Villa: Grant nepatří do stejné ligy, jako Mourinho

01.10.2007, 15:45
Aktuality
Už třetí souboj během několika měsíců svedou Valencia a Chelsea. Ve čtvrtfinále loňského ročníku Ligy mistrů byl úspěšnější anglický klub, ve středu ale bude favoritem Valencia. Blues totiž chybí hned několik opor a kanonýr David Villa vidí výhodu svého týmu rovněž v osobě soupeřova manažera...

"Nový trenér Avram Grant nepatří do stejné ligy, jako Jose Mourinho. Granta neznám, ale nemyslím si, že je na stejné úrovni. Viděl jsem kousek z jejich porážky 0:2 od Manchesteru United a ten tým se nedal vůbec srovnat s Chelsea, proti které jsme loni hráli," domnívá se Villa.

Právě pro španělského reprezentanta bude duel s Chelsea velice pikantní. Během letních měsíců se často spekulovalo o zájmu Chelsea o Villu, který se však nakonec k velké radosti všech fanoušků Valencie rozhodl i nadále dávat branky na Mestalle. Villa na tom v tomto ohledu není vůbec špatně - za svůj současný klub odehrál po příchodu ze Zaragozy zatím 110 utkání a do černého poslal 53 míčů. Ten zatím poslední včera večer, kdy jedinou trefou rozhodl o výhře Valencie na hřišti Huelvy.

"Chelsea o mě sháněla informace a bylo jasné, že Mourinho měl zájem. V Chelsea možná byly nějaké neshody, protože oficiální nabídka nikdy nedorazila. Ve Valencii jsem spokojený, protože to je jeden z nejlepších klubů v Evropě a v tuto chvíli je určitě kvalitnější než Chelsea," domnívá se Villa.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

7:0 aspon Villa 4góly a David Silva 3góly

Reagovat
HOST*

ses asi peknej kokot ze...aji kdyby to mel byt vtip tak je debilni ;)

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

omg

Reagovat
HOST*

ja myslim ze jedinej kdo je tu kokot tak ses ty

Reagovat
smazaný uživatel

si jebnuty co mu nadavas ty fas posrany zbytocne len kazis dobru mienku fora!!!!

Reagovat
HOST*Darkbrain

bez si ty sve sprostarny psat jinam, pis je treba cernou kridou do komina...

Reagovat
HOST*allezvous

Já myslím, že bude stačit bohatě 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Juna

Moc dobře každej vi, ze Grant je picu.s na entou, zlatej Mourinho nevim proc ho vyhodili - nebo uvedli, ze se vzajemne domluvili na odchodu, ted budou prohravat jen a ty slibi, ze bude lepsi fotbal - kde nic, tu nic

Reagovat
smazaný uživatel

V stredu jednoznacne vyhrame niet pochyb teraz je chelsea uplne vrici hlavne psychicky a toto musime vyuzit pome Los Che!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
HOST*

No já bych zase tu Chelsea nepodceňoval...Má určitě kvalitnější kádr než Valencie, co se týká jmen...Záleží jak do Grant poskládá, ale pro Valencii to nebude lehký

Reagovat
HOST*cat killer

jmena zapas nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

jmena nic neznamenaji, dulezity je tymovy vykon, a ten chelsea v posledni dobe nepodava, neni schopna dat gol, jednicka je v tomto zapase tutova

Reagovat
HOST*

To jo

Reagovat
HOST*cronaldo

myslim si to iste co vy ze grant nedosahuje urovne mourinha i ked ho velmi nemam rad ale skuste dat sancu aj grantovi ...neodsudzujte hned..

Reagovat
HOST*

spravny názor ;)

Reagovat
HOST*

Lets go Netopejras!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mám 1 s kurzem 2,35 tak myslým že je to přehnaně vymrštěné když Chelsea dokáže aj remízovat s Fulhamem taková ostuda měly by jse červenyt zato Valencie samá výhra tak myslým že to bude jasné ale pobavíme se až po zápase

Reagovat
HOST*Romanulus

Grant je totalni exot jako kdybych ja zacal hrat na housle

Nemuzete z Kostalkovic jit trenovat Bayern.Vsechno ma svuj vyvoj a Izraelska liga a Pemier to je trochu jina sorta.

Reagovat
HOST*tihe

fandím chelsea,ale bohužel maj trenéra který je uplně na nic!doufám že tam brzo skončí!ale 7 ani 5 tam nedostanou

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*El Caz

tohodle chlapíka já žeru,doufám, že zůstane na Mestalle do konce kariéry a kdyby snad měl přestoupit mezi ty zkurvence do Chelsea tak přestávám koukat na fotbal!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele