Villeneuve očekává, že Thuram ukončí kariéru

27.07.2008, 17:37
Aktuality
Lilianu Thuramovi je 36 let a jeho kariéra se chýlila ke konci, kopačky na hřebík ale pověsí zřejmě o něco dříve. Toho názoru je alespoň prezident PSG Charles Villeneuve...

Thuramovi na konci června vypršela smlouva v Barceloně a jeho novým zaměstnavatelem se měl stát klub z hlavního města Francie. Došlo i k dohodě o podmínkách smlouvy, jenomže pak přišel šok. Zdravotní prohlídka u bývalého obránce Juventusu odhalila srdeční vadu a celý transfer byl odložen.

"Nejpravděpodobnější je, že Thuram se rozhodne ukončit kariéru, a to i v případě dobrých výsledků druhého vyšetření. Celá jeho rodina v čele se dvěma sestrami ho k tlačí tímto směrem. Po neobyčejné kariéře, kterou má za sebou, si podobně jako já myslí, že je hloupé riskovat ve věku 36 let," prohlásil Villeneuve.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Měl jsem ho z francouzské repre po Zizouovi vždy neradši. Bude mi chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

bude ho škoda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sem si precet titulek, tak sem myslel, ze do fotbalu uz mluvi i hvezdy z f1

Reagovat
fabec1222

legenda francie

Reagovat
smazaný uživatel

Barsa je i bez neho strašně nabitá... ale je ho škoda nepopíram

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele