Vstupenky na generálku reprezentace před ME budou stát od 590 korun

25.04., 12:59
Aktuality
Petr Fousek (© FAČR)

V pátek začne volný prodej vstupenek na přípravný zápas českých fotbalistů proti Severní Makedonii, který se uskuteční 10. června v Hradci Králové. Fanoušci si na generálku národního mužstva před mistrovstvím Evropy v Německu budou moci pořídit lístky ve třech cenových relacích, a to od 590 do 990 korun. Fotbalová asociace ČR o tom informovala na svém webu.

Ve středu začal přednostní prodej pro permanentkáře královéhradeckého prvoligového klubu, pro veřejnost budou vstupenky k dispozici v síti Ticketportal od pátečních 14:00. Děti do 150 centimetrů budou mít lístky za polovinu ceny. Reprezentační A-tým se v nové Malšovické aréně pro 9300 diváků představí poprvé.

"Po rekordních návštěvách v Hradci Králové na ženskou reprezentaci a mužskou jednadvacítku nastal čas, abychom do Hradce přivedli také náš reprezentační A-tým mužů. Je to poslední příležitost vidět v domácím prostředí náš národní tým před mistrovstvím Evropy a nepochybuji, že v Malšovické aréně bude vládnout skvělá atmosféra jako při předchozích zápasech našich týmů," řekl předseda FAČR Petr Fousek.

Dá se předpokládat, že generálka bude vyprodaná. "Severní Makedonie má dobrý tým, což ukázala také v předchozích zápasech své těžké kvalifikace proti Anglii, Itálii či Ukrajině. Půjde o kvalitní prověrku a těšíme se na pravé domácí prostředí," uvedl trenér Ivan Hašek, který převzal reprezentaci v lednu.

Národní mužstvo se před Eurem sejde 2. června a hned odcestuje na soustředění do Rakouska, kde o pět dní později odehraje přípravné utkání s Maltou. Do dějiště šampionátu český celek vyrazí 13. června. O pět dní později vstoupí do své skupiny v Lipsku zápasem s Portugalskem, dalšími dvěma soupeři v základní části turnaje budou Gruzie a Turecko.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele