety ale Corner

Reagovat
formic81

hraju safetyho

Reagovat
Kowe

naposledy jsi psal, že chceš, ale kouč tě tam nechce dát

Reagovat
formic81

to jsem mohl psat tak nekdy v lete pred campem.. ale normalne od prvniho zapasu jsem hral FS

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt nechape ?

Reagovat
smazaný uživatel

Coco ?

Reagovat
-Kopy-

dokonce 10

Reagovat
formic81

aspon to ma tempo ta hra

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zdravim, specialne fanousky Patriots, doufam ze tu nejsem sam.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

"doufam ze tu nejsem sam"

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ze zacatku tu sleduju takovou mensi opozici tak jsem chtel overit pocet fanousku

Reagovat
Chazy

Já, Dawon, Kowe, niflheim, koudak, jerichoo, eric the king

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, ja sem moc na diskuze o nfl nechodim nebo spis jenom lehce procitam

Reagovat
Kowe

nebal bych se toho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
chowas

Smith

Reagovat
Dawon

boze to snad nekdo musi hlidat

Reagovat
formic81

kontroloval nekdo mice?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Smith paráda teď.

Reagovat
I am Mancunian

smiiith paradaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Smiiiith

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Smith je fakt super

Reagovat
Dawon

do rite ty 3. downy

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy s komunikací?

Reagovat
I am Mancunian

rozmrdajte ich

Reagovat
Swarley

to je stejně tak neuvěřitelný, jak je najednou hra Chiefs rozmanitější oproti té klasice, že všechno dáme Jamaaaalovi

Reagovat
Dawon

fakt si tak clovek rika, jestli jim to zraneni ve finale jeste neprospelo, ikdyz to by byl asi dost cernobily pohled na vec no

Reagovat
Chazy

To by byl, fakt ne .. oni hrajou furt stejně podle mě, jen to zas funguje jako v roce 2013

Reagovat
Swarley

jasný no, ono se na to tak nejde dívat, když je prostě Charles naprosto geniální RB...ale spíš jim to ukázalo další možnosti, jak soupeře přehrát...Carles, Maclin, Kelce, Smith a k tomu hodně slušná defka, to vypadá jako hondě dobrý základ, na kterém se dá stavět...

Reagovat
smazaný uživatel

no mozna cernobily ale to same se stalo u Seattlu, když tam nebyl Lynch se svými prakticky povinnymi 20+ carries tak najednou celá ofenzíva šla nahoru, to samé bych řekl že stalo Minnesotu výhru ve wild card

Reagovat
Chazy

Ale Chiefs fut běhaj hodně a Hawks bez Lynche furt běhali hodně

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/player/alexsmith/2506340/gamelogs

Smith má míň a míň hodů, takže tyhle teorie jsou naprosto jeblý

Reagovat
Kowe

ale určitě jim to ukázalo nový možnost, když jim odpadla ta největší jistota.

Reagovat
Dawon

asi ani tak nejde o to, ze by min behali...spis jeste nebehaji trochu jinak atd...ale jako je to asi fuk, to byl jen takovy navrh Spis mas asi pravdu, ze si to zase vsechno tak nejak sedlo jak 2 roky zpatky

Reagovat
Maresma

To je teorie asi jako, že Hawks se zvedli díky zranění Grahama

Reagovat
Kowe

no ta má do sebe ale trochu víc, protože bez něj byl Wilson líp chráněnej než s ním. Jim to najednu stranu určitě pomohlo, na druhou ale i uškodilo.

Reagovat
chowas

zdvihli sme sa po nom, nie vdaka nemu

Reagovat
chowas

navac Jimmy hral pred zranenim o dost lepsie ako na zaciatku sezony

Reagovat
I am Mancunian

chiefs uz idu pomaly 10minut tento drive ne ?

Reagovat
Swarley

ale tak to je klasika, Smith na to jde pomaloučku

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze len za 3

Reagovat
smazaný uživatel

time managment udrzet Pats bez mice

Reagovat
niflheim

Smith vychlamaný

Reagovat
Dawon

pekne defka skoda toho 3and13, ale pekne

Reagovat
Chazy

KONEČNĚ STOPKA

Reagovat
aither

Škoda, pěknej drive

Reagovat
smazaný uživatel

Chiefs baví.

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ale musi aj ich defka

Reagovat
niflheim

To je škody.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl bejt pick.

Reagovat
Dawon

to mel nejdriv byt jednoduchy catch a potom jednoduchy pick six oba kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

o je ššššššškoda

Reagovat
Dawon

Edelmane to bylo jak ten prvni letosni Bradyho pick

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale teda je potřeba říct, že Brady zatím dost nepříjemně nepřesnej v pár situacích. Stál nás dva první downy, i když v obou případech je pak zahrál jinak. Je potřeba to zlepšit.

Edelman už dva dropy, to je taky nepříjemnost

Reagovat
Tomoro

1. čtvrtka kvalitní ! Gronk je hovado.. oba týmy pokazily az 5. 3th down coz je taky pěkná statistika.. no atmoška navozena tak pojďme s nějakou řádnou zápletkou

Reagovat
Barm@n

Zatím parádní zápas, ani to tu nestíhám číst. Ale jako ty anti-Pats nálady se tady nějak množí.

Reagovat
Chazy

je to už legrační občas

Reagovat
Swarley

hlídej si to, žádné nepokoje jsi tu nechtěl

Reagovat
Chazy

Však tu nejsou, když nevytváříš haty kvůli PL diskuzi

Reagovat
Swarley

já?

Reagovat
Chazy

Ne vole, napsal jsem to takle a myslel jsem tím impa

Reagovat
Swarley

jakože formič?

Reagovat
Chazy

Šlo mi o tvoje uvítání vladise

Reagovat
Swarley

tak vole, to není hate, to je vladis

Reagovat
Kowe

u některých si člověk prostě nemůže pomoct

Reagovat
Swarley

ale stejně, já to v konečným důsledku nemyslím nikdy špatně...párkrát jsem už na to dojel a ještě i párkrát dojedu, ale snažím se vždy vyjít s každým...každej jsme nějakej

Reagovat
Dawon

DEFKA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty All-22 záběry jsou fakt skvělý. Je v gamepassu možnost si tu kameru přepnout a koukat právě All-22?

Reagovat
Chazy

Jenom ze záznamu si můžeš pustit coaches film takle

Reagovat
Dawon

to tam je tusim az po zapase, jak se tam objevi coach's film

Reagovat
smazaný uživatel

Aha aha. Díky oběma no.. přemýšlím, že ten gamepass v létě pak možná zkusím. Streamy mě už začínají srát a co si pamatuju z předloňska když jsme měli ten addon do Chromu, tak to byl prostě nekonečnej luxus ten gp.

Reagovat
chowas

isto sa to oplati

Reagovat
Dawon

jako muzu jedine doporucit no, fakt naprosto bezkonkurencni vec...to sledovani zaznamu, kdyz treba nestihas zapas sledovat, to je nedocenitelna vec, hlavne pro nocni zapasy...a kdyz to koupis hned na zacatku preseason, tak to vyjde fakt na par stovek za mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty záznamy jsou další věc no.. když se třeba nudím a měl bych tu možnosti, tak bych si nějakej condensed třeba i pustil. Takhle prostě.. než najdu nějakej torrent, než se to stáhne, tak mě ta nálada kolikrát přejde.

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

byvaju normalne online hned na druhy den na rojadirecte, nic nemusis stahovat

Reagovat
Dawon

Stork zraneny? pecka

Reagovat
formic81

obrana chiefs by to mohla dneska zvladnout.. keep workin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky DL

Reagovat
Dawon

uz druhy drive, ktery edelman pravdepodobne zabil dropem

Reagovat
Chazy

jak v prvním drivu na začátku potěšil, tak od tý doby teda katastrofa

Reagovat
Dawon

snad se spravi no

Reagovat
Talker

Zdá se mi to, nebo Chiefs dominují?

Reagovat
Kowe

nedominují ale lepší jsou

Reagovat
Sali5

Jak si říkal, že hledáš český stream, tak klasický flash asi nebude nikde k dispozici, ale jestli máš nainstalovaný Ace player, tak tam stačí vložit tohle: f8dec5ebffa4dda90639d1f87b4d1a66bf46fb60 a měl by se ti spustit český Sport1, kvalita není až tak špatná

Reagovat
formic81

nevim jestli to nekoho zajima, ale minulej rok byl u nas trener D-line, soucasne i hrac seniorky a ten chodil na stredni s McCourtym i Ricem ted jsem si na to vzpomnel kdyz jsem videl Devina

Reagovat
Dawon

Chung je bozan taky letos

Reagovat
Chazy

náááááádhera

Chung i Butler

Letos mě Chung úplně fascinuje, ty jeho zmatky a právě nic moc tackly pryč

Reagovat
Dawon

hlavne TE letos maze dokonale

Reagovat
Swarley

dej mu na tlamu

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

kokot amendola

Reagovat
I am Mancunian

amendola

Reagovat
Mihi

Dobry curacik

Reagovat
Chazy

Škoda, že ho vzal špatně přes helmu, ale jinak normální tackle ramenem

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ...

Reagovat
formic81

tackle ramenem jo? ale

Reagovat
Barm@n

Na college by se s ním nesrali.

Reagovat
Mihi

Reagovat
I am Mancunian

bosa isiel za omnoho menej von

Reagovat
Kowe

však to ale taky byla blbost ho vyhazovat

Reagovat
Talker

Co se teď stane? Kdo má míč, když to nikdo nechytil?

Reagovat
Chazy

Přijímající tým. Odkopem ztrácíš nárok na míč, nemáš jak ho získat, pokud se ho ten přijímající tým nedotkne a nezachytí, pak je živej.

Reagovat
Talker

Díky

Reagovat
formic81

rozehrava se z ty pozice, kde to chytli ty cerveni

Reagovat
Kowe

ti červení, co mají na sobě asi 90% bílýho

Reagovat
formic81

bože

Reagovat
Kowe

kaj se

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Dajte mu cervenu trpazlikovi

Reagovat
smazaný uživatel

Amendola zaprasil

Reagovat
Kowe

zdar

Reagovat
formic81

clovek zacne mit Pats na chvilku rad a pak udela ten skřet prasarnu a jsme zase na zacatku

Reagovat
Kowe

no ještě to tak.. ty buď pěkně proti

Reagovat
Tomoro

Curacek prtavy.. 3 matche ban a nazdar

Reagovat
Dawon

hazel na Gronka?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

vypadalo to tak, ale pěkně no

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

BRADYYYYY... nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar hoši, dokoukal jsem Fleminga a jsem tady, jak se to zatím vyvíjí?

Reagovat
Chazy

Je to dráma

Reagovat
Chazy

Wow, přesnějš Brady nemoh

Reagovat
I am Mancunian

podme tomino, hod tam int

Reagovat
Mihi

Boze taka hlupa penalta

Reagovat
Dawon

Tommy Football zatim si paradne maze ten pass rush na chleba

Reagovat
formic81

do pice tak kdyz ho trefis za 15 yardu tak aspon poradne

Reagovat
I am Mancunian

rozhodca uz tlaci patriots, toto je marny boj dneska

Reagovat
smazaný uživatel

strašný no

Reagovat
smazaný uživatel

Smith dostal podobnou ránu a nic.

Reagovat
Chazy

QB se ale smí trefit

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nich jo

Reagovat
Chazy

Oba se smí trefit. Tam jde o to, že ho trefil moc pozdě po odhodu. Normální standardní pravidla, naprosto správná penalta, řekli to i komentátoři.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

prosimte, nink byl od nej tak jeden krok, tady ten typek byl mnohem dal a urcite ten hit mohl aspon ubrzdit

Reagovat
Chazy

On neví, co je roughing the passer, to bych nevyčítal

Reagovat
Dawon

tak pokud neznam pravidla, tak mi neprijde rozumne nadavat na rozhodci, ale budiz no

Reagovat
Chazy

Pravidel je v NFL tři prdele, stává se nám všem tady je spíš lepší prostě vysvětlit

Reagovat
Dawon

TOMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
I am Mancunian

brady

Reagovat
Jerichoo

Brady > Newton

Reagovat
C0br

je to kanón

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych in.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tak nen o

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
Eric_The_King

Gazela

Reagovat
I am Mancunian

spravne rozhodnutie

Reagovat
Dawon

best sneaker in the game

Reagovat
C0br

radši klasikou no

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
formic81

to taky nejde branit

Reagovat
Chazy

TOMMY FOOOOOOOOOOTBAAAAAAAAAAAAAAAAALL

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho se ani čekat nedalo.

Reagovat
Chazy

Stork center a Andrews FB? Nevšim sem si

Reagovat
I am Mancunian

teraz to chce bodovat, najlepsie td, inak to bude uz dost tazke

Reagovat
Chazy

Hej, zas bych nepřeháněl, Chiefs dostanou míč v druhým poločase a nám ten útok ne úplně šlape. Když to tak vezmeš, tak tenhle TD byl hodně zvláštní dlouhej hod + stupidita obránce při penaltě.

Za mě naprosto otevřenej zápas

Reagovat
I am Mancunian

chiefs bez maclina vobec neverim, tam nema kto spravit yardy, ked je tam len kelcie, ktoreho si vpohode postrazite

Reagovat
Chazy

Já nevím, asi proto, že jsem nervózní, ale přijde mi to fakt naprosto prohratelný pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to nejspíš sbalím. A to jsem se na to dost těšil.

Na druhou stranu jsem si alespoň potvrdil, proč nesnášet Patriots.

Reagovat
formic81

druha cast prispevku

Reagovat
Chazy

Nepočkáš na Rodgerse? sem myslel, že jemu fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

kouknu na to zítra ráno nebo odpoledne. Nejsem blázen, jak vy.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to se hraje dneska?

Reagovat
Chazy

Abychom byli přesní, tak ne

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

někdy si říkám, že jsem býval rychlej, pohyblivej, ale že jsem zestárl, ztlouslt a ztratil výbušnost...ale pak vidím Bradyho..

Reagovat
Chazy

Brady je teď rychlejší a pohyblivější než ve dvaceti

Reagovat
Swarley

já mu to neberu, ale tohle dám i v šedesáti

Reagovat
Chazy

Co ted myslíš, ten běh?

Reagovat
Swarley

ano, ten "běh"

Reagovat
Eric_The_King

Pojď teda na post-SB hru s náma, ukážeš nám skill, který zatím chyběl (Niff dodá dropy).

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

nejlepsi to ma Gostkowski kope do meruny a bere fakt dobry prachy

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna kicker bych být nechtěl

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

9 z 10 kickneš dobře, každý má v piči, jednou to posereš a všichni se můžou posrat

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak z nepovedenýho porna

Reagovat
I am Mancunian

LS all day long

Reagovat
Dawon

to uz radsi punter asi, tam mi prijde sance byt za vyvrhela precejen trochu mensi ikdyz samozrejme i posrany punt ti s klidem muze prohrat zapas no idealne je backup QB za nekym, jako je Eli

Reagovat
Kowe

myslel jsem, že Punteři mají o dost menší prachy, ale právě že vůbec

Reagovat
Chazy

Ale menší maj, ne? V průměru aspoň.

Reagovat
Kowe

Allen má 2M ročně, McAfee 3M, nejlíp placenej Colquitt 3,75M... nemaj vůbec málo garantovnej maj tak milion

Reagovat
Eric_The_King

Kicker má zrovna jako druhý za QB šanci ovlivnit výsledek

Reagovat
Dawon

Statistically, Brady has been masterful when he runs the ball on either 3rd or 4th down with two yards or less to go. According to ProFootballReference.com, He has converted an astonishing 109 of 119 under such conditions, a success rate of 91.6%

tohle je neco sileneho

Reagovat
Kowe

tak on je top ve sneaku

Reagovat
Dawon

tak jasne, ja si za to dobu co se divam nevzpominam, ze by mu nejaky nevysel...ale takhle v tech cislech je to jeste silenejsi no

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Těch 10, co nedal, se muselo stát před hodně dlouhou dobou. Já si nic takovýho nepamatuju

Reagovat
Talker

Ten Smith už hodem někoho našel? Nějakým delším?

Reagovat
Chazy

Nemá moc koho. Má jednoho hodně dobrýho receivera a ten je polámanej + ho brání nejlepší corner Patriots, TE je pokrytej a ti další WR jsou fakt mizerní.

Reagovat
Swarley

teď?

Reagovat
Swarley

což byl asi nejdelší hod, co jsem od něj kdy viděl, ale i tak...

Reagovat
Dawon

letos se v tom nahodou podle me dost zlepsil...ale nemam to podlozene cislima, mozna se to jen zda

Reagovat
Kowe

protože má schopnýho WR.. jednoduchý

Reagovat
Dawon

tak jasne, ale o to mi slo...ze to neni tim, ze by neumel, ale spis ze nema na koho...neprijde mi, ze by mel az tak tragickou ruku, jak se tak nak vseobecne rika o nem

Reagovat
Chazy

On to spíš podle mě prostě nemá rád, fakt musí vidět mimořádně výhodnou situaci

Reagovat
Kowe

nemá tak silný nutkání ze sebe dělat hrdinu jak někteří experti

Reagovat
Talker

Tak já nemám žádné předsudky, vidím ho hrát poprvé/podruhé možná. Prostě hodnotím, co vidím a přijde mi, že prostě většina jde mimo.

Reagovat
Talker

Ale možná to je kvalitou obrany a nekvalitou receiverů...

Reagovat
Chazy

Rozhodně mu chybí ten hlavní receiver v plným zdraví. Ale jinak je to prostě takovejhle QB, on měl dlouho problém prosadit se v NFL, vypadal jako bust a pak prostě s ním začal pracovat head coach, co ho naučil hrát trochu jinak. Je to prostě game manager, ne hrdina, co to zkouší každým druhým hodem rozhodnout. Hrozně rychle čte celý hřiště a vybírá si z několika cílů ten nejbezpečnější, i když mu nepřinese velkej zisk. Hodně se běhá, on sám umí dobře běhat, hází na svý RB, hodně hází krátký pasy na velkýho TE.

Je to chytrý, on na to má vlohy, je chytrej, nedělá chyby, nesplaší se zbytečně k nějaký kravině.

Reagovat
Dawon

jako o tom zadna, pisu i niz, ze dneska zatim hraje dost spatne...on je jinak takovy hodne spolehlivy a "usporny" QB...malo riskuje ale i malo chybuje, takze pro tym s dobrou obranou je to poaradni QB

Reagovat
chowas

nech sa paci

Reagovat
Talker

ok

Reagovat
Dawon

Dneska ale teda SMith od toho prvniho drivu nehazi vubec dobre

Reagovat
formic81

ten Santos se taky vypracoval na solidniho K

Reagovat
I am Mancunian

chiefs mozu dat td jedine obranou, ten utok je v redzone uplne bezzuby

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurveni Pats fakt z hovna bic a z Bradyho mi rupne cevka snad v druhe pulce obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Smith ty hody do finálky tragédie. Třikrát to přehodil

Reagovat
Chazy

Ale Chiefs jsou fakt nepříjemnej tým, přesně jak se čekalo. Tam jako jeden dobrej draft a jsou obrovskej SB aspirant.

I letos na ten SB šanci maj, ne malou, ale prostě jestli se podaří zlepšit pár věcí, tak můžou klidně vyhrát divizi příští rok.

Reagovat
Kowe

Já Smithe neměl rád, nijak dobrej mi moc nepřišel, ale letos si mě fakt získal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje úplně připosraně ...

Reagovat
Eric_The_King

Ale je v tom možná nejlepší v NFL

Reagovat
Kowe

no to mi taky přišlo, ale to je prostě jeho efektivita, nemusí dělat big playe když to dokáže uhrát daleko jistějšíma rozhodnutíma, to se mi na něm právě líbí. Ještě by to chtělo jistější ruku na delší hody a bylo by

Reagovat
smazaný uživatel

Sice v tom může být nejlepší v NFL ... ale chybí mi ta u něj ta jiskra

Reagovat
Kowe

v tom je nejlepší Brady žejo ale jako chápu, není to vůbec romantickej QB

Reagovat
Talker

Jenže ve chvíli, kdy mají dát touchdown, tak není schopný najít jediného hráče... Takže místo skore 14:14 je to 6:14.

Nebo se mýlím? Nemá nějaký tým 2QB, jednoho na úspornou, jistou hru ve středu pole a jednoho do end zony?

Reagovat
Kowe

Jo s tím souhlasim, jeho statistiky TD jsou fakt průměrný. Ale oni to dohánějí běhovou hrou zase. On prostě nekazí, inty má na úrovni top QB a v ratingu je taky v top 10.

Reagovat
Chazy

Je to přirozenej pohled, co máš a rozhodně by mohli mít QB, co by jim byl prospěšnější. Ale tím se dostávám k tý druhý části tvoji otázky.

V NFL není dost startujících QB ani pro všech 32 týmů, natož aby si někdo hrál se dvěma. Když máš Smithe, máš šanci na PO a SB. Když ho nemáš, může bejt bez šance 10 let

Reagovat
Talker

To mi přijde strašně divný, že se nenajde "farma", která by dokázala vychovávat více kvalitních QB. I když je fakt, že těch lig amerického fotbalu je méně, než třeba v hokeji, nemluvě o fotbale, kde je ta základna obrovská.

Reagovat
formic81

tohle neni NHL

Reagovat
Chazy

V NFL neexistuje farma. A na univerzitě je v jednu chvíli tak 140 QB a 10 z nich má na to startovat v NFL, přijdou v průběhu let a pár bustne. Takže základna pro NFL je obrovská.

Jenom si neumíš představit, jak málo lidí na světě má vůbec předpoklady, aby tu ligu dokázali hrát na profi úrovni na QB pozici. Neexistuje ve světě sportu ani vzdáleně srovnatelnej post.

Reagovat
Dawon

ono je to pro normalniho cloveka tezko predstavitelne, jak narocne je toho QB hrat...hlavne po psychicke strance, tam je proste neskutecne kvantum informaci, ktere ty musis mit v hlave a byt schopny to vsecko mit zautomatizovane, fakt nevim, jestli se to da prirovnat k cemukoliv v jinych sportech

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby si rekl proc si kazdy tym nevychova svyho messiho. QB je zaklad a to nejcennejsi pro tym a taky tech kvalitnich je opravdu hodne malo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi v RZ vubec nelibi, maji super drivy, ale to zakonceni je bude stat postup

Reagovat
smazaný uživatel

Chiefs mají ohromný problém ty svoje poctivě odehrané drivy potvrdit. To je ohromný problém.

Obrana je docela dobrá, ale vy jste prostě v těch passech dobří - Brady je sice nesympatickej namyšlenej ........., ale svoji práci dělá exkluzivně.

Reagovat
Chazy

Nesympatickej Ok, ale on je podle mě fakt prototyp přirozenýho sebevědomí a ne namyšlenosti. On to nemá zapotřebí, naopak, on celou kariéru bojuje proti namyšlenosti, co ho shazuje.

Reagovat
Kowe

namyšlenej a Bardy k sobě moc nejde

Reagovat
Chazy

Jj, člověk, co celou kariéru zažívá ponižování a podceńování, si namyšlenost vybuduje fakt těžko

Reagovat
Dawon

me obcas fascinuje, z ceho takove dojmy vznikaji mam pocit, ze si lidi casto pletou namyslenost s tim, kdyz je nekdo perfekcionista

Reagovat
Chazy

Hlavně je to zvláštní, že člověk, co má neustálou potřebu něco dokazovat sobě a všem ostatním, protože se sebou není spokojenej, by měl bejt namyšlenej. To je prostě nonsens.

Reagovat
Chazy

Ok, jinými slovy dawonův příspěvek

Reagovat
Kowe

podle mě to není pletení s perfekcionismem, ale stereotyp, že ten kdo je dobrej, musí být namyšlenej

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Já taky myslim, že to na tebe nesedí, koneckonců ty ses určitě někdy musel zastávat Messiho v podobný situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

tváří se jak královna ze sáby

Reagovat
Chazy

To je ta nesmypatičnost ale spíš na namyšlenost bys měl trochu ten charakter znát, slyšet ho někdy mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

pozri si toto a zmeníš názor

https://www.youtube.com/watch?v=lkXQb1vVqfU

Reagovat
chowas

to bude super divizia Broncos, Chiefs a Raiders

Reagovat
Sali5

Neumím si představit, že by Chiefs tento zápas vyhráli

Reagovat
I am Mancunian

aj kef sa snazim, tak nevidim cestu ako

Reagovat
Chazy

Máš pass rush je zatím naprosto k hovnu

Reagovat
Dawon

nechapu moc no, dva z nejvic sackovanych QB v lize, dva vyborne pass rushe proti sobe, a zatim 0 sacku

Reagovat
Dawon

Reagovat
aither

Kriplín

Reagovat
Maresma

to je škody, mohlo být drama

Reagovat
Sali5

Bože

Reagovat
Jerichoo

Fumbleeeee

Reagovat
Chazy

eééééééj, jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Fumble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tohle fakt ne.

Reagovat
I am Mancunian

dneska im nic nevychadza

Reagovat
I am Mancunian

pass rush chiefs dneska 0 bodov, toto je najzasadnejsia vec, aj keby hral smith dobre

Reagovat
Jerichoo

JE11

Reagovat
Jerichoo

JE11

Reagovat
Dawon

Tohle je proste ten utok ze zacatku sezony, je neskutecne, jak moc Edelman chybel

Reagovat
smazaný uživatel

Pats ted za par her TD a hotovo

Reagovat
Dawon

kurva to je buh, ten pump fake

Reagovat
chowas

Reagovat
Dawon

to je zas co

Reagovat
C0br

pump fake trénink

Reagovat
formic81

bude tezky vas vyradit dobrou noc

Reagovat
Jerichoo

Groooonk, ako slepe kone

Reagovat
Chazy

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONK

Brady krásně, ten fake, nejlepší drive od něj tak za 3 měsíce

Reagovat
I am Mancunian

patriots jasne lepsi, ale je fakt nechutne, ako im fandia na sport1 a este to davaju aj takto trapne najavo

Reagovat
Chazy

Na sportu je bohužel jeden komentátoru Patriots a bohužel to neumí skrýt.

Reagovat
Chazy

* fanoušek

Reagovat
Chazy

Ale třeba jak hráli Patriots s Giants, tak to komentoval fanoušek Giants.

A jak tam byl Brady nasranej, tak tam pronášel ty hlášky, jak tyhle výrazy Bradyho si užívá a podle něj si je užívá každej atd. Oni si to takle dost jedou jako no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bohuzel. To ze to komentuji jako fanousci a ne jako profici je podle me to nejlepsi

Reagovat
Chazy

Každýho věc, já už si jedu jen game pass a nikdy to slyšet česky znovu nechci

Ale jsem jim hodně vděčnej, jejich průprava mi hodně dala, umí ten sport vysvětlit a pomoct. Ale jak tomu člověk rozumí víc, tak už mu nemaj co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to souhlasim. Opravdu pekne to dovysvetluji a pomahaji novackum. Me ten jejich uvolnenejsi styl maximalne vyhovuje. Ohromny rozdil v porovnani s fotbalovymi prenosy

Reagovat
Chazy

Jj, ale to je dost NFL kultura, celkově kultura komentování v US, je to tam celkem jiný. Uvolněně, vesele, vtipně a ve dvojcích komentujou i v US. Jen jak na to maj daleko víc času a jsou profíci, tak ti toho taky daleko víc řeknou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se dívej jinde ne?

Reagovat
I am Mancunian

mam limit 300GB/mesiac na net, takze to musim pretrpet

Reagovat
Kowe

tak ale tam je to běžný, tam každej někomu fandí a otevřeně to přiznávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se naopak hodne drzi. Prijde mi ze se k tomu vic hlasi u zapasu kde patriots nehraji a jenom je v reci zminuji

Reagovat
Barm@n

Vidíš a to mi třeba vůbec nepřijde. Nevím, jestli to tam sleduješ nějak dlouhodobě, ale zrovna tihle dva mají prostě svůj tým (Lions a Giants) a vážně jen dokážou ocenit, když něco skvěle funguje. Naopak třeba Chazy je přesvědčený o tom, že Doktor Pats naopak rád nemá (což si taky nemyslím).

Reagovat
Chazy

Znám ho, i jsem pod ním chvíli pracoval, když jsem mu psal na web

Reagovat
Kowe

no podle jeho vyjadřování na nfl.cz teda rozhodně nemá

Reagovat
Chazy

On nás nesnáší, spíš je tak kvalitní komentátor, že to umí docela často skrýt

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Chazy

Tak, že to tam asi nevidíš, když to nesleduješ, ale i ty hlášky takový jsou prostě

Reagovat
Barm@n

Já si právě myslím, že to docela sleduju, ale prostě to tam nevidím no.

Reagovat
Chazy

Já právě když jsem začal fandit Patriots a on je komentoval, tak jsem měl pocit, že nás nesnáší. A pak jsem ho začal vídat na netu a už ani nevím, proč nad tím spekulovat

Reagovat
Kowe

vždyť on každou chvíli nezapomene rýpnout do Patriots.. udělý to dvakrát, lidi se ozvou, on napíše něco kladnýho o pats, napíše- prej jsem proti nim, ale tady vidíte, že ne a znovu se vrátí do toho psaní proti. a ta kfurt dokolečka

Reagovat
Trand

Reagovat
Barm@n

To je mašina tohle.

Reagovat
Maresma

Tak to je podle mě už jasný.. nj, superbowl se bude zase opakovat.

Reagovat
chowas

timy ano, vysledok nie

Reagovat
Chazy

Trump odpuštěn

Reagovat
C0br

Reagovat
miky10

SMIIIIIIIIIIIIITH Gamechanger.

Reagovat
Kowe

božeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Smith

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole co to bylo, jak ho nesacknuli jako

Reagovat
Jerichoo

Smith zawilsonoval

Reagovat
Chazy

To sou kreténi

Reagovat
Dawon

kristova noho hosi

Reagovat
Dawon

jak ja nenavidim behave QB, to je k posrani fakt

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Fanoušek Bradyho řekne tohle

Reagovat
Dawon

*nenavidim kdyz proti Pats hraje behavy QB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Kelce letos velký

Reagovat
miky10

Byl teď Kelce na hřišti na ten 4.?

Reagovat
miky10

No vida, a jedem.

Reagovat
aither

Yeees, poďme

Reagovat
Dawon

moc pekny drive, ten unik z velkeho sacku je strasne nakopl

Reagovat
Kowe

kurva aleee, tohle byla škoda

Reagovat
Maresma

Smith

Reagovat
Chazy

To jsme zas jednou vlastní demencí klub dostali zpátky do hry fakt hrozná škoda toho sacku

Reagovat
Dawon

ted to chce dobry utocny drive, at je zas trochu zchladime

Reagovat
Kowe

teď čekám uplně nahovno drive

Reagovat
Dawon

to ja taky, ja se jen bavim o situaci v idealnim svete

Reagovat
Dawon

okej, zijeme v idealnim svete

Reagovat
Kowe

ticho

Reagovat
Dawon

...no

Reagovat
Kowe

posrals to vole...

Reagovat
Dawon

hele ja sem spokojen, kor v situaci, kdy mel byt int a meli bysme hovno

Reagovat
Kowe

jenomže dokud jsi to nepsal tak byl ideální drive

Reagovat
smazaný uživatel

to si muzou rikat i Chiefs s tim fumblem....

Reagovat
Chazy

No tak to já nikde nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

spis nez chybu bych proste ocenil genialitu Smithe v tom momentu

Reagovat
Chazy

Genialitu Smithe já oceňuju, ale pořád se k ní dostal vlivem naprosto mizernýho tacklování

Reagovat
smazaný uživatel

ja to beru tak, ze tohle se proste stane, stejne jak ten fumble. Asi nikdo necekal, co z toho bude

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeeee

Reagovat
Dawon

Collins je out? To mi uplne uniklo

Reagovat
Chazy

Jojo, špatně se tam sbíral po jednom hitu,ale stejně hrál docela sračku

Reagovat
Dawon

no to je sice mozne, ale ted je out i Mayo, a kdo tam kurva na LB bude hrat?

Reagovat
Chazy

Jednorukej Freeny

Reagovat
Dawon

pecka

Reagovat
I am Mancunian

tento td nic neznamena, chiefs bez pass rushe nema sancu, brady ich teraz znova rozlozi

Reagovat
Kowe

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Reagovat
I am Mancunian

aaaaah pieters

Reagovat
Dawon

pici...velke stesticko ted

Reagovat
miky10

Tyvole, sem koukal chvilku bez zvuku a asi 10 vteřin sem si myslel, že INT.

Reagovat
Jerichoo

Ok infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda v pauze uplny OT, odesla mi notasu (lenovo yoga) cast klavesnice (dolni pismena plus nektere dalsi), optavna je asi jedine reseni? muzu fungovat diky tomu, ze to je dotykac, ale furt musim byt v tablet rezimu, protoze se zblaznil i touchpad a furt roluje nahoru

Reagovat
Talker

Za pár stovek se dá většinou koupit nová klávesnice, vyměnit u většiny notasů zvládne člověk sám.

Reagovat
Dawon

Ale ok, body v tehle situaci dobre, je dulezite je drzet mimo jeden TD

Reagovat
Chazy

Uff, v poslední době nějak podezřele missoval

Reagovat
Dawon

taky uz se u nej necitim tak jiste jako par mesicu zpatky

Reagovat
Dawon

DEFKAAAAA konecne

Reagovat
Chazy

KONEČNĚĚĚĚĚĚĚ

Reagovat
Chazy

Prase

Reagovat
Dawon

Nevim jestli se mi to jen zda, ale Jackson na me rychlosti pusobi jako FB

Reagovat
Kowe

tak ale tohle je faulík

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

no ale je, komentátoři souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako nebyla flag za ten faul Peterse?

Reagovat
Chazy

Co už, já zas u jedný naší hry viděl naprosto brutální holding ze záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Patriots picooooo

Reagovat
miky10

Divnej hod.

Reagovat
Maresma

McCourty

Reagovat
smazaný uživatel

Rána jako prase...i když asi incomplete

Reagovat
miky10

Tohle asi musí bejt incomplete.

Reagovat
Chazy

Absolutně, podobný jak Beckham

Reagovat
Dawon

trosku zbytecna challenge mi prijde

Reagovat
Kowe

z jeho pohledu to nemuselo být tak vidět no, obě nohy na zemi měl

Reagovat
Dawon

tak ja myslim ze v techle situacich mu to hlasi clovek co sedi u televize do sluchatek, jestli to ma smysl...nebo to urcite rychle prokonzultujou aspon

Reagovat
Kowe

máš na to chviličku no, asi to chtěl takticky zkusit, rozhodit je

Reagovat
Maresma

Já už si nejsem jistej ničím..

Reagovat
Dawon

proc to chytas na 4.downu, ty kokote

Reagovat
miky10

Protože by to za ním chyt receiver?

Reagovat
Chazy

Měl to vyrazit do zámezí

Reagovat
Chazy

Ale je nesmysl to po někom chtít, prostě dělá to, od čeho tam je a instinkty dělaj svoje

Reagovat
Dawon

ale vsak jasne, to je jen takove rypnuti...to je jak sem rikal, kdyz nadavame WR, co zabehl spatnou routu

Reagovat
Chazy

Však já to beru už jako takovej trademark vtip

Reagovat
miky10

Nereálný si to v tý situaci uvědomit.

Reagovat
Chazy

Však jo. Mě spíš rozesmálo, jak hráči pak za ten INT bojovali

Reagovat
miky10

Jj, to jo no.

Reagovat
Maresma

Mohl jen zblokovat, žejo

Reagovat
Dawon

vsak to ubranil, jen to snad nema chytat ale normalne placnout do autu

Reagovat
miky10

Ale já vím no, jen prostě to je fakt extrémně těžký a ten kluk by za tu hru měl bejt chválenej, ne nadávanej do kokotů.

Reagovat
Dawon

ale vsak jasne, pisu vys, ze to bylo jen takove rypnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si za tu carku do statistik bude moci koupit treba nejaky auticko

Reagovat
chowas

chce dokazat, ze moze hrat aj v utoku

Reagovat
Maresma

Hotovo.

Reagovat
Kowe

to jsou jantaři

Reagovat
Chazy

Těm hráčům to stejně občas nemyslí v zápalu boje, však ten INT je pro nás nevýhodnej

Reagovat
Jerichoo

Prečo to ten magor len nevyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ho v té chvíli prostě nenapadne že to je 4ty down a jde pro int

Reagovat
Chazy

Jednoznačně, tohle se nedá, děje se to furt. Prostě je nastavenej míč chytat, v 99% případů je to správný řešení, je to hra sekund, těžko přepnout na režim takový spekulace.

Ale je dobrá sranda je za to zprcat

Reagovat
Kowe

jako to že to automaticky chytal je logický, ta oslava už tolik ne a to, že to s ním oslavovala půlka defky už vůbec ne, tam si to mělo uvědomit víc lidí ale tak třeba ho jen nechtěli shazovat

Reagovat
Chazy

Třba jen slavili ubráněnej 4. down a tyhle hovna řeší jen lidi na gauči

Reagovat
Kowe

těžko si člověk uvědomí v tom soustředění kolikrát se taky dostaneš do situave INT ve 4. downu

Reagovat
Jerichoo

ja neverím, že si neuvedomuje ak sa jedná o 4. down v tak dôležitej situácii a v tak dôležitom čase. To bude asi fakt kvoli štatistikám/zmluve

Reagovat
smazaný uživatel

hrál si někdy něco závodně? to jsou prostě sekundy

Reagovat
Jerichoo

futbal a vždy ma nasralo ked niekto nepremýšlal a spravil nejakú banálnu blbosť

Reagovat
Chazy

O tom spekuluje hromada lidí a já tomu nevěřím. Ta hra má několik vteřin a on má zatumatizovaný nějaký mechanismy.

I když je to 4. down, jeho úkol je pořád zastavit pas. Jeho návyk je, že nejlepší způsobe zastavení míče je zachytit ho. Musel by mít speciální tréninky na nechytání míče na 4. down nebo tak něco, nvm.

Reagovat
Chazy

(aby se předešlo nedorozumění, ten můj komentář o "hráčích, kterým to nemyslí" byl k tomu, jak tam rozhodčího ukecávali, že je to int)

Reagovat
Jerichoo

ved jasné, ale je človek s mozgom a ne robot

Reagovat
Chazy

To bych tě vrátil k tomu argumentu, že hra má několik vteřin a ne hodinu

Reagovat
Jerichoo

no proste naložiť mu za to treba

Reagovat
Kowe

no právě proto

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Harmon zas hrdina s INTem

Reagovat
Dawon

tak nakonec zkusene

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

tak tohle nedoletelo zpatky line of scrimmage ani nahodou

Reagovat
Dawon

hergot ale tak uz sme mohli trosku popohnat cas, zas tady by fakt bohate postaci ukrojit par minute a vratit jim mic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme z toho času ukrojili úplné hovno

Reagovat
miky10

Smith to teda nemá lehký ale, lajny jasně pro Pats.

Reagovat
miky10

??? proč teď běžel čas?

Reagovat
Dawon

vsak se nemel zastavovat ne? bylo pres 5 minut kdyz vybehl do autu

Reagovat
miky10

? to něco mění?

Reagovat
Chazy

Jj, po položení míče od rozhodčího se rozbíhaj hodiny. Takže stojí, ale ne až do rozehrání.

Do rozehrání stojí jen při posledních 2 minut v prvním poločase a 5 minut v druhým poločase

Reagovat
miky10

Ok, tak to sem vubec nevěděl. Sry

Reagovat
Dawon

aha tak takhle? ja myslel, ze do polozeni mice stoji jen kdyz byl 1. down...kazdopadne +- sem to trefil no

Reagovat
Dawon

po vybehnuti do autu se stopuje jen v poslednich 2. minutach 1. polocasu a v poslednich 5. minutach zapasu...mimo to se stopuje akorat kdyz vybehnes do autu a ziskas tim 1. down, tak se zastavi cas nez se posunou retezy jako na college

Reagovat
Chazy

?! Ne vždycky?

Reagovat
Dawon

hele ted si nejsem jisty mozna ze sem to spletl, ale takhle to mam teda zafixovane v hlave

Reagovat
Chazy

WTF Avant?

Reagovat
Dawon

Chiefs si teda jedou hodne lazo plazo drive na to ze prohravaji o 14

Reagovat
Dawon

katastrofalni time management...a butler hrozne vykoupany ted

Reagovat
Chazy

To je fakt směšný, co předváděj v tomhle drivu

Reagovat
Jerichoo

No ukončite to nech môžem spať

Reagovat
Dawon

tak to je fakt nejzoufalejsi "hurry up" utok, co sem kdy videl

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

takovej opak letošních Giants

Reagovat
I am Mancunian

oni zajebu 5minutovy drive

Reagovat
Kowe

ideální pass interference

sakraaaa

Reagovat
Dawon

ja byt obranou tak v tehle situaci proste toho receivera regulerne drzim na kazde hre a ukrajuju vterinky v podstate zadarmo

Reagovat
Kowe

při každým hodu ho zfauluju a zdar

Reagovat
Dawon

Gronk

Reagovat
smazaný uživatel

Grooooooooonk

Reagovat
Jerichoo

Ako je to s pravidlami pri Onside kicku? Môže ho priamo získať tým čo kope?

Reagovat
I am Mancunian

ani, ale musi letet aspon 10yardov

Reagovat
Jerichoo

tak aj normálny kick off letí +10y a chytať sa nemôže, pokial sa nedotkne súpera

Reagovat
Dawon

muze, to si pletes s puntem

Reagovat
Jerichoo

ok som debil dík

Reagovat
miky10

No proboha.

Reagovat
Dawon

my sme pice haluzacke, to neni mozne...

Reagovat
chowas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

patriots magic

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc...wtf ten playcalling

Reagovat
I am Mancunian

pojebte sa

Reagovat
Sali5

To není možné

Reagovat
Chazy

nádherně nadesignované

Reagovat
Kowe

trochu štěstíčka a jde to

Reagovat
Chazy

14 sezon

13 playoff

10 konferenčních finále

6 super bowlů

4 prsteny

To je naprosto nenapodobitelný, co Belichick s Bradym dokázali.

Reagovat
miky10

2-0

Reagovat
miky10

Ale jinak jako jono.

Reagovat
Chazy

Uznávám, že dvě SB prohry s QB kalibru Elie jsou taky nenapodobitelný

Reagovat
miky10

Myslíš HoF QB?

Reagovat
Kowe

jak se tam dostane, jako součást dvojice- nejbizarnější bratrská dvojice QB v historii?

Reagovat
miky10

Jako QB se dvěma prstenama?

Reagovat
Kowe

jako asi to podceňuju no, já bych dával do HoF jen legendy sportu prostě, což on neni

Reagovat
Chazy
Reagovat
Kowe

Tak okej, ale to furt není jedinej ukazatel. Nikdy to nebyl dominantní QB. ALe chápu že s mým přístupem by tam bylo přinejlepším 10QB, spíš míň

Reagovat
Chazy

No, spíš je to pořád to samý dokolečka no. Pro ty QB prostě platí jiný pravidla, řek bych, že poziční hráč by nikdy nebyl v HoF konverzaci, kdyby byl lehkej nadprůměr svý pozice a měl tři prsteny. Ale prostě dokud se QB považuje za tu odpovědnou osobu za úspěch, tak ty prsteny budou přeceněný.

Mě třeba silně zajímá, jestli bude v HoF Romo a případně kolik let zabere jeho volba. Ale musí bejt, nemělo by bejt pochyb.

Reagovat
Kowe

to je ono, Roma bych tam prostě nedal

Reagovat
Chazy

Romo je skillem a statistikama jeden z nejlepších QB v historii NFL ale

Reagovat
Chazy

http://www.pro-football-reference.com/leaders/pass_rating_career.htm

Prostě tyvole, srát na prsteny a PO, když má tohle, ne?

Reagovat
Kowe

tak ony se ty pravidla dost upravovaly právě pro QB žejo, tohle se kurevsky blbě srovnává, tuhle tabulku znám nevim no, sám píšeš, že pro QB je hodně důležitej prsten

Reagovat
Dawon

tak dulezity je, urcite se o nem nebude uvazovat jako o nakem GOAT, ale HOF si snad zaslouzi

Reagovat
Kowe

vy tam cpete taky všechny skvělý hráče

Reagovat
Dawon

tak kdyz je ten trend tak nastaveny, tak co zbyva?

Reagovat
Chazy

Já nevím, mně přijde ta HoF selekce fajn. Jsou tam hráči výjimečný kvality, výjimečnejch úspěchů. Dělat to víc na nějakou šílenou legendárnost, stávalo by se to hrozně subjektivní, takhle jsou celkem jednoduchý pravidla, kdo je HoF.

Reagovat
Chazy

Jj, o tom žádná, ale prostě má srovnatelný čísla s těma QB, co budou v síni bez pochyb. A nejsou tam podle mě jen za prsten.

Ale bude to těsná volba, Romo je podle mě taková ta hranice, co je přípustný, ale nemusí tam bejt nakonec no. Ale osobně by mě to hrozně nasralo.

Reagovat
Kowe

v mým světě by se tam nedostal QB jako Eli s dvěma prstenama ani Romo bez prstenu.. se nedostal ani do finále konference holt

Reagovat
miky10

Nikdo z něj nijak dominantního QB nedělá, ale HoF je prostě dost bez diskuze.

Reagovat
Dawon

a tak to on se tam zase dostane, toho bych se asi nebal

Reagovat
Chazy

Jméno mu pomáhá, o tom žádná Ale já bych řek, že Jim Plunkett je jedinej QB, co má dva prsteny vyhraný a není v HoF. A ten má víc intů jak TD a ani nebyl starter celou kariéru. Ostatní tam sou všichni, Elie nevynechaj

Reagovat
Chazy

Lol, to my sme Plunketta draftovali a dali za něj první pick

UCLA coach Tommy Prothro had called Plunkett the "best pro quarterback prospect I've ever seen", echoing Sweeney's words from the year prior.

Reagovat
Kowe

má víc prstenů než Peyton tak co, nebyl tak daleko

Reagovat
Chazy

No, právě tahle nenapodobitelnost Pariots z něj toho HoF QB udělala žejo

Reagovat
miky10

Ale šak já vim.

Reagovat
Kowe

škoda, že se počítá jen to první a poslední

Reagovat
Kowe

Pats lepší, ale tohle je fakt šílenej time management a neschopnost Smithe hodit TD v prvním poločase

Reagovat
Chazy

Ale i když statistiky ukazujou, že Brady hrál skvěle, tak ne, teď ještě koukám na sestřih na networku a těch skoroIntů tam bylo moooc. Přitom dva z nich absolutně nebyly pod tlakem, prostě špatný načasování/technika, nevím.

Proti Broncos by takovejhle výkon byl velkej problém

Reagovat
Chazy

A přijde mi, že na tý tiskovce je docela nasranej na začátku sezony vypadal fakt jinak

Reagovat
Kowe

On se nikdo nezranil?

Reagovat
Dawon

Collins, Mayo a Jones nedohrali

Reagovat
Kowe

piča tak jem slepej ? jako Collins vlastně jo, ale Maya s Jonesem jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Juhuu a teď rozjebeme Steelers doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

doma vas rozjebe goat

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A to má být jako ten typek, co má o 3 prsteny méně?

Reagovat
aither

Paaaaaaaaaackers

Reagovat
chowas

Reagovat
miky10

Tak snad to bude zajímavý, ale bojim se zas blowoutu.

Reagovat
I am Mancunian

kazdopadne teraz fandim cardinals, takze cakam vyhru packers

Reagovat
Dawon

Pekne defka, snad nebude blowout

Reagovat
Dawon

Not good. RT @kguregian: Not to spoil the party, but just saw Julian Edelman headed to the X-ray room

Reagovat
Dawon

snad teda jen preventivne aby zjistili, jestli vsecko drzi jak ma

Reagovat
miky10

To teda nevím, na rentgen se asi nechodí, aniž by s něčím byl problém ne?

Reagovat
Dawon

netusim no, ale tak za cely zapas tam nebyl zadny naznak zadneho problemu, tak by mi to prislo asi zvlastni

Reagovat
miky10

Kdo ví, moh hrát prostě přes bolest a něco říct až po zápase třeba. Ale snad je ok no.

Reagovat
Dawon

@KimJonesSports @AroundTheNFL Common whenever a painkiller is used...don't you know that?

co ja vim, v tuhle chvili budu rad verit nahodnym lidem na twitteru

Reagovat
Chazy

oh boy

Reagovat
smazaný uživatel

proč mi na všech streamech jede NCIS: New Orleans?

Reagovat
Dawon
Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita

Reagovat
chowas

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vyšetřování Paytona a Ryana za zpackanou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Floooooyd

Reagovat
smazaný uživatel

Palmer nádhera

Reagovat
Chazy

Floyd taky ale, krásnej rout i uhlídání nohou. Perfektní od obou fakt, vypadaj děsivě Cards

Reagovat
smazaný uživatel

jojo oba dva perfektní, Cards to přeju už jen kvůli Fitzovi

Reagovat
I am Mancunian

ozaj co sa stalo okaforovi ? vraj nieco stupidne

Reagovat
smazaný uživatel

Cobb pls

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš

Reagovat
Dawon

do pici me je Rodgerse hrozne lito, to je takova zoufalost ti jeho WR

Reagovat
Dawon

ok, budiz Cobbovi odpusteno

Reagovat
I am Mancunian

cobb

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu to ma hodit,aby to chytil ?

Reagovat
chowas

Cobb napravil

Reagovat
chowas

toto s prehladom a predtym taky drop

Reagovat
smazaný uživatel

Randall Cobb has a chest injury and his return is questionable.

Reagovat
JacoBee

Peterson, ta rychlost?!

Reagovat
JacoBee

Peterson, ta rychlost?!

Reagovat
Dawon

heh...stesticko...a peterson je ocas

Reagovat
chowas

ale zas treba oslavit

Reagovat
Dawon

jako jo, ale mi to prijde podobna zbytecna ptakovina jako ve fotbale dostat zlutou za svliknuti dresu uplne zbytecne proste

Reagovat
chowas

to ano, ale zas ked ti obrana spravi TD, tak sa to az tak neriesis

Reagovat
Dawon

I continually find it hilarious that the penalty for targeting/unsafe play has the exact same result as hurting another player's feelings.

docela dobre pripominka k tomu je pravda, ze je to smesne pravidlo

Reagovat
Chazy

Na college se kvůli tomu dokonce ruší TD. Ale za targeting se zas vylučuje.

Prostě ten výchovnej aspekt univerzity no

Reagovat
Dawon

to je zas docela fajn

Reagovat
Chazy

Mně se to hrozně líbí, i když je to hrozně dětinská a trapná sprosťárna

Reagovat
Dawon

ona je spis skoda, ze se to tak resi a tresta no...proste je to jen prdel a podle me to ke sportu trochu patri...ale kdyz uz se to tresta, tak mi holt prijde stupidni to delat

Reagovat
Chazy

Já chápu myšlenku no, že prostě se v tak nebezpečným sportu dělá všechno pro podporu úcty a respektu k soupeři. Ale i proto mě to vždycky pobaví, když to někdo neunese a udělá to i přes penaltu

Reagovat
chowas

emocie patria k sportu

Reagovat
Dawon

s tim urcite souhlas

Reagovat
chowas

fuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Peterson

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Jonesův pokus se uvolnit od něho je vtip

Reagovat
Dawon

ono celkove kdyz je tvuj WR1 nekdo jako Jones, tak je to tak trochu vtip

Reagovat
I am Mancunian

konecne poriadny futbal

Reagovat
chowas

mna aj Pats bavili

Reagovat
Chazy

Ten Peppers je furt parádní. Mě hrozně mrzí, že jsem víc nezažil dobu, kdy on a Urlacher hráli v top formě za Bears.

Reagovat
smazaný uživatel

play-off a musíme spoléhat na trojici WR Jones,Janis a Abbrederis

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Zatial dvojka Janis, Abbre lepsia ako Cobb,Adams... A neplac nie sme Patrioti. Si nechcem predstavit jake smrkance by tu boli keby v PO zapase nemali WR1,2,3....

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec zahráli skvělý zápas ... klobouk dolů před nimi

Reagovat
Trand

755 nových příspěvků. Patrioti zas plakali?

Reagovat
Chazy

Patrioti se měli fajn

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Trand

Myslím, že by to byl první Petersonův pick six v NFL, možná proto ta radost.

Reagovat
I am Mancunian

cobb out, to je skody

Reagovat
Trand

Co udělal Danny?

Reagovat
Chazy

Trochu to z pozice returnera přehnal se snahou sundat gunnera, aby se nedostal k míči

Reagovat
Trand

Jsem to hledal na nfl.com a tam žádný video týkající se tohohle, ale za to tam je video "Tom Brady throws the ball away with left hand"

Reagovat
Chazy

Zkus dát na twitteru amendola, hádám budeš mít tak 150 výsledků o tom, že by měl bejt popravenej

Reagovat
Trand

Nojo, už to vidím, pěkně dementní od něj. Ale myslím, že si neuvědomil, že gunner ho nevidí.

Reagovat
Dawon

Teda ale velky respekt Packers za tenhle polocas...prohravat s timhle tymem jen o bod a dovolit takovemu utoku jen 7 bodu za polocas, to chce velky respekt obzvlaste s tim, na koho Rodgers hazi

Reagovat
Chazy

OL podává parádní výkon, na to jsem byl fakt zvědavej, jestli se ji podaří na PO zlepšit. Obrana klasicky super, Aaron taky, když má víc času. Kurví to fakt receveři, ale je těžký je z toho vinit.

Reagovat
Chazy

Jj, tohle mě naprosto rozsekalo

Reagovat
Dawon

Reagovat
chowas

Reagovat
Sali5

Geniální no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

este aj s gramatickou chybou

Reagovat
Dray

Reagovat
Mada

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

bylo to zblokovane? protoze jestli ne, tak to byla hodne Peytonovka

Reagovat
Chazy

Jj, celkem jednoznačně to Campbell škrtal podle mě

Reagovat
chowas

HaHa

Reagovat
chowas

Lacy konecne

Reagovat
Chazy

Lacyyyyyyyyyy

Reagovat
Chazy

Miluju jeho styl fakt

Reagovat
Dawon

spekounek

Reagovat
Sali5

Já se musel hrozně smát, to vypadalo fakt strašně vtipně ten způsob běhu

Reagovat
Chazy

Jo, ale on je k tomu prost fakt obratnej a atletickej, nechápu ho celou jeho NFL kariéru letos je to ještě evidentnější, jak má nadváhu

Reagovat
Dawon

buh

Reagovat
chowas

Aaaaaaaaaaaaaaaaaron

Reagovat
Chazy

Aaroneeeeeek

Tyvoe dost bylo sýkorek, chci opakování Hawks Packers, to by mělo šťávu aspoň

Reagovat
aither

Aaaaaaaron cmon

Reagovat
Chazy

Nějak neví ten nejlepší tým v historii sportu

Reagovat
Dawon

Raji, proc proboha

Reagovat
I am Mancunian

skocil tam jak bombu do bazenu

Reagovat
Chazy

To musí bejt ale fakt neskutečná rána, když do tebe tohle vletí a nečekáš to

Reagovat
I am Mancunian

tak mna by tym snad aj zabil

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

raji

Reagovat
aither

Ale tvl

Reagovat
Chazy

Jako to Palma přehodil TD teď, velká chyba.

Ale teda Packers krásný penalty fakt

Reagovat
Sali5

Larry

Reagovat
Dawon

jezis ja nevim, dyt udelal tak 5 kroku, to snad musi byt catch

Reagovat
Chazy

Jenže při těch krocích už padal, takže se nestal běžcem a neudržel míč během celýho procesu catche, kterej se odehrával už na zemi a bla bla bla bla....

sračky klasický

Reagovat
Chazy

Tak to čumím

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

bal sem se ale no

Reagovat
Chazy

Jako nepotvrdili to, ne? Jen to nechali. Takže podle "pravidel" to asi nebylo úplně správně a jen nechtěli dělat dusno

Reagovat
Dawon

jako jak nepotvrdili? tak zustalo to jako catch ne? co jineho by meli potvrdit?

Reagovat
Chazy

Tak každý rozhodnutí u videa může bejt potvrzený, nebo jen nenašli dost důkazů, aby to přehodili, žejo a prostě to nechali. Je to sice ve výsledku totéž, ale něco to říká.

Reagovat
Chazy

A zrovna koukám na nfl.com do drive chartu a fakt to bylo jen jakože "stands"... takže to prostě nebyl jasnej catch pro ně.

Reagovat
I am Mancunian

palmer

Reagovat
chowas

Randaaaaaaaaaal

Reagovat
Dawon

wow

Reagovat
aither

Deeeeeeeff

Reagovat
Chazy

A jéje, Palma

Reagovat
Chazy

Komentátoři ho brutálně zjebali teda

Reagovat
chowas

na nizkeho Browna takto hadzat....

Reagovat
I am Mancunian

ak toto vyhra rodgers tak klobuk dole, druhy najlepsi qb po goatovi

Reagovat
Chazy

jako o tom není pochyb upřímně. Ale dneska fakt hraje neuvěřitelně obrana Packers

Reagovat
I am Mancunian

brady treti

Reagovat
Chazy

jojo

Reagovat
Dawon

nekdo se dneska koukal na Bradyho

Reagovat
Dawon

me poser jestli tohle bude vitezny TD

Reagovat
I am Mancunian

rodgers da gw td teraz

Reagovat
Chazy

snad jo, pěkně na celý ty čtyři minuty

Reagovat
Dawon

to by mel prokonzultovat s Chiefs

Reagovat
Dawon

pral bych mu to hrozne za dnesek

Reagovat
chowas

a ze kto ma stastie

Reagovat
Chazy

To je nechutný, takovej vypíčenej luck

Reagovat
Chazy

Tyvole to není možný, nejdřív taková haluz, že nebyl INT, pak na měření a takovejhle TD

Reagovat
Dawon

jako Plamer katastrofalni, totalne se rozsypal...fakt vic stesti nez rozumu tenhle drive

Reagovat
Chazy

Jj, hlavně od toho skoro intu vypadá, že se bojí vzít míč do ruky

Reagovat
Dawon

tohle by byl asi nejodpornejsi vitezny drive od QB co sem videl

Reagovat
Chazy

Jj, mu tam fakt ti hráči hrozně vytahali yardy hlavně ten Johnson dozadu, to bylo úžasný uvědomění si, když moh bejt rád, že vůbec má míč

Reagovat
aither

Doprdele práce

Reagovat
Dawon

kurva ten Buchanon je zvire, pritom vypada ze vazi tak 60kg

Reagovat
Chazy

Tak je to safety no

Reagovat
Dawon

ja vim, ale tackluje jak 120kilovy LB

Reagovat
Chazy

Sám to nechápu no, nejspíš perfektní technika a načasování těch tacklů, aby ten hráč nebyl stabilní v tu chvíli. Protože to jako popírá všechno

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

...

Reagovat
I am Mancunian

toto bude legendarna hail mary a skvele predlzenie

Reagovat
Dawon

to je zase playcall do pici, to si snad delaji prdel

Reagovat
Dawon

tomuhle uz chybel jen nejaky odrazeny pick

Reagovat
Chazy

Já fakt viděl toho Johnsona, jak vyběhne ven teď ale má přehled o hře vážně, super rookie. Nedaří se mu dneska nic, ale i tak jednu velkou hru už má, nic neposral.

Reagovat
Dawon

to by byla fajn korunka no

Reagovat
Dawon

a jeste s tim jak Palmer hazi celou druhou pulku...jako ja ty trenery nekdy fakt nedokazu pochopit

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

dneska to vsetkym jebe s tym playcallingom

Reagovat
Dawon

1:55, jako to se da, to se da...s temahle WR a s touhle obranou kurevsky tezke, ale tech darovanych 40 sekund muze jeste bolet

Reagovat
Dawon

heh...DPI jak svina

Reagovat
Chazy

No, není to tak hrozný, jak to vypadalo na první pohled

Reagovat
Dawon

asi ne no...ale urcite hoditelna

Reagovat
I am Mancunian

coooooooooooooooo

Reagovat
Chazy

AAROOOOOOON

Reagovat
I am Mancunian

ale teraz to dojebal

Reagovat
Chazy

Já ani nevím, kolik vteřin tím zabili, tak 15? Strašný rozhodnutí

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Měl to vypočítaný no

Reagovat
I am Mancunian

teraz to musi uz dokonat, toto bude uzasne nieco

Reagovat
Chazy

já hlavně Cardinals fakt nemiluju, takže proti nim je to ještě lepší

Reagovat
chowas

najhorsi SB pre mna Cards-Broncos

Reagovat
Chazy

To bych ještě přežil, fandil bych Peytonovi. Už mě sere ten výsměch na jeho adresu

Reagovat
chowas

ja nwm komu by som fandil, lebo oni a Bengals su timy, ktore nemusim

Reagovat
I am Mancunian

pred zapasom som im fandil, ale rodgers si ma ziskal, toto si zasluzi ako nikdy

Reagovat
I am Mancunian

bozeeeeee ja odpadneeeeem

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

NEEEEEEE TO SE ZRUSI

Reagovat
Chazy

Já nevím, však už to měl pod kontrolou, když ležel na zemi bych to nechal

Reagovat
I am Mancunian

preco

Reagovat
Dawon

ja nevim, ja uz si u tohodle nejsem nikdy nicim jisty snad ne kurva, tohle musi zustat

Reagovat
Barm@n

Dopičeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
chowas

woooooooooohooooooo

Reagovat
I am Mancunian

co ti jebeeee toto je mooooc

Reagovat
Chazy

Typičoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Dawon

poserte me ale, jak mohl takhle hodit ze zaklonu v protipohybu?

Reagovat
Chazy

On je fakt absurdní atlet no, v tom pohybu je neskutečnej pohled na něj. Tohle by fakt hodil max Cam, ale ten by ten míč zas nekontroloval

Reagovat
Sali5

Ok, tak doufám, že jsem teďka neprobudil sousedy

Reagovat
I am Mancunian

dedek ked to dneska uvidi, tak mu nevydrzi srdce snad, bojim sa o neho

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

kurva ja ten sport miluju

Reagovat
Dawon

byl jeden z tech DB Peterson?

Reagovat
I am Mancunian

bol

Reagovat
Dawon

to jenom te hail mary dodava na absurdite fakt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Barm@n

Nereálný zápas. Ti rozhodčí to tak dojebali až si nikdo nemůže stěžovat.

Reagovat
Chazy

Myslíš, že ta DPI byla? Komentátoři se shodli, že to bylo sporný, protože ho sice držel, ale nijak ho zatažením neotočil. A že to udělal z vlastní vůle

Reagovat
Chazy

Tyve tohle je pecka, já hlavně chci vidět Palmu na míči po těch hrůzách a po tom, co myslel, že už vyhrál.

Tady by se fakt mohlo vyplatit při výhře losu dát míč soupeři

Reagovat
chowas

teraz mohla nastat ta situacia, ked Crosby neda 1-pt conversion

Reagovat
Dawon

bych se rozbrecel normalne

Reagovat
Dawon

co se to kurva deje

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Karmaaaaaa neskutocny Rodgers, nebudem riesit rozhodcov... Aaron je boh

Reagovat
aither

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

jestli ted cards daji TD, tak ten sport nenavidim a je to nejvic zkurvena nespravedliva sracka

Reagovat
Dawon

jezis ale bezte normalne do pice....ted sem straslive nasrany kurva ne ze bych to Fitzovi nepral, ale tohle proste neni fer kurva, tak strasne neni fer

Reagovat
Dawon

vlastne druhy rok v rade Packers uplne stejne pojebe tohle postizene prodlouzeni

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Nejhorší je, že to nikdo nechce změnit. Spousta lidí, jakože i HC atd., by dokonce ráda vrátila ten starej systém, kde i FG z prvního drivu je konec

Reagovat
I am Mancunian

mas to tam

Reagovat
Trand

Reagovat
Sali5

Larry je taky bůh

Reagovat
chowas

hmmmm ale Larry

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
I am Mancunian

lary tak jemu to tiez prajem

Reagovat
Chazy

.................................

tak to běžete do píče už

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Niekto tam hore sa s nami packermi krasne zahrava

Reagovat
Chazy

Jako Larry je pro mě největší sympaťák na hřišti, jemu fakt přeju šanci na SB, ale tyvole na za tenhle zápas.

Snad Packers udrží tři a otočí, však je to hnus, co dneska hrajou Cardinals

Reagovat
Chazy

Ale jako jestli někdo má bejt hrdina, tak Larry no... jediná útěcha na tom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

Achjo, tohle prostě měli vyhrát Packers.

Reagovat
Barm@n

Ježiš to je masakr.

Reagovat
aither

Kurva, nasrat .. no ale fajn zápas

Reagovat
Chazy

Reagovat
chowas

snad ich vyradime

Reagovat
Dawon

fakt do pice, at prestanou resit extra pointy a zmeni tuhle sracku

Reagovat
Barm@n

Prostě aspoň v PO by měli mít možnost jít na míč oba, na základní část bych to nechal takhle.

Reagovat
Chazy

Ale jako Palmer no...

To byla těžká situace, utek sacku, naprosto ideálně to vyřešil, našel nejlepšího možnýho hráče. Nakonec to přece jen zvládnul

Reagovat
I am Mancunian

keby to spravil wilson, tak sa tu onanuje este 3 dni

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

ale no

Reagovat
I am Mancunian

no nic camvp musi ist do Superbowlu, ina cesta nie je

Reagovat
Dawon

Bill Barnwell ‏@billbarnwell 15m15 minutes ago

GO FOR TWO YOU BEAUTIFUL HUMAN

bylo by to krasne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

wow, ale kvoli tomuto milujem NFL, paradny zapas

Reagovat
Chazy

Ale jako jak má po tomhle člověk usnout...

Reagovat
Trand

Já usnul tak o půl pátý a probudil mě pravděpodobně Rajchl, jak řval u toho TD Janise.

Reagovat
I am Mancunian

normalne, idem si lahnut a do 5minut spim

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Kolkati raz sme uz prehrali PO zapas v predlzeni? 363x?

Reagovat
Chazy

Jen dvakrát teď, ne? Předtím ste třikrát v řadě dostali na prdel

Reagovat
Dawon

dostali na prdel myslis FG od 49ers v posledni vterine, ktery asi o 2cm nebyl blokly?

Reagovat
Chazy

Jako fakt? Já vím, že dvakrát s 49ers fakt pohořeli za tý Colinovy éry, ale asi to jednou teda bylo v ZČ

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/gamecenter/2014010501/2013/POST18/49ers@packers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap2000000309694&tab=videos

Reagovat
Chazy

Nj, máš pravdu, ale s Giants vytekli o 18 no

Reagovat
Dawon

s giants uz prohrali jinaci velikani

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

A ten neuznany catch proti Hawks nebol v PO v predlzeni, ten ktori vraj mal byt...

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

*TD

Reagovat
Chazy

teď nvm

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Videl som nejaky starsi zapas, len som si neni isty ci z PO alebo nie, kde sa natahovali obrancovia Seahawks s niekym od nas v end zone a namiesto TD ktory vraj mal byt to uznali ako icko...

Reagovat
Chazy

No, pokud myslíš, co myslím, tak naopak Hawks dali TD, kterej měl bejt íčko. Ale to nebylo ani v prodloužení a už vůbec v PO.

Tehdy šlo o to, že rozhodčí stávkovali a NFL za ně pískali amatéři ze středních škol. Dělali tři prdele chyb a to, jak zničili vaši výhru, byl takovej poslední kousek, po kterým NFL se s rozhodčíma domluvila.

Ale jestli myslíš nějakou dávnější historii, tak nvm, ae to by byla velká náhoda. Každopádně to bylo asi třetí kolo.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ano ano, mas pravdu. Bolo ako vravis ale kazdopadne aj v 2009 sme prehrali v PO proti Cards, to nebolo v predlzeni?

Reagovat
Chazy

Netuším, já začal NFL nějak decentně sledovat při vašem SB se Steelers, možný to je. Tři prohry v prodloužení za 7 let by fakt bylo dost

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Tak prehrali no... 51-45 neskutocne... nemam slov, ale aj tak ma tato sezona neskutocne bavila a tesim sa na dalsiu, potencial tam je obrovsky

Reagovat
Chazy

No vidíš, o tom zápase jsem slyšel, jen jsem netušil, že to dotáh až do PO.

Jo, ta lajna se musí zlepšit na starej level, taková kvalita se neztratí - už dneska podle mě hráli výborně. Ať si o Lacym myslíš cokoliv, je to velkej talent a obrovsky rozdílovej hráč. Vaše obrana má dost mladýho talentu a může bejt jen lepší. Vrátí se Nelson, Cobb se ak vrátí ke svý starý roli. No a dokud tohle řídí Aaron, tak prostě jste top 4 tým rok co rok.

Stačí nějakej podařenej draft a může to bejt ještě lepší.

Je to škoda tyvole, jako fandil sem Redskins proti vám, fakt je mám rád, ale minimálně rok jsem nepřál Packers víc jak dneska po první čtvrtině. Nevěřil bych takovýmuhle výkonu po tom, co jsem od vás viděl v ZČ.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Suhlasim zo vsetkym az na toho Lacyho, sere na to jednoducho a ten talent premrha. Ja ani dnesok nejak nejdem hodnotit, ale OL najlepsia v sezone, defenziva deto. Zislo sa to proste tak ze naraz bol nahodny TD, ktory by bol v 9z10 skor icko plus tam mala byt OPI. Ale to je jedno uz sa to nezmeni, dnes vyhral stastnejsi. Kazdopadne ma ten sport neskutocne bavi. Len neviem komu teraz priat... Asi Wilson...

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Aj ked si pozres znova ten jeho dlhy beh, on pri nom vyzeral ze umre...

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

http://www.nfl.com/gamecenter/2010011000/2009/POST18/packers@cardinals?icampaign=GC_schedule_rr#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d815ab1c7&tab=recap

Reagovat
Chazy
Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Nejaky fanusik Bengals? Potreboval by som poradit ako zaspas z mega adrenalinom v krvy po prehratom zapase v PO. Myslim ze by ste s tym mali mat najlepsie skusenosti

Reagovat
Dray

Pro vás co máte satelit a nemáte předplacený Sport 2, tak Němci pro fanoušky NFL odkódovali ProSieben MAXX HD.

Parametry:

19,2° E

11464 Hz

H

22000

Mají tam i nabušné studio během přestávek, tak kdo umíte německy, ideální stav.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele