Vlastně není co hodnotit, posteskl si Jarolím

24.10.2007, 08:56
Aktuality
Pražská Slavia se včera nesmazatelně zapsala do historie Ligy mistrů, když na londýnském Emirates Stadium vyrovnala historicky nejvyšší porážku v prestižní klubové soutěži. Domácí Arsenal prvnímu celku Gambrinus ligy nasázel sedm branek a pro nikoho z hostujících hráčů tak nebylo snadné utkání hodnotit...

Trenér Karel Jarolím stáhl na levého obránce záložníka Daniela Pudila a od úvodních minut poslal na hřiště tři útočníky. Ofenzivní rozestavení nakonec na Arsenal neplatilo, naopak domácí si s obranou dělali, co chtěli a tvrdě trestali všechny chyby.

"Nic z toho, co jsme chtěli, jsme neudělali. Těžko se mi mluví, vlastně není co hodnotit. Arsenal nás přejel ve všech směrech, ve všech činnostech," uznal po utkání Jarolím.

Divit se nestačil především Martin Vaniak, sedm branek se pčece jenom neinkasuje každý den, navíc v případě zkušeného brankáře tomu tak bylo vůbec poprvé v kariéře. "Nejvíc jsem dostal pět gólů, tohle je silná káva. První gól s námi zamával, druhý byl skoro vlastní a třetí jsme si dali taky sami po mijí hrubce. Čekal jsem, že se zvedneme, že dáme gól a výsledek zkorigujeme. Ale přišla ta šílená desetiminutovka," připomíná Vaniak úvod druhé půle, v němž slávisté rychle inkasovali tři branky.

Jako sám voják v poli si občas musel připadat Stanislav Vlček. Jeho ofenzivně ladění spoluhráči totiž měli starosti s tím, jak zastavit ofenzivní smršť Arsenalu a kapitán Slavie tak zůstával na hrotu útoku často osamocen. "Zase jsme udělali hrubé chyby, pořád se to opakuje. V Lize mistrů jsme poprvé, učíme se a za to se platí. A my dneska zaplatili hodně draze," smutnil Vlček.

Fantastickou formu z úvodu sezony ptvrdil Cesc Fabregas. Nejlepší hráč Premier League za měsíc září dal dvě branky a svým spoluhráčům opět rozdával povedené přihrávky. "Víme, že musíme zůstat nohama na zemi. Dnes jsme odehráli skvělý zápas, každý hráč byl úžasný," prohlásil po utkání španělský záložník.

"Náznaky jsou velice dobré, ale až následující měsíc ukáže, jak na tom vlastně jsme. Hrajeme deset zápasů, osm z toho venku včetně toho víkendového v Liverpoolu," vyhlíží již další ligové boje manažer Arsene Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz, goal.com

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo to bylo keců, když tam prohrála Sparta, že Slávie by dopadla lépe atd. a ono hovno. Takže bych od některých fanoušků Slávie očekával za to omluvu, pač vy jste tam předvedli komedii a né fotbal.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale na jiných diskuzích se už dva Slávisti omluvili

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to byli Slávisti s charakterem

Reagovat
HOST*jirik

naprostej souhlas

Reagovat
HOST*

hele vy zasraní spartani jedni...jsem na vas zvedavej co predvedete ve ctvrtek.....slavka se alespoň snazila hrat narozdíl od vás....kecalové jedni

Reagovat
HOST*

slavia se snažila hrát nenech se vysmát

Reagovat
HOST*

co delas slavie stejne postoupi do dalsich bojů ligy majstrou.

Reagovat
HOST*

Ale slávka má za sebou teprve polovinu a těm dvoum těžkejm jeětě doma ukáže. Prosil bych si hodnotit až po odehrání odvetných zápasů. Ještě sparťani budou čumět. Jo a 3. kolo uefi je hodně blízko a to bych bral jako úspěšnou premiéru ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tady nehodnotí účast Slávie v LM, ale pouze zápas s Arsenalem.

Reagovat
HOST*Slávek

Všem Sparťanům se omlouváme a doufáme, že nám ukážou zítra proti proti Curychu pěkný útočný fotbal a dají jim taky sedmičku. S.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*toor

Tragedi sesivany

Reagovat
HOST*

a to ještě rosický řekl ,že nehráli nic extra,to bych chtěl vidět to extra

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni ani nemuseli hrát něco extra,, měli den, navíc podpořený hrubicemi Slavie. jenom si to ťukali, nikam se nehnali.. pohoda jazz

Reagovat
HOST*Karel

jo takze ty vlastne chces rict ze si tam slavka prohrala sama :D vis co chyby se delaj vetsinou proto protoze na tebe souper vivine tlak a ten oni neustali a proto delali ty chyby

roste jste mrdky a smitec

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jestli jsi viděl ve výkonu Arsenalu nějaké větší úsilí, tak jsi dement.. jenom si strkali míč, ve správnou chvíli přihráli na jednoho z útočníku, kteří si dělali vlastně co chtěli, hlavně Walcott.

Reagovat
HOST*

jenze na spartu tlak byl taky a oni takovy brutalni chyby nedelali tak proc se porad vymlouvate na to, ze proste byli ve velkym tlaku, kdyz hrali stejne jako kazdej zapas a vymlouvat se na to ze maji formu je volovina, vzdyt vy ji mate prece taky ne . A rikat, ze je arsenal nejlepsi v evrope, jenom protoze, ze Vas porazil a vede anglickou ligu je jeste vetsi blbost, protoze treba o vikendu muze dostat v klidu naklep od Liverpoolu. Navic jste vsichni psali, ze jste lepsi nez bolton, ale co jsem koukal tak by jste meli problemy i Derby County natoz konkurovat zbylejm 18 tymum.

Reagovat
HOST*

na uvod nejsem slavista,jen k tomu boltonu,ten celych 90 min. nevylezl z vapna a vystrelil jednou smerem k brance,myslim ze p.Jarolim zvolil velmi spatnou taktiku,s Arsenalem fotbal hrat nelze,obrana prilis nahore a ty kontry byly smrtelne,meli zustat v deseti ve vapne.

Reagovat
HOST*

jj, po bitve...zname, myslim ze taktika byla dobra, ale Slavia zkratka dela neskutecne moc chyb a pak nestiha ... pomohl tomu i ten rychly gol, znervozneli(nervozni uz byli i na zacatku )...a jak rikas ty, tak kdyby zustali pred vapnem nebylo by to o sedm, ale treba o dva, tri ..prohrali by stejne, s tim vykonem na body s Arsenalem nemeli...treba za rok dva, doufejme ze do UEFY se letos dostanou a to sebevedomi v Evrope ziskaji, protoze v lize jim to zatim jde..

Reagovat
HOST*

hele vy zasraní spartani jedni...jsem na vas zvedavej co predvedete ve ctvrtek.....slavka se alespoň snazila hrat narozdíl od vás....kecalové jedni

Reagovat
HOST*

já bych řek teda že rosický nehrál nějak extra..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě mrzí, že nám slavia udělala takovou ostudu v LM. Spartani jsou sice paka namyšlený, ale asi to zvýšené seběvědomí je v lm potřeba. Zápas jsem viděl a rozhodně nesouhlasím, že Slavka měla šanci na úspěch. Arsenal je rozjetej a všem Českých fandům nastavil zrcadlo o náší "super" soutěži.

Reagovat
HOST*Doxy

Krásný příklad rozdílu ,,přístupu'' k profi fotbalu.a ještě-přece Rosický nebude poletovat za národˇák,když mu prachy jdou z Arsenalu.Viz sobotní fotbal-Arsenal-Bolton.To běhal jak čipera.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kecy.. nehrál nic extra v sobotu ani včera..

Reagovat
HOST*saraaco

ja bych chtěl vidět tebe jak bys tam poletoval po zranění. Brückner ho chtěl šetřit na případný neúspěch v německu.

Reagovat
HOST*alias

Když se slávisti chtěli povozit na kolotoči nemuseli jezdit až do Londýna, to si mohli zajít na Matějskou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Pedrozzz

Masakr holt, no. Ale druhý zázrak během týdne jsme přeci čekat nemohli, já myslím, že je to logický obraz v rozdílu aktuálního rozložení sil. Upřímně řečeno nevím, čím by se dal momentálně Arsenal porazit, jedině by musel asi sám sebe, což jim ale herní pohoda a psychická odolnost asi hned tak nedovolí. Uvidíme, co tam uhraje Steaua, Sparta by tam možná dneska taky dostala větší výprask, než v rozhodnuté odvetě předkola. O to více smutný a zarážející je fakt, že Slavia je vedoucím mužstvem naší nejvyšší soutěže...

Reagovat
HOST*

ale do pice s kazdym se da hrat nedelejte z nich bohy ale od prvni minuty z nich byli posrani to se pak spatne hraje

Reagovat
hawk

Chtel bych jen dodat, ze vsichni vedeli jak bude hrat Arsenal a hrat s nima otevrenou hru je sebevrazda. Dale bylo videt, ze se vubec Slavie nepoucila se Sevillou, takze jestli takhle bude pokracovat, tak ji posledni misto se Sevillou nemine. Podivejte na Steau, ta sice nehraje extremne ofenzivni fotbal venku, ale snazi se zacit z jistej obrany coz je presnej opak slavie. A doma je extremne nebezpecne, Arsenal se o tom uz presvedcil a Slavia brzo taky, protoze pochybuju, ze tam neco uhrajou.

Reagovat
HOST*

to vcerejsi rozestaveni to sem taky nepochopil,pudil v obrane trochu uz picoviny

Reagovat
HOST*

kazdopadne sparta ani slavia na evropu nemaji!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak podlě mě na evropu mají, jestli tím myslíš evropské poháry.. nemají na špičkové evropské kluby.

Reagovat
HOST*

maji tak na UEFU ale ne na ligu mistrů, tam nemaj co dělat..

Reagovat
HOST*

hele vy zasraní spartani jedni...jsem na vas zvedavej co predvedete ve ctvrtek.....slavka se alespoň snazila hrat narozdíl od vás....kecalové jedni

Reagovat
HOST*Dadic

tady dávám příklad fanouškům Sparty: http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=13717&typ=diskuse

my se alespoň nevymlouváme...

Reagovat
smazaný uživatel

je to obrovska ostuda..prohrat 7:0? no tak to je mazec ten zapas sem videl Arsenal hral fantasticky a ma velkou sanci vyhrat ligu mistru...jinak Forza Juve!!!

Reagovat
HOST*

TOJE DOBŘE ŽE JSTE DOSTALI PŘES DRŽKU. SNAD SE VRÁTÍTE KONEČNĚ NA ZEM.ATRAKCE JMENEM SLÁVIE DO LIGY MISTRŮ NEPATŘÍ.SNAD SKONČÍTE AŽ NA 4 MÍSTĚ A NEBUDETE NADÁLE DĚLAT OSTUDU V EVROPĚ.

Reagovat
HOST*Antislavista (Sparťan)

Tak jenom abych to schrnul Slavia hrala prd, všicni jste tady řekli jeden důvod proč slavka prohrála a svým způsobem je to pravda. Špatné rozestavení, naivní prohlášení před zápasem a dobrá forma arsenalu to vše je pravda, tady aspoň každej slavista vidí, že slavia na ligu mistrů nemá a taky nevím proč se tam cpala

Reagovat
HOST*

jezisi ty si pica

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, sice spokojenost s prvním místem, výhrou v derby a hlavně účastí v LM, ale včera sem to po 4. gólu zabalil a šel psát laborky. Měli sme to snad radši zabetonovat a odvézt si čtyřku, případně přibrat pár bohemáků z neděle, kontumace 3:0 by byla asi míň potupná. Hlavně aby to nemělo následky. Nejvíc škoda Vaniakovi chyby, pak se tým položil.

Reagovat
Xavi

Nesouhlasím, že jsme to měli radši zabetonovat. No jasně po bitvě je každej generál a hned jsou všichni chytří jak se mělo hrát (neber osobně). Ale i AS loni dostal sedmičku, to se prostě stane no. Hlavně nevěšet hlavy a dál hrát svoji hru.

Reagovat
HOST*

já bych souhlasil s tou betonárnou...nebylo by to tak potupný...

Reagovat
HOST*

jo jo vsech deset se melo postavit do branky na brankovou caru

Reagovat
HOST*wector

Nj, ale Sevilla ukázala, že nemáme na to hrát otevřenou partii s elitou. Je zase pravda, že Slavia betonovat neumí, nemá na to ani vhodné hráče. Ale prostě s těmahle týmama je z pohledu výsledku lepší zvolit možnost "snad to ubráníme" než "zkusíme to, třeba dáme góla".

S tim generálem je to blbost, můj tým dostal sedmičku, to je jak bejt bažantem.

Reagovat
Xavi

S tím generálem jsem to nemyslel na tebe.

Já si myslím, že by Slávie měla hrát pořád svoji hru. Prohrála díky svým individuálním chybám. Ale ty se dají časem odstranit, čím víc budou hrát takových zápasů, tím to bude lepší, teda jestli se udrží kádr. A taky trochu toho štěstíčka by to chtělo, ikdyž v LM se takové chyby vědšinou trestají.

Reagovat
smazaný uživatel

On to teď řekl dobře Tobiáš - někdy je prostě potřeba to uzavřít a zapomenout na nějaké útočení - prostě betonovat. OK, taky je mi sympatické, že se snažíme hrát otevřenou partii, ale je třeba znát své hranice. Když na tebe pude parta cikorek, tak prostě zdrhneš, protože víš, že se neubráníš. Z pohledu potenciálního postupu je třeba hrát hlavně takticky, když je jasné, že to nepude tradičníma metodama, tak zkusit jiné. Sevilla v tomhle měla být varováním.

V zimě je třeba dotáhnout ještě jednoho slušného stopera, takhle už tp díl nejde.

Reagovat
HOST*mick

Slávie jsou přeci borci.jinak by se tak o ní nepsalo.Dělá dobré jméno celýmu fotbalu. .Hoši děkujem.Jen tak dál

Reagovat
HOST*

hele vy zasraní spartani jedni...jsem na vas zvedavej co predvedete ve ctvrtek.....slavka se alespoň snazila hrat narozdíl od vás....kecalové jedni

Reagovat
HOST*

ted si jim to pekne nandal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to píšeš tolikrát? Jednou ten kec stačil!!!

Reagovat
HOST*

si delas prdel ne???Slavia se snazila hrat??? jezisi tak to nechci videt az hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas pravdu jestli se Slavia snazila hrat tak ja jsem buh fotbalu a tim to vam reknu vysledek Slavia-Arsenal 0:6 aspon trosku zlepseni

Reagovat
smazaný uživatel

no, snažila se dost. Arsenal jim za snahu dal sedmičku ...

Reagovat
HOST*zukkino

Trener Jarolím by měl vyfásnout pořádnou pokutu(on ví za co)!!!Arsenal měl jen příjemný trenink (viz.patička po které padl další gol)!!!Někteří hráči Slavie, by měli sami ukončit angažmá...(viz.Vlček či Ivana)...Pokolikáté už šel Vlček sám na brankáře a POKAŽDÉ,znovu opakuji, POKAŽDÉ dotyčného přímo napálí...Je to hnus fialovej velebnosti...

Reagovat
HOST*

co to tu meles vlcek ani jednou nevystreli tak se zrychtuj pico blba

Reagovat
HOST*

co to tu meles vlcek ani jednou nevystrelil tak se zrychtuj pico blba

Reagovat
HOST*dON dANI oCHO

Co se dá dělat, no. Je to ostuda ale pravej slávista to přejde, vždycky sme s váma, po výhře i po prohře!!! A sparťani ať mlčí, do Champions League se nedostali, a když už tam byli, tak až na jednu výjmku všechno podělali, viz 5:0 od skoro béčka Lyonu nebo výsledky s Thunem etc. SLAVIA 4EVER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to zasrali

Reagovat
smazaný uživatel

slavia se chtela pokusit udelat diru do sveta a vono jim to vyslo

Reagovat
HOST*Koty

Tak nam Slavia zase jednou dokazala,jaky je to spickovy klub a ze prece oni nikdy nebreci.To je pravda,fnukaji jen jeji fanousci,kteri ani nevi kde ma Slavie stadion.Je to tezky hrat porad venku.Kazdopadne Slavie je a bude porad ve vsem druha.A kdyz uz se jim povede nejaky uspech a nekam postoupi tak udelaji takovou ostudu,ktera se nepovedla zatim nikomu.Aspon v ty ostude jste prvni.No udelat ze dvou zapasu skore 11 ku 2 to je docela umeni.Sedm golu,takovy maly Sarajevo.Dostat tolik golu,to je jak polocas v hazeny.A pomalicku se zacnete hroutit jako vzdy.Uz jste vypadli v poharu,ale to byl tezkej souper,to se bere.Mozna by uhral s Arsenalem lepsi vysledek jak vy.Takze si pamatujte,blbouni sesivany,muzete obcas neco vyhrat,ale budete vecne druhy a nejlepsi ostudy.Nemate a nikdy mit nebudete to co ma SPARTA odjakziva,srdce valecniku

Reagovat
HOST*

Asi si zapomnel na vase dve poslední vystoupení v LM kdy jste v základních skupinách dohromady posbírali 3 body...ale u nás se rychle zapomíná takže mě to nepřekvapuje

Reagovat
HOST*Cecs Fabregas

www.fabregas.wbs.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele