VIEIRA HRÁČEM INTERU MILÁN

02.08.2006, 14:56
Aktuality
Inter Milán dnes ráno získal do svých řad po brazilcích Maiconovi a Maxwellovi další, zatím nejzvučnější posilu. Stal se jí francouzský vicemistr světa Patrick Vieira z Juventusu Turín, který dnes ráno po úspěšně zvládnutých zdravotních testech podepsal čtyřletý kontrakt.

Bývalá hvězda Arsenalu Londýn usilovala o odchod z Juventusu poté, co byli Bianconeri přeřazeni do italské Serie B a dnes se jeho přestup skutečností. Mezi zájemci nechyběli Manchester United a FC Barcelona, ale závody o tohoto štítového záložníka vyhráli Nerrazurri a získali ho za 9,5 miliónu eur.

Vieira přišel do Turína v minulém letním přestupovém období, když za něho bývalý boss Juventusu a hlavní "hvězda" italské korupční aféry Luciano Moggi zaplatil 20 miliónů eur. V Juventusu tak stihl odehrát jen jednu sezónu. Sice vyhrál se svým týmem titul, ale ten mu byl později kvůli korupční aféře odebrán a novým mistrem byl jmenován právě Vieirův nový zaměstnavatel.

Odchod této hvězdy záložní řady byl poslední ranou pro kabinu turínských, kterou již v tomto "horkém" italském létě opustili Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta, Emerson a Fabio Cannavaro.

Nicméně nový trenér Bianconeri Didier Deschamps doufá, že Vieirův odchod již definitivně ukončil letní exodus hráčů ze Stadio Delle Alpi. Ale stát se toho ještě může mnoho - v poslední době se rojí spekulace o odchodu Gianluigiho Buffona a Zlatana Ibrahimoviče, přičemž jejich novým působištěm by neměl být nikdo jiný, než AC Milán..

Autor: Martin Vít

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*

bude hrát Champions League. Rozhodla o tom UEFA!!! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Luis

Tak to potrestání vyšumělo do hajzlu......

P.S. nemám nic proti AC, ale makaróni jsou vychcaný jak mraky, odneslo to Juve a ostatní zameteno pod koberec- no jo mistři světa...........

Reagovat
HOST*

Alou Diarra z Lens míří do AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

A De Rossi v tom případě alou do Realu...

Reagovat
HOST*

Ten je myslím neprodejný. Je to nový Totti Diarra je za Dacourta asi.

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Ten se na vás vysere, sněhová puso. De Rossi je pro AS jako zrozenej a neprodejnej taky. Ale novej Totti to rozhodně neni, Daniel je oněco defenzivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík ti asi napověděl, co si o tom myslím, žejo? Neutral, čili je mi to u prdele a navíc mi další Ital do týmu nesedí, tak zklidni hormon, rozrušený jinou diskusí...

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Já nejsem rozrušenej jinou diskusí. Ty máš asi nějake naivní pocit, žes mě dostal, že jsem se posadil na prdel, nebo co... omyl, příteli v naprostý pohodě, jedinej kdo tady kolem sebe kope jsi ty. Chce to klídek.

PS: toho smajla jsem přehlíd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kauf!

Reagovat
HOST*host

Interu nepomůže ani Vieira, má totiž blbě poskládaný tým, myslín že asi posledních 16 let nevyhráL Sérii A. Jediný hráči, kteří stojí v součastné době za něco jsou GROSSO, CAMBIASSO a CRUZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhrál Serii A v minulé sezoně, pral totiž čisté prádlo což je v te italské frašce velká, obdivuhodná výjimka.....

Reagovat
HOST*ital

Reagovat
HOST*Cyracle

A Adriano taky stojí za řeč, si myslim. Jinak souhlas, ale Vieira určitě týmu pomůže. To že Inter 16 let nevyhrál Calcio, to mu neubírá na kvalitě. Letos skončí do 3-tího místa, před nima možná AS Řím a určitě (bohužel) AC Milan. VIEIRA rozhodně pomůže týmu k třetímu místu. Odsuzovat ale takto předem tento kvalitní tým jen ke třetímu místu je nesmysl. Na začátku sezóny má každý tým stejnou šanci ať je jeho složení jakékoliv. A to, že Inter je poskládaný tak nějak nekompatibilně, to je svatá pravda, ale stačí málo a z nekompatibilního týmu může být vítěz Calcio 2006/2007 Ostatně dvojice Cambiasso a Vieira = TO VYPADÁ SLIBNĚ

Reagovat
HOST*patrikos

Jsem zvědavý jak Inter bude hrát ve středu pole Cambiasso,C.Pizarro,Dacourt a ted Vieira to je trochu velká konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso - Vieira

Pizarro s Dacourtem jsou s lavičkou smířeni.

Reagovat
HOST*host

Jo sřed pole je docela našlápnutej, ale po stranách tam bude v příští sezóně slabina Interu. FIGO je už starej, jsem zvědavej jak zvládne zátěž přes celou sezónu. STANKOVIČ má nestabilní výkony a není lídr ofenzivy.

Reagovat
HOST*patrikos

Na těch stranách na tom něco bude, zbývá jen už Solari a Cesar, a možná Inter proto kupoval Maxwella a Maicona, aby "jezdily" po stranách takže se možná dostane na všechny středový záložníky, i když to by byla velmi odvážná taktika.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele