VRÁTÍM SE, UTVRZUJE LARSSON

15.02.2007, 16:39
Aktuality
Śvédský útočník Henrik Larsson, který je aktuálně na hostování v Manchesteru United, potvrdil, že se 12. března vrátí zpátky do Helsinborgu. Přesto si angažmá na Old Trafford nedokáže vynachválit.

35letý bývalý reprezentant přišel do Manchesteru v zimě, v době, kdy skončila švédská liga, ve které oblékal barvy již zmiňovaného Helsinborgu. Do Manchesteru odcházel s nálepkou uznávaného kanonýra, kterou si vydobyl v týmech jako Celtic Glasgow, FC Barcelona, či švédské reprezentaci. Zdravá konkurence v útoku týmu z Old Trafford evidentně prospěla, Henrik Larsson si až překvapivě snadno poradil se nástrahami obtížné Premier League a svými skvělými výkony na sebe upozornil od prvního zápasu v rudém dresu. Pro United to byla skutečně nadstandardní "výpomoc". Každý příběh však jednou končí...

Přestože se vedení Manchesteru nebránilo prodloužení spolupráce mezi klubem a Larssonem, 12. března se obávaný kanonýr definitivně vrací do rodného Švédska, kde bude opět válčit v dresu Helsinborgu. "Je to pro mě ohromné dobrodružství. Je to nádherné," nešetřil komplimenty pro anglický deník The Mirror, avšak dodal: "Přijel jsem v lednu a vracím se v březnu hrát zpátky do Švédska."

"Hodí se mi to. Jsem zde šťastný a pozitivně překvapen, že jsem hrál tolik, kolik jsem hrál. Je to neuvěřitelná legrace," řekl Larsson na závěr. Dodrží své slovo?

Autor: David Kubáň / eurosports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda. Chtěl jsem ho mít na očích ještě nějaký ten rok, je to jeden z nejlepších fotbalistů za poslední roky...

Reagovat
HOST*inzaghi

je to bůh, respek,respekt, respekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele