Vieira byl překvapen a zklamán, Mourinhovo rozhodnutí ale přijal

24.02.2009, 12:41
Aktuality
Patrick Vieira nebude přímým aktérem dnešního ostře sledovaného úvodního duelu osmifinále Ligy mistrů mezi Interem Milán a Manchesterem United. Trenér Nerazzurri Jose Mourinho ho k utkání nenominoval a francouzský záložník neskrýval své překvapení...

"Nebyl jsem nominován. Zraněný nejsem, je to volba trenéra. Jestli jsem překvapený? Ano, samozřejmě. Hrál jsem v posledních dvou zápasech, tak jsem si myslel, že budu i tentokrát. Je to velké zklamání. Ale vím, čím jsem si prošel a jaké trable mám za sebou. Mimo hru jsem byl dva a půl měsíce a naplno trénuji jenom krátce. Asi bych neměl na to odehrát celých devadesát minut, zvláště v takovém zápase. Nemohu dělat nic jiného, než nadále tvrdě pracovat," řekl Vieira francouzskému deníku L'Equipe.

Inter před sebou má hodně těžký úkol - zastavit rozjetého obhájce trofeje. Manchester United doma poráží jednoho soupeře za druhým a míří za obhajobou anglického titulu, k tomu má ale nakročeno rovněž milánský klub.

"S přihlédnutím k nedávné historii v Lize mistrů a k tomu, že jde o obhájce trofeje, je favoritem Manchester United. Anglickému fotbalu dominuje již několik let. Jde o stabilní a velmi jednotný tým. Fotbalem se baví, to můžete vidět. Ale vzhledem k silám základních sestav nemusíme žárlit," řekl dále Vieira.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Patrick Vieira

Reagovat
Jajinek

Skvěle to řekl! Taky jsem byl překvapen, že nebyl nominován, proti AC Milán záhrál slušně. Tak jen nabírej kondici Patricku a na starém Traffordu už to třeba bude na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Paťovi ,ale to co jsi napsal je blbost , proti AC nastoupil až na posledních pár minut . Míče se sice dotkl , ale že by se z toho dalo usoudit že hrál skvěle

Reagovat
Jajinek

Po té co nastoupil, tak zahrál slušně, za tím si stojím. Hru ve středu uklidnil, párkrát dobře nehrál a dostal se i do jednoho brejku. Pokud hráč, který se vrátí po tak dlouhém zranění, navíc proti tak silnému soupeři zahraje tak jak Patrick proti AC, řeknu, že zahrál slušně. Význam slova slušně neznamená, že byl nejlepší na hřišti nebo že exceloval, pro mě význam slova slušně znamená, že nezklamal a leccos se mu i povedlo. A to byl přesně jeho výkon!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už tomu rozumím . U mě slušně znamená víc než předvedl proti AC .

Reagovat
Jajinek

Tak jinak, co by jsi po Patrickovi v tom konkrétním zápase chtěl víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Já určitě nic . Pokud si mám na hráče udělat nějaký názor musí být na hřišti delší dobu . On nastoupil v 88 minutě a odehrál i s nastavením 6 min . Od Joseho to bylo spíš taktické střídání . Mě to že neni v nominaci zas až tolik nepřekvapuje .

Reagovat
Jajinek

Nastoupil v 80. minutě takže odehrál čtvrt hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš pravdu , teď jsem se na to díval ( já jsem to střelil od boku ) . Nic méně já bych použil u Paťova výkonu jiný slovní obrat " Odvedl si svůj standart ." - Nic nepokazil a zhledem k tomu že míč měli víc na kopačkách hráči AC nemohl ani víc udělat .

Reagovat
smazaný uživatel

* vzhledem

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to ještě doplnil : Osobně si myslím že vzhledem k tomu jak se zápas odehrál, po tom co tam Viera přišel , nemyslím si že je někdo schopný ,s toho co předvedl , nominovat Patrika do velmi těžkého zápasu s tak těžkým a běhavým týmem jak je MU tečka .

Reagovat
Jajinek

Já nechci aby hrál základ, ale na posledních 10 minut by byl prospěšný a na lavičce sedět mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na posledních 10 minut možná , ale to by musel Inter vyhrávat min. o branku nejlépe o dvě , abys Jose na hřiště možná pustil , ze stejných důvodů jako s AC (podržet a zatáhnout míč pryč od brány ), otázka je jestli by mu to proti hráčům MU šlo , já myslím že ne . Za nerozhodného stavu či za nepříznivého stavu by na hřiště určitě nepřišel .

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira tam už nemá, co dělat, nevím, proč je překvapenej, buď je během své kariéry zraněnej, nebo je z formy - hráč k pohledání

Reagovat
forrest

Ano, za posledních 10 let jeden z nejlepších defenzivních záložníků světa. Hráč k pohledání, máš pravdu.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on mluvil o jeho současné formě, to máš jako s Ronaldem dalo by se o něm říct, že to je jeden z nejlepšich hráčů podledních deseti let, ale ted uz je k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a Viera to jsou dva odlišné příběhy . Viera byl zraněný dlouho , ale ne tak dlouho jak Ronaldo . Patrik je navíc zpět a já jsem si jistý že to žádná tragédie nebude . Nemůžeš o něm říct že je k ničemu .

Reagovat
jtbs

jj stale je to platny hrac len co si vsimam tak nenastupuje na svojej obvyklej pozicii alebo si vyberam zle zapasy

Reagovat
Jajinek

Přesně tak, když se do toho dostane je stále platným, viz závěr loňské sezóny a jeho branky a předvedená hra. Bez něj by titul možná nebyl. Jen to chce aby už konečne odehrál něco v řadě.

Reagovat
Jajinek

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši

Reagovat
Tomanatura

Já snad umřu. Ty si tak neobyčejně vylízaný jedinec...

Reagovat
smazaný uživatel

nevysvetlis nikomu ze byl nebo jeste je dobrej ponevadz lidi si vsimaji jen hracu o kterych je rec a ktero jsou videt to on nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si sa pridať k bojovníkom z Portsmouthu...

Reagovat
jtbs

neni blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nech neplače, keď nehrá pod bláznivým trénerom...

Reagovat
jtbs

myslim ze sa vyjadril dost dobre a z textu nevypliva ze place. Jasne ze je mu to luto pretoze ide o velky zapas, ale on ako profesional dobre vie ze po tych problemoch co mal sa len tak nedostane do zakladu

Reagovat
Antijuve

Je dobře, že to Patrick bere takhle.Hlavně ať už se mu vyhýbají zranění.Vieira

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 1:2 Man.Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Vieira Jeden z nejlepších hráčů na svém postě co kdy na trávníku běhal.

Reagovat
smazaný uživatel

hoši ten na to nemá už 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

José mě dost štve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele