Vučinič nejspíš zůstane v Římě

01.01.2008, 13:34
Aktuality
Útočník AS Řím Mirko Vučinič je spoluvlastněn jeho bývalým klubem Lecce, které tak může částečně ovlivňovat jeho budoucnost. I přes zájem Realu Madrid nebo Manchesteru United však je pravděpodobné, že Černohorec zůstane v Římě.

Mirko Vučinič se vypracoval v důležitou součást týmu trenéra Spalletiho. Pomohly mu sice zdravotní potíže kapitána Tottiho, který je v rozestavení 4-2-3-1 jasnou jedničkou na hrotu, přesto Vučinič podává nepochybně dobré výkony a střílí góly.

Padesát procent hráčových práv stále vlastní Lecce, kde Vučinič působil před současným angažmá, může tak částečně rozhodovat o Černohorcově minulosti. Zvlášť, když kolem 24letého hráče krouží týmy jako Real Madrid nebo Manchester United.

Lecce se však hráčovu setrvání v AS nijak nebrání. "S AS Řím máme dobré vztahy a Giallorossi jsou favoritem na jeho získání," prohlásil Guido Angelozzi, sportovní ředitel Lecce. "AS Řím je skvělý klub a jsem přesvědčen, že Vučiniče získá."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
M11

prekvapili me jeho dobre vykony v letosni sezone.. ale je zatim spatny v zakonceni... mohl mit tak 3x vice golu na svem konte... zahazuje strasne moc sanci... ale at zustane v AS tam se hodi... verim ze i zakonceni se zlepsi...

Reagovat
Slejdy

jj moje rec

Reagovat
Hafna

jo hodí se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle meho nazoru to neni rozhodne hrac kteremu svedci rozestaveni 4-5-1(respektive 4-2-3-1) Je to hrac do vapna a musi mit nekoho kde ho bude doplnovat tudiz by mu svedcil spise styl 4-4-2 tot muj nazor ale jinak potvrdil ze goly davat umi ale nedelal bych z nej hned hvezdu navstivte www.as-roma.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte už někam s těma vašima odkazama

Reagovat
smazaný uživatel

www.as-roma.cz

Reagovat
smazaný uživatel

www.as-roma.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí???

Reagovat
Slejdy

mlc mrdko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak vučinič? real nebo manchester? myslím že by seděl

Reagovat
Antijuve

On na MuFC a Real nemá, ale na AS to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

dolezite ze ty mas dostatok inteligencie nato aby si pouzival klavesnicu ... bez tvojich prispevkov by bol moj svet prazdny

Reagovat
Antijuve

Byl a jak, kluku jedna ušatá.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele