VILLARREAL LANAŘÍ ZAHRANIČNÍ POSILY

18.05.2007, 11:03
Aktuality
Villarreal bude v létě opět posilovat. Před rokem na El Madrigal zamířili Robert Pires, Pascal Cygan, Nihat Kahveci, nebo Cani, letos by je mohli následovat Claudio Pizarro a Kostas Katsounanis...

"Pizarro je skvělý hráč a my jeho kvality moc dobře známe. Kdyby to záleželo pouze na nás, tak už by byl ve Villarrealu, ale je to komplikované. Hráč má obrovské schopnosti a v červnu mu končí smlouva, zájem o něho však má spousta klubů," prohlásil šéf "Žluté ponorky" Fernando Roig.

Peruánský útočník bude jedním z řady fotbalistů, kteří v létě opustí Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub zakončí letošní sezónu bez zisku trofeje a v příštím ročníku navíc nebude hrát milionářskou Ligu mistrů. Pizarro bude ostatním klubům k dispozici zdarma a už se také ozvali první zájemci o jeho služby. Mezi nimi údajně jsou například Barcelona a Juventus Turín.

Vedle Pizarra by španělský klub mohl posílit také Kostas Katsounanis. 27letý řecký záložník je v současné době hráčem Benfiky Lisabon a ve Villarrealu prý již připravují formální nabídku na jeho přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele