Villarreal po pohárové blamáži odvolal kouče Garrida

22.12.2011, 09:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Radim Šantrůček, ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
Oxbow

Ty jo, je mi ho lito ale ty vysledky mel bohuzel katastrofalni ....

Reagovat
smazaný uživatel

nepiš prosím, že Garrido měl katastrofální výsledky, katastrofální výsledky měl Villareal.

Reagovat
Y.N.W.A

ty se teda chytáš za slovo... takže Garrido, coby hlavní kouč týmů, špatné výsledky neměl? ...opravdu se to ani trochu, trošišišičku, prostě říct nedá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to trochu upřesním, tým, který vedl trenér Garrido měl katastrofální výsledky a hlavní trenér nese pochopitelně za výsledky a herní projev týmu plnou zodpovědnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nějaký důležitý člověče...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nejsem důležitý, ale uživateli Y.N.W.A se nelíbil můj první příspěvek, tak jsem ten druhý napsal jako pyča

Reagovat
Y.N.W.A

i ten první

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zjevně jsem se nevyjádřil dobře, ale uznej sám, že se vina až moc hází jen na trenéry. Co má dělal chudák Boas v Chelsea, když si ti jeho lemplové dávají každej druhej zápas vlastňáka.

Reagovat
Kily

odejít, jelikož není schopen vymyslet taktiku, díky níž by přehrával drtivou většinu soupeřů, jak by se na tým s takovým kádrem slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

S taktikou souhlasím, jejich herní systém se zatím jeví dosti zmateně. Ale jednotlivci mu svými chybami moc nepomáhají.

Reagovat
Y.N.W.A

takhle, trenér je zodpovědnej za předvedenou hru, která vede k dobrejm výsledkům... a v tomto případě je bohužel obojí špatný ...jinak kdyby šlo jen o nešťastný momenty, srážející výsledkově jinak dobrou hru, pak OK

Reagovat
Y.N.W.A

letos se to bohužel sešlo, všechno špatný... snad se žlutá ponorka zvedne, svým herním stylem byla v Evropě oživením

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé je, že hra Ponorek byla loni tak hrozně podobná hře Barcelony a přitom je u jednoho ta hra popisována jako "oživení" a u druhého "nuda". Proč asi ...

Reagovat
j_mrazik

Protože soupeři proti nim hráli jinak. A oni to i rychleji dávali od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Barci to dávají od nohy dostatečně rychle. Dokonce tak rychle, že často dlouhé minuty nenechává k míči soupeře čuchnout ...

Reagovat
j_mrazik

Přeci vám nebudou běhat za stoperama, kteří si to přihrávají do zblbnutí. Jde o to, že za nima třeba i běhali, protože z nich neměli tolik strach a oni chodili do otevřenější obrany. Jakmile se s váma hraje "rovina", tak je to často cesta do pekel. I když vlastně na Emirates to vyšlo hezky.

Reagovat
Infi

Stopeři si ale ten balón běžně vymění jednou/dvakrát a jde se kupředu.

Reagovat
valloire

Jenže Barca si často přihrává do zblbnutí kolem středovýho kruhu a nejeví vůbec zájem o útočení. A to je ta nuda.

Reagovat
raduinho

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to napsal takhle - kdyby lidi napsali, že vyhrávání Barci je nuda, tak to beru a vlastně s nima souhlasím. Být podobně dominantní jiný klub, tak mě to taky asi štve.

Ale lidi píšou, že HRA BARCELONY je nuda. A to prostě není objektivně pravda. Viz třeba Ponorky. Hrají podobně a hned je ta hra chválena.

Reagovat
Y.N.W.A

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Villarreal nevim, ale hra Barcelony proste pro me nuda je. Uznavam, i kdyz ten klub nemusim, ze je momentalne asi 2-3 rokem nejlepsi na svete, ale styl, ktery hraje mi nic nerika, nebavi me. Proti PD nic nemam a treba hra Madridu co jsem se letos taky uz nekolikrat dival mi neskutecne imponovala tou rychlosti a prechodem do utoku.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Y.N.W.A

jj, podobný styl jo, nicméně pro mě Barca žádnou nudou není... miluju každej dotek míče, zpracování, příhru z první, napadání po ztrátě míče... ňák jsem se nepoddal té módě odsuzovat hru nejlepšího současného mužstva světa

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Josifek

Ponorky mi přišli v kombinaci takový svižnjěší a hlavně přímočařejší než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby byly, tak prostě ten rozpor tam jednoznačný je.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kvůli tomu, že jeden fotbal stojí 80 mega a druhý 450. Dát dohromady takhle nabušenou zálohu plnou Španělů se jim ale opravdu povedlo, sklízeli za to zasloužené tiki-taka ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak lidem hodnotícím u TV fotbal předváděný jednotlivými mužstvy může být jedno, kolik ten a ten mančaft stál. Cena hráčů na hodnocení "nuda" vs. "oživení" nemůže mít vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Loňský podzim nádhera. Hra podobná Barceloně. Na jaře to bylo ale už znatelně horší. Podzim katastrofa. Zdá se mi, že Garrido těžil ze znalosti klubu. Možná se mu podařilo ty hráče namotivovat. Ale časem se mu to začalo sypat. A nemyslím, že by to bylo odchodem Santiho.Ten sice byl důležitej, ale zdál se mi nahraditelnej.

Popravdě už nejsem úplně přesvědčený o Garridových kvalitách. Ale uvidíme. Práci by neměl mít problém sehnat. A pak se teprve ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

10.04.2011 Valencie 5:0 Villareal - od tohodle zápasu je nepoznávám. Do tý doby to táhli na třetí flek a vypadalo to na výhru v Evropský lize, pak dostali šišku od Valencie, následně je zrubalo Porto a šli úplně do květáku. Nechápu, nechápu, nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

ee, oni hráli hůř už dýl předtím. Nevím ani proč a kde se to zlomilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale do tý doby pořád hodně vyhrávali a v tej EL to byla celkem spanilá jízda. Jak se může během jedný sezoný tým takhle změnit? Mě to prostě hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím.

Ale pamatuju si jejich hru na podzim a to byl válec. Dávali si to nádherně. Jaro už jim tak nevyšlo. Dokonce se nechávali v některých mačích přehrát, což na podzim nebylo možné.

Garridovi něco kikslo a asi ani on neví, co.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě to co by mě zajímalo. Pořád čekám článek o tom jak hráči nedostali zaplaceno, jak se hráči pohádali s trenérem, nebo trenér s vedením, ale nic. Kdyby rozprodávali pilíře jako Valencie, tak to taky pochopím, kdyby se jim zranil Rosi, nebo něco, ale ten tým prostě ,,jenom" přestal hrát. To prostě nedává smysl.

Reagovat
Puskas

Nesleduji šp. fotbal, ale přijde i, že podobných případů by se našlo i v minulosti, kdy klub ze suterénu vyskočil nahoru a když dosáhl svého vrcholu, začalstagnovat a pomaličku upadat. Ono totiž hrát trvale takto nahoře vyžaduje víc než jen kvalitu v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ale jako den a noc. Chápu, když se některý mužstvo vystřelí krátkodobě do špičky souhrou náhod - hodně červených pro soupeře, velká kupa štěstí, krátkodobá motivace ... Ale Villarreal byl nahoře právě kvůli své nádherný hře, kdy soupeřům bral vzduch. A to je na tom to nejdivnější. Vlastně za pár měsíců se jim to sesulo ...

Reagovat
Puskas

Já to chápu, ale zaběhlé firmy jsou na vrcholu dlouho i proto, že jsou zvyklé na dlouhodobý tlak, umí si na toto vybrat hráče a pak s nimi i podle toho pracovat.Dostat se mezi smetánku je snazší než se mezi ní dlouhodobě udržet. Ono jinak se nastupuje proti Realu a jinak proti Villarealu. Může to být momentální jev - ten velký výkyv.

Reagovat
Puskas

Došel v ponorce vzduch...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu mají ponorky neustále zraněnejch hned několik hráčů (ze základky)...uzdraví se jeden a zraní se dva. Myslím, že už po zimě budou hrát o dost lépe...a nebude to novým trenérem.

Reagovat
Liquid

jednoznačně nejsympatičtější španělský klub, je to škoda, že jsou v takových sr*čkách, škoda že tehdy Riquelme neproměnil tu penaltu, na finále LM těžko v nadcházejícím desetiletí dosáhnou

Reagovat
Kily

dalo se to čekat, uzdravila se mu drtivá většina hráčů a s tím nepřišlo nějaké zlepšení herního projevu a naopak se dostavily horší výsledky. Škoda, ale v Mnichově se mi ponorka zamlouvala, tam jsem doufal, že už je to nejhorší za ní a vrátí se tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

stava sa aj v lepších kluboch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele