Vieira chce dodržet smlouvu, odejde až v červnu

13.10.2009, 11:48
Aktuality
Patrick Vieira popřel informace, podle nichž by se na odchod z Interu Milán chystal již v lednovém přestupovém termínu. Francouzský reprezentant sice uznal, že by se rád na hřišti v dresu italského celku objevoval častěji, přesto by chtěl dodržet svoji smlouvu v klubu až do konce.

33letý středopolař se netají zklamáním z nedostatku vytíženosti, které se mu v letošní sezoně dostává. Proto také nedávno uvedl, že pokud se jeho situace v klubu nezmění, pak Inter po letošním ročníku Serie A definitivně opustí. Rád by se totiž ukázal reprezentačnímu kouči před mistrovstvím světa v JAR.

Jediným otazníkem pro Vieiru zůstává, jestli se vrátí do své domoviny, nebo jej zláká některý z klubů anglické Premier League."Chci hrát častěji, ale také chci respektovat svoji smlouvu. Takže v lednu k ničemu nedojde. Z Interu odejdu až v červnu. Jen zatím nejsem rozhodnutý, zdali půjdu do Ligue 1, nebo Premier League. řekl bývalý kapitán Arsenalu, který v této sezoně prozatím zasáhl jen do šesti soutěžních utkání.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve 33 letech se chce ukázat kouči repre - to u nás nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zasiahnuť do 6 zapasov je myslim celkom solidne na to, ze casto nehral a bol zraneny a ze tam je velka konkurencia a paťo ma uz svoj vek..

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch penez za plat uz sem se tesil ze se ho v lednu zbavime

Reagovat
Jajinek

Myslím, že to bude nejlepší varianta. Své si letos ještě odehraje, nakonec se José umoudří a nějaké ty minuty navíc pro něj taky najde, přeci jen při tolika zraněních to nebude problém. A v létě za něj dostaneme nějaké ty drobné a půjde se ukázat jinam, navíc bude čas sehnat za něj náhradu. Mám ho rád, pro Inter toho udělal dost! Hodně štěstí Patricku, zvlášť v téhle sezóně.

Reagovat
herbage

Jak dostane za něj nějaké penízky, když v létě bude volný hráč, ne?

Reagovat
Jajinek

Bude, blbě jsem to formuloval...spíš za něj ušetříme na platě.

Reagovat
herbage

No, nevím jak je to přesně, ale myslím, že se vážně platí nějaké ty drobné za přestup volného hráče, pár tisíc eur

Reagovat
Jajinek

Reagovat
herbage

No ve vašem rozpočtu se to ztratí jak chcanky v moři

Reagovat
Jajinek

Pořád je tu ovšem ten plat...

Reagovat
smazaný uživatel

pro inter toho udelal dost??a co?? krom golu v superpoharu proti AS..jinak si nic dalsiho nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

no už mal odist pocas leta,potom sa pisalo,že odide v zime a nakoniec z toho nic nie je,skoda

Reagovat
Jajinek

proč je to škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo za 1.bere vysoky plat-5,5 mil eur,takže by sme usetreli peniaze,2.je stary a do budocnosti už neperspektivny hrac,3.jeho hra je taka nemastna neslana,4.mohli sme dostat aspon nejake peniaze za neho,keby sme ho predali,5.ak by zacal hravat napr v Tottenhame,alebo v PSG,Lyone a podobnych tymoch mohol by sa dostat do nominacie Francuzska

Reagovat
Jajinek

Krom zápasu v Dorii, kde nezvládl hru na 3 záložníky nehrál ještě v této sezóně hůř než ostatní. Pochybuju, že ho někdo koupí v zimě na slušný peníz, když ho může mít v létě zadarmo. Sice bere hodně, ale je stále potřeba, protože moc záložníků nemáme a pokud by odešel, musela by přijít náhrada, kterou by jsi musel v zimě shánět + taky zaplatit. Sehnat někoho v létě bude daleko snadnější, už jen proto, že to nebude překážka v podobě startu LM a atd atd.

Navíc...Patrick odvedl pro Inter velmi cenné služby (což ty si asi nepamatuješ a tak tvůj postoj chápu), takže bych se s ním chtěl rozloučit co nejdůstojněji, takže pokud u nás svou čtyřletou smlouvu dotáhne dokonce, budu jedině rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick je pořád výborný fotbalista. Hodil by se leckterýmu TOP týmu. Bohužel je v Interu, kde je jeho post hodně silně obsazený. Určitě bych nad tímto hráčem nelámal hůl. Je to pořád jeden z nejlepších DM v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

jj běž at si zahraješ fotbal v itálii toho tedka moc nepobereš snad jen trochu juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele