Viduka musí na operaci, chybět může až půl roku

08.05.2008, 16:24
Aktuality
Hodně dlouhou přestávku před sebou má Mark Viduka. Problémy australského útočníka s achilovkou jsou vážnějšího charakteru a fotbalista Newcastlu před sebou má operaci a následný několikaměsíční odpočinek...

"Mark Viduka může být mimo hru tři až šest měsíců a to je pro nás velká ztráta. Více budeme vědět za dva týdny. Mark toho pro nás udělal hodně. Pokud to budou jenom tři měsíce, nebude to ještě taková rána," prohlásil manažer Magpies Kevin Keegan.

Viduka přišel do Newcastlu před letošní sezonou z Middlesbrough a achilovka ho trápí již déle. Problém měla původně vyřešit injekce, díky níž mohl nastoupit do pondělního utkání proti Chelsea.

Vedle konce letošní a začátku příští sezony přijde zkušený útočník také o reprezentační zápasy a Austrálii tak nepomůže v bojích o postup na MS 2010.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mozno by ho mohol nahradit v Newcastli Peter Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

A až se Viduka vrátí,budou mít 4 špičkové útočníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Viduka bude mat toho roku 33. Co si myslis - kolko este bude hrat na spickovej urovne v PL ? Sezonu - prinajlepsom 2, ak mu zdravie vydrzi, co podla poslednej sezony velmi nevyzera. Co sa tyka Owena a Martinsa - v tomto systeme, co hra Newcastle hraju obidvaja a moze to tak ostat aj na buducu sezonu.

Ako Newcastle potrebuje vysokeho muza v utoku bolo najlepsie vidno v zapase s Chelsea - do druheho polcasu nastupil Smith a nebol ani polovicny oproti Vidukovi. Jedneho vysokeho targetmana by som bral do Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

díky Vidukovi sem začal fandit Middlesbrough i Austálii,je to střelec,hlavičkář,silná osobnost,důležitý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam toho Crouche taky doporučil, ikdyž kdyby zůstal v Liverpoolu tak by to bylo lepší, nemám totiž rád Kuijta

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je lepší než Crouch v LM ale v PL je podle mě lepší Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžež přece tahkle brát ne jsou to sice odlišný soutěře ale je hráč v takovim týmu jako je liverpool tak musím hrát dobře v každý soutezi

Reagovat
fantomas

bojim se, že skončí kuli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC by meli prestat nakupovat jména... i když Viduka byl skvelej (v Leedsu )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele