VIERI MOŽNÁ NA ODCHODU Z INTERU

25.03.2003, 20:52
Aktuality
Italský útočník Interu Milán Christian Vieri zřejmě v létě přestoupí do jiného týmu. Fenomenální italský reprezentant je tím velice zaskočen. Oznámil to prezident klubu Massimo Moratti...

"Bobo" Vieri měl již dříve rozepře s argentinským trenérem Hectorem Cúprem, ale dnes doufá, že je vše zažehnáno. "Nikdy jsem nepožádal o přestup a nevím, proč se mě klub hodlá zbavit. Opravdu mě to velice překvapilo. Musím si o tom promluvit s prezidentem Morattim," uvedl Ital.

Mezi největší zájemce o jeho služby patří Manchester United. Spekuluje se také o možné výměně za jiného vyjmečného forwarda Ryana Giggse.

Tlak na Vieriho ještě stoupl po nedělní porážce od Udinese, kterou si Inter zkomplikoval cestu za titulem.

Autor: Petr Kučera

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen další z Morattiho přehmatů, kterými tento tradiční italský klub zbytečně poškozuje. Vieri je bombarďák, který dělá co může, aby po dlouhých letech udělal pro Inter titul. A do útoku s Nistelrooyem se vůbec nehodí.

Reagovat
HOST*Lp

Neber to vazne. Podle me je to jen dalsi typicka kachna, kterejch jsou plny italsky noviny. Moratti porad tvrdil, ze navzdory tomu, ze Vieri nikdy ze zacatku nedaval najevo, jak mu na Interu zalezi, si ho hodne vazi, protoze casem svuj postoj zmenil. Sam Vieri jasne, rekl, ze se mu v Interu dost libi a rozhodne to nemysli tak, jak rikal Ronadlo...

Reagovat
HOST*Lp

>Italský útočník Interu Milán Christian Vieri zřejmě v létě přestoupí do >jiného týmu. Fenomenální italský reprezentant je tím velice zaskočen. >Oznámil to prezident klubu Massimo Moratti...

On snad rek, ze ho proda? Normalni fantas magory a bulvar. Moratti, rek akorat, ze jakoze nebyla Cuperova chyba, ze Ronaldo odesel, nebude jeho chyba ani pripadny odchod Vieriho.

>Tlak na Vieriho ještě stoupl po nedělní porážce od Udinese, kterou si >Inter zkomplikoval cestu za titulem.

23 golu ve 20 ligovych startech je malo? Jaky tlak proboha... Na cely Inter urcite ,ale ne na Vieriho.

Reagovat
PJ

Znáš novináře... Ze dvou slov vymyslí zprávu na titulní stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

A zvláště pak v Itálii....

Reagovat
HOST*mt

To nech odýde MORATTI, CUPER A POLOVIUCA KÁDRA, ALE VIERI NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*kosto

JASNE ZE NEODIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele