Villarreal stále chce De Guzmana, ten není proti

30.08.2011, 19:56
Aktuality
Poslední den budou mít zítra agenti, manažeři a sportovní ředitelé na doplnění svých kádrů a jednu posilu by rád získal i Villarreal. Žlutá ponorka hledá na palubu náhradu za Santiho Cazorlu a tou by se mohl stát Jonathan de Guzman. Jedná se o zájem dlouhodobější a sám záložník by byl rád, kdyby se transfer uskutečnil...

Nizozemskému záložníkovi před rokem vypršela smlouva ve Feyenoordu a jako volný hráč se na tři sezony upsal Mallorce. Velkou neznámou měl být jeho zdravotní stav, jelikož ho často limitovaly problémy s kolenem, 23letý fotbalista ale žádná vážná zranění neprodělal a naskočil do 33 ligových zápasů.

Čtyřiatřicátý start v Primera Division si pak na své konto připsal v neděli odpoledne, když jedinou brankou rozhodl o výhře nad Espanyolem. Je otázkou, zda se nejednalo o poslední start za Mallorku.

"Doufáme, že přestup dostane zelenou, protože Jonathan by do Villarrealu rád odešel," sdělil v rozhovoru pro Voetbal International agent Jan de Visser.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v tom spanelsku hral predtim on nebo bracha?

Reagovat
Kily

ani jedno, ani druhé, jenom shoda jmen, za Depor hrával Julian de Guzman a to je Kanaďan (teď hraje za Toronto)

Reagovat
smazaný uživatel

su to bratia, aj ked medzinarodni

Reagovat
Kily

já jsem si říkal, že jsem to spojení slyšel, díky

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě by jsi měl vědět že Jonathan je jeho mladší bratr

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale na týdle fotce mi připomíná Pierra van Hooijdonka

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě jedna věc. De Guzman zatím reprezentoval Nizozemsko pouze na OH v roce 2008, může tedy ještě teoreticky nastoupit za rodnou Kanadu nebo už má smůlu a ty zápasy v Pekingu se počítají jako starty na seniorské úrovni?

Reagovat
Xavi

Pro Mallorcu by to bylo velké oslabení, ale na to jsou zvyklí.

Pro Villarreal parádní posila, ale né náhrada za Cazorlu, když hraje jiný post.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele