VIEIRA V INTERU DO KONCE KARIÉRY

05.05.2007, 13:52
Aktuality
Francouzský záložník Patrick Vieira přišel do milánského Interu teprve před rokem. Je tu však natolik spokojený, že by mu nebylo proti mysli ukončit na San Siru svou bohatou hráčskou kariéru.

Vieirovi je teprve třicet let, přesto se v rozhovoru pro anglický The Sun zmínil o uzavření své aktivní hráčské dráhy. "Stárnu. Jsem spokojený tam, kde jsem a také tu zůstanu až do konce své kariéry," prohlásil.

Anglické novináře také zajímalo, zda se Vieira nechystá zpět do Anglie, kde v dresu Arsenalu odehrál během devíti sezon 279 zápasů. "Nevidím možnost svého návratu do Anglie," odmítl myšlenky na Premier league.

Patrick Vieira po devíti letech v Arsenalu zamířil před dvěma roky do Juventusu. Tam však vydržel kvůli úplatkářskému skandálu pouhou jednu sezónu a letos už hájí barvy Interu. V letošním ročníku Serie A ho pronásledují častá zranění. Nicméně v neděli už by se mohl v dresu "Nerazzuri" objevit na hřišti Messiny coby střídající hráč.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

..jen si tam zůstaň..tlučhubo

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá volba

Reagovat
HOST*

zhni tam ! ! !

Reagovat
HOST*I M

trapko

Reagovat
HOST*I M

trapko

Reagovat
HOST*

podle me je to nejvetsi blbost zhnit v tajk debilnim klubu jako je inter ono vubec cela italska liga stoji za hovno coz kazdy vidi sam ze

Reagovat
HOST*

To že nemáš rád Serii A neznamená že je to špatná liga o čemž svědčí i potupné vyřazení Manchesteru milánskym AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele