Villarreal přišel o zraněného kapitána Bruna Soriana

12.02.2015, 16:49
Aktuality
Villarreal včera prohrál na půdě Barcelony 1:3 a vzdálila se mu účast ve finále letošního ročníku Copa del Rey, kromě toho přišel o jednoho ze svých klíčových hráčů. Duel v Katalánsku nedohrál záložník a kapitán Bruno Soriano, jehož čeká delší pauza...

Třicetiletý fotbalista utrpěl v prvním poločase zranění kolena a na trávníku ho nahradil Manuel Trigueros. Soriano se následně podrobil vyšetření a mimo hru bude minimálně dva měsíce. Šest týdnů přitom bude jeho nohu "zdobit" sádra.

Soriano je neodmyslitelnou součástí základní sestavy Villarrealu a v lize letos přišel jenom o jeden zápas.

Žlutá ponorka v tuto chvíli stále bojuje na třech frontách. Vedle domácího poháru je ve hře i v Evropské lize, kde na ní v prvním kole vyřazovací fáze čeká Salzburg. V Primera División pak bojuje s Valencií a Sevillou o čtvrtou příčku zaručující start v předkole Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Jeden z nejdulezitejsich hracu pro tym v cele Primere. To jsem teda zvedav, jak si s tim Ponorka poradi. Na stred maji jenom Triguerose a Pinu, pripadne Jonathana no....

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan sa zranil

Reagovat
Rage

Tohle bylo prostě neodvratné přitom kolik zápsu v poslední době hrajem a kolik je na to hráčů. Bohužel se to stalo u Bruna, což si teď dost dobře nedovedu představit jak bez něho bude hra vypadat. Nejde jenom o jeho fotbalovou kvalitu, ale hlavně o to, že pro Villarreal prostě žije. Takový srdcař je v dnešní době naprostá rarita a to jak on dokázal vymotivovat tým, teď nemá kdo převzít. Vidím to teď na těžký boj o šesté místo a vypadnutí z EL možná už na Salzburku. Snad se budu plést, ale mám pocit, že to takhle dopadne.

A nevím co je pravdy na zranění kolene, já četl, že má zlomenou lýtkovou kost a to na více než jedné stránce.

Mimochodem JDosSantos je asi taky zraněný, ale to by mělo být snad brzo v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá rarita,i my bychom potřebovali někoho kdo je klubově věrný ,ale když je to aprostá rarita,tak jej asi mít nebudeme.

Ale vážně - myslím,že bez něj to taková hrůza nebude,je srdcař,ale fotbalově nahraditelný. A pokud má takový vliv,bude stačit i v kabině.

Přišlo mi,že jak se zranil, byly ponorky fotbalovější.

Reagovat
Rage

Fotbalově nahraditelný? A kým asi tak prosimtě? Kdy si naposledy viděl sestavu Villarrealu a její náhradníky?

Po jeho zranění jsme byli fotbalovější? Mě zase přišlo, že po jeho zranění se rozpadla jakákoliv koncepce obranné hry a bylo jenom otázkou času kdy a kolik gólů dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím , že jsem viděl sestavu Villarrealu častěji než ty tu barcelonskou , když píšeš o klubové věrnosti takové údaej. Ale mně to tak prostě přišlo , bylo to i tím ,že Barca se už asi dále tak do útoku nehnala a přišel jim výsledek dostačující , Villarreal pak lépe přecházel do útoku,i když šancí si moc nevytvořil.

Reagovat
Rage

Já píšu, že je Bruno rarita v klubové věrnosti a ne že je jediný na světě. Nikde nepíšu, že v Barceloně nikdo takový není.

Pro jistotu ti napíšu význam slova rarita - vzácnost, zvláštnost. Tedy ne jedinečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá rarita,tedy naprostá zvláštnost není jedinečnost? Já bych řekl,že jo. A při bližším ohledání zjistíš,že v každém třetím klubu je skoro vždyaspoň jedna taková nějaká naprostá rarita.

Reagovat
Rage

Dobře, tak jmenuj 6-7 klubů v La Lize, které mají ve svém týmu hráče staršího dejme tomu 25, který nikdy nehrál za jiný klub než je ten ve kterém momentálně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca,Real,Villarreal,La Coruňa, Sociedad,Bilbao a věřím,že i Eibar, na ostatní jsem se nedíval. Nedělej z Bruna naprostou raritu ,to bude stačit. I když neříkám ,že za něj nemáš být rád, já jsem moc rád za Puyola,Xaviho ,Iniestu , Messiho , jakož jsou za legendy(ne rarity) rádi všude.

Reagovat
Rage

Tak třeba v Deporu jsem nikoho takového (dle soupisky EF) nenašel a o Eibaru silně pochybuju, když ještě dva roky zpátky hráli Segundu B. Mimochodem Messi, stejně jako Puyol, nesplňují moje kritéria. Dobrá tak jsem tam to naprostá psát nemusel, ale rarity to jsou protože takových hráčů je opravdu málo.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké jsou ty kritéria pls??

Reagovat
Rage

Kritérium je člověk, který umí číst a vyzná se v psaném textu, takže to ty bohužel nesplňuješ.

Reagovat
10FKK

Proč machruješ? Bruno hrál za žáky v Artana CF, tak jaký je rozdíl mezi ním a třeba Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu nerozumím, Messi ne, Puyol ne(!), Pablo z La Coruni taky ne , z Eibaru nikdo ,protože hráli Segundu , jenom Bruno je naprostá rarita, přestože taky hrál jinde i Segundu . A ještě toho ,kdo se ptá na kritéria nazveš analfabetem , jenom proto , že tomu stejně jako já nerozumí. Budu muset tuto debatu ukončit, protože ji shledávám nesmyslnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol je praveze ideal tej tvojej rarity.

Reagovat
smazaný uživatel

my nemáme klubově věrné hráče???

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bylo na mě, tak jsem to samozřejmě myslel ironicky. Stále si myslím, že mnoho hráčů Barcelony je příkladem klubové věrnosti a Barcelona je příkladem dobré práce s mládeží. Až je to trnem v oku nejen jiným fandům, ale i různým mocipánům , kteří pak dělají takové kroky, po kterých si přijdou na své nejvíc ti ,co o tom nic neví.

Reagovat
houdic

Hele Rage, když máš v oblíbenejch klubech Slávia Orlové, to znáš Tomáše Kuču ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je tragedie doslova pro Villarreal! Temer nenahraditelny hrac pro Ponorku, tohle bude obtizne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim ale jakoze fandim

Reagovat
ACSeRw!n

jj vidim..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele